iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arcor
Kösz a segítséget!

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Tikal
Komponens kábel vagy van kompozit is, attól függ milyen TV-d van olyat vegyél...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

wolfaud
Szerintem az Iphone nem tud magából kiadni videót de ha ki is tud akkor is csak az alsó fehér csatlakozón

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

GregSB
Ami az alsó csatlakozóra megy rá.

Arcor
Egy ilyen kis mini videocd lejátszóhoz volt azért gondoltam hogy jó lehet iPhonehoz is. Milyen kábel kell akkor hozzá?

Tikal
jacken szerintem nem fog kiadni videojelet...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Arcor
Valaki aki már használta hasonlóra az iPhonet segitsen plz!
Van itthon egy olyan kábelem aminek jack az egyik vége és srága-piros-fehér a másik. Ha rátolom TV-re mi kell hozzá, hogy küldje a képet az iPhone?

GregSB
1 hónapot nem tudsz már kivárni? 😊 Lesz T-nél, és ha igazak a pleytkák akkor Vodánál is.

wolfaud
Én úgy gondolom hogyha valaki itt szarozza az iphont mint Szkorpi akkor a legjobb ha nem válaszolunk nem és nem megyünk bele a vitába mert magával nem tud vitatkozni és ha senki nem szol az õ hozzá szolásaihoz akkor mondhat bármit de max 1 és nem 500 kommenten keresztül amit én alapból viccesnek találok és jokat szoktam nevetni rajta

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

wolfaud
Nekem nagyon tetszik!! Sõt ha nem lesz drága 2 dologért is meg fogom venni azert mert jónak tûnik a másik mert nagyar!

Tikal
"ami igazabol semmit nem tud amit ne tudott volna 5 evvel ezelott is egy akarmilyen telefon" epic

Egyébként, ha hozzá tudnék jutni nagyon olcsón egy HTC akármihez, amit nem igazán szeretek, de dupla áron el tudnám adni, akkor eladnám és vennék egy olyan telefont amit szeretek... ez még nem jutott eszedbe? 😄
Valami nem stimmel nálad...továbbra is luzer vagy, hogy egy olyan telefont használsz amikkel csak problémáid vannak...

bullshit...

5c0rp330n
ez nagyon szep, es nagyon jo, de ennek a kommentnek semelyik reszenek nem is allitottam az ellenkezojet soha.

#18239: mondhatnam amit elozoleg de akkor lassuk pontrol pontra:
1. soha nem mondtam ilyet es nem is igaz
2. olvass csak vissza: en csak egy szolid megjegyzest irtam, ti jartok ide azota a vallasotokat vedeni, mellesleg nem is tolem hanem sajat magatok altal krealt idiota baromsagoktol amiket soha nem mondott senki, csak ti, (lasd: kesobb), ami egyebkent szanalmas.
3. az elso pont nem volt igaz -> bullshit
4. soha nem mondtam ilyet es nem is igaz
5. soha nem mondtam ilyet, nem is igaz, es ennek a pontnak ugy alapvetoen sincs semmi ertelme az egvilagon
6. soha nem mondtam ilyet es csak reszben igaz
7. soha nem mondtam ilyet es nem is igaz
8. soha nem mondtam ilyet es nem is igaz

nem tudom hogy igy a vegere feltunt-e, hogy gyakorlatilag sajat magaddal vitatkozol, olyan dolgokat adsz a szamba amiket soha nem mondtam, aztan ezektol hosiesen megveded magad. gratulalok, leulhetsz, egyes. ez megint az a fajta "vita" amihez mashol kell partnert keresned.
(ugyanez vonatkozik tovabbra is Tikal baratunkra, akinek tovabbra sem velem felfedezni az ertelemnek a szikrajat sem egyik kommentjeben sem.)

#18241: azert nem netezek a 8 eves telomon, mert mar nincs is meg, mert monokrom volt a kijelzoje, mert a bongeszoje wap oldalakra volt optimalizalva, mert az aksija mara valoszinuleg halott lenne, es mert semmi ertelme nem lenne egyebkent sem amikor van egy sokkal ujabb telefonom ami sokkal inkabb megfelel a celra. nem mintha ez nem lett volna nyilvanvalo. azert vettem az iphone-t mert olyan aron jutottam hozza, amennyit kb barkinek megert, mert a legrosszabb esetben is barmikor el lehet adni ketszer annyiert is. egyebkent megjegyzem, hogy ezek az infok szinten semmilyen formaban nem kapcsolodnak a "vitankhoz", csak azert irtam le, mert ugy tunt h nem tudsz nyugodtan aludni amig ezekre meg nem kapod a valaszt, remelem igy mar helyreallt a vilagrend benned.

egyebkent az is vicces, hogy en vagyok a nagy flemelo mikozben amikor vitatkozni kell, sosem takarekoskodik itt senki a szarral hogy ramdobalja es hogy frocsogjon ertelmetlenul a vallasat megvedve, am amikor ertelmeset mond/kerdez az ember (#18194), akkor le sincs szarva.

somdav95
vatera/hardverapro/gsm boltok(ezt nem ajánlom, gecidrágák)

REPS0L
valaki tud iPhone4-et szerezni? vagy megoldható ez egyáltalán? amúgy ma kijött az ultrasn0w arra is, csak nem hacktivál 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Hunnenkoenig
A magyar fejlesztesü 3D Shooter jatek "Assault Commando" trailere: http://iphonejatekok.mmogames.hu/assault-commando-trailer

Kerlek, irjatok velemenyt rola.

Arcor
Mindjárt szétültet titeket... !

istenkém, hát Neki ennyi az öröme, most mért akarod elvenni Tõle?😊)))
precision
de õ összehasonlítja... nem értem miért nem netezik továbbra is a 8 éves telefonján, és miért is vette meg az iphone -t, amikor _KÖZTUDOTT_ hogy nem éri meg az árát

még ezzel sem lenne semmi gond, ha nem járna ide flamelni ez a szerencsétlen... 😄

Bazinga!

minden attól függ hogy ki mire használja a készülékét.
akár egy 5 éves teló is elég annak, akki csak alapdolgora használja ( net, email, mms, sms, fénykép, dokumentum nézegetõ, stb.
viszint kétségtelen hogy nem lehet összehasonlítani a mai telókkal a régieket.
precision
Szkorpinak ez nem számít fogd már fel 😊

1. utálja az iphone -t
2. mégis ide jár igét osztani, mint ha minket meg kéne téríteni (lol)
3. az 1. pont ellenére mégis vett egy iphone -t (gigalol)
4. az iphone semmiben sem forradalmi szerinte, mert minden funkióját már régen tudják a mobilok, egészen pontosan 8 évvel ezelõtt már tudtak netezni a telefonok illetve zenét lejátszani...stb. (ultralol)
5. mivel az iphone tudja ezeket, ezért szar (nemtom már milyen lol)
6. egy akármilyen másik pl. androidos okosteló meg azért jobb, mert amit azok tudnak, azt nem tudták a 8 éves mobilok
7. nem veszi észre, hogy az iphone elõtt egyik gyártónak sem jutott eszébe teljesen ujjbegyre optimalizált érintõpanelt és felhasználói felületet készíteni, valamint alkalmazásboltot csinálni
8. nyilván azért majmolja minden gyártó mert olyan szar, és azért mérnek még a mai napig is minden új érintõs okostelefont az iphone -hoz és kiáltják ki iphone killernek 😊

hagyjuk is a skorpió barátunkat... had mondja csak a sok bullshitet tovább... az a lényeg, hogy legalább õ hisz magának, a többi nem számít

Bazinga!

Alien!
ezzel amúgy tökéletesen egyetértek. Mert hiába képes rá valami, ha problémás és kényelmetlen akkor NEM fogod használni, ha meg NEM használod, akkor felesleges, hogy képes rá. (saját tapasztalat)

emiatt sosem neteztem PDA-n,PSP-n, és régebbi okos nokiákon sem, mert egy kínszenvedés volt az egész. a szifon az elsõ olyan mobil eszköz, ami kis tulzással valódi net-feelinget adott.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tikal
De ez nem számít, meg tudtad csinálni, vagy sem? Ez a fontos...
persze azért õ is vett egy iPhone-t, csak mert....

Sephi
Nagyon szepen koszonom a segitseged!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
5 évvel ezelõtti telefonon nem tudtál ujj-vezérelve netezni.

Illetve tudtál, ha mazohista voltál, mert a WinMobileos PDA-kon még a pöckölõvel is egy kínszenvedés volt végigscrollozni egy hosszabb oldalt, nemhogy az ujjaddal / körmöddel.

Igazából tényleg majdnem mindent meg tudtál csinálni 5-8 évvel ezelõtt is egy PDA-n, okostelón amit ma az iPhone-al, de kurvára nem olyan kényelmesen, egyszerûen, ergonómikusan.

Az iPhone legnagyobb újítása és forradalma az a multotouchos, kapacitív kijelzõ, a hozzá igazított ergonómikus UI, és az AppStore.

Ezek önmagukban elegek voltak a forradalomhoz.

passatgt
ugyan, én is egy amigán netezek<#banplz>

Tikal
"ami igazabol semmit nem tud amit ne tudott volna 5 evvel ezelott is egy akarmilyen telefon"

tömény bullshit

Tikal
<#nevetes2>

A kérdés még mindig az minek vettél iPhone-t?

5c0rp330n

ez tomeny bullshit es mellebeszeles, ugyhogy nem fogom komolyan venni, csak 1-2 megjegyzest fuzok hozza
-sorold csak a tulajdonsagait, de sok ertelme nincs. amiket felsoroltal, siman meg lehet csinalni egy 8 eves telefonnal, csak magadat szidhatod hogy miert nem irtal egyetlen olyat sem amiket tenyleg nem tudott 8 eve egy telefon.
-kiderult hogy igazam volt es amiket eloszor felsoroltal azokat tenyleg tudja egy 8 eves telefon, aztan meg a szamba akartal olyanokat adni amiket SOHA nem mondtam (gps, tenyleg net, stb) es amikor erre felhivom a figyelmedet, meg EN mosakodok meg EN beszelek bullshitet. a legaalapabb es legkevesebb agyat igenylo troll viselkedes az amit csinalsz: pontosan azzal akarsz beszarozni, amit TE csinalsz es SENKI MAS. ilyen intellektualis vitakhoz partnert ne egy apple topicban keress (bar nem olyan rossz helyen kapizsgalsz azt el kell ismerni), hanem inkabb valami homokozoban egy jatszoteren.
-azt sem mondtam soha hogy egy 5 eves telefon jobb, ujabb agyatlan troll-ragalom amit hozza lehet csatolni az elobbi pontban targyaltakhoz.
az ezutani kommentedben az ertelmes vitahoz valo hajlamnak a nyomait sem tudtam felfedezni, igy erre nem fogok semmilyen formaban reagalni.
reszemrol a tema lezarva, mert amit csinalsz, az semmikeppen nem egyeztetheto ossze azzal, amit ertelmes vitanak nevez az ember.

#18218: amiket az elobb felsoroltak es amire reagaltam, kb barmelyik 8 evvel ezelotti telefon is tudta. senki nem beszelt youtube-rol, ami 8 eve nem is letezett (egyebkent a youtube mai mobiloldalan siman lejatsza a videokat egy 8 eves okostelo is), mint ahogy gps-rol sem, sem masrol.

autoszimulator
t-mobile felmérés az itCafe-n

"A vizsgálat alapján elmondható, hogy az okostelefonnal rendelkezõ ügyfelek körében erõteljes a készülékhez való kötõdés és intenzív annak használata. Az összes megkérdezett 61%-a már ajánlotta készülékét másoknak, az iPhone-tulajdonosok körében ez az arány 74%."

"Az okostelefonnal rendelkezõk naponta átlagosan 20 percet töltenek telefonos netezéssel, az iPhone-nal rendelkezõk körében ez az érték eléri a 31 percet. A legtöbben alkalmazásokat, azon belül játékokat töltenek le készülékükre. Az iPhone-használók szinte mindegyike tölt le alkalmazásokat (96%)."

"A naponta elküldött e-mailek átlagos számában a céges ügyfelek járnak élen (9-10 levél/nap), de az egyéni ügyfelek is naponta rendszeresen használják mobiljukat levelezésre (5-6 elküldött levél/nap). A csúcsot a céges iPhone-ok tartják napi 10-11 elküldött e-maillel."

.: mobilize.hu :.

GregSB
Orange.

GregSB
Update nem biztos hogy jó. Ki lehet próbálni, de lehet gajra teszi a JB-s telót.

Ami tuti mûködik:

- szinkronizálj, készíts backupot.
- sima restore (nem kell letölteni, és shift+restoreolni, a sima restore felteszi neked a 4.01-et)
- miután kész a restore, iTunesban megadod neki hogy tegye vissza a legutóbbi backupot
- utánna jailbreakeled és kész.

Ez a 4.1-el nem fog menni, szal ha kiadja majd az Apple akkor kell majd szórakozni manuálisan ipsw-kkel és shift+restoreal. Ja és mentsétek le az SHSH fileokat Cydiával!!! Különben nem tudtok majd restoreolni 4.01-re, miután kiadják a 4.1-et!!!

Így van!

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sephi
Magyarul Back-Up utan siman Update to 4.0.1 es aztan JB?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ombika
Abban tudsz segiteni,h szlovakoknal merre kellene probalkozni?

Én elõször simán backupoltam. A sok riasztó infoval ellentétben semmi gondja nincs így. Nem érte volna meg nekem ha elveszik róla minden info és lementett dolog. Restore-os backup után meg felajánlja update-et is, arra OK, és utána backupból fel lehet állítani a rendszert.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sephi
Nagyon gyors kerdes :

Jelenleg egy fuggetlen 3GS-em van 3.2 van rajtam asszem.

Tehat :

- Fogom a JB-elkt 3.2 -es 3GS telefont.
- Letoltom innen a 4.0.1 -et majd siman frissitem a telefont (NEM RESTORE)
- Amikor ez kesz akkor felmegyek az oldalra es JB.

Ez igy mukodik? Vagy RESTORE-al kell feltenni a cuccost?

Koszonom a valaszt!

"Olyat is ismerek aki megvette függetlenül 2 kilóért, és csak az alap alkalmazásokat használja rajta (notes, mail, safari)."

Na ezért marad nekem örök rejtély hogy miért mindenki az egekbe szökõ független árát veszi alapul. Még Pesten sincs akkora wifi tenger hacsak valaki nem végig központi helyen mozog. Viszont ott az utazás, ami során legjobban megtérül nekem az ára a 3G-s szolgáltatásokkal.

JB lassulásokhoz még annyit hozzátennék, hogy bár sosem tartottam a kezemben iphone 3G-t vagy annál elõbbi modellt, de mostanában, fõleg iOS4 megjelenésetõl egyre többet hallok arról hogy rengeteg feature kezd használhatatlanul lassúvá válni már 3G-n is, nem jailbreakelt telefonokon. Ebbe nagyon nem tetszik nekem az Apple filozófiája, mintha direkt kiszorítanák a régebbi modelleket hogy újabb vételére kényszerítse a vevõket... erre mondaná Steve Jobs hogy akkor nem kötelezõ a legújabb szolgáltatásokat (pl. iBooks) igénybe venni 😄

GregSB
Ez igaz, meg azt is tudom hogy nem mindenkinek kell havi 400 perc és 2GB forgalom, nekik jobb választás lehet egy független androido telo olcsóbbért.

És ezzel a gondolatmenettel szerintem le is lehet zárni ezt a hosszúra nyúló vitát: nem mindenki egyforma, mindenkinek mások az igényei. Nekem kell az ikon 400-as csomag, valaki egy alap dominoval használja a telóját. Ismerek sok embert, aki jailbreak nélkül is imádja az iphoneját és maximálisan kihasználja, ismerek olyat is aki jb nélkül nem tudna élni. Olyat is ismerek aki megvette függetlenül 2 kilóért, és csak az alap alkalmazásokat használja rajta (notes, mail, safari).

Remélem látható mire akarok kilyukadni: nincs olyan telefon, ami minden embernek, mindenféle szempontból a "legjobb" lenne. A HTC Evo sem az, és az iPhone sem.

GregSB
Azért, mert anno a magyar storeból szedted le a nimbuzz-t. Azóta már levették onnan, viszont továbbra is onnan frissítene az AppStore.

Töröld le a telefonodról, és szedd le újra az amcsi storeból.

wolfaud
Hogy megtörjem ez a csodás vitát olyan kédésem lenne!!

Miért van az hogy app storba kijelentkezek es bejelentkezek a masik us storos fiokomba szépen hozza is hogy a nimbuzzt uodatelni kell ranyomom hogy frissit és az elõzõ magyar accountomat irja ki és annak kéri a jelszavát (Itunes jelszó)? de az app storos fioknál pedig a másikkal van bejelentkezve?

precision
mutasd már meg nekem, azt a 8 évvel ezelõtt használt szupermobilodat, és írd már le, hogy miféle csudálatos dolgokat végeztél rajta? mert most már azt is elhiszem neked, hogy a 2 soros monokrómon youtuboztál vazzeg...

Bazinga!

Tikal
"iphone jailbreak nelkul egy draga kirakati targy ami igazabol semmit nem tud amit ne tudott volna 5 evvel ezelott is egy akarmilyen telefon"
te tényleg megvetted ezt a telefont? mert akkor te vagy a legnagyobb hülye itt.. ja persze, te ráraktad a jailbrake-et.... de minek is szopatod magad, mikor más telefon alapból tudja amit az iphone csak JBvel? vagy mikor még megvetted azt hitted menõ leszel vele, de már lecsengett, aztán a nyakadon maradt? <#taps>

Tikal
ja bocs, azért reméltem egyértelmû számodra hogy az iphone nem csak net, meg játék... nyilván nem csak ezért vettem... ha gondolod felsorolom minden tulajdonságát, és akkor kezdhetjük elõrõl....

az idézet tulajdonságokat is jó lenne látni egy 5 vagy 8 éves telefonban...

a fail az hogy elkezdtél mosakodni, mert bullshit amit beszélsz... én elhiszem hogy neked nem a szíved csücske de már kicsit tulzásba viszed...

ja hogy a telefon nem szar, csak mégis annyi bajod van vele hogy már felsorolni se tudom... hiszen mindenben van nála jobb, akár még egy 5 éves telefon is jobb... de most tényleg, miért vetted meg?

5c0rp330n
" tudok netezni, játszani, tõzsdei és banki ügyleteket végezni, plusz van rá egy rakat hasznos progi "

meg tudod mutatni hogy ebben a felsorolasban hol szerepel akar mp3 player (egy felsokategorias okostelefon termeszetesen 8 eve tudott ilyet, alapveto dolog), gps, tenyleg internetezes? illetve hogy hol mondtam hogy az iphone egy szar?
vagy inkabb csak csendben konyveljuk el ezeket is nehany ujabb failnek?

Tikal
persze hogy tudta már egy 20ezres középszar telefon is, csak még mindig nem tudjuk melyik... <#vigyor>
( mp3 player, gps, internetezés mármint tényleg és nem wap... stb )

de tényleg, minek is van neked iPhone-od, ha ilyen szar?

5c0rp330n
omm.. a felsorolt dolgok fele kb fent van nalam (es a masik felebol is van jopar cucc amirol eddig nem tudtam es erdekel), es jonehany video tanulsaga szerint gordulekenyebb a telefonom engedelyezett multitaskinggal es minden foldi joval amiktol te tartod magad mint ordog a szenteltviztol, mint sok 3g amin full hivatalos ios4 fut. akkor ez hogy a faszba is van? a felsorolt funkciok pedig azoknak feleslegesek akiknek nem valo egyaltalan okostelefon, vagyis akik bevalljak hogy pusztan a csicsaert dobnak ki 150+ k huf-ot egy telefonra amit alig tudnak kihasznalni.
#18196: a felsorolt dolgokat tudta 8 eve is egy kozepszar telefon monokrom kijelzovel. jobb ma egy 150ezres telefon mint 8 eve egy 20ezres? nahat, ne mondd.
a regebbi 2g-re nem jott ki egyaltalan az ios4, sok esetben 3g-n is hasznalhatatlan. iphone-nal is leteznek ugyanazok a problemak, de mivel osszesen 4 telefonjuk van, igy ezekbol nyilvan kevesebb van.

egyszeruen nem ertem hogy minek kell jatszani az ertetlent amikor biztos vagyok benne h amiket leirok, 90%-aban tokeletesen tisztaban van kb mindenki itt. ennyire faj kimondani az igazsagot? bocsi hogy kilatok a rozsaszin kodbol, en mar csak ilyen vagyok.

Tikal
nem is értem miért cserélte le a 8 éves telefonját, és bedõlve a marketing maszlagnak, vett egy iPhone-t, mikor sokkal jobb telefonokkal van tele a piac ma is... <#fejvakaras>

pyrohun
Igen persze, egyébként kurvára hihetõ, hogy iphone-od van, miközben nap mint nap idejársz szarozni, fikázni, mindig mindennel összehasonlítva szarnak és drágának hozod ki, de te persze hõsiesen csak azért is iphone-t használsz. Hát.. te akkor vagy mazohista vagy, vagy egyszerûen csak hülye. De egy biztos: kibaszott unalmas ez a sok nyavajgás.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tikal
ja, igen és légyszi mondd már ezeket a szuper jó telefonokat amik már 8 éve is kenterbe verték az iphone a monochrome kijelzõjükkel 😄 ( ízzitsd a google-t )

gondolom wap-on nyomtad akkor a netet, mármint 8 éve 😄

Tikal
lol, mondd már melyik teló tudta? ja a négysoros kijelzõn kurva jó lehetett netezni, na viccelj már 😄D