iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
hali!
most tettem fel iOS4-et, és 3G hálózatot valamiért nem talál a teló. ilyennel valaki találkozott?

más:
hogy lehet valami olyasmi összehozni mint #17038-ban? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kopa1
Akkor jól emlékeztem... Rég hiányoltam a karakter megadási lehetõséget a billentyûzárban!

Más:

Nos sikerült spotlightban eltüntetni a keyboardot 😄 Bugreport van valahol?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Yoda001
megnéztem, és nem 😊 csak számok.

http://9gag.com/gag/5135249

kopa1
Máskérdés: iOS 4 elõtt is lehetett hosszabb (4 számjegy helyett karakterek) passcode-ot beállítani, vagy csak én fedeztem fel most ezt a featuret? <#vigyor3>

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

kopa1
Ömm gondolom neked 3G-d van arra hivatalosan nem lehet! A másikra is ez a válasz... (De ha jailbreakelsz, akkor iBluenova-val tudsz küldeni-fogadni)

Én konkrétan a hivatalos újdonságokra gondoltam. 3G-n JB nélkül nincs háttérkép meg multitask.

Soldiers
és még egy pár kérdés hogy lehet a telefonra háttérképet tenni oda ahol vannak az ikonok? meg hogy lehet fogadni pl képeket már telefonról??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

iTunes.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Soldiers
IOS4-et honnan lehet letölteni vagy leszedni??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

wolfaud
En a magyar meg az is store app store-n keresztül oldottam meg viszon iTunes nem szedi le szoval csinalsz egy acountot is sziréna majd app soreba kilepsz es belépsz az us storba felteszed ami kell es utána kilepsz es vissza orosz a magyar store a de ezt app Storon keresztül tudod megcsinálni illetve nekem így mukodik így van nimbuzz ok meg cloudbroser-em de ha a gépekre akarom rakni a profikat ezeket nem rakja fel!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

TopGun
Es ami nem PDF formatumu konyv, azt mivel tudod elolvasni? ill. mivel lehet elolvasni, ami nem lassu? es esetleg mas kerdesben is tudnal segiteni nekem privatban? De nekem 3Gs-em van.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Kaszi46
Telo gepre radug, ifunbox(vagy egyeb fileszerkezetet olvasni kepes progi) elindit. Rakeresel a felvetel nevere, es ramasolod a gepre.
( meg nem probaltam)

ifunbox - 1ik legjobb fileszerkezet bongeszo jailbreakelt iphonhoz.

Masik megoldas, ha van ifile a telodon, es mar tudod hova menti a felveteleket a radio progi, akkor mailban, vagy ifile beepitett bluetooth-javal elkuldod magadnak.

*Posse*T.W.D*

HD JOHNNIE
Szia! Köszi a választ! A helyzet az, hogy valami félreérthetõdött itt menet közben 😊
Nincs Iphone-m még, csak gondoltam szedek le pár apps-ot amíg ingyenes etc. Erre kérte, hogy szedjem le az Itunes telepítõjét, megtörtént, telepíteni akartam amit nem tett meg mert kellett neki a QuickTime, erre pedig a lentebb írt probléma lépett fel.
Csak azért kérdezem itt az embereket, hogy találkozott e valaki ilyennel 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Yoda001
hogy? ha Editre megyek csak törlés van, más lehetõség nincs is... egyébként valahol elkezdtem felvenni, megállítottam, meghallgatom, erre onnantól vette amióta elindítottam magát a rádiót... ez nem lehetetlen?! 😄

Kaszi46
Amennyiben jailbreakelt a telefonod igen.

*Posse*T.W.D*

Yoda001
felvett adást gépre valahogy át lehet tenni szerinted? 😊

Ott van ugye a háttérkép ami még ujdonság, a multitaskinggal pedig semmi gond nincs.Az akksi jobban bírja, és a wifi is jobb.

Kaszi46
Rádio app - Tunein Radio

Mindent tud amit kell. Országok, stílus, egyéb szempontok alapján lehet benne rádiót keresni. Természetesen benne van az összes magyar rádió is. Keresõje megtalálja a Shoutcast rádiókat is. Amit esetleg nem talál, azt a beépített böngészõjén, a rádió honlapjára navigálva is hozzá tudod adni.
Van benne ébresztõ, be tudod állítani mikor kapcsoljon ki, fel tudod venni amit hallgatsz, akár be is lehet állítani hogy mikor kapcsoljon be hogy felvegyen valami adást.
Ahol noirmálisan kiírják a számcímeket, ott rögtön tudsz lastfm hez csatlakozni, és infokat olvasni az elõadóról.
Van benne háttérben futás opció. De már kijött az IOS4 Kompatibilis verziója is.
Wifi/3g/edge- en is tud streamelni.

Csináltam egy kit program tour vidinyót is róla...😛

*Posse*T.W.D*

Dzsega
az Eurosport appja már kint van iOS4-re, szal valszeg a jövõ héten már nagy lesz a dömping a frissítések terén.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Közben megoldottam.
Valaki árulja már el, hogy 3G-n milyen újdonságokat kéne felfedeznem a mappába rendezésen és a magyar nyelven kívül! Az itt olvasott negatív tapasztalatok alapján, a JB során, csak a cydia-t pipáltam be, multitaskingot meg egyebet nem. De az iBooks nevû programot sem látom.
Elõre is köszi!

Arcor
Csak most egy app miatt nem akarok jb-elni :|

azért köszi

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

pyrohun
A jelenleg elérhetõ Skype még nem támogatja a multitaskot és a háttérben futást.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Erre a legjobb megoldás ha apptrackr.org-ról leszeded, fõleg ha free 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

5c0rp330n
azota megoldodott.
2 fura dolog igy hirtelen:
-a regi koves hatteret nem lehet ujra kivalasztani lock screennel
-skype-ot probaltam, skype beszelgetes kozben bejovo hivasnal a skype hivast hold-ra tette, aztan amikor letettem a rendes hivast, a skype hivas megszakadt, nem egeszen ugy mukodott, ahogy a bemutaton.. vagy ehhez frissebb skype is kene?

iPhone 3G, 3.12, T-Mobile, Win XP

Frissítettem az iTunes-t 9.2-re, majd letöltöttem az új firmware-t. Az iTunes megcsinálta a backupot, majd feltöltötte a telóra az új firmware-t. Ezután elindult a teló, bejött az iTunes jele, és csak SOS lehetõség volt. Kikapcsoltam, majd redsnow. Most ott vagyok, hogy minden programom eltûnt, ez még oké. A cydia nem települt fel, pedig bepipáltam a redsnowban. De ami a legborzasztóbb, hogy miután unlockolom a sim kártyát, nem érzékel semmilyen hálózatot, így igazából használhatatlan a telefon.
Ötlet?

Nem tõled kérdeztem. Eddig július-augusztusra esett a megjelenés, ezért tartottam furának a szeptembert.

pyrohun
Senki sem tudja biztosan, hogy mikor lesz. De az elmúlt két év alapjá augusztus végére / szeptemberre várható.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Nem teljesértékû.

Dzsega
mert akkor kezdõdik a suli<#idiota>
Hülye kérdésre hülye válasz...
Mert mi kelet eu vagyunk az usa szemében hozzánk késõbb hozzák a telót mert mi ráérünk.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Most akkor teljes értékû az iTunes Store? 😄 Faszaaa

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

Miért pont szeptember?

GregSB
Szeptember közepe-vége.

GregSB
A szifonos kommentek között volt egy jó leírás, pontokba szedve. Nálam most halott a szifon.com, ha visszajön kikeresem és beírom ide.

GregSB
Milyen telefon? 3GS vagy 3G?

melyik a kedvenc játékotok?
nekem az összes chuck norrisos hülyeség😊
Arcor
Lehet több accal szinkronizalni a telot? Fel akarok tenni egy appot ami csak US Storeban érhetõ el, elég csinálni egy US accot és azzal bejelentkezni/szinkronizálni?

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Na én észrevettem egy bugot, épp hívott valaki csak nem vettem fel, de láttam hogy ki az, kiírta a nevet meg minden, utána viszont azt írja hogy Unkown Missed Call, mintha rejtettrõl hívtak volna.

Tikal
nem lehet még tudni, szeptember kb

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
internet radio box

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Torzonborz
eBook-ok között lehet nyelv alapján keresni ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

wolfaud
Ugy latomm itt most csak a 4.0 ás szoftware a téma ha valaki mást kérdez olyan mintha fel se tette volna a kérdést

Lehet arról tudni valamit hogy kicsiny hazánkban mikor jelenik meg t- nél az uj iPhone ?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Dynamic
Na igen, itt jobban látszik.
Dynamic
Gondolom az eredeti kép is pixeles. Ilyen pixeltown-szerû minimal grafikára gondolok.
pyrohun
igen, de az csak nekem tûnik fel, hogy pl. háttérkép az ugyanolyan pixeles maradt az iphone 4-en is? de miért???

;( sajnos én is láttam pár ilyen összehasonlítást. Elég szívszorongató 😄 na majd jövõ december... 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

REPS0L
ez a nemsemmi

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

5c0rp330n
kozben megvan, gondolom ez lenne az ipsw. szoval redsn0w-bol ezt kitallozom es annyi? jailbreak itt meg is lenne, aztan felteszi nekem a cydia-t, onnan ultrasn0w-t kikeresem/letoltom/futtatom es kesz az unlock?

5c0rp330n
adott: 4.0-ra frissitett iphone 3g, cel: jailbreak+unlock
ez a leiras jo hozza? (a redsn0w linkje nem jo, de az oldalon egy frisebb hirben talaltam egy ujabbhoz egy linket, gondolom akkor ez is jo lesz? )link
szoval siman csak rakotom az iphone-t, elinditom a redsn0w-t, aztan hogy/mit? egy ipsw-t kene kivalasztani elvileg, de ilyesmirol a leirasban nincs szo.. vagy tud valaki egy jobb leirast?

wolfaud
Radio-s appra illetve tv nezes appot senki nem tud nekem ajálani!

Ha van egy olyan telefon, amit függetleníteni kell (jelenleg 3.1.2 van rajta), mi a szekvencia? Simán nyomhatom az itunes update-et, vagy elszúrja a basebandet? Ha simán nyomhatom, utána redsnow és ultrasnow igaz?
Vagy van vmi csel?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?