45063
10255461851509447102.jpg
  • Bercy #42935
    Mindennapra egy SpiGen AirSkin-t hasznalok.
    Nagyon vekeny alig eszreveheto tok. Igazabol csak karcolasvedelem a celja.

Ezen kivul van egy Incipio NGP-m ami sokkal komolyabb vedelmet ad de csereben sokat ront az iPhone esztetikajan.
  • oneal1
    i6s-en ki milyen tokot használ? ma kapom meg elvileg a telefont és kéne tok hozzá, sok helyen mondják, hogy csak a szilikon tok passzol rá a sima 6ról
  • k0trapali #42933
    Nekem ilyen akkor volt, amikor én házilag kicseréltem az i4-em kijelzőjét anno.
  • ProGabe #42932
    Gondoltam, köszönöm. Akkor beviszem az Apple-höz, ezen nem fogok garasoskodni
  • ForzaInter
    Nincs
  • robotnyk
    nincs
  • ProGabe #42929
    Egy hülye kérdés: iPhone 6, ha megnyomjátok a kijelzőt, van bleeding?
    Sikerült megtörnöm az enyémet (4. iPhone, első eset, tudtam, hogy egyszer eljő ez a pillanat :D), kicseréltettem, egyelőre okosba. Fizetni még nem fizettem érte, nem is fogok, mert van bleeding. De ez lehet csak azért, mert nem illesztetti bele tökéletesen a srác az új kijelzt.

Lényeg, hogy kicsit erősebben megnyomom, akkor - ahogy most a laptomom kijelzője is - megjelenik a tipikuselszíneződés. Csakhogy én úgy tudom, hogy ez iPhone-nál nem lehetne, legalábbis nekem a 4-nél nem volt ilyen.
  • robotnyk
    tessék mondani, fél hizó cserébe nem kell?
  • ForzaInter
    En a tobb mint 2 eves, 16 gigas, nagyon karcos i5ot adtam el 45ert, ugy hogy meg az akksija is szar volt. Ahogy nezegetten amugy az 5os szeria olyan 40-60 ezer kozt megy most, szal az 5s siman er 70et min, foleg hogy 32gigas nem is 16.. Felrakod vaterara vagy jofogasra es 1-2 heten belul valaki meg is veszi, csak addig sok hulyet el kell viselni akik minden szarra cserelnenek, hiaba irod ki nagy nyomtatott betuvel, hogy csere nem erdekel.:D
  • robotnyk
    ha már rendszert telepítettél, nem volt kéznél olyan windows ami kevésbé... hogy is mondjam... szar?
  • passatgt
    telefonon is lehet frissíteni, itunest én már nem használtam azóta:D
  • Adi
    Na úgy nézz ki a hiba az volt, h mikor beleléptem a következő biztonsági mentés adataiba ott a fotótár be volt jelölve. Igazából nem is értem hisz én az alap icloud menübe kinyomtam,h ne mentse a képeket.
    Más: mai nap folyamán vistát telepítettem egy régi gépünkre. Majd mikor leszedtem a legfrissebb itunes-t meglepődve tapasztaltam, hogy win 7 vagy újabb rendszerre tudja csak telepíteni. Feltettem egy előző verziót de előbb utóbb az lesz, h majd jön egy újabb ios frissítés amihez a legújabb itunes kell. Akkor az mit fog jelenteni? Win 7-et vagy újabb win-t kell majd kényszerből feltenni?
    (Mellékesen az itunes honlapján mielőtt leszedtem a legújabb itunest írja, h kompatibilis xp-vel és vistával. )
  • Snexi
    mennyit ér most egy hátlapon karcos,de egyébként hibátlan 32 gigás t-mobilos 5s?van olyan hely ahol beveszik vagy vaterán kell vele szórakozni?
  • tigeroo
    megtörtént, ugyan az az eltérő két érték
  • passatgt
    http://moreinfo.thebigboss.org/moreinfo/depiction.php?file=forcyDp

Demo
  • LoDMaSt
    Nem szinkronizáltad iTunessal, így az még nem frissítette magát.
  • tigeroo
    Sziasztok!

Nemrégóta van egy 16GB-os 5S-em, független, új.

A telefon info azt írja hogy 8,7 GB szabad helyem van, azonban az itunes sync azt írja hogy 9,80 GB szabad. akkor most mi van? friss a teló, van vagy 20 kép a telón, meg 2 vásárolt album.

Mitől van ez a különbség?
  • GregSB
    Nem tudom, én töröltem az appot a telefonomrol.

Lekapcsolt notificationokkel is 8.6 órát zabalta az alkalmat a háttérben tegnap
  • ProGabe #42917
    Undorító. A faszér' engedi ezt az Apple
  • GregSB
    Bocs, link lemaradt:

https://www.macstories.net/linked/the-background-data-and-battery-usage-of-facebooks-ios-app/
  • GregSB
    Lol, nem csak nekem tűnik fel:

"Make no mistake: this is user-hostile. Facebook is actively creating channels to continue refreshing their app in the background when the user has explicitly stated that they do not want it to. Ironically, the best way to reduce the battery and data consumption of the Facebook app in the background is to switch Background App Refresh back on. Better still, remove the Facebook app from your phone."
  • GregSB
    Csomo appnal szivás lenne ha eltűnne a notif ha megnyitom.

Pl Mediumon en beállítottam hogy rakja ki notif centerbe ha valaki új postot rak ki azok kozul akiket követek. Ezeket van hogy csak napokkal kesobb olvasom el, de közben megnyitom az appot. (Appon belul nincs ilyen lista). Ha eltűnne akkor kb soha nem találnám meg ezeket.

En örülök hogy ott maradnak emiatt, de mondjuk berakhatnanak egy gombot amivel ezt ki lehet kapcsolni.
  • dzsegameló
    Az sms-ek eltűnnek ha megnyitom az üzeneteket, meg az email is jól működik. Gondolom az összes gyári jól működik.
    Utoljára szerkesztette: dzsegameló, 2015.10.15. 16:03:34
  • k0trapali #42912
    Az utolso mondatodban van az en problemam! Minden szep es jo, de miert csak akkor tunik el, ha onnan nyitom meg? Megnyitom magat az appot es megnezem az ertesitest akkor eltunhetne a notification centerbol is...
  • GregSB
    Nekem kifejezetten tetszik hogy alap helyzetben napokra bontja a notifikaciokat. Csomoszor van hogy kapok egy notifot, de nem tudok vele foglalkozni, lehet csak másnap vagy napokkal kesobb. Tok jo hogy vissza lehet nézni napok alapján mikor mi jott be.

Amúgy be lehet állítani apponkent hogy mi jelenleg meg ott. En is csak a legfontosabbakat állítottam be oda.

Egyebkent meg csak akkor tűnik el ha a notif centerbol nyitod meg.

• dzsegameló
    nem egyszerűbb letiltani és akkor nem megy tele szeméttel?
  • szucsy89
    ez engem is idegesített még iphonet használtam. minden héten kb. 1x belementem, és kitöröltettem mindent, addigra már jól felgyülemlett a sok szemét :D semmi értleme nem volt, de idegesített legalább... :)
  • Rage47
    én sem használom azt :D és szintén nem értem
  • k0trapali #42907
    Igaz. Akkor automata.
    Mas...

A notification resz mi a picsanak van? Oke. Tudom, de ha en mar valamit megneztem magamtol szoval nem az ertesitest nyitottam meg hanem kesobb az appot akkor a notification reszben miert marad ott minden? Egy tucat email, instagram stb ertesites aztan lehet kiikszelgetni oket. Nem ertem mire jo! Miert nem tunik el onnan ha mar en azt megneztem?
  • LoDMaSt
    Hogy ne bántsa a szemem este!
  • Solt
    Gondold végig mi értelme lenne a fényerő szabályozásnak, ha az szabályzó elektronika többet fogyasztana, mint amennyi a szabályozással megspórolható! :)
  • Dzsega #42904
    Elenyésző a kijelzőhöz képest.
    Nekem majdnem minimumon van és hagyom, hogy kezelje a rendszer.
  • k0trapali #42903
    Hát azt az automatikát is vezérli valami szóval gondolom az is fogyaszt.
  • robotnyk
    én úgy 40%on tartom fixen, mert az automatikus fényerő nekem valahogy sohasem jó
  • Solt
    Most minden kötekedés nélkül, de szerinted mi eszi jobban az akkumulátort, ha valami állandóan maxon világít, vagy, ha dinamikusan csökken a fényerő amikor kell?
  • k0trapali #42900
    Hogy a jobb hasznalni a kijelzot? Automata fenyeron vagy maxon azt kesz? Melyik eszi jobban az akkut?
  • GregSB
    Nálam egyszer volt ilyen probléma, még az előző telefonomon.

Az oldotta meg, ha kitöröltem a jelenlegi icloud mentést, és újat csináltam.

Gépre iTunes-al csinálj egy offline mentést a biztonság kedvéért előtte.
  • robotnyk
    ha megnézed a következő biztonsági mentés méretét, az biztos belefér az 5 gigába?
  • Adi
    Gépre lementette de icloudba továbbra se hajlandó. :(
  • Jim Morrison
    hivatalos oldalon 500 dolcsi (humm lehet az a 32gb), az jó 140k, ha hozzátesszük mindazt ami rákerül mire "ideér", akkor látjuk hogy az bizony annyi.