iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
elrontani nem fogja, legyalulja a régi firmware -t és felrakja az új, gyári iOS4 -et, így elveszik a jailbreak meg az esetleges függetlenítés, de hát ez a célod 😊 (gyakorlatilag olyan mint egy win reinstall a gépeden)

Bazinga!

Mivel tört telefonra frissítek, nem fogja elrontani? Vagy valami?😊
precision
ha iTunes -ban nyomsz egy update -et akkor nyilván nem a tört iOS4 -et fogja felrakni a telefonodra 😊

Bazinga!

sztoncsi
Nekem a 4.0val eltûnt a copy paste nél a cut lehetõsége...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Keresek nem jailbreakelt, hanem normális 3.0.1-es szoftvert. Le tudom valahonnan tölteni? Egy feltört telefonról akaro levenni a törést és úgy tudom, hogy csak akkor tudom levenni, ha shift+restore-ral visszarakom az eredeti szoftvert. Vagy van más megoldás, ha 3.0.1-es szoftveres 3GS-t nem tört iOS4-re akarom updatelni?
GregSB
Sry, egy ótvar billenytûzetrõl írók amii2x veszi be amiit lenyomook 😄

GregSB
Aazértelég változóak a beszámolók errõl a térerõ-eldobásról.

Kezdjük ott hogy egy újságíró már jelezte ezt a revieww-jában, és az Apple azt válaszolta neki hogy ez csak egy UI (grafikai) BUG, a vétel nem lesz rosszabb tõle.

Valakinél ugyanakkor el is dobja a hívást ha kézre fogja a bal alsó elemet, valakinél mg 5x próbálkoozás után sem dobottel semmit.

Nehéz megmondani, hogy ez moost egyr reeális, tömegekeet érintõ konstrukciós hiba ami visszahívással jár majd, vagy pedig csak a ATT híresen szar vétele + egy-két egyedi eset jászik közre.

Meglátjuk, azért öröm látni a bulár hogy rárepült a dologra, az indexen már azt latolgatják hogy ez lesz a nagy törés az Apple diadalmenetében 😄D (szenzációhajhász bulvárcikk FW)

sima 3G

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

precision
semmi baj nincs a mostani HTC -k érintõkijelzõjével szerintem 😊 a desire -é tökéletes pl 😊
vagy nézd meg esetleg a HTC Evo 4G -t, az pl nem is néz ki rosszul 😊 (nekem a desire is tetszik amúgy külsõre)

Bazinga!

precision
lol 😊

Bazinga!

somdav95
nézelõdtem, de nemnagyon jönnek be a htc-k meg az összesnek felkúr az érintõkijelzõje.. :S Úgyérzem maradok még a régi ipodtouch+1 szar telefon kombónál..

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

xxdani
Oké oké most elõjönnek a hibák és ilyenkor mit tesznek ha szériahibás valami és mondjuk ez a hiba nem egyenlõ azzal hogy használhatatlan a készülék. Visszahívás bezúzás vagy javítás visszaküldés vagy szegény népeknek megteszi a rossz szériás is-

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

GregSB
Arra várok hogy ez a hír kikerüljön az SG fõoldalára. Garantált 300+ kommentes flamewar Ulkeshel 😄 😄 😄

Dynamic
Ezt mondom én is. Majd ha minden mobiloldalon ott lesznek a saját tesztelési tapasztalatok, akkor kell véleményeket összegezve ítélkezni.
GregSB
Így van. Két kezem nem lenne elég megszámolni hogy hány prémium kategóriás termék startolt ugyanígy az utóbbi 5 évben. Az elõbb említett Canon fényképezõ, Nikon D300 (banding hiba - cirka fél millió Ft-os fényképezõ volt újonnan ha jól emlékszem), új iMac kijelzõ hiba, stbstb.

Mindig ez van, az emberek mindig felhördülnek / elküldik a gyártót a picsába, "én nem veszek ilyen szart", "fúú de gáz ezt hogy engedhetik meg maguknak" kijelentésekkel. Aztán kijavtítják a kezdeti gyártási hibákat és minden egy tovább, a flamelõk is veszik a terméket mint a cukrot 😄

Tikal
Szerintem várjunk még ezzel pár napot... mindig ez van új termékeikkel, sok a hiba, aztán ezek lecsengenek... iPad-bõl már 3 milliót adtak el tudtommal, még sincs tele a sajtó a rossz wifi-vel mint az elsõ napokban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Pont ezért voltak kint prototípusok tesztelésre (amik közül egy eltûnt), de ugye azok camo-gumi tokban voltak 3GS-re maszkírozva, szal csupaszon senki nem tesztelte a készüléket "kint a szabadban".

Egyébként csak a bal kezesek szívnak, mert csak akkor dobja el a hívásokat ha a bal alsó elemet is kézre fogjuk 😊

Ciki? Az. Elõszokott fordulni minden új termék piacra dobásánál (lásd millió Ft-os Canon fényképezõ Auto-focus hibája pl). Ezért nem szabad új terméket azonnal megvenni, hanem 2-3 hónapos rátartással, mert kezdeti gyártási hibák _mindíg_ vannak. Ha Apple ha nem, ha drága termék ha nem.

Dynamic
Értem ezt is, de ez már mindjárt más színben tünteti fel a dolgot. Mert eddig azt próbálják a videó alapján sejtetni, hogy az új iPhone-nal nem lehet telefonálni és pont.
Persze ettõl még ez ciki!
precision
hát akármelyik verzió is igaz (nem vették észre vs. tudtak róla de leszarták) elég nagy blama ez most az apple -nek 😊

Bazinga!

Dynamic
Értem én, hogy van videó, de ez akkor is abszurd. Mi az, hogy telefonon nem lehet telefonálni, és NEM VETTÉK ÉSZRE?
gagax
ejj😄 nem ide volt berakva egy kép ami a fémkeretre való gumitokok szimboliztálta?😄 legalábbis ha is jól emlékszem😄 na pont ezért csinálták hogy az is fogyó eszköz legyen 😄

precision
de tök lényegtelen ez mind... egy ilyen komoly gyártó nem követhet el akkora bakit, hogy a _lehetõségét_ is megadja az ilyen esetek elõfordulásának
egyszerûen nem kellett így csinálnia, hogy a user (vagy bármilyen külsõ dolog) közvetlenül hozzáérhet az antennához
(évekkel ezelõtt a külsõ antennás mobilokon sem véletlenül volt 'gumiréteg', hogy érintésnél vagy egyéb külsõ behatásnál ne haljon meg az egész telefon... ezzel szemben az apple "rákötötte" az antennát, a wifit, a bluetoothot egy olyan fém keretre, ami végighalad az egész telefon körül)

Bazinga!

autoszimulator
térerõ speciel sok mindentõl függ, valószínûleg ahol a telefont tervezték, tesztelték a mérnökök, térerõ bõséggel van. Na most lehet, a kézbe fogással nem teljesen árnyékolod le a telefont, csak részben. Tök erõs térerõnél ez csak gyengülést jelenthetett, az meg elõfordul bármikor, így lehet nem is gyanakodtak. De a tulajok mindenféle környezetben, sokféle térerõ mellett tesztelik a telefont. Persze ettõl még ciki.

.: mobilize.hu :.

precision
tessék 😊

nem elfogult itt senki, ott a video nézd meg, lejjebb linkelték... kézbeveszi a telefont, no service pár másodpercen belül, leteszi a telefont, visszajön a térerõ... ennél nagyobb bizonyíték nem kell szerintem

Bazinga!

Dynamic
Azt mondom, hogy kizárt dolog hogy ilyen orbitális hiba ne derülne ki. Ez most olyan, mintha valaki azt akarná beadni, hogy a "kiderült, hogy a legújabb piacra dobott BMW-vel nem lehet 30-al gyorsabban menni". És ezt csak a vásárlók veszik észre?
Ez ebben a formában szerintem baromság vagy valamit félreértünk/félremagyaráznak.
Én azért várnék még egy jópár elfogulatlan tesztre mielõtt ilyen gyanús hírek látnának napvilágot.
precision
de ha tesztelésnél kiderült, akkor miért adták ki így a telefont? 😊 szóval a 'józan paraszti eszemet alkalmazva' én arra jutottam, hogy ha így került ki a készülék, akkor bizony a tesztelésnél nem vették észre, mert az apple így nem ad ki cuccot direkt, max "véletlenül"

Bazinga!

Dynamic
Érdekes, hogy mindenki készpénznek veszi, és senki nem gondolkodott el azon, hogy tesztelésnél nem derült ki, hogy a telefonnal nem lehet telefonálni! Na ne már...! Nem iPhone fanként mondom ezt, hanem csak a józan paraszti eszemet alkalmazva.
Valamit nagyon elk..tak az Apple-nél.
lol, mint anno a 27-es iMac

http://gaborszantai.co.uk/

Sephi
Pontosan 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pyrohun
Na hát ez nagyon égõ. Én elõször azt hittem, hogy ez csak valami Gizmodo-s hadjárat az Apple ellen (ugye most eléggé utálják egymást), de sajnos nagyon úgy tûnik, hogy egy igen komoly tervezési hibáról van szó.

Ugyanakkor sokan azt írták, hogy hiába nem volt térerõ, ugyanúgy lehetett hívásokat bonyolítani, más helyeken viszont a SpeedTest alkalmazással tesztelve egyértelmûen csökkent a sebesség, ahogy kézbe fogták.

Szóval egyelõre nem lehet tudni, de ezért is jó, hogy Magyarország nincs az elsõk között 😊 Mire ideér, ezeket a hibákat javítani fogják 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
nem foglalnék állást, de ha iphone alternatívát keresel ne a nokiák irányába hanem inkább androidos telefonok irányába nézz (mondjuk HTC -k valamelyike, Desire pl. 😊)

Bazinga!

somdav95
úgyis kimagyarázzák hogy csak bizonyos idõjárásnál, vagy bizonyos hõmérsékleten, vagy a kéz hõje teszi, vagy valami faszsággal.. 😊 tetszik ez az iphone 4, de hát ha ezeket nem javítják ki, akkor veszek inkább egy 3gs-t, vagy valami nokia-t ( amit igazábol nemszeretnék, mert rohadtul irritál az érintõkijelzõjük -.- )

Dzsega
nem is kicsit!
Bakker ez orbitálisan nagy tervezési hiba!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

precision
hát ez elég nagy égés az apple -nek azért...
ilyeneket nem letesztelni a kiadás elõtt...

tényleg kíváncsi leszek a reakcióra, ha lesz egyáltalán

Bazinga!

Tikal
ez bizony gáz...

HD JOHNNIE

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

somdav95
hát az hogy hülye mindenki, nincs ott semmilyen hiba 😄😄SADDD

precision
ja vagy a másik reakció, hogy nem õk a hibásak, hanem a szolgáltatók küldik túl gyengén a jelet 😄D

kíváncsi vagyok melyik lesz 😊

Bazinga!

precision
amúgy már magam elõtt látom az apple reakcióját

"vegyetek hozzá tokot, az nem vezeti el a jelet mint a tenyeretek..."

😊

Bazinga!

somdav95
#17212-#17213
úgyérzem mégse veszek iphone 4-t 😊

precision
lál ekkora szart... 😞 😊

miért nem gondoltak erre a mérnökök amikor körbepakolták a telefont antennával...
ez nem olyan dolognak tûnik amit egy firmware frissítés meg tudna oldani

Bazinga!

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Kaszi46
Kijelzõ problémák iphone 4 esetében. Sárga csikok, pöttyök láthatók sok telefon esetében.

eddig 27 usernél jelentkezett a probléma

teljes cikk:

iPhone 4 Displays Have Yellow Discoloration Bands and Spots

Ez a 2 dolog azért elég elkeserítõ...😞

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Az iphone4 térereje drasztikusan lecsökken, vagy teljesen megszûnik, ha a tenyerünkben 2 oldalánál fogva tartjuk. Magyarán simán fogjuk a telefont.

eddig 15 user ismételte meg a tesztet különbözõ körülmények között, volt aki 20szor is, és mindneki nél jelentkezett a probléma.

teljes cikk, és további user tesztek:
iPhone 4 Loses Reception When You Hold It By The Antenna Band

*Posse*T.W.D*

Nem lehet hogy betekerted a háttérképeddel együtt? 😄😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Arcor
Jó kis gameloftos akciók vannak App Storeban!

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

WuFraZselic
kösz 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Yoda001
ha arra gondolsz, akkor az ikonokat egymásra húzod, és létrejön egy mappa 😊

http://9gag.com/gag/5135249