iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
btw, nálunk 5 euró lesz az apple music
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.06.22. 19:48:36
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Fórumokon ez általában így megy, fogadd el és ne csapj hisztit meg szólogass be embereknek kérlek.
Positive Mental Attitude
@ Hellomarci
erre az egy mondatomra persze aztán egyből két majom ráugrott... böfögtetek volna inkább valami értelmeset.
ON
@ Hellomarci
Spotify pontosan fele ennyi, szóval egyelőre én maradok😊
Meg tudná mondani valaki, hogy Telekomnál frissen vásárolt iPhone 6(+) milyen verziószámú iOS-el érkezik?
JB lehetősége miatt volna érdekes a kérdés...
@ Hellomarci
"much wasn’t even mentioned, however, like Safari View Controllers, the iCloud Drive app and mail attachments, TestFlight updates, text replies for third-party notifications, HomeKit management in Settings, NSCollectionView, content blockers, app slimming and easier upgrades"
A "text replies for third party notificazions" az meg mi?
Nem lenne karácsonyfa, ha neked lenne lehetőséged azt tenni oda amire szükséged van. "Ne zavarj mód", repülőgép mód, BT nekem tök fölösleges oda pl.
Nem hasra ütve raknak oda gombokat, ok is mint mindenki más elemzik hogy a usereik hogyan használják a keszulekeiket, es ez alapján döntik el mi kerüljön oda.
Csak pl pont a Samsung "valaki lehet 1x hasznalni fogja, rakjuk oda" mentalitásával ellentétben ők "csak akkor rakjuk oda ha sokan használják" elvet követik.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az iPhone folyamatos internet kapcsolat nélkül negyed telefon.
Utoljára szerkesztette: Xing, 2015.06.14. 22:16:42


Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
http://gaborszantai.co.uk/
sonyt meg hagyjuk már, szegény eléggé lemaradt :c
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.08. 12:14:53
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
You Get Just 1.26GB of Free Space on This 8GB Smartphone
(Sony telefon) Ezek után mondják, hogy Apple nem ad elég helyet. 😊
Utoljára szerkesztette: LoDMaSt, 2015.06.08. 11:30:31
@ Hellomarci
ez a szoni csak szivárogtatni tud :c
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ettől függetlenül én sem tartom "sportszerűnek", de hát ez legyen a Samsung baja
http://venturebeat.com/2015/06/05/htc-introduces-24-karat-gold-one-m9-using-a-photo-taken-with-an-iphone/
De rohadtul kiváncsi lennék arra, hogy akik a samsungnál a piackutatásokat végzik, azok kapnak e érte pénzt? 😄
Ki a jó büdös franc egy ilyen reklám címzettje? ezt valaki árulja el nekem 😄
Ez semmi mást nem gerjeszt csak szánalmat. Amúgy ki teszi le kijelzővel lefelé az asztalra a telefonját? 😄
ááá mindegy, nem értem én ezt 😊
off:
Ott vannak a coca vs pepsi reklámok. Azokból tanulhatnának. Pl.: mikor a kisrác odamegy a coca automatához és vesz egy dobozzal majd odamegy a pepsi automatához és eléteszi a coca-s dobozt hogy elérje vele a gombot 😄
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.06.07. 00:57:12
!Forza Ferrari!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Csak a samu olyan buta, hogy optimalizalas helyett ala rak meg +8 magot hatha akkor jo lesz.