45063
-
#42775 Angliában 619 font a független 6S. Ha van kint ismerős/rokon, szerintem érdemes onnan küldetni. Szállítással együtt ~280k. -
#42774 "Október 9-étől kapható hazánkban az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus" -
#42773 Proactive egyre jobban működik nálam, és mostmár nem csak a spotlightban dobál fel appokat, hanem a Lock screen bal alsó sarkában is.
Pl elmúlt héten majdnem minden nap olvastam Mediumot hazafelé munkából. Ma amikor bekapcsoltam a telefonom kijelzőket hazafele akkor ott figyelt a Medium app ikonja a bal also sarokban :) -
#42772 még soha nem hallottam a témáról, de ez esetleg nem segít? -
#42771 Sziasztok!
Lehet, hogy volt már ez a probléma, de segítségeteket szeretném kérni. Sehol nem találtam még megoldást rá.
A böngészőm minden műveletnél átirányít egy reklám oldalra. Egyszerűen már lehetetlen böngészni rendesen.
Ipadon és iPhone-on is ugyanazt csinálja. Nem tudok mit kezdeni vele (egyik sem jailbreakelt).
JavaScript kikapcsolása megszűntetni a problémát, de úgy ugyebár kicsit használhatatlanok a weblapok többsége.
Gyári újraindítást is próbáltam, az sem segített. Chromeot használok most, ennél csak néha csinálja.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv! -
#42770 origó szerint október 6tól már lesz nálunk is -
#42769 Ha újban gondolkodsz, akkor 6S! Külföldön már megjelent, 1-2 hónap és itthon is lehet kapni.
Többet tud, az S modellek hosszabb életűek, plusz most annyiért vennél 6-ot mint kicsit később a 6S-t...
Ha pedig használ, akkor is várj mert esni fog az ára.
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.09.28. 07:42:44 -
SkylineGTR #42768 hali mindenki. van egy 3 éves iphone5-m és lassan érne vmi csere. tavaly akartam venni 6-ot csak nem volt rá pénz. most pedig azt nem tudom hogy vegyek egy sima 6-t vagy esetleg várjam ki a 6s-t. úgy gondolom az 5 után a 6 is sok újitást adhat, de érdemes inkább még várni a 6sre? abba már jobb kamera van, erősebb hardver (azt hiszem) meg hasonlók. illetve hogy ha inkább sima 6, akkor is érdemesebb megvárni mig az új megjelenik mert akkor várható hogy esik az ára a 6-nak. ? -
#42767 Íze, videó beszurás mobil nezetből :D -
#42766 wat. -
#42765 http://youtu.be/XNBs9tMmBlM
Nem kegy az videó beszuras videó nezetbol -
#42764 Van még ilyen? Jó persze, gondolom az, aki még a büdös életében nem tette ki a lábát az országból. Mert akkor látná, hogy tényleg minden második-harmadik ember Apple telefonnal szaladgál.
Egy Samsung csúcskészülék inkább sznob.
Persze ez egy olyan téma, ami rohadtul érdektelen :D -
#42763 http://m.hvg.hu/tudomany/20150925_fizetesek_iphone_index
Ezt felejti el sok itthoni megmondó ember, amikor azt mondjak azbiPhone sznob telefon. -
#42762 Kurvajó, hogy a 2 idióta egyszerre esik neki, jóhogy meghajlik... Nem csak az iPhone, bármi más telefon meghajlana, ha ketten mennének neki....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.26. 12:55:52 -
#42761 mostmár mindig hajlongatni fogják az új iphoneokat? tényleg nagyobb volt ennek a füstje mint a lángja, de ez a sok gyökér videó felbasz -
#42760 az miert van, hogy baratnom telefonjan megjelennek a hirek ha elhuzza balra a kepernyot, az enyemen meg nem, ezt be lehet allitani ? -
#42759 a bulvárt is csak azért mert apple -
#42758 Mert "extrémmód" kevés olyan hülye van aki ráül, hajlítgatja, meg úgy egyáltalán nem rendeltetésszerűen használ egy elektronikai eszközt:) Az, hogy százmillióból 500-1000 ember meghajította a telefont, nagyon nem érdekel senkit a bulváron kívül:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.25. 20:34:36 -
#42757 Az Apple szerint "extrémmód ritka jelenség volt". -
#42756 Állította valaki hogy nem létezett?
Szerintem senki. En azt állítottam es állítom a mai napig, hogy sokkal nagyobb volt a füstje mint a lángja. Normális használt mellett nem hajlik el a 6/6+. En 9 hónapja használom a 6-ost, es nem görbült el. Nem hordom a far zsebemben -
#42755 Most nem azér, de a jobb minőségű és jóval erősebb fém használata az új iPhone-ban nem bontja meg azt a hivatalos álláspontot, hogy nem létezett a bendgate anno? -
#42754 Nekem is kattog, de jó kis nosztalgikus érzéssel tölt el, a Nokia 6310i-nek volt olyan, hogy az összes gombja így kattogott kicsi nyomástól. :) -
#42753 -
#42752 http://9to5mac.com/2015/09/24/does-the-iphone-6s-plus-bend/
6s Plus bend test :) -
#42751 Most nem akarok bele menni ide-oda mutogatasba, de azért remelem tisztában vagy vele hogy az Android 5.x-ben is van egy röhejes locksreen hack
http://www.wired.com/2015/09/hack-brief-new-emergency-number-hack-easily-bypasses-android-lock-screens/
Ettől még persze nem lesz jobb ami az iOS9-ben van, csak azért hoztam fel mert nincs új a nap alatt. Szerintem mindig fognak találni ilyeneket -
sudubigyibó #42750 i6 a készülék. -
sudubigyibó #42749 Hello!
Találkozott köztetek már valaki kattogó home gombal? Ha csak egy picit nyomom meg akkor roppan illetve kattan egy kicsit. Amúgy tökéletesen működik, csak zavaró. -
#42748 ios9 és még mindig meg lehet tekinteni a képeket, lezár t telefon ellenére mp ek alatt...
Már csak az a kérdés hogy ios10 ben is lesz e ilyen hiba :/
-
#42747 Mitől lehet az, hogy 2 napja nem tudom szinkronizálni a zenéimet? Itunes legfrissebb, ios 9.0.1. iTunesban a készülékemen kilistázza, hogy rajta van van de ilyen szaggatott kör van a neve előtt és telon nem látszik. -
#42746 Mobil nézetben (telefonról) nem :( -
#42745 5(?) percen belül még tudod szerkeszteni a hsz t -
#42744 Link -
#42743 Ugy látszik az iPhone 7 tenyleg meg vékonyabb lesz (nemrég volt pletyka hogy olyan lesz mint az iPod Touch)
Apple mar le is védett egy szabványt egy kissebb magasságú jack csatlakozora:
Apple patents half-height 3.5mm headphone jack, ready for slimmer future iPhones - 9to5Mac https://apple.news/A7VqN8YfhMECh4-tXFGt0-g -
G_ArchAngel #42742 nalam semmi valtozas nincs, ugyanolyan, mint iOS8.x-ben volt -
#42741 http://9to5mac.com/2015/09/23/will-ios-9-slow-down-my-phone/
4S-en mér elég lassú, de iPhone 5-on teljesen vállalható a sebessége -
#42740 értékelem a leírást, de így leírva nem nagyon jön át ^^ -
#42739 Képpel nem lehet vissza adni, videót kéne csináni. Share sheet alsó sorában a messengeres kontakjaid vannak, akiknek direkt meg tudsz osztani dolgokat. Ha rányomsz akkor felkúszik a képernyő közepére amit megosztasz ott, majd tovább animál fel a képernyő tetejére ahol át tudsz váltani a messengerre (ami mostmár az új appváltás miatt rákúszik az épp futó alkalmazásra)
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.09.24. 15:35:16 -
#42738 képet plz :) -
#42737 Új iOS9-et támogató Facebook appban rohadt jó lett a share menü.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.09.24. 15:04:39 -
Sok hasznos apróság van:) Pl 10:25-nél
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.09.24. 13:06:48