iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.02. 21:59:25
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Apple bazzeg, hol van a "csak használom, mert működik" dolog?!
passatgt: igen, az lett volna a köv. megoldás. sőt, lehet még így is az lesz belőle, bár az nem rossz, hogy így a telón marad a képek alacsony felbontású verziója
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tud valaki valami használható megoldást? Arról van szó tehát, hogy nem hajlandó elkezdeni a feltöltést a Librarybe ez a rohadék. Ki-be kapcsolom az opciót, a telefont. Semmi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagy hogy az ördögbe működik ez a dolog? Számomra ez mocsok bonyolult, mert gondoltam én kis hülye, hogy kiválasztok képeket (egy kattintással albumot? ááááá, hülye vagy kedves felhasználó? -.-) és bamm, takarodjon a felhőbe, hogy letörölhessem a telóról, ezzel felszabadítva egy jókora helyet rajta

Kar hogy nem vettem meg amugy hamareb. Eszemletlen mennyivel jobb es gyorsabb mint az i5, de fogasra es kinezetre is szebb.
Yo, Bitch!
se doboz, se töltő, kb 30 rugó amit rá kell költeni és még akkor sem lesz hibátlan, de látom valakinek megtetszett, szal hajrá 😄
Közben jailbreakeltem is, hátha így többet ér 😄D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.31. 15:32:46
Utána ha háromszor megnyomod a home gombot, feldobja az assistivetouch funckiót, ahol ha rányomsz az eszközre, tudod forgatni mindenféle irányba.
Olyan sűrűn azért nem kell ez a funkció szerintem😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.07.31. 13:09:46
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az appsfire alkalmazáson kívül jól működő árfigyelő appot tudtok javasolni?
www.smart-bus.hu
Yo, Bitch!
Dokkolót szeretnék venni, jól jönne egy kis segítség.
Ezek közt vacillálok:
Twelve
Belkin Charge
Belkin Express
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.07.28. 22:13:21
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
más kérdés. itunes-ba megcsináltam a visszaállítást az új i6-ra, de miután kész lett az appok többségénél azt írja ki, hogy: "várakozás". most csináltam ilyet először, ez normális?😄
Yo, Bitch!
Settings > General > Spotlight Search > Bing Web Results - inner vedd ki a pipát
Ez után ha rákeresel valamire, akkor "Bing Results" helyett "Search Web" opció lesz a keresés alatt. Ha arra rányomsz, akkor megnyitja a Safarit és behozza a Google találatokat. Legjobb tudomásom szerint más megoldás nincs jailbreak nélkül.

Pofára ejtettem az 5S-t, betört a kijelzője! 😞
A kérdésem, hogy Telekom-s biztosítási procedúrával van valakinek tapasztalata?
www.smart-bus.hu
Fejleszto csapatunk iOS felhasznalokat keres okostelefon appunk Nearones privat tesztjere.
Nearones egy lokacio alapu app, mely segit felfedezni uj arcokat erdeklodesi korod, karakteres es a napi rutinod alapjan.
Irjatok ram privatban, vagy jelentkezztek a weboldalon.
nearones.hu - Fedezz fel új arcokat