iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Kamerát meg leszarom pont, ha valaki fényképezgetni akar akkor vegyen fényképezõt"
-aki zenet akar hallgatni vegyen mp3 lejatszot
-aki navigalni akar vegyen gps-t
-aki netezni akar vegyen netbookot
-aki szamolni akar vegyen szamologepet
-stb
folytassam vagy magadtol is rajossz hogy mekkora baromsagot mondtal?
ennyi tudassal tenyleg ne koss belem, ez a legokosabb tanacs amit mondhatok. pedig alig nehany hete van meg az iphone-om, nem mondhatni hogy evek ota buzulom mint gondolom itt sokan masok..
egyebkent a wlan-os lassu-ssh-fileatvitel problemara (ami elegge alapveto problema sztem) eddig 3 megoldast talaltam, mindegyikkel 3-szor olyan gyorsan (1 MB/s felett) tudok ra masolni. itt senki nem tudott egy darab ertelmes dolgot mondani a temaban szoval 2 lehetoseg van:
-vagy le vagyok szarva es direkt nem tud senki semmit amikor kerdezek valamit
-vagy ezt a helyet a tudas csak kisse es sokkal inkabb a "sok-penzt-kibasztunk-egy-telefonra-ezert-biztos-kurvajo" csordaszellem tartja ossze
igazabol nem erdekel h melyik eset all fent es mielott barki vicsorgo fogakkal nekem ugrana, hadd szogezzem le hogy qrvara semmi kedvem flemelni igy nem fogok reagalni semmilyen trollkodo baromsagra. csak kicsit ki van mar a faszom az olyan megmondoemberekkel akik olyasmirol beszelnek amirol fogalmuk sincsen. de ha a topiclakok ugy itelik meg hogy az ilyen bullshit idevalo, akkor en kerek elnezest es fordulok egy ertelmesebb forum topicja fele.
JB után is nyugodtan szinkronizálhatok iTunes-ban? A régi backup megmarad?
Elnézést hogy beléd kötöttem, egekben lévõ tudásoddal senki se tud vetekedni ebben a topikban! (ezt szerintem a többiek is alátámasztják <#vigyor2>#vigyor2> )
-az os es a legtobb progi boven beeri meg a 3gs-el is
-a 3gs-nek a kijelzoje negyedakkora szoval joval kevesebbet kell renderelni, barmirol is van szo
Tudom vonzó ajánlat, mert iphone és hogy az milyen menõ stb 😊 De én nem cserélném el egy 3-4 éves telefonra a szinte újat..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vagy
Igen ezért NE CSERÉLD LE xD
Mert utána olvastam és a kamerán kívül nagyon nem okosabb a drága nokia
Érdeklõdni szeretnék tõletek az ügyben, hogy most lehetõségem nyílik lehet, hogy lecseréljem a nokia5530 telomat egy iphone 2g-re. Csere lenne a dologban. Szerintetek megéri? Válasz elött azért nézzétek meg a nokia5530 is😊
Elõre is köszönöm
Haverom 3G-jén 4.0.1 van jailbreak-elt. Sajna kegyetlen lassú. Hogyan lehet rarakni pl 3.1.3-mat jailbreakelve?
Köszi
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2. én azt mondom tedd fel azt a 4.0.1-et, ez sem fontos különösebben, én itthoni wifin csináltam, az a biztos
3. kell újra aktiválni, de ha gyári, akkor meg is fogja magától csinálni
"leírás" + 4.0.1
http://9gag.com/gag/5135249
de... ha az általad választott jailbreak -hez újra kell telepíteni a telefonon az oprendszert (restore -olni kell) akkor igen, újra kell aktiválni a telefont, igen, újra kell telepíteni rá minden alkalmazást (ha iTunes -ban van backup, és miért ne lenne, akkor vissza fogja telepíteni magától)
az appstore- ban megvásárolt programok mûködnek a JB mellett, a "gyári" iTunes -os aktiválás is megy a JB mellett
maga a JB folyamatát nem tudom, nekem 2G -m van, ezt gyakorlatilag már nem kell jailbreakelni annyira "szét van esve" 😄
Bazinga!
Most szeretném jb-zni a 3gs-emet. 4.0.0 van rajta.
A kérdés az lenne, hogy JB után a sima iTunes appstore és a már megvásárolt alkalmazásaim (pl Navigon) mûködik-e a cydia mellett?
JB elõtt fel kell-e rakni a 4.0.1-et vagy maradhat a 4.0.0? 3G-n vagy WiFi-n keresztül menjen a JB?
Most “gyári” T-Mobilos a telefon, õk aktiválták. JB után kell újra aktiválni?
Bocsi a sok hülye kérdfésért de nagyon nem találtam rá válaszokat…
Sn00thy
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
7:24 -tõl, a phone portal nevû funkciót ajánlom mindenki figyelmébe 😊
egy ilyen mennyire jó lenne iPhone -hoz (is)
(off.: maga ez a motorola teló nem olyan rossz amúgy, érdemes megnézni a tesztet)
Bazinga!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Haverom Angliai O2 függõ 3g 3.1.3-as új boot-os telefonját, a legújabb itunes-al szinkronizáltam, backupoltam, majd restore-oltam, és frissítettem ios 4.0.1-re.
Minden folyamat sikeres volt, viszont amikor szerettem volna visszaállítani a backup file-ból a telefont, nem sikerült. A következõ hibaüzit kapom folyamatosan itunes-tol: Itunes could not restore the “xyz” iphone” because the backup does not exist.
jailbreak-ig el sem jutottam emiatt.
A kérdésem az lenne, mi ilyenkor a teendõ, van e valami megoldás a hiba orvoslására?
(A laptopon, amihez a teló authorizálva van, winxp sp3 os fut. Szerettem volna magát a backup file-t legalább megnézni megvan e, de sajnos egy nem karbantartott laptop, így hiába állítom be a rejtett file-ok, mappák mutatását, nem látszódnak.)
*Posse*T.W.D*
használhatsz még total commanderhez t-pot plugint (ez csak usb -n keresztül mûködik) asszem az valamivel gyorsabb
Bazinga!
haverom vett egy jb-s 4.0.1-es 3G-t. Vhonnan felrakta rá a heroes of sparta-t, de ha elinditja az ikont nem történik semmi.
Mi lehet a gond?
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
(nem kotekedes, csak nem ertem, hogy eppeszu ember miert szopatja sajat magat)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
AppStore ugyanúgy megy utána is? Most rajtalevo megvett szoftverek maradnak?
Bocs, ha sok hülye kérdést tettem fel ;-)
Parancsolj. Persze, gyári állapotra visszaállítja a restore bármikor.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Hol találok egy oldalt, ahol le van írva, hogy mivel és hogyan kell jailbreakelni a 4.0-ás iOS-es 3GS telomat?
Jailbreak után vissza tom allaitani a gyári állapotra?
Köszi