iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kártyafüggetlen telefon 759 frank (159 000 Ft).

Lacee
svájcabn nem lehet eleve kártyafüggetlent venni? Mondjuk az nem 55 ezerbe kerül, hanem 155 körüli összegbe...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

somdav95
veszel egyet úgy mint nálunk a "domino" és kifüggetleníted -.-

Na mindegy mert külföldit MOról nem tudom használni

every damn day

Próbáld meg magyar okmányokkal megvenni, elárulom: nem fog menni.

Tikal
3G ingyenes e? <#idiota>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Yoda001
akkor marad a 3GS? azzal sem fogsz mellényúlni, de látod, kizárásos alapon akkor az marad <#smile>

http://9gag.com/gag/5135249

Csak elõfizetéses és egy másik országban azért kínos két év hûség..😊

every damn day

Yoda001
ha ugyanannyi, akkor már 4et vegyél, egyértelmû... ezekután már minden rajtad múlik

jah és a 4et csak elõfizuval tudnám venni

every damn day

Mit vegyek Iphone 4et vagy 3gs-t ha kb ugyanannyi. Itt vagyok Svájcban és itt mind2õ 260 CHF ami kb 55k Ft. Sajna nincs WIFInk úgyhogy valaki elárulná hogy ez a 3G lefedettség ingyenes-e és Iphoneról ugyanúgy tudok-e minden oldalt nézegetni vele? A 3Gsen és a 4en is? Szerintetek érdemes itt külföldön venni? Itt már lehet kapni de nem értem mitõl ilyen olcsó ha csak 1 hónapja jött. Lehet hogy a 4 csak hûségnyilatkozatos de azt nem kötnék külföldön😄

every damn day

foxpal
Pontos idõ még nincs az új iphone 4 megjelenésrõl itthon?😛
Mert ha van egy vissza számlálót kirakhatnátok😄

Yoda001
nézd meg most, már megy 😊

Koszi a válaszokat!

somdav95
jokérdés

passatgt
wolfaud
Gondolom ez APP storéba nincs 😞 mivel az én telefonom nem jb-s igy nekem sajna nem elérhetõ 😞 pedig jo lenne a Flash!!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

passatgt
lesz szoftverfrissítés, ami majd javítja, valahol olvastam

gondolom ahhoz majd új jailbreak kell, de lesz hozzá

Kaszi46
USB Drive a neve. Cydia rock-ból elérhetõ. Nekem nem sikerült beállítanom 3gs 4.0.1 alatt. Bármilyen gépen mûködõ pendrive funkciót ígér. Te tudod beállítani mekkora részt akarsz leválasztani az iphone memóriájából erre a célra.

*Posse*T.W.D*

Milyen frissítés? Utána a jailbreak-et is le tudjuk szedni vagy mire értetted?
passatgt
ja és ha van jailbreak, akár le is szedheted róla

passatgt
úgy tudom sehogy, de ha a beállításokban kikapcsolod a Spotlight-ot akkor gyorsabb lesz
illetve várjál pár napot, mert elvileg jön rá update😊

Hali!

Valaki le tudná nekem írni szájbarágósan, hogy miként kell egy 4.0.1-es jailbreakelt 3G-re visszarakni a 3.1.3-mas vagy 3.1.2-es szoftvert, mert jelen állapotában kegyetlenül lassú.

Független, jelen pillanatban telenor-os kártya van benne. Sajna nem tudjuk, hogy milyen úton-módon lett jailbreakelve, mert ismerõsöm már így vette.

Elõre is köszönöm
passatgt
munkák istván, papírmester márk, omg milyen nevek dolgoznak applenél😄

5c0rp330n
Lacee
csapd a falhoz a képernyõvel elõre, akkor másra nemigen fogod tudni használni 😊
vagy egy ingyenes app

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás amivel az iphone-t szimpla pendrive á tudnám változtatni?

Elõre is köszönöm a választ!

5c0rp330n
egyebkent nem geciszar objective c-ben fejleszteni?

5c0rp330n
es 3g-re? gondolom nem tul hivatalos cucc, szoval ez azt jelentene h kiprobaltak 3g-n es elvezhetetlenul lassu/szar volt rajta?

Kaszi46
Amiket eddig találtam azok egy harmadik fél tárcsázásán keresztül oldják meg a dolgot. Még ha lenne Magyarországi számuk, - amit kétlek - akkor is aggályos adatvédelmi szempontból.

Köszi a gyors választ. Videó alapján jó lesz. Már töltöm is 😊

Kaszi46
Tunein radio: multitask, magyar rádiók, shoutcast, és egyéb rádiók, beépített böngészõböl is bármilyen rádiót hozzá lehet adni, felvétel\ébresztõ\kikapcsoló funkció stb.

pont a multkor csináltam egy korábbi verzójáról egy kis videót:
videnyó

*Posse*T.W.D*

passatgt
épp egy ilyen programot fejlesztünk😊
majd ha kész lesz szólok😄

Hali!
Tudtok ajánlani netrádiós appot ami támogatja a multitaskot és háttérben is zenél? Persze magyar rádiók is legyenek benne. Remélem nem túl nagyok az igényeim és tudtok ajánlani valamit 😊
Köszi

Kaszi46
C\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup

*Posse*T.W.D*

Köszi!

HA teszemazt veszek egy macbook-ot vagy újratelepitem a windows-t, mit kell kimentenem? Hol tárolja az iTunes a backup-ot?

Nekem minden syncronizálásnál kírja, hogy backing up iphone
Kaszi46
Nekem is lenne egy problémám. Illetve 4:d

Szóval a fülesem bal oldala elhalkult, nem megtört a vezeték, hanem csak elhalkult. A töltõkábelen 2 részen is "megnyílt" a fehér burkolat, illetve sokan panaszkodnak hogy nagyon halkan hallanak telefonálás közben.

Tegnap fogtam magamat, becsoszogtam a trémobil székesfehérvári képviseletébe, elsírtam a problémáimat. Azt a meglepõ választ kaptam, hogyha bármit is akarok a telefonomon javíttatni, legyen az csak a füles, vagy a töltõkábel, minden esetben ott kell hagynom a telefonomat náluk 1-2 hétre mert elküldik kivizsgálásra apple-hoz.
A szervizes csóka azt mondta ez azért van mert régen minden kis szir szarra kicserélték az egész készüléket, és sokan visszaéltek ezzel.

A kérdésem az lenne ez most tényleg így lehet, más szervizekben is ez lehet a gyakorlat? Tényleg egy füles/töltõkábel miatt is 1-2 hétre le kell adnom a telót? Mekkora baromság ez már....

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
lockinfo + htc polugin for lockinfo. (cydiából vagy rockbol telepítheted.
(alapból fizetõs)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
-képet wallpapers mappába: ifunbox-al vagy total commander+t-pot plugin segítségével bemásolod a wallpapers mappába.

-jb után is szinkronizálhatsz nyugodtan.

-amíg nem backupolsz újra, a régi megmarad

*Posse*T.W.D*

Képet hogy lehet feltölteni a telóra úgy, hogy az ne a camera roll mappába hanem a wallpapers mappába kerüljön?

JB után is nyugodtan szinkronizálhatok iTunes-ban? A régi backup megmarad?

Köszi
Tikal
JB-és telefonon el tudom képzelni hogy van rá program, de app storeban biztos nincs, jogi akadályok vannak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5c0rp330n
nem hiszem azt, ez csak az egyik opcio volt amit el tudtam kepzelni. inkabb hagyjuk.

A hívásrögzítésre létezik mûködõképes program? Úgy néz ki eladósorba kerül a 3G, ha erre nem sikerül megoldást találni.

Tikal
Tehát azt hiszed direkt nem válaszol neked senki meg hogy ide mindenki az iPhone-t isteniteni jár? Az mar fel sem merül benned hogy talán csak szimplán nem tudjak a választ a topik lakok... Sokat elmond ez is rólad...

somdav95
persze hát itt mindenki folyton hülyeséget beszél csak te nem 😊

5c0rp330n
azt mar meg sem merem kerdezni hogy mit jelent a "sima" mp3/mp4 lejatszo fogalma. en is tudom hasznalni a gps-t, csak arra szamitottam h legalabb egy masik telefon szintjet hozni fogja jeltalalas szempontjabol, biztos tul magasak voltak az elvarasaim. fogalmam sincs milyen fenykepezod van es telibe is szarom, az N8 hozza egy atlagos dedikalt digitalis fenykepezo szintjet, ennyi, hulyeseget beszeltel megint, hiaba magyarazod.
az meg h mit latsz es mit nem, ezek szerint nem sokat jelent.

somdav95
ember, zenelejátszónál csak egy sima mp3/mp4 lejátszóra gondoltam.., különös módon a gps-t mások tudják használni ez a te gondod hogy szarakodsz vele..., netbook-ot én személy szerint utálom, nekem könnyebb nyomogatni az iphone/touch-ot netezéskor, de ilyenkor valami ipad is szóba jöhet, vagy valami ilyesmi tábla gép androiddal.

"Ott vannak"? Hol sehol? 😊 Nikon d3000-em van, belépõ szintû amatõröknek való gép, viszont szerintem egyik telefon sincs ott képminõségbe 😊

3gs és 4 között én nem igazán látom azt az áttörést, de ez legyen már az én gondom 😊

Itt mindenki tudja a topikba hogy te vagy a legokosabb ember, ehhez kétség nem fér, részemrõl lezárva 😊

5c0rp330n
a zenelejatszoja hangminosege sehol nincsen egy profi dedikalt lejatszo hangminosegehez kepest, szoval abszolut nem "tudja ugyanugy". gps: tobb percig alltam a szabad eg alatt igo-val es nem talalt pontos jelet, csak ugy nagyjabol, es amikor tobb perc utan meg is talalta, sokszor random eldobalta. nemtom hol volt a gond, de ennel egy nokia beepitett gps-el es ingyenes navigacioval is nagysagrendekkel jobban hasznalhato, nemhogy egy erre a celre dedikalt eszkoz. netbook szintu netezesrol pedig mar ne is beszeljunk fizikai billentyuzet nelkul, raadasul egy teljeserteku bongeszo sincs ra, ami lejatszik pl flash-t.
kameraban pedig vannak mar olyan mai telefonok amik "ott vannak", legfeljebb te nem ismered oket, mert az apple fele rocsaszin burokban elsz ahonnan nem latsz ki. pl azok a kiszivargott fotok amik allitolag N8-al keszultek, 2-szer olyan jo kepeket csinalnak mint a dedikalt digi fenykepezom. es nem, nem csak megapixelben ketszer annyi, hanem tenyleg ketszer olyan reszletes.
szoval az ervrendszered nagyjabol minden aspektusaban megbukott, talalj ki jobbat.

2g es 3g kozott azert volt nemi kulonbseg, a a gps es a 3g jelenlete onmagaban is eleg jelentos dolog, a 3gs lenyegeben egy 3g csak turbozott procival/rammal/kameraval. (ami egyebkent csak ios4-el lett igazan nagy elony ami hasznalhatatlanul lassu 3g-n - nem mondhatni h nem ertenek az uzlethez😊 )
3gs es 4 kozott pedig nagyobb fejlodes volt mint azelott osszesen (2g-tol 3gs-ig). szoval az igazsagnak itt is sikerult a szoges ellentetet eltalalnod, gratulalok, tovabbra is kivaloan jo erzeked van a tevhitek, baromsagok terjesztesehez.

somdav95
Nos amiket felsoroltál az iphone ugyan úgy tudja hozni azt a szintet mint az az eszköz, amit kivált vele, viszont kamerába ( még ) nincsenek ott a mai telefonok. Pontosan leírtad hogy miért tûnik úgy hogy nagy különbség lenne a sebességben. Oké, rendben, de attól még 1 MÁSODPERC eltérés sincs egyes app-oknál a 3gs és 4 esetében ember, értem én hogy több ram, jobb proci, de több ember az ismerõsi körömbõl mégse látja értelmét hogy leváltsa iphone 4re a telefonját 😊
Nehogy leírd még egyszer hogy de a kijelzõ sokkal jobb.. 😊

Ez most pont olyan mint a 2g és a 3g között volt, akkora nagyon nagy különbség nem volt közöttük, mint ahogy a 3gs és a 4 között sincs, szerintem jövõre majd adnak ki valami gyorsabbat 😊

Téged úgyse tudlak meggyõzni, és nem is akarlak, természetesen neked van igazad 😊