iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
pontosan leirtam mar h valoszinuleg miert tunik ugy mintha nem lenne nagy kulonbseg sebessegben, nem fogom magamat ismetelni.
"Kamerát meg leszarom pont, ha valaki fényképezgetni akar akkor vegyen fényképezõt"
-aki zenet akar hallgatni vegyen mp3 lejatszot
-aki navigalni akar vegyen gps-t
-aki netezni akar vegyen netbookot
-aki szamolni akar vegyen szamologepet
-stb

folytassam vagy magadtol is rajossz hogy mekkora baromsagot mondtal?
ennyi tudassal tenyleg ne koss belem, ez a legokosabb tanacs amit mondhatok. pedig alig nehany hete van meg az iphone-om, nem mondhatni hogy evek ota buzulom mint gondolom itt sokan masok..
egyebkent a wlan-os lassu-ssh-fileatvitel problemara (ami elegge alapveto problema sztem) eddig 3 megoldast talaltam, mindegyikkel 3-szor olyan gyorsan (1 MB/s felett) tudok ra masolni. itt senki nem tudott egy darab ertelmes dolgot mondani a temaban szoval 2 lehetoseg van:
-vagy le vagyok szarva es direkt nem tud senki semmit amikor kerdezek valamit
-vagy ezt a helyet a tudas csak kisse es sokkal inkabb a "sok-penzt-kibasztunk-egy-telefonra-ezert-biztos-kurvajo" csordaszellem tartja ossze

igazabol nem erdekel h melyik eset all fent es mielott barki vicsorgo fogakkal nekem ugrana, hadd szogezzem le hogy qrvara semmi kedvem flemelni igy nem fogok reagalni semmilyen trollkodo baromsagra. csak kicsit ki van mar a faszom az olyan megmondoemberekkel akik olyasmirol beszelnek amirol fogalmuk sincsen. de ha a topiclakok ugy itelik meg hogy az ilyen bullshit idevalo, akkor en kerek elnezest es fordulok egy ertelmesebb forum topicja fele.

Képet hogy lehet feltölteni a telóra úgy, hogy az ne a camera roll mappába hanem a wallpapers mappába kerüljön?

JB után is nyugodtan szinkronizálhatok iTunes-ban? A régi backup megmarad?
somdav95
Belevetted hogy javították a ramot, procit, oké hogy csili-vilib lett a kijelzõ, viszont érdemi változás sebességben NINCS,ahogy ezt a videó is alátámasztja. Kamerát meg leszarom pont, ha valaki fényképezgetni akar akkor vegyen fényképezõt, ha meg valamit gyorsan leakar kapni és csak telefon van nála már majdnem hogy tök mindegy hogy 3 v 5 megapixel 😊

Elnézést hogy beléd kötöttem, egekben lévõ tudásoddal senki se tud vetekedni ebben a topikban! (ezt szerintem a többiek is alátámasztják <#vigyor2> )

Cydia-ban hogy mûködik a fizetés?
5c0rp330n
nos, sebessegrol beszeltem elsosorban, ha megtanultal szoveget ertelmezni, varunk vissza.

somdav95
Nos sebességrõl volt szó, nem pedig a kijelzõrõl,kameráról, de azért örülök hogy nem bírtad ki hogy ne köss belém 😊

5c0rp330n
aligha, a 4-be beletettek a tablajukba tervezett procit (alulorajelezve szokas szerint, amit kesobb tudnak is novelni), ennel jobbat nem nagyon tudtak volna beletenni ha akarnak sem. a ramot is duplaztak, a kijelzot is felturboztak, a kamerat is a hasznalhato szintre hoztak, kb mindent beletettek amit tudtak. (ami egyebkent nem jellemzo az apple-re, latszik hogy be vannak szarva az androidtol) inkabb valoszinu hogy egy ios5 vagy 6 mar 3gs-en is szar lesz 4-en viszont meg jo. a 3gs es 4 kozott valoszinuleg 2 ok miatt nem tunik meg ugy h nagy sebessegkulonbseg van:
-az os es a legtobb progi boven beeri meg a 3gs-el is
-a 3gs-nek a kijelzoje negyedakkora szoval joval kevesebbet kell renderelni, barmirol is van szo

somdav95
ígyvan, 3gs/4-nél vannak bár változások sebességbe, nem is nagyon különbözik, de ahogy a nemrégen linkelt videó alapján is láthattuk kétévente van inkább nagy áttörés 😊 a 4 után fog jönni valami sokkal gyorsabb ( szerintem..)

Ombika
Az, hogy ha tenyleg akarod hasznalni a most kijovo durva progikat, akkor felejtos meg a 3G-n is!

gagax
Nem tudom mi a bajotok a 2G vel 😄 én teljesen boldog vagyok vele😄 még mindig gyorsabb mint a legtöbb érintõ képernyõs telefon 😄 és ha nem akarsz másodpercenként ki be lépkedni az appokból tökéletes...az meg h fog vagy 20 at érni .... hááát o_O nem lennék én benne olyan biztos...mivel a 4 bejön v 200.000 kezdõ áron így nem hiszem h annyira csökkene akármeik ára is h ennyit érjen..ha meg mégis annyit fog érni annyiért meg nem szabad eladni -.-" na nehogy már egy vodafonos android telefon többet érjen már mint a 2G😮 (személyes vélemény le szabad hurrogni) ^.^

Csibusz
Rendben, tárgytalan lett a dolog, visszamondtam😊 Majd veszek késõbb, max akkor jobbat. De 4gre biztos nem lesz money😄
somdav95
figyelj egy hónap múlva úgyis lemegy az ára ha bejön az iphone 4, vedd meg másodiknak ha annyira kíváncsi vagy rá 😊

Csibusz
nem milyen menõrõl van szó, sose voltam páva, csak érdekel és egyszerûen tetszik a dizájnja. Elgondolkozok rajta, de több mint valószínû,hogy nem fogok belemenni, csak egyszerû kíváncsiság az egész
somdav95
2g régi/lassú egy hónap múlva fog érni vagy egy huszast...3g is iszonyat lassú az iOS4-el.
Tudom vonzó ajánlat, mert iphone és hogy az milyen menõ stb 😊 De én nem cserélném el egy 3-4 éves telefonra a szinte újat..

Csibusz
Hmm.. Nem tudom, ha sebességrõl beszélünk a Nokiám mégis lassúbb mint a 2g szerintem, vagy tévedek? Sok programot lehet rápakolni az Iphon-ra, Nokia kevésbé testre szabhatóbb. Pénzem nincs 3Gs-re, viszont ezt így egy sima cserével megoldhatnám elméletileg. Eléggé nehéz döntés...
Tikal
Ne csereld le nem lenne nagy élmény. Én mar 3G-t se vennék minimum 3 gs, a sebesség miatt... Eleinte lehet örülnel milyen gyors a 2g v 3G de aztán rájönnel hogy mégse😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Csibusz
Jajj igazából egy biztos pont kéne, hogy igen EZÉRT cseréld le😄
vagy
Igen ezért NE CSERÉLD LE xD
Csibusz
Hát még hallgatok pár véleményt, utána döntök. okosabbnak okosabb gondolom, és max a 2g lecserélem egyszer 3gre. De a Nokiánál fényévekkel gyorsabb ahogy néztem😊
somdav95
Hát az lehet, de ha nagyon vonzz akkor cseréld el 😊

Csibusz
Értem, hát megfogadom a tanácsot, köszönöm. Bár eléggé vonzott az ajánlat, mert azért okosabbnak mégis sokkal okosabb szerintem mint a Nokiám, vagy tévedek? Nem vitatkozok, csak szeretnék tisztában lenni a dolgokkal ennyi az egész😊
somdav95
a 2g szerintem már túlrégi, meg iszonyat lassú is, most ha bejön az iphone 4, úgyis lefog menni az összes régi iphone ára, lehet megérné várni

Csibusz
szóval 2gre nem érné meg? mivel erre semmit nem fizetnék rá....
Mert utána olvastam és a kamerán kívül nagyon nem okosabb a drága nokia
somdav95
rakj rá egy kicsit és vegyél egy 3g-t akkor már

Csibusz
Hali!
Érdeklõdni szeretnék tõletek az ügyben, hogy most lehetõségem nyílik lehet, hogy lecseréljem a nokia5530 telomat egy iphone 2g-re. Csere lenne a dologban. Szerintetek megéri? Válasz elött azért nézzétek meg a nokia5530 is😊
Elõre is köszönöm
Hali!
Haverom 3G-jén 4.0.1 van jailbreak-elt. Sajna kegyetlen lassú. Hogyan lehet rarakni pl 3.1.3-mat jailbreakelve?

Köszi
Ehhez a lockscreenhez mit használsz?
Lacee
nem tudom mekkora a két csoport metszete, de kijött a 2010-es Sziget fesztivál app, akit érdekel töltse le, jól jöhet még.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

somdav95
Fiuk!Ha bejön az iphone 4, akkor 3gs-bõl tényleg csak 8gb-osat lehet majd kapni?!?! ( nem kell lehurrogni rögtön hogy hülye vagyok, olyan nincs is, tessék rákeresni google-be.. )

Yoda001
1. persze hogy mûködnek, cydia nem befolyásol semmit
2. én azt mondom tedd fel azt a 4.0.1-et, ez sem fontos különösebben, én itthoni wifin csináltam, az a biztos
3. kell újra aktiválni, de ha gyári, akkor meg is fogja magától csinálni

"leírás" + 4.0.1

http://9gag.com/gag/5135249

precision
nagyon nem vagyok tisztában a mostani JB metódusokkal...
de... ha az általad választott jailbreak -hez újra kell telepíteni a telefonon az oprendszert (restore -olni kell) akkor igen, újra kell aktiválni a telefont, igen, újra kell telepíteni rá minden alkalmazást (ha iTunes -ban van backup, és miért ne lenne, akkor vissza fogja telepíteni magától)
az appstore- ban megvásárolt programok mûködnek a JB mellett, a "gyári" iTunes -os aktiválás is megy a JB mellett

maga a JB folyamatát nem tudom, nekem 2G -m van, ezt gyakorlatilag már nem kell jailbreakelni annyira "szét van esve" 😄

Bazinga!

precision
én kizártnak tartom
mindig maradni fog az iTunes -hoz való kötöttség, ez szinte 100%

Bazinga!

Megpróbálom még egyszer:

Most szeretném jb-zni a 3gs-emet. 4.0.0 van rajta.

A kérdés az lenne, hogy JB után a sima iTunes appstore és a már megvásárolt alkalmazásaim (pl Navigon) mûködik-e a cydia mellett?

JB elõtt fel kell-e rakni a 4.0.1-et vagy maradhat a 4.0.0? 3G-n vagy WiFi-n keresztül menjen a JB?

Most “gyári” T-Mobilos a telefon, õk aktiválták. JB után kell újra aktiválni?

Bocsi a sok hülye kérdfésért de nagyon nem találtam rá válaszokat…

Sn00thy

HD JOHNNIE
Tényleg hasznos ez a phone portal dolog. Szerintem elérhetõ lesz ez a szifonnál is valamilyen formában elõbb vagy utóbb.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

precision

7:24 -tõl, a phone portal nevû funkciót ajánlom mindenki figyelmébe 😊
egy ilyen mennyire jó lenne iPhone -hoz (is)

(off.: maga ez a motorola teló nem olyan rossz amúgy, érdemes megnézni a tesztet)

Bazinga!

gagax
állítólag az amcsi hálózat a sz@r😄 akiknek már van és mo n használják azt hallotam h ha skerül is a hálózatot csökkenteni akk se sikerült eldobatni a hálózatot

Ombika
Meg persze nem AT&T halozatban!! :-)

Aquir
csak jól kell tartani :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

wolfaud
Egyik ismerõsõm most jött Amcsiból és ott találkozott pár emberrel akinek van uj Iphone-ja és mondta hogy mindegykinek elment a térerõ ha alul fogtad! 😞

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Ombika
Ha ilyen utemben gyartjak, szept vegere se er ide! 😞

Kaszi46
Sziasztok!

Haverom Angliai O2 függõ 3g 3.1.3-as új boot-os telefonját, a legújabb itunes-al szinkronizáltam, backupoltam, majd restore-oltam, és frissítettem ios 4.0.1-re.
Minden folyamat sikeres volt, viszont amikor szerettem volna visszaállítani a backup file-ból a telefont, nem sikerült. A következõ hibaüzit kapom folyamatosan itunes-tol: Itunes could not restore the “xyz” iphone” because the backup does not exist.

jailbreak-ig el sem jutottam emiatt.

A kérdésem az lenne, mi ilyenkor a teendõ, van e valami megoldás a hiba orvoslására?

(A laptopon, amihez a teló authorizálva van, winxp sp3 os fut. Szerettem volna magát a backup file-t legalább megnézni megvan e, de sajnos egy nem karbantartott laptop, így hiába állítom be a rejtett file-ok, mappák mutatását, nem látszódnak.)

*Posse*T.W.D*

precision
ssh ennyit tud (az iphone -on) akármilyen gyors a neted, wifin keresztül nincs más módszer fájlátvitelre

használhatsz még total commanderhez t-pot plugint (ez csak usb -n keresztül mûködik) asszem az valamivel gyorsabb

Bazinga!

Na még egy kérdés:
haverom vett egy jb-s 4.0.1-es 3G-t. Vhonnan felrakta rá a heroes of sparta-t, de ha elinditja az ikont nem történik semmi.
Mi lehet a gond?
Arcor
<#eljen>

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Halo skacok ilyet tuti ti sem hallottatok még! Tegnap sikerült mûködésre írni a fónt<#bee1> Ugye szombaton romlott el még aznap majd vasárnap, hétfõn semmit nem csinált hiába próbálgattam. Tegnap mondom mielõtt elviszem szervízbe megnézem mégegyszer feltettem tölteni megjelent a töltés ikon aztán sikerült nyomnom rá egy DFU modot restoroltam a rendszert és most szépen megy. (Nem volt lemerülve a teló mikor baj történt. 86%-on volt az akku mikor frissítettem)

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Sephi
Ugysem fog neked senki sem igazat adni itt, miert erolteted?

(nem kotekedes, csak nem ertem, hogy eppeszu ember miert szopatja sajat magat)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Meg egy hülye kérdés: a jailbrakme.com-öt WiFi alatt vagy 3G alatt nyissam?
Elõtte vmi teendõ? Sync, backup? Vagy minden megmarad rajta?
AppStore ugyanúgy megy utána is? Most rajtalevo megvett szoftverek maradnak?

Bocs, ha sok hülye kérdést tettem fel ;-)
http://szifon.com/2010/08/02/megjelent-az-uj-jailbreak/

Parancsolj. Persze, gyári állapotra visszaállítja a restore bármikor.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hali!

Hol találok egy oldalt, ahol le van írva, hogy mivel és hogyan kell jailbreakelni a 4.0-ás iOS-es 3GS telomat?

Jailbreak után vissza tom allaitani a gyári állapotra?

Köszi
Hunnenkoenig
Köszi! :-)

A jatek valoszinüleg 1,99 dolalros bevezetö aron fog megjelenni.