45063
10255461851509447102.jpg
  • passatgt
    bocs, nem olvastam végig amit írtál:D
  • passatgt
    akkor nem lehetett volna aktiválni
  • robotnyk
    innen esetleg valami nem segít?

amúgy biztos hogy nem távolról zárta le az eladó, vagy akitől az eladó lopta? (már ha használt)
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.10.05. 22:21:48
  • passatgt
    sima 6-ban hallom én is
  • passatgt
    Ilyennel még nem találkoztam. iTunes-al lehet restore-t nyomni, az le fog törölni mindent elvileg. Ha nem sikerül, akkor recovery mode-ban próbáld: dugd rá a gépre, majd az ipadon nyomd a home/bekapcs gombot egyszerre jó sokáig. Először újraindul, látszódik az apple logó, ilyenkor még tartani kell és megjelenik az iTunes logó, akkor engedd el. Utána iTunes-ban lehet újrahúzni.

Ha nincs iTunes, és a Find my iPhone be van kapcsolva rajta, akkor icloud.com-on lépj be, keresd meg az eszközt és van egy Erase iPad gomb, az távolról is tudja restorolni. Utána be tudod állítani ugyanúgy mintha új lenne, csak rögtön az elején kérni fogja Apple ID-dat.
  • robotnyk
    a 4-ben nekem is zörgött, valóban a kamera optika, és nem ok gariztatásra. a 6+ban nem hallom, lehet hogy az OIS miatt.
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.10.05. 22:16:07
  • passatgt
    szerintem is normális, minden telefonban lötyög picit
  • LaszloLedzenyi
    eddig nem hallottam azért érdekes számomra, szóval azt mondod nincs értelme gariztatni?
  • zzeN
    Kamera optika zörög mindegyikben, normális.
  • Gladiator
    Hello

Vettem egy iPad mini 2 Wifi-t. Soha nem volt elotte Apple cuccom. Megcsinaltam az Apple ID-t, mindent, beallitottam Passcode-ot, elindul, verifyolom az emailt, mindent. Aztan elso alkalommal, hogy ujra el akarnam inditani, nem fogadja el a passcode-omat. Mindig mindenhol ugyanazt a 4 szamjegyu kodot hasznalom, duplan kellett megadni regisztralasnal is, elfogadta, szoval elegge kizart dolog, hogy en rontanam el.

Lenyeg, hogy nem tudok belepni. iCloudot, bar bekapcsoltam, nem tudtam Restore-olni az iPadet, mert valami baja volt, nem tudott csatlakozni, vagy ilyesmi.

iTunesszal meg nem parositottam elotte, szoval az se megy.

Amikor meg ugy akarom restore-olni, hogy radugom gepre, nyomom a bekapcs meg a home gombot force restorehoz, akkor meg az iTunes mondja, hogy oke, tolti le az update-et, de 15 perc utan mindig time-out-ol.

Szoval most jelenleg toltom le a 8.4.1-et manualisan. Ezt majd ra tudom tenni egy ilyen lezart iPadre, vagy nem fogja engedni igy, szoval ne is szenvedjek vele?

Egyeb otlet?
  • LaszloLedzenyi
    Valaki találkozott olyannal I6-nál hogy zörög benne valami? Lassan egy éves még soha nem ejtettem el, és fent a kamera környékén vmi zörög és mászkál benne ha megrázom. Vigyem vissza gariba? Ötlet?
  • k0trapali #42804
    Hát ez durva, hogy erre az alap, egyszerű dologra miért nem gondoltam??? Sorry!
  • rastaman
    hosszan nyomva tartod az ikonját, és miután elkezd remegni, akkor át tudod rendezni a sorrendet. magát az ikont nem tudom hogyan lehet eltűntetni (gyanítom sehogy)
  • k0trapali #42802
    Van olyan opció a beállításoknál, hogy Apple Music látható/nem látható. Akkor ez mi lenne? Eltüntetném, de nem tűnik el és a Deezer-t akarnám a jobb alsó sarokba tenni.
  • rastaman
    rendszeralkalmazásokat nem lehet törölni. én az utolsó oldalon gyűjtöm az ilyen "szemeteket"
  • k0trapali #42800
    Köszi srácok, igen, Telenortól kaptam még anno aztán használom.
  • Jim Morrison
    telenornál deezer csomag van, telekomnál meg spotify :) (vodát nemtom)
  • szucsy89
    ja, gondolom a Telenornál bizonyos csomagokhoz "ingyen" jár, így érthető
  • Tikal #42797
    semmiben, csak azt kapta a szolgáltatótól, gondolom...
  • szucsy89
    Deezer? WTF? Miben jobb az mint a Spotify?
  • GregSB
    LOL :)

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.10.04. 12:03:20
  • LoDMaSt
    Mert abban vannak a kézzel a telefonra töltött zenék is.
  • k0trapali #42793
    Kikapcsoltam az Apple Music appot aztan megis ott van. Miert? Lejart a free, maradok a Deezer-nel. Oda akarom tenni a helyere az ikont, de nem tudom kitorolni a music appot.
  • GregSB
    Letiltottam a Facebook app értesítéseit, így jelentősen visszaesett a fogyasztása. Igazából felesleges is hogy push notit küldjön, a messenger szól ha jön üzenet, más notif meg engem nem erdekel onnan.
  • robotnyk
    én nem akartam kikapcsolni :)
    eddig nem használtam ilyet, de ezt fogom, mert natív. az app már jó, csak a szerver nem mindig az
  • GregSB
    Én még az elején kikapcsoltam hogy automatikusan hosszabbítson
  • robotnyk
    már tegnap hosszabbított nálam
  • LoDMaSt
    Én is lemondtam, alkalomszerűen használtam egy héten 4-5 órát, annyit meg nekem nem ért meg, inkább rátöltöm azt a 100 számot a telefonra.
  • GregSB
    Ma jár le az Apple Music free trial.

Mivel még tegnap is beleütköztem olyan albumokba, amiknél szarakodott az offline lementéssel nem fogok rá áttérni. Maradok Spotifynál.
  • MerlinW
    i5-ről.
  • GregSB
    Javítja a már linkelt lock screen bypass bugot.

+ nálam azt a bugot is javította hogy újraindítás után fagyott a wifi menü a telefonban pár percig.
  • Jim Morrison
    miről upgradelsz? 4?6?
  • MerlinW
    Na, úton van a 6S, 2 hét múlva a kezemben lesz. Örülünk Vincent:)
  • k0trapali #42782
    9.0.2 in the house!
  • ProGabe #42781
    Eléggé pofátlanság, amit ezek művelnek. A monopolhelyzet adja alájuk a lovat. Pl. az update-ek is milyenek már? Mármint a changelog.
    "Nem mondjuk meg, mit módosítottunk, úgyis használod az appot, köcsög" :D
  • GregSB
    Battery menüben a két legtöbb akksit zabáló app a Facebook, es a Facebook messenger. Mindkettő "background activity"-ben fogyasztott akksit az elmúlt 24 ora döntő többségében.

Megnéztem a beállításokban és mindkettőnél tiltva van a background app refresh. Akkor ez WTF?
  • robotnyk
    9.1 public beta 2. a task váltás sokkal simább, zene appban kijavítottak 1-2 hibát, azt is amit én is jelentettem :)
  • MerlinW
    64GB-osat? Hol? Mondjuk mindegy én csak innen tudok hozatni.

16GB-os kerül annyiba, de annak semmi értelme:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.28. 20:29:52
  • Marci0115
    annal kevesebb, en 540ert vettem, apple storeban
    Utoljára szerkesztette: Marci0115, 2015.09.28. 19:32:38
  • ProGabe #42776
    Most küldtem egyet Szaúd Arábiába (egy olyan cégnél vagyok grafikus Londonban, ami főleg postázással, top futárszolgálatokkal folgalkozik, helyettesítek éppen, így én is beálltam a pult mögé).

Tavaly bejött egy nő, pár nappal a megjelenés után. Szintén oda küldött 35 db, 128 gigás, arany 6 plus-t. "890 font lesz csak a postázás." Fedex kikötötte, hogy csak úgy fogadja el, ha mindet külön dobozba rakjuk, aztán ötösével egy nagyobb dobozba. Nem érdekelte, csak érjen oda 2 nap (ez a leggyorsabb) alatt :D

Ez az egy amúgy csomagolással, fedezettel együtt csak 87 fontjába került ennek a vevőnek

Azt hiszem, fogok még küldeni párat a héten ide-oda :)
    Mindig ez van amúgy, amikor kijön egy új Apple cucc. Az óra csomagolása eléggé szívatósra sikerült, mert ugye nagyon nagy, drága mulatság azt küldeni :D
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.09.28. 19:02:07