iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
a 4g megjelenéséig még biztos várok, aztán majd meglátjuk hogy alakul a pénztárca 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Solten
Monkey Island 2 felújított iphone-on? <#wow2> na azt várom biza. 1est se tudtam h van, mondjuk azt ronggyá játszottam már Amigán meg PC-n is 😄 De amúgy igaz, hogyha csak játék miatt kéne, akkor már inkább PSP2-t ajánlanám én is, vagy ha nagyon az App játékok feelingje ami megfog, akkor iPad. Na azon aztán aláznak rendesen 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Zomil
de neki lehet, h telefon is kéne és valjuk be telefon mellett nem semmi játékkonzol azért az iphone van jópár minöségi játék, a nagy képernyö és az emulátoroknak hála régebbi kalandjátékok is faszák, de ott van a felujitott monkey island, meg jön a 2. rész felujitott változata is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tikal
Ha vársz nyár végéig én eladom neked a 3G-m, közel ennyiért 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

OFF itt, de:
Olyasmiben, hogy nintendo ds vagy psp nem gondolkodsz?
Esetleg várd ki, most lesz jövõ héten a E3, bemutatják egyrészt a psp2-t másrészt a nintendo 3ds-t, ami szintén kézikonzol és állítólag forradalmibb (teljes 3D hatás szemüveg és egyéb külsõ kütyük nélkül) lesz, mint a wii volt 5 éve, ráadásul az összes nintendo ds játék menni fog rajta, amik nagyon pöpecek, különben nem vették volna meg már több, mint 125 millióan a cuccot... 😊
fergusonpapa
én játszani szeretnénk vele nagyon jo gamákat láttam,de nem tudom ugynugy vinée vagy legaláb élvezhetöen...

www.icewebhu

Prody
van hardverapron egy 2g 47.500ért, most rakta fel

yes

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

wolfaud
ez az 1000 usd ez mar fuggetlen iphon ara lessz?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

pyrohun
Nem fáj, amikor ennyire megpróbálod elhitetni magaddal a faszságokat, amiket leírsz? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

rooney8
igazából a mostani telóm is tudja azt amire szükségem van, de azért mégis csak jobb érzés egy iphone-t elõvenni a zsebedbõl, mint egy 5 éves sony ericssont 😄 tehát ha azt nézzük, nekem megfelelne a 2g is, de tudod ilyenkor meg az van az ember fejébe, hogy jó meg minden ez a 2g, de ott van a még jobb 3gs/4g és így mégis csak azt venné meg az ember 😄 és akkor ilyenkor jön az, hogy jó lenne, DE nincs rá pénz, tehát marad a 2g 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

mondjuk ahogy néztem 1000 dollár-nál fog kezdõdni az ára ami még erõsebb forint mellett is cseppet drága...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

szerintetek ha beszerzek amerikából egy 4g-t azt tudom majd itthon használni, mielõtt kis hazánkba elérne a telefon?

Szerintem attól függ, mire kell, mi a célod vele.
Senki nem tudja ezt helyetted eldönteni.
Van, aki félévente cseréli az okostelefonját, mert neki kell vagy csak simán kütyübolond, van, aki még most is a jó öreg monokróm nokiáját használja, mert nincs szüksége újabbra.
Nekem például egy elsõ generációs iphone is óriási elõrelépés lenne a mostani telefonomhoz képest, mégis eszembe se jutna, hogy megvegyem, mert egyszerûen nincs rá szükségem. Ugyanakkor ismerek olyat, akinek 3GS van és már most biztos abban, hogy a 4est is megveszi, amint kijön.
rooney8
az a baj, hogy ez a 4g(?) most elég nagy újítás és legszívesebben olyat vennék majd, de hát nem gyõzné a pénztárcám :S 😄 helyette még lehetne a 3gs is, de azért annak is van egy ára 😄 utána jön a 3g, amit hülyeség megvenni, mert szinte "ugyan az" mint a 2g, csak drágább 😄 nehéz ügy<#fejvakaras>

LoDMaSt
szerintem nem igazán, elég régi már.

@ Hellomarci

rooney8
köszi... és szerintetek megéri venni még most is egy 2g-t? 😄

LoDMaSt
2g-re nem lesz OS4, szal a gyorsasága megmarad. Többi technikai paraméter a faq-ban bennevan.

@ Hellomarci

precision
3gs elõnyei 2g -vel szemben:

- gyorsabb proci, több ram
- gps navigáció
- digitális iránytû
- jobb kamera, autofocus
- videofelvétel
- nem süllyesztett füles bemenet, így bármilyen füles rádugható, nem csak az iphone féle
- 3G (mobilnet)😊
...stb.

2G -re nem adnak ki új szoftvert, a 3.1.3 a legutolsó. 3GS -hez képest lassú, amúgy használható. Az új játékok is rátehetõk, max nem lesznek olyan szépek mint egy 3GS -en, illetve lehet hogy nem indulnak el v. lassabbak lesznek. Egészen addig rátehetõ bármilyen program amíg annak nem feltétele a 4.0 -ás szoftver megléte.

Bazinga!

fergusonpapa
sziasztok,kiváncsi lenék h mi a jelentös különbség az Iphone 2g és mondjuk 3gs közöt,ugye utobiban godolom erösebb proci van,kamera,de mi más még?pl uj soft jön még a 2G-re??meg uj játékok rátehetöek e??na meg nem lasu?,?kiváncsi vagyok,és nem találtamugy választ,elöre is köszi.

www.icewebhu

140-180ig gondolom,mint a 3G és a 3GS. a 3GS T-nél még mindig 150

rooney8
úgy kb. menyi lesz az új ájfóón? 😄

precision
40ért kapsz használtan iPhone 2G -t, ki lehet fogni a jó állapotban lévõket
ár/értékben odab*ssza a kínai szart és a samsungot együttvéve, nem kicsit, nagyon! 😄

Bazinga!

Jól értelmezted, úgyhogy június végére várható 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Arcor
Próbálj ki egyet valamelyik T-mobile üzletben.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

bakkerman
két teló jöhet szóba most nála,vagy ez,vagy a samsung S5230...persze a kínai zájfonnak több hátránya van,mint a samsinak,de nem tom...még meggondolom. eredeti ifon nem jöhet szóba,ár/érték aránya lófasz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Arcor
20k ért kapsz viszonylag normális telefont. Nekem egyszer volt egy kocsmában a kezemben. Hát, ingyen sem kéne.

bakkerman
használ itt valaki I9++-t? érdekelne a véleményetek,20k-ért be tudnék szerezni egyet

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

azért tettem idézõjelbe 😄D
Csak azért kérdem,mert ahogy olvastam, a 4.0 kijöveteléig nem akarják a hackerek kiadni az unlock-t,mert befoltoznák a lyukat,szóval ezért van összefüggésben az új FW-vel.

precision
mi köze van egy hivatalos firmware megjelenésnek ahhoz, hogy egy hacker csapat mikor készül el az unlock -al? 😊
btw, mintha már lenne 3.1.3 unlock nem? nemtom én sosem követem ezeket nyomon mivel 2G -m van, de talán szifon.com -on olvastam h van vmi stuff ami függetleníti is a 3.1.3 -at (spirit v. vmelyik sn0w talán... olvass utána)

Bazinga!

GregSB
Nem tudom mit kell ezen "csinálni", nem egy nagy technikai bravúr 😊

"20:36: Wifi only az iChat, és csak iPhone 4 és iPhone 4 között mûködik. A szolgáltatókkal kell még egyezkedniük, hogy 3G-n is mûködjön."

Ez a hivatalos álláspont. De tökmind1, úgyis jön majd a skype video chat, azzal meg nem csak iphone4-ek között lehet majd videotelefonálni.

persze tudom 😊

Tehát az van,hogy most 3.1.3 alatt nem tudom használni a Vodás kártyát.
21.-én, már fogom tudni?

dzsegameló
unlock nincs jailbrake nélkül, viszont jb van unlock nélkül...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

lehet én értem félre,de én az unlockra gondolok nem a jailbreakre.
tehát,hogy tudjam Vodánál is használni a telót 3.1.3alatt

Tikal
persze, estére meg is lesz a törés...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tegnap volt a nagy hírzuhatag , engem az új telefon nem érdekel... 😄

Annyit kérdeznék,hogy ugye bejelentették a 4.0-t 21.-ére. Akkor ez mit jelent a 3.1.3 Unlcokra nézve? Akkor fogják "közzétenni" a törést?

5c0rp330n
aha, mert ok igazabol megcsinaltak azt is, es ez h csak wifi-n megy, igazabol csak egy jotekonysag az at&t fele h megkimeljek a halozatukat (arrol az apro inforol meg megfeledkeztek hogy ezzel hanyszaz masik orszagban elovel basztak ki). valoszinu <#gonosz1>

xxdani
köszkösz

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Arcor

Tikal
már mindent leeht tudni, el kéne olvasnod egy cikket a témában, tele vele a net...

xxdani
a kijelzõjérõl lehet már tudni, hogy mekkora? Valóban kissebb mint a 3GS-é?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Arcor
"tehát mint az megszokott, itthon kétszeresen szopunk."

precision
mindig is voltak különbségek és általánosságban elmondható, hogy itthon mindig szopó van, mert itthon mindig drágább minden mint máshol, ahol egyébként jóval többet keresnek az emberek mint mi 😊

szóval, fel a fejjel! 😄

Bazinga!

wolfaud
Nekem nagyon tettszik! Sajnos az Asszonynak is 😞 Én nem hiszek a karcmentes üvegbe a mostani is elvileg az mégis karcolodik 😞
Kiváncsi leszek a Független árának! Meg hol mennyi lesz (Usa Japán Dubai Ausztrália Magyar ország) hogy ugyan annyi lesz vagy lesznek külömbségek?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

mflex
Van egy HTC HD2-es mobilom, hát a 4'-os kijelzõ miatt elég nagy! 😄

What about the forests?

xxdani
nézd úgy hogy addigra legalább kiderülnek a nagyobb hibák és remélhetõleg nem azt a szériát küldik felénk hogy szegény népnek megteszi ez is.

Ombika
DE szeptember vege meg kurva messze van! 😞

pyrohun
ha igaz, hogy törhetetlen-karcolhatatlan üvegbû veszi ki a zokszigént, akkó nem is kell védeni!!!!! 😊))))))))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
na ez a tok marha hatékony 😄DD

ok hogy védi a fém keretet, de a hátlapot, meg az elõlap egyes részeit nem

ez amolyan esztétikai elem inkább, mint tényleges tok (ami véd)

Bazinga!