iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Saor Alba
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Olyasmiben, hogy nintendo ds vagy psp nem gondolkodsz?
Esetleg várd ki, most lesz jövõ héten a E3, bemutatják egyrészt a psp2-t másrészt a nintendo 3ds-t, ami szintén kézikonzol és állítólag forradalmibb (teljes 3D hatás szemüveg és egyéb külsõ kütyük nélkül) lesz, mint a wii volt 5 éve, ráadásul az összes nintendo ds játék menni fog rajta, amik nagyon pöpecek, különben nem vették volna meg már több, mint 125 millióan a cuccot... 😊
www.icewebhu
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Senki nem tudja ezt helyetted eldönteni.
Van, aki félévente cseréli az okostelefonját, mert neki kell vagy csak simán kütyübolond, van, aki még most is a jó öreg monokróm nokiáját használja, mert nincs szüksége újabbra.
Nekem például egy elsõ generációs iphone is óriási elõrelépés lenne a mostani telefonomhoz képest, mégis eszembe se jutna, hogy megvegyem, mert egyszerûen nincs rá szükségem. Ugyanakkor ismerek olyat, akinek 3GS van és már most biztos abban, hogy a 4est is megveszi, amint kijön.
@ Hellomarci
- gyorsabb proci, több ram
- gps navigáció
- digitális iránytû
- jobb kamera, autofocus
- videofelvétel
- nem süllyesztett füles bemenet, így bármilyen füles rádugható, nem csak az iphone féle
- 3G (mobilnet)😊
...stb.
2G -re nem adnak ki új szoftvert, a 3.1.3 a legutolsó. 3GS -hez képest lassú, amúgy használható. Az új játékok is rátehetõk, max nem lesznek olyan szépek mint egy 3GS -en, illetve lehet hogy nem indulnak el v. lassabbak lesznek. Egészen addig rátehetõ bármilyen program amíg annak nem feltétele a 4.0 -ás szoftver megléte.
Bazinga!
www.icewebhu
ár/értékben odab*ssza a kínai szart és a samsungot együttvéve, nem kicsit, nagyon! 😄
Bazinga!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Csak azért kérdem,mert ahogy olvastam, a 4.0 kijöveteléig nem akarják a hackerek kiadni az unlock-t,mert befoltoznák a lyukat,szóval ezért van összefüggésben az új FW-vel.
btw, mintha már lenne 3.1.3 unlock nem? nemtom én sosem követem ezeket nyomon mivel 2G -m van, de talán szifon.com -on olvastam h van vmi stuff ami függetleníti is a 3.1.3 -at (spirit v. vmelyik sn0w talán... olvass utána)
Bazinga!
"20:36: Wifi only az iChat, és csak iPhone 4 és iPhone 4 között mûködik. A szolgáltatókkal kell még egyezkedniük, hogy 3G-n is mûködjön."
Ez a hivatalos álláspont. De tökmind1, úgyis jön majd a skype video chat, azzal meg nem csak iphone4-ek között lehet majd videotelefonálni.
Tehát az van,hogy most 3.1.3 alatt nem tudom használni a Vodás kártyát.
21.-én, már fogom tudni?
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
tehát,hogy tudjam Vodánál is használni a telót 3.1.3alatt
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Annyit kérdeznék,hogy ugye bejelentették a 4.0-t 21.-ére. Akkor ez mit jelent a 3.1.3 Unlcokra nézve? Akkor fogják "közzétenni" a törést?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
szóval, fel a fejjel! 😄
Bazinga!
Kiváncsi leszek a Független árának! Meg hol mennyi lesz (Usa Japán Dubai Ausztrália Magyar ország) hogy ugyan annyi lesz vagy lesznek külömbségek?
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com