iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
every damn day
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://9gag.com/gag/5135249
every damn day
http://9gag.com/gag/5135249
every damn day
every damn day
Mert ha van egy vissza számlálót kirakhatnátok😄
http://www.sonystyle.com/
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
gondolom ahhoz majd új jailbreak kell, de lesz hozzá
*Posse*T.W.D*
illetve várjál pár napot, mert elvileg jön rá update😊
Valaki le tudná nekem írni szájbarágósan, hogy miként kell egy 4.0.1-es jailbreakelt 3G-re visszarakni a 3.1.3-mas vagy 3.1.2-es szoftvert, mert jelen állapotában kegyetlenül lassú.
Független, jelen pillanatban telenor-os kártya van benne. Sajna nem tudjuk, hogy milyen úton-módon lett jailbreakelve, mert ismerõsöm már így vette.
Elõre is köszönöm
vagy egy ingyenes app
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Létezik olyan alkalmazás amivel az iphone-t szimpla pendrive á tudnám változtatni?
Elõre is köszönöm a választ!
*Posse*T.W.D*
pont a multkor csináltam egy korábbi verzójáról egy kis videót:
videnyó
*Posse*T.W.D*
Tudtok ajánlani netrádiós appot ami támogatja a multitaskot és háttérben is zenél? Persze magyar rádiók is legyenek benne. Remélem nem túl nagyok az igényeim és tudtok ajánlani valamit 😊
Köszi
*Posse*T.W.D*
HA teszemazt veszek egy macbook-ot vagy újratelepitem a windows-t, mit kell kimentenem? Hol tárolja az iTunes a backup-ot?
Nekem minden syncronizálásnál kírja, hogy backing up iphone
Szóval a fülesem bal oldala elhalkult, nem megtört a vezeték, hanem csak elhalkult. A töltõkábelen 2 részen is "megnyílt" a fehér burkolat, illetve sokan panaszkodnak hogy nagyon halkan hallanak telefonálás közben.
Tegnap fogtam magamat, becsoszogtam a trémobil székesfehérvári képviseletébe, elsírtam a problémáimat. Azt a meglepõ választ kaptam, hogyha bármit is akarok a telefonomon javíttatni, legyen az csak a füles, vagy a töltõkábel, minden esetben ott kell hagynom a telefonomat náluk 1-2 hétre mert elküldik kivizsgálásra apple-hoz.
A szervizes csóka azt mondta ez azért van mert régen minden kis szir szarra kicserélték az egész készüléket, és sokan visszaéltek ezzel.
A kérdésem az lenne ez most tényleg így lehet, más szervizekben is ez lehet a gyakorlat? Tényleg egy füles/töltõkábel miatt is 1-2 hétre le kell adnom a telót? Mekkora baromság ez már....
*Posse*T.W.D*
(alapból fizetõs)
*Posse*T.W.D*
-jb után is szinkronizálhatsz nyugodtan.
-amíg nem backupolsz újra, a régi megmarad
*Posse*T.W.D*
JB után is nyugodtan szinkronizálhatok iTunes-ban? A régi backup megmarad?
Köszi
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az meg h mit latsz es mit nem, ezek szerint nem sokat jelent.
"Ott vannak"? Hol sehol? 😊 Nikon d3000-em van, belépõ szintû amatõröknek való gép, viszont szerintem egyik telefon sincs ott képminõségbe 😊
3gs és 4 között én nem igazán látom azt az áttörést, de ez legyen már az én gondom 😊
Itt mindenki tudja a topikba hogy te vagy a legokosabb ember, ehhez kétség nem fér, részemrõl lezárva 😊
kameraban pedig vannak mar olyan mai telefonok amik "ott vannak", legfeljebb te nem ismered oket, mert az apple fele rocsaszin burokban elsz ahonnan nem latsz ki. pl azok a kiszivargott fotok amik allitolag N8-al keszultek, 2-szer olyan jo kepeket csinalnak mint a dedikalt digi fenykepezom. es nem, nem csak megapixelben ketszer annyi, hanem tenyleg ketszer olyan reszletes.
szoval az ervrendszered nagyjabol minden aspektusaban megbukott, talalj ki jobbat.
2g es 3g kozott azert volt nemi kulonbseg, a a gps es a 3g jelenlete onmagaban is eleg jelentos dolog, a 3gs lenyegeben egy 3g csak turbozott procival/rammal/kameraval. (ami egyebkent csak ios4-el lett igazan nagy elony ami hasznalhatatlanul lassu 3g-n - nem mondhatni h nem ertenek az uzlethez😊 )
3gs es 4 kozott pedig nagyobb fejlodes volt mint azelott osszesen (2g-tol 3gs-ig). szoval az igazsagnak itt is sikerult a szoges ellentetet eltalalnod, gratulalok, tovabbra is kivaloan jo erzeked van a tevhitek, baromsagok terjesztesehez.
Nehogy leírd még egyszer hogy de a kijelzõ sokkal jobb.. 😊
Ez most pont olyan mint a 2g és a 3g között volt, akkora nagyon nagy különbség nem volt közöttük, mint ahogy a 3gs és a 4 között sincs, szerintem jövõre majd adnak ki valami gyorsabbat 😊
Téged úgyse tudlak meggyõzni, és nem is akarlak, természetesen neked van igazad 😊