45063
10255461851509447102.jpg
  • raga
    Innen szabad vásárolni? Jön erre még vám? LINK
  • barnie1990
    Durván kattogó home gombra van megoldás?
  • passatgt
    64 bites, szóval szerintem még jó lesz pár évig biztosan, meg erre még jönni fog új szoftver is, ha esetleg 32 bitet már nem támogatná apple
  • ddany7
    5s-t ki mennyire venne most? meddig lesz meg jo az a hardver?
  • Jim Morrison
    Ez pont kellett volna nekem is pár napja, ipaden 200oldalt legorgettem, majd veletlen megnyomtam legfelul...sajnos alap gorgetes alig gorget :(
  • Panzeradler #42970
    Hogyan lehet gyorsan lefele görgetni mondjuk messengerben? Istennek nem tudok rájönni mi a "gesture" rá. jobb felül ha vízszíntisen elhúzom az ujjam akkor felgörget amíg tud, viszont lefele nem megy, van hogy véletlen felgörgettek és lefele lassú.
  • G_ArchAngel #42969
    Arra nagyobb esely van, mint a 6.5-re, ez teny
  • LoSA
    Én meg nagyon remélem, hogy hamarosan visszatérnek a 4"-re!
  • Bercy #42967
    Nagyon jol mukodik. Szepen erzekeli a nyomas erosseget es annak megfeleloen szepen atmenettel jon elo a pop-up.
  • G_ArchAngel #42966
    Nagy?
    Remelem lesz egyszer egy 6.5 koruli iPhone, egy rendes phablet, igaz az kinyirna a mini-t, de nekem pont ezert kellene, mert akkor egy eszkozzel megoldanam a problemaim nagyobb reszet :)
  • Jim Morrison
    3D touch milyen?
  • Rage47
    én is szeretem, pedig azt hittem utálni fogom a nagyobb méretet
    többnek érzem a váltást, mint 4s-ről 5s-re anno.
  • MerlinW
    Jelentem beadtam a derekamat és vettem egy 6S-t. És szeretem. Pedig nagy. Nekem nagy, de mégis szeretem:) Mocsok gyors a cucc:)
  • Rage47
    nekem sosem volt ilyen News appom (régen volt a Google Reader még), most váltottam régiót és megjelent az ikon
    nekem tetszik egyelőre.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2015.11.02. 21:51:16
  • passatgt
    felesleges, arra a sorsa jut majd, mint a newsstand
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.11.02. 19:53:39
  • G_ArchAngel #42960
    Hasznallja vki a News app-ot?
    En probaltam hozzaszoktatni magam, de kozelsem hozza a Flipboard + Feedly minoseget, kenyelmet - es ami az Appletol szokatlan, designban is elmarad a konkurenciatol.
  • LoSA
    Különböző programok push üzenetei.... (több programét is duplán kapom - pl Index, Yahoo Sport, Team Stream stb....)
  • dzsegameló
    Milyen értesítés jön meg 2x?
  • LoSA
    Nem tudtok arra valami megoldást, hogy ne kapjam meg kétszer az értesítéseket?!?!
  • Dzsega #42956
    iOS 7 óta probléma nálam. Egyébként 8.4.1-et használok.
  • Rage47
    most nekem is kicsi lett az egyik contact, pont ma hívott.
    lehet ios9 bug :D
    most újraszerkesztettem és megfigyelem
  • Dzsega #42954
    Ez megvan, a baj az, hogy időnként visszaáll kicsibe és még azt is elcseszi.
    Pl többen vannak az adott képen, én meg szépen megcsinálom, hogy csak adott személy legyen a karikában, majd 2-3hét múlva, kicsi kép lesz, rajta az egész csoport....
  • Rage47
    full screen hívó fotó
  • Bercy #42952
    iCloud neha igen erdekes dolgokat produkal...
    En mar komolyan fontolora vettem, hogy atvaltok mas "cloud" szolgaltatokra pl gmail, calendar, evernote stb stb.
    Persze lehet, hogy azok is kuzdenek hasonlo anomaliakkal.
  • dzsegameló
    Nézem ma a naptáramat és írja, hogy holnap lesz a névnapja asszonypajtásnak (Kata Ápr. 29.)... Megnyitom a naptáramat (icloud.com, win7, chrome) és minden hónap 29. van névnapja, megnyitom a telefonon és ott csak holnap lesz.
    Kezd idegesíteni ez a folyamatos kavarodás.
    Pl névjegyeknél rendszeresen újra be kell állítanom a hívóképeket, mert nem teljes képernyős csak a kicsi karika és az sem úgy mutatja ahogy beállítottam, átír születési dátumokat stb...
    Másnál is van ilyen vagy csak én vagyok ilyen "kivételesen szerencsés"?
  • robotnyk
    volt egy olyan megoldás korábban hogy több rezgőmotorral megoldanák hogy a hátára essen, szal lehetne a kettőt kombinálni. nem mintha ez megérne ennyi fejlesztést, plusz alkatrészt szvsz... :)

közben némi off
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.10.27. 17:20:57
  • precision
    ha a sarkára esik a telefon ez semmit sem ér
  • GregSB
    Ez azért eleg zsír lenne ha megcsinálnák:

http://m.mic.com/articles/127271/apple-may-have-invented-a-shatterproof-i-phone-here-s-how
  • robotnyk
    nem azért nem válaszolt senki, mert bunkók vagyunk, hanem nyilván azért mert nem tudjuk. ahhoz mondjuk nem kell sok józan ész, hogy az ember levonja a következtetést, hogy ez valószínűleg nem szoftveres gond, szóval keress egy közeli szervízt. vagy ami még jobb, mivel 6-os, szinte biztos hogy még az 1 év garancia időn belül vagy, szóval mehetsz egyből APR-be is (iCentre, iStyle)
  • Zsolt70
    köszi a segítséget....
  • oneal1
  • robotnyk
    k.
  • KaBuTo666
    Kinéztem, de nem látom
  • robotnyk
    kint van a 9.1
  • GregSB
    Nekik már tök mindegy. Ha nem lesznek nyereségesek rövid távon belül akkor lehúzhatják a rolót. Ha bejön nekik akkor megéri még a perköltségeket is, ha meg nem akkor nem lesz kit perelni :D
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.10.21. 13:13:07
  • robotnyk
    lel.
  • GregSB
    "Reuters today reports that Apple has informed a federal judge that it has no way of accessing data that is stored on an iPhone that is locked with a passcode and running iOS 8 or later. Apple revealed this information in a court filing recently in response to the U.S. Justice Department asking if the company would help authorities access data on a seized iPhone."
  • Zsolt70
    iPhone 6-nál találkoztatok már olyan problémával, hogy minden töltés után kikapcsol és csak a Home és a bekapcs. 10 másodpercig történő együttes lenyomásával lehet életre kelteni
    Valami ötlet?
  • oneal1
    köszi!
  • kl24h
    Kémkedő alkalmazásokat törölt az Apple