iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Pl. ha androidra is lenne egy hasonló, cydiából leszedni a cuccokat, stb, az eszméletlen jó lenne, nekem nagyon bejön 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
telefonnak már csak androidot használnék, viszont tabletben most gondolkodom egy ipaden
egyébként a nexus telefonokkal meg az a baj, hogy ahogy nézem, lehet már kapni a 6ost mondjuk 140 környékén, de gsm garanciával, az meg legfeljebb wc papírnak jó.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.08.23. 10:43:09
Legutóbb S2-m volt, fél év után katasztrofális volt minden rajta. Melegedett, mint az állat egy idő után, és érthetetlen módon merült is..
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.22. 19:42:36
samsungot azért emelem ki, mert az én n4 em akadás nélkül futtatja a legújabb androidot, program lapozóban ha van 40 alkalmazás azt is fluidan végigpörgethetem.
Igaz nekem nem iphone om van, hanem touch(azt hiszem 4th gen) om, de a legújabb vagy hivatalos ios t fel se raktam rá, mivel megdöbbentő, hogy már a 6(?) milyen szinten lassan fut rajta. Visszarakni régit meg ugye nem lehet... (akkor még nem tudtam, hogy érdemes lenne valamit lementenem amivel visszarakhatok régebbi ios verziót).
Aláírom, hogy samsung eléggé ratyi volt eleinte, de utóbbi időben amikkel én találkoztam (s6 edge) gyönyörűen fut, 4k videót lejátszok, közben böngészek, stb zökkenőmentesen. Nem is kell mondanom, hogy ez engem is meglepett 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

www.smart-bus.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

★★★★★
Köszi a segítséget!
Most találtam meg, hogy hogyan lehet viszonylag egyszerűen törölni őket... (ha esetleg valakit érdekel, Üzenetek -> a csevegés megtekintése -> részletek-> legördít és ott van az összes melléklet ami a csevegésben megtalálható)
Most 1,3GB helyett 9MB!!! helyet foglalnak az üzeneteim. <#vigyor>#vigyor> (volt 5-6db 8-10 perces videó, kb 100db kép, meg kb 20db névjegy)
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
www.smart-bus.hu
ez wtf?😄
[merlinw.org]
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.11. 11:55:39
És ez nem csak a magyar Music-on van így, én az amcsit haszánlom, ott is belefutottam ilyenekbe. Igy akarnak arra öszötönzni hogy vedd meg az albumot / számot.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.08.11. 11:49:07
egyébként az album szar, csak példának jó volt 😄
http://9to5mac.com/2015/08/07/new-ios-9-iphone-wallpapers/
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Elég vékony bumper, ezért egy áttetsző műanyag a tok hátulja. Ez ad egy kis merevséget neki, így nem ugrik le a telefonról. Hogy mennyire véd, arról nincs tapasztalatom de megfelel az általad említett kritériumoknak. Kb. 7500 forint kijelzővédő fóliával. Bár inkább tempered glasst ajánlok.
Utoljára szerkesztette: Xing, 2015.08.06. 23:13:38

- Nem növeli nagyon a telefon méretét
- Nem karcolja a telefont (lötyögés,alá koszolódás)
- Elfogadhatóan néz ki
- Nem 15-20ezer forintba kerül
- legalább annyit "kiemel" hogy a telefon ne a kamerára feküdjön az asztalon...
Eddig nézegettem a Rhinoshield bumper-t de az olyan bumszlinak tűnik, illetve a Spigen Neo Hybrid Metal-ját (ami mondjuk elfogadhatónak tűnik).
Illetve Apple alu bumpereket de ahogy néztem a neten alacsonyabb az éle mint a kamera így a kamerán fekvés megmaradna...
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az első verzió elérhető a következő hetekben, ha van kedvetek kipróbálni jelentkezzetek a [email protected] címen 'iOS beta' tárggyal.
Köszi előre is! <#worship>#worship>
Nearones.hu - Fedezz fel új arcokat
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.08.05. 10:39:42
Amugy a beállítás mindket telon ugyanaz. Itunes-al állítottam vissza. De ilyet mail-nel nem talalok, hogy visszamenőleg hany napot taroljon.
Yo, Bitch!
A különbség tehát 2 dologból fakadhat:
a.) az 1,8 gigáson van az összes kimenő emailed jó nagy csatolmányokkal, vagy csak azon nézted meg a bejövő emailek csatolmányait
b.) az egyik eszközön elmúlt 30 napot tárol, a másikon meg elmúlt 3 napot tárol a kliens, mert úgy állítottad be