iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Nálam az üzenetek foglalnak 1,3-at...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

ForzaInter
Hogy a picsaba foglalnak a telefonon a mailek 1,8!!!!! gb-ot? Az i5en ugyanez csak 300 mb volt

Yo, Bitch!

Rage47
nekem ilyet még nem csinált, azt viszont igen, hogy rányomok egy számra, és az alatta lévő játsza, ez rendszeres és idegesítő
Kongy
Ez még jól is sülhet el, lehet nem fog hajlani farzsebben 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

k0trapali
Azt hittem haldoklik a telom. Akkor az app egy shit. Nekem tetszik anugy, remelem mihamarabb javitjak!
Kongy
Nekem is ugyanezt csinálja. Szar az új zene app, ahogy van. Random fagyogat, amikor olyan kedve van, akkor egymás után 3-4-szer is. Máskor meg napokig jó. Jó ötlet volt bevinni a Mac-es iTunes feature-öket az appba, csak ezeket a fagyásokat kéne kiküszöbölni. Remélem iOS 9-ben ki lesz ez javítva, mert nem hiszem, hogy lesz iOS 8.5 már.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.02. 21:59:25

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

k0trapali
Az mitol lehet, hogy zenet hallgatok az Apple Music alkalmazasban es allandoan lefagy? Nem tudok leptetni mert semmire sem reagal! Lefagy az egesz telo aztan egyszer csak puff leall a progi es kesz. Allandoan ezt csinalja! Probaltam ugy, hogy kilottem mindent a hatterbol, de semmi. Ugyan ugy lefagy.
ProGabe
Igen, valamelyik kép nem tetszett neki. feldobtam gépre mindent, letöröltem egy rakat régi képet a telóról és láss csodát, működik

Apple bazzeg, hol van a "csak használom, mert működik" dolog?!

passatgt: igen, az lett volna a köv. megoldás. sőt, lehet még így is az lesz belőle, bár az nem rossz, hogy így a telón marad a képek alacsony felbontású verziója

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
Én kábellel rádugtam a gépre, felszinkronizáltam a gépre, és onnantól jó lett, Valószínűleg egy kép beakasztotta az egészet...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
Dropbox vagy Google Photos, utóbbi ingyen felnyomja felhőbe összes képedet és telefonról letörölheted őket, az mindig ott lesz. Én is unom már kurvára ezt az egész icloud-ot, sosem úgy akar működni, ahogy én szeretném...

ProGabe
Bekapcsoltam, kiírja hogy 830 kép fel lesz töltve. De nem történik semmi. Beleestem én is ebbe a bugba. Nagyon örülök

Tud valaki valami használható megoldást? Arról van szó tehát, hogy nem hajlandó elkezdeni a feltöltést a Librarybe ez a rohadék. Ki-be kapcsolom az opciót, a telefont. Semmi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
Photo library-re gondolsz?
ProGabe
Jól értelmezem, hogy az iCloud nem arra való, hogy képeket CSAK OTT tároljak?
Vagy hogy az ördögbe működik ez a dolog? Számomra ez mocsok bonyolult, mert gondoltam én kis hülye, hogy kiválasztok képeket (egy kattintással albumot? ááááá, hülye vagy kedves felhasználó? -.-) és bamm, takarodjon a felhőbe, hogy letörölhessem a telóról, ezzel felszabadítva egy jókora helyet rajta



ForzaInter
Hamarebb felrakod akkor 20-25ert siman megvettem volna. Filmezesre kellett volna egy tablet, de csak szigoruan apple, ujat viszont nem akartam, mert amugy csak meloba hasznalnam neha, es csak erre, de a keretemet most az i6al lenullaztam.😄

Kar hogy nem vettem meg amugy hamareb. Eszemletlen mennyivel jobb es gyorsabb mint az i5, de fogasra es kinezetre is szebb.

Yo, Bitch!

Kongy
Hát igen. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy valaki megvesz egy vatta új 100 ezer körüli terméket, és így bánik vele. Szerintem ez iszonyat gáz. Nekem a 2 éves iPhone 4-emen pl egy karc nem volt, szinte olyan volt, mint az új.

ForzaInter
Jól megvolt becsülve ez az iPad.😄

Yo, Bitch!

Kongy
Doboz van!! 😄D Igaz szarra se mész vele, az nem javítja meg a tabletet 😄 Töltő amit adok hozzá egy hulladék huawei adapter, nem is értem, hogy került az iPad dobozába... na mindegy.

robotnyk
látom vaterán, ezzel a történettel én még a kezdőárból is alkudnék 😄
se doboz, se töltő, kb 30 rugó amit rá kell költeni és még akkor sem lesz hibátlan, de látom valakinek megtetszett, szal hajrá 😄
Kongy
Mini 2 retina, 16gb

Közben jailbreakeltem is, hátha így többet ér 😄D

Botond
Hányas iPad ez? 😄
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.07.31. 17:08:10
Kongy
Szar, szar, de nem annyira, hogy használhatatlan legyen. 😄 Ennél rosszabbakat is árulnak szerintem. Legalább bekapcsol, működik. Képernyő, kamera elöl-hátul használható. Ha nem is mindennapi használatra, de alkatrésznek esetleg jó lehet, vagy elbalfaszkodni vele, akinek megéri, hogy olcsón kap egy ipad-et. Csak nem tudom mennyi legyen az az olcsó.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.31. 15:32:46

robotnyk
semmi gond, csak a torka véres mi? 😄
Kongy
Megtettem már, el lehet vele bohóckodni, de nekem ez így nem kell, 18-ért feltettem vaterára, 30ért azonnal vihető, plusz valamennyit utal majd vissza a csávó az árából. Ti mennyit adnátok egy ilyen tabletért? Home gomb rossz, power gomb rossz (vagyis nem működik megfelelően), meg nincs giroszkóp. Többi más dologgal nincs nagy gond, működik az ipad.

passatgt
Más baja nincs? mert akkor egyszerűbb ha bekapcsolod kisegítő lehetőségekben az elforgatás gombot... General / Accessibility / Accessibility Shortcut / AssistiveTouch

Utána ha háromszor megnyomod a home gombot, feldobja az assistivetouch funckiót, ahol ha rányomsz az eszközre, tudod forgatni mindenféle irányba.

Olyan sűrűn azért nem kell ez a funkció szerintem😊

Kongy
Gőzöm sincs, én vagy a 3. tulaj vagyok 😄 Sajnos 50 ezret fizettem ezért a hulladékért, de most próbálom visszakérni a pénzemet, vagy legalább egy részét, és akkor az iPadet eladom alkatrésznek, vagy valami.

Tikal
akkor elárulhatnád, hol csinálták a cserét, hogy ne menjünk oda....
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.07.31. 13:09:46

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Urak!

Az appsfire alkalmazáson kívül jól működő árfigyelő appot tudtok javasolni?

www.smart-bus.hu

Botond
Akkor reméljük olcsón vetted. 😊
Kongy
Elvittem szervizbe, ahol megmondták, hogy valszeg azért nem működik a giroszkóp, mert volt egy kijelzőcsere az iPadben elég kókány módon...

Tikal
Egyszer nekem is ezt csinálta az iPhone.... garis lett.... 😞

Kongy
Igen, sajnos, ezeket lőttem el elsőnek. Nem én vagyok az első tulaj, akitől vettem azt mondja, hogy ő nem is használta, de ő sem az első tulaj 😄 Kezdek attól félni, hogy ez gyári hiba lesz valóban, mindenesetre elviszem szervizbe.

Botond
Egyszer nekem is úgy csinált az iPadem (iPad3), mintha lehalt volna a giro, de egy kikapcs, bekapcs megoldotta, bár gondolom akkor már ezt is próbáltad.
Kongy
Ez volt az első, amit megnéztem, és nincs 😊 Ki-be kapcsoltam, hátha az a baj, de nem. Egyszerűen nem működik a giroszkóp. Még a háttérkép sem mozog a tablettel együtt, ha mozgatom az iPadet.

LoDMaSt
Nincs kikapcsolva a kepernyo elforgatas?

@ Hellomarci

Kongy
Akkor mi van, ha vettem egy használt iPad-et és szar benne a giroszkóp? Vagyis nem forog a kijelző magától egyáltalán. Szerintem ez gyári hiba, nem lehet megjavítani, gari meg nincs már rá. Mitévő legyek?

GregSB
Nosztalgikus bejelentés: Ma jelent meg az Angry Birds 2. Persze freemium :/

ForzaInter
Nem tudom. Az appstore-ba belépve elindítottam az appok letöltését, es utana jo lett.

Yo, Bitch!

Dzsega
Hy!
Dokkolót szeretnék venni, jól jönne egy kis segítség.
Ezek közt vacillálok:
Twelve
Belkin Charge
Belkin Express
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.07.28. 22:13:21

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

robotnyk
mi volt a gond? elvileg icloudból tölti vissza olyankor az appok adatait ha jól tudom
ForzaInter
Targytalan

Yo, Bitch!

ForzaInter
Kb fel óra mar eltelt és meg mindig várakozás, nem is lehet megnyitni az appokat😞

Yo, Bitch!

ForzaInter
valaki kérdezte korábban, hogy szolgáltatónál vásárolt új készüléknél friss e szoftver, hát nem.😄

más kérdés. itunes-ba megcsináltam a visszaállítást az új i6-ra, de miután kész lett az appok többségénél azt írja ki, hogy: "várakozás". most csináltam ilyet először, ez normális?😄

Yo, Bitch!

k0trapali
Igen, igy mukodik 😊 Thanks!
Settings > Safari > Search Engine > Google
Settings > General > Spotlight Search > Bing Web Results - inner vedd ki a pipát

Ez után ha rákeresel valamire, akkor "Bing Results" helyett "Search Web" opció lesz a keresés alatt. Ha arra rányomsz, akkor megnyitja a Safarit és behozza a Google találatokat. Legjobb tudomásom szerint más megoldás nincs jailbreak nélkül.



k0trapali
Belehet valahogy allitani a spotlight keresest ugy, hogy a Google-t hasznalja ne ezt a fostos Bing-et? Soha nem azt adja be a Bing amit szeretnek! Pedig tetszik ez a "lefele soprok es elojon a kereso" dolog.
Üdv Urak!

Pofára ejtettem az 5S-t, betört a kijelzője! 😞

A kérdésem, hogy Telekom-s biztosítási procedúrával van valakinek tapasztalata?

www.smart-bus.hu

Sziasztok,
Fejleszto csapatunk iOS felhasznalokat keres okostelefon appunk Nearones privat tesztjere.
Nearones egy lokacio alapu app, mely segit felfedezni uj arcokat erdeklodesi korod, karakteres es a napi rutinod alapjan.
Irjatok ram privatban, vagy jelentkezztek a weboldalon.

nearones.hu - Fedezz fel új arcokat