iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
de amúgy nem szükséges az iTunes az ingyenes programok telepítéséhez, csak indítsd el a telefonon az AppStore -t, válaszd ki a programot amit szeretnél telepíteni, a "free" feliratra nyomj rá, majd az install -ra, és majd válaszd ki hogy new user vagy, és regisztrálj egy accountot az appstore -ba

Bazinga!

precision
ITT bal oldalt válaszd ki a verziót amit szeretnél, majd download 😊 nem kell beírni semmi emailt meg ilyenek, anélkül is elindul a letöltés
aztán a letöltött iTunesSetup.exe -vel tudod telepíteni, telepítés közben lehet, hogy ki akar mászni a netre, szóval ha a tûzfalad v. routered blokkolja akkor engedélyezd elõtte a net hozzáférést

Bazinga!

HD JOHNNIE
Sziasztok!

Szerettem volna néhány free apps-ot leszedni a gépemre, amihez kéri hogy telepítsem az Itunes-t, ahhoz meg a quickTime-ot kéri hogy telepítsem elõszõr. Namármost a következõt írja ki nekem:
The installer encountered errors before the requested operations for quicktime could be completed.
Please retry these operations at a later time, please run the installer again.
Értem angolul hogy mi van odaírva már csak azt nem hogy miért csinálja? <#nemtudom>
Valakinek vmi ötlete? XP van sp3 fent.
Elõre is köszönöm! <#integet2>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dynamic
Csak az én szememet bántja a lock screenen a dátum jelzésnél "szerda június 23" formátum? Vesszõ nélkül, rossz sorrendben és ömlesztve.
Most nem a nyelvtan náci beszél belõlem, de ránézésre is ízléstelen. Helyes lenne és jobban nézne ki a "2010.június 23., szerda" vagy "június 23., szerda" formátum. Lehet ezt állítani?
GregSB
Nem kell ezen csodálkozni, a jailbreakelés már csak ilyen. Nem hozza stabilan ugyan azt az eredményt minden készüléken...

Sephi
Kulfoldi forumokon anyaznak a 3G Multitask + Baxkround bekapcsolasa miatt. Elvileg van akinek rendesen megy, de reggelre belassul. Masnak latvanyosan esszi az elemet.

:|

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kerdes:
kollegam akarja az ipod touchan frissiteni az oprendszert. es nem megy neki valami idotullepes miatt (nem kutyu guru hozzateszem) ha en elkerem tol a cuccot es otthon radugom az en itunesomra akkor nem lesz osszeakadas (ugye az iphone miatt reggelve van)?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

GregSB

"The battery life on the iPhone 4 has been outstanding thus far, exceeding our expectations for longevity during testing. We've only had a short time to use the phone, but in the week or so we've been carrying the device as our main phone, we've had pretty amazing results under normal to heavy use. In fact, we managed to squeeze more than 38 hours -- yes, 38 hours -- of life out of a single charge using the phone as we normally would. We're talking calls, some gaming, lots of push email and calendar invites, playing music over Bluetooth in the car, and just general testing (like downloading new apps, rearranging icons, tweaking settings). We went from 10:30AM on a Saturday morning till 1:00AM on Monday without needing to charge the phone."<#guluszem1><#wow1>

Sephi
Jelzem 3 ora videzoas utan alig merult az aksim. Gyorsabb, hatarozottan gyorsabb minden benne. Es mintha szebb is lenne par dolog, ikonoz mozgasa stb.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
iPhone 4 review az Engadtgeten!

"We can't overstate how high-end the design of the iPhone 4 is. The 3GS now feels cheap and chubby by comparison, and even a phone like the HTC Droid Incredible -- which just came out -- seems last-generation.

...

Overall, the iPhone 4 outclasses pretty much every smartphone on the market in terms of industrial design. It just comes off like a far more expensive device, like a Mobiado or Vertu -- but better designed. And it's not just the way the phone looks; the materials feel good -- premium -- in your hands."

<#eljen>

Ha minden jól megy akkor pénteken meg fogok tapizni egyet 😊 (ismerõs hoz franciáktól)

GregSB
Ha tower defense kell akkor egyértelmûen a "Star defense" játékot tudom ajánlani! $0.99 és nagyon igényes!

Mondjuk nehéz is, én medium nehézségen már a 4. pályán elakadtam rajta 😄

Nekem is tovább bírja az akksi.
Update elõtt 3 óra usage volt a max push-al bekapcsolva, most 4,5 órát bír.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

precision
én az Angry Birds -el szórakoztam egy ideig, sõt még mindig fent van és még van egy rahedli pálya amit nem vittem át
nekem tetszik, nézz róla videót, vagy mégjobb ha leszeded a demót belõle és megnézed milyen... szerintem poénos 😊

Bazinga!

Sziasztok!
Hosszab útra indulok és szeretném megkérdezni tudnátok e ajánlani valami játékot 1,79$ ból ami le tudna kötni 😊.
Eddig fizetõsökbõl a flightcontrol,rope n fly 2, sports pack, geared, nfs shift,undercover, plant vs zombi,doodle jump ot töltöttem le. Elsõsorban inkább tower defense re gondolnék de ha van valami amit nagyon tudtok ajánlani akkor azt is várom 😊

Elõre is köszi.

ingyeneseket azért nem kérdezem mert meglepõdék ha lenne valami nagyon jó amit nem találtam volna meg de azokat is várom.

Tegnap délután óta nem volt töltõn, és szinte egész nap facebook + msn ment rajta + futott a háttérben néhány más progi is, kb 40%-ot merült azóta mostanáig, nálam ez bõven jó mert régebben egy óra msn + facebook után merült ilyen 10%-okat, zenehallgatásról nem is beszélve 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

pyrohun
1 helyre nem fogsz 12-nél többet sajnos 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Ja igen az mondjuk tény és való 😄 van h fáradtan percekig keresek 1 app-ot, vagy akad olyan nagyritkán amirõl megfeledkezek h felraktam) 😄 játékokat különösen jó lenne már 1 helyre zsúfolni 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GregSB
Azért nekem a folderek kellenének már nagyon, 6 oldalas a home screenem és konszolidálni akarom 😊

Jaja, várjuk, bár én így hogy kezd leülni a szoftverfrissítés láz, meg eléggé megoszlanak a vélemények, folyamatosan teszem fel magamnak a kérdést hogy miért is várom? 😄 mindenki mintha csodát várt volna és igen, szépnek szép, de nem forradalmi, úgyhogy szerintem nem kell tûkön ülve várnunk a megoldást 😊

Egyedül talán az iBook az ami kecsegtetõ, de kötve hiszem h Stanza-nál többet tudna... azt majd kiderül, most 1 fél évvel államvizsga elõtt úgyis max a Questia app-ból fogok olvasni tudományos írásokat 😞

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Yoda001
na, és tényleg tovább bírja az akku? mennyivel? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Most hogy így próbálgattam este, nálam is sokkal jobban jön a wifi 3G-n, tehát még egy plusz pont 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

GregSB
Kivettem a szavazásból az utolsó "Nincs iPhoneom / még nem tettem fel a frissítést." szavazást, mert nincs relevanciája. Aki még nem frissített az meg egyszer csak fog, és akkor szavazzon arra hogy nála hogy mûködik 😊

GregSB
Egen, iphoneosok közül mostmár csak az új bootos 3gs tulajoknak kell várnia, hogy tudjanak jailbreakelni. ITouchosok közül meg a 3. Geneseknek, mert a pwnage tool 4.0-val csak szifon ipswt lehet heggeszteni.

Sephi
WinSCP-vel backupolta: sms, notes, calendar es Adressbook

JB utan visszamasoltam oket de csak az Adressbook nem mukodik.

Miert? Allitani kell valamit?

Yoda001
akkor már csak új bootra várunk minden tekintetben?

http://9gag.com/gag/5135249

REPS0L
multitaskra ott a Backgrounder, háttérre meg nem jut eszembe mi a neve, de arra is van megoldás cydiában 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Sephi
Most mondja ismerosom, hogy nala csak a backround van de ugy eszi a betteryt, hogy megorul 😄

REPS0L
nekem ez a tapasztalatom, mondjuk elég mappába rendezgetõs vagyok 😊

GregSB
Na, kijött a Pwnage Tool 4.0, egyelõre csak macre.

Régi Bootloaderes 3GS tulajok most majd tudnak jailbreakelni és függetleníteni!

Sephi
Komolyan??? Nema...

buldozer99
pls segítsetek, mer megõrít már hogy nem veszi be az ipsw filet, miért?:S

Forca Barca

REPS0L
nekem csak az elején volt döcögõs, már nincs vele probléma

REPS0L
érdemes, nincs vele probléma! a háttérel se!

Sephi
3G -re nem javaslom a multitaskot es a backroundot. Borzalmasan lelasitotta 😞

buldozer99
Unable to recognize specified IPSW, ezt dobja ki kb 3 ipsw fájlal próbáltam már...:S

Forca Barca

wolfaud
Nekem 3gs-em van es nekem ugy tunik hogy gyorsabban merul az aksi pedig meg a progikat is kilovom

Nekem tetszik az uj ios4 bár azt sajnalom hogy nincs magyar hangvezerles rajta! meg hogy meg a Multitaskingba nem mukszik a skype meg az imsn még.

Tudtok olyan progit ami ingyenes es a magyar Radiokat lehet vele hallgatni? illetve esetleg tv-t nezni (a duna tv sajat appjat megtalaltam de a obbi is jo lenne!)

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

buldozer99
honnan? pls😊

Forca Barca

Dzsega
Sehogy. Tölts le egy ipsw-t!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Sephi
Mik a velemenyek a 3G multitaskingrol? Erdenes eroltetni?

buldozer99
valaki?

Forca Barca

GregSB
Egy páran kirucannak holnap Franciaországba, és nyomatnak majd hands-on teszteket az új szifonról!

Szifon.com és handras is.

Sephi
Van par app amit Hu-s storrol nem tudok megvenni. Azokat igy potlom.

AntiHero
3G-m ban és iBooks-t használom. PDF filokat olvashatok vele bár lassú.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TopGun
Sziasztok! Ha valakinek 3Gs teloja van es vannak rajta E-book-ok es segitene nekem, az jelezze kerem, elore is koszi.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

precision
nem egyértelmû? 😊 warez miatt.

Bazinga!

pyrohun
De miéééért kell feltörni egy ipad-et? 😞

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sephi
Igen. Majd osszel. De nagyon jol nez ki az Installous iPad-en 😊

pyrohun
Ja hát ipad-en nem lehet kilõni a dolgokat, mivel nem is futnak egyelõre a háttérben ugye 😊

Sephi
Ovantosan a 3G-s Jb-ekkel. Ma mar a harmadik elbaszott JB-krol hallok.

Sephi
Multitask.