iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.07.18. 22:51:32
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Pedig vártam. Megmutattam a kártyám a telónak, erre kiírja, hogy ez nem játszik. Akkor kapják be 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vásároltam egy iPad-et, az lenne a kérdésem, hogy tölthetem-e a töltőjével az iPhone-omat is? Rákerestem, de megoszlanak a vélemények. Van-e valakinek valamilyen tapasztalata?
Rage47: köszi ez jó hír, kipróbálom
Erre a szétkapcsolásnál csak kétféle opció van: vagy letöltöm teljes méretben a fotókat/videókat a telefonra (nyilván nincs annyi helyem), vagy törlöm őket a készülékről. Azt nem lehet, hogy maradjon minden így, csak ezentúl ne szinkronizáljon.
Kíváncsi lennék, ha a törlést választanám, akkor a google photo felszinkronizálná-e a törlést is, onnan is eltüntetve a fotókat...
A következőt kell tenned h magahoz terjen:
- 2x lenemitod egymas utan
- zaro es home gombot holdojatok
Es le apple logo
Pl ilyen az ajánló rendszere. Már több olyan playlistet dobott fel amit skippelés nélkül végig tudtam hallgatni. Sokkal rövidebbek ezek átlagban, sokszor 10-15 szám van bennük. Spotin hasonló stílusban amit hallgattam abban tobb mint 100 track volt, felét atskippeltem, es majdnem naponta változott.
A masik kicsit szubjektív es ízlés kérdése, de nekem a UI sokkal jobban tetszik mint a Spoti mindenhol fekete alapon neonzöld-epehányásszín sémája. A Music sokkal jobban beleolvad az iOS-be, a színek (betű, háttér) mindig az adott album borítójához vagy playlisthez alkalmazkodnak, a player egy opál üveg ami rácsúszik az albumboritora. Sokszor meg se kell néznem hogy éppen melyik album / playlist van megnyitva amikor pár ora kihagyás utan megnyitom az appot, már a színekből felismerem. Ez apróságnak tűnik, de nekem nagyon tetszik.
Azt még nem tudom megmondani hogy Októberben amikor lejár a 3 hónap Trial akkor váltok vagy sem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.10. 13:25:40
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
@ Hellomarci
Hogy működik az „Önnek” ajánló az Apple Music-ban?

Hasznalom en is az uj Apple Music-ot. Nagyon megfogott az iOS fele letisztultsag es igenyes design! A sajat playlist keszites, sajat fotoval es leirassal nagyon jo! Van Deezer elofizetesem, de gondolkozom, hogy 3 honap utan atallok erre. Mar most nagyon sok kedvencet osszegyujtottem! Egy bajom van, hogy a "For You" reszen ahol a buborekok maszkalnak ott en nem talalom az izlesemnek megfelelot...
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.07.09. 12:07:14
@ Hellomarci
Az új (3. gen) meg nem éri meg, ua a HW mint a retina mini csak van ujjlenyomat olvasó.
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.07.08. 06:29:01
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
[merlinw.org]
[merlinw.org]