iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

harlond
olyan addról esetleg ami a menüt is elforditja nem tudtok? 😊

sztoncsi
Nem annyira off ez...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Arcor
Mindegyik épületbõl mást rendelhetsz, minél drágább az épület annál több xp és pénz. (talán hamarabb el is készül a rendelés)
Én sem értem a logikáját, de igen te is meg akitõl rendelted is kaptok.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Dzsega
ezt nemvágom. Ha rendelek ruhát akkor azért nem fizetnem kéne?
Lesznek ilyen küldik, hogy szerezz pl ruhát?

(Bocs a sok OFF ért)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Arcor
Annyi h rendeltél tõle ruhát, ha kész kapsz te is õ is pénzt és xp-t (:

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Dzsega
remek...
Wolfaud: Nem tom mit tettem. Gondoltam átnézek hozzád és ott találtam egy open feliratot, rákattintottam és volt ott egy nõi ruci amire megint rákattintottam így az én logóm került az épület (varroda) fölé.
Remélem nem tettem neked keresztbe. Nem tom mit kell tennem.

Dzsega
Én is csatlakoztam. Elvileg felvettem mindenkit.
(dzsega néven vagyok)

wolfaud
quickoffice-t probaltad? ha van konkret pelda kuld el es megnezem mukodik-e vele

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Srácok nem tudtok esetleg olyan progit (nem JB-s) amivel pl egy doc file "szerkeszthetõ"a telefonon? Értem ezalatt, hogy egy adott ûrlap (jegyzõkönyv sablon) kitöltehtõ legyen az iphone-on megynitva. Olyan progik vannak szép számmal amivel megnyithatók az adott formátumok, de olyat nem nagyon ismerek amivel az adott file (jelen esetben doc) szerkeszthetõ és egybnen email-ben mondjuk csatolható is. Tudtok ilyet esetleg?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

misterkrisz
de rég jártam itt <#integet2>
én nemtudom, talán ti. van egy repedésnek kinézõ akármi a némítógombnál.. azt benyeli a T? <#nemtudom> egyszer már volt a dokkoló repedés, arra egyértelmûen mondták h anyaghiba. valakinek tapasztalat?(tudom lerágott csont, de megspórolok magamnak egy utat <#vigyor2> )
iPhone téren most lehetnek meglepetések..egyrészt semmi uj szoft? már ideje lenne szerintem, meg ha nyáron újat szeretnénk ( ugye szeretnénk? <#crazya> )akkor nagyon bele kell húzniuk almáéknak. nem lenne jó ha iPad-re helyeznék a hangsúlyt. és félek attól,hogy az van ahogy #15243 GregSB mondja :S :S .. nem baj én még reménykedem.<#vigyor2>

iPhone 3G

LoSA
Olyan, mint a HTC... 😊

sztoncsi
Nekem sem a syncel van gondom, hanem azzal, hogy gyakorlatilag iTunes nélkül, nem tudsz semmit felrakni a telefonra...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

pyrohun
Amióta Apple-re váltottam (mármint PC-rõl), rájöttem, hogy az iTunes zseniális. Windows-on valóban nulla... sajnos. De OSX-en hihetetlen, hogy mennyire adja magát minden és az iTunes-nél jobb dolgot el sem tudnék képzelni jelenleg szinkronizálásra. Bár a mobileme push sync-je sem rossz, azt is használom. 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Ja, azzal még mindig nem törõdik senki, hogy a Március eltelt, és nem mutattak be új iPhone OS-t... pedig ha jönne nyáron az új telefon új OS-el, akkor bizony most kellett volna kiadni a beta SKD-t, hogy a fejlesztõknek legyen idejük összerittyenteni Appokat amik kihasználják az új fícsöröket.

Mondjuk mivel most minden az iPadról szól, nem csodálkoznék ha módosulna az iPhone megújulási-ciklusa, és kitolódna õszre.

sztoncsi
Remélem az iTunnesrõl leszoknak majd... (tudom soha)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

pyrohun
igen pontosan erre céloztam.
de mindegy is, majd a (közel)jövõ eldönti ezt a kérdést. persze ha lesz új iphone 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Dzsega
Mire gondolsz konkrétan???
Cydia-ban van magyar telefon logo csomag ha azt felrakod akkor lecseréli. Ha az az ami nem tetszik akkor rajzolj magadnak másikat.

passatgt

passatgt
320x480 = 153600
640x960 = 614400
Ez pont a négszerese
És ha megnézed ipad-os képeket, bal oldalon és felül is van fekete sáv, szerintem õ is 640x960-ra méretezi

GregSB
Nem, õ azt írta hogy 4x nagyobb felbontásúnak, de ugyanolyan képarányúnak kell maradnia.

Viszont akkor iPadon hogyan oldották meg, hogy más a képaránya, mégis fulscreenbe ki tudja rakni az iPhoneos Appokat, letterbox nélkül?

De végülis tökmind1, képarányon nem hiszem hogy változtatnak...

passatgt
ezt írta õ is

GregSB
Egyáltalán nem para ha nagyobb felbontású, és más képarányú telefont hoznak ki. iPadnak nagyobb a felbontása, és más is a képaránya (iPhone= 3:2, iPad = 4:3), mégis mennek a szifonos Appok rajta, fel tudja õket nagyítani mint láttuk a bemutatón.

Szóval jöhet bármilyen kijelzõ!

pyrohun
Persze az is elképzelhetõ, hogy maradnak a 320x480-nál, de akkor eléggé no comment kategória lenne a cucc, tekintve, hogy a többi hasonló készülékhez képest már most is trágya ez a felbontás 😊

És személy szerint úgy gondolom, hogy a csodás GUI-ra is ráférne egy kis ráncfelvarrás, mert én bizony 2,5 év alatt baromira MEGUNTAM. Vagy akkor oldják meg, hogy témákat hivatalosan is lehessen fejleszteni a telefonra, ne csak feltörve...

pyrohun
Viszont érdekes lesz majd a felbontás változása. Ha azt akarják, hogy minden jelenlegi app fusson normálisan, akkor egy 4x ekkora felbontás (640 x 960) képzelhetõ el, mert ugye így a régi appokat csak duplára kell nagyítani, de az újak pedig már natívban futhatnak. Minden egyéb felbontáson fosul (vagy csökkentett méretben) jeleníthetõek csak meg a jelenlegi alkalmazások, az pedig égés lenne szerintem.

passatgt
tuti valami ilyesmi lesz, mostanában nagyon rákattantak alu+üveg-re

harlond
én: Harl0nd (az o helyén "nulla" van) 😊

Valaki erre?

Titan
PL. Én is..(Hunica)
Mondjuk elég nehézkes, mert állandóan alacsony memóriára nyüszörög, vagy egyszerûen csak kilép a játékból..😞

GregSB
Sajnos fske pedig bokkónám 😊

harlond
sms helper ;-) a send helyén számolja ha gépelsz 😊

wolfaud
Ki jatszik meg We Ruleval (Zomil,Torzonborz,ColdF92,Eschato,Kisbe kivul)?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

REPS0L
hali!

mini hordozható hangszórókat keresek iphone-hoz, ami simán elfér táskába, de azért hangja is legyen! ja és lehessen kapni mo-n 😊
vmi ilyesmire gondoltam!

kösz elõre is!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

MerlinW
4-500 SMS-t?😊 Olcsóbb és kényelmesebb ha felhívod az illetõ(ket)😊
Én mondjuk havi 2SMS-t ha küldök. Néha jó, néha kell, egyébként meg személytelen. NEm szeretem. Persze ez csak én vagyok. 4-500 SMS után mondjuk vakon is érezned kellene mikor éred el a 160-at. Másik variáció, hogy van egy rakás olyan konstrukció, ami 1-2000 "ingyen" sms-t biztosít.

[merlinw.org]

harlond
hát csak én havi 4-500sms-t küldök, és 1-2karakter miatt nem akarok 2-t küldeni... 😊

MerlinW
Sosem számoltam a karaktereket, ha valamit küldeni akarok azt elküldöm, most nem 30ft fog múlni az életem😊 Egyébként ránézésre lehet tudni kb mikor tart az ember 160karakternél. Állítva kb 5 sor, fektetve kb 3 sor nyi szöveg a 160 karakter.

[merlinw.org]

harlond
igen köszönöm mindenkinek a SBSetiings nagyon jó alkalmazás és ezzel megoldódott az a problémám is hogy hogyan tudok mindenféle internet felé itányuló adatátvitelt megszüntetni ha nem kell, mert ezzel a 3G-t és az EDGE-t is egy mozdulattal le lehet tiltani.

még 2 kérdéses addon kérdésem lenne, egy ami számolja a 160 karaktert smsirás közben meg meglehet e csinálni vhogy hogy a menü is eldõljön ha elföorditom a telefont?😊

MerlinW
SBSettings. egy mozdulat fent az állapotsávon és ott a Wifi gomb.

[merlinw.org]

Hali! A tmobile logót hogy tudom lecserélni? mert láttam valahol hogy máshogy nézett ki mint az enyém. Köszi

REPS0L
köszi

GregSB
Nézd meg a digg.com-ot 😊

Leegyszerûsítve: egy hírmegosztó oldal, ahol ha tetszik egy hír, link akkor "diggelheted", azaz leadhatsz rá 1 szavazatot. A fõoldalon aztán megjelennek azok a linkek / hírek amik a legtöbb szavazatot kapták, és ki tudod õket listázni rengeteg szempont alapján: be tudod pl állítani hogy csak az elmúlt héten beküldött humoros képeket mutassa. Vagy az elmúlt hónap tudományos cikkeit. Stb.. Amit ott látsz a linkek mellett, pl "1823 diggs" az azt jelenti hogy 1823 ember szavazott rá pozitívan...

Dzsega
Nem értem ezeket a hsz eket. Ha nem kell net akkor be kell menni a settingsbe ott a general aztán network majd a celluar data. Amik ott vannak azokat ki kell törölni vagy csak átírod a jelszót és kész. Nem fog tudni felmenni netre. Én is így használom. Wifi meg annyi van a városban hogy az botrányos és egy csomóan le sem kódolják vagy pedig mûködnek az alap jelszavak😄

REPS0L
ez mire jó?

GregSB
Itt a Digg App!

Akik ismerik és használják a digg.com-ot azoknak nem kell sokat magyarázni: mars letölteni! 😊 Ingyenes és fent van a magyar storeban is.

wolfaud
We Rule: HA a fara mesz ott van olyan Pond ha ezt csinalod akkor tudsz halaszni szoval biztos hogy van azt nem tudom hogy a tablak alatt a Silo vagy a Water Tower azok adnak e valami mert szerintem biztos

Telefon repedes nekem 3 repedes van rajta toltonel a nemitó gobnal és a fülhalgatónál bár sose ejtettem le Ipod-zokniba van stb nem ertem miert repedt meg?

REPS0L
nekem is megvan repedve, ha a hátulját nézzük jobb felsõ sarok 😞
cserélni kéne, csak nem tudom hogy meg hol/mennyiért, akk jobban vigyáznék rá. az apple jel is full karc...

AntiHero
Valakinek repedt már meg a hátsó burkolat?(a gyári hátlap)

A töltõ rész felett most vettem észre egy kis repedést:S Azt, hogy mikor vagy hogy került oda nem tudom:S

Pedig tokot is használok.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gagax
Nem JB kell az a gond:S hanem le ejtete ism azt nem jó a hangszóró/töltõ/mikrofon+ a középsõ gomb behalt :S

GregSB
SBSettings felrakása után elhúzod az ujjada képernyõ tetején, és kidob egy menüt amivel ki-be tudsz kapcsolni minden fontodabb dolgot.

csak util lehet, mivel az icon theme csak a kinézetet változtatja 😊 azt a végén az is kiderülhet h te vagy az elsõ aki ilyen ötlettel állt elõ 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD