iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
ha valaki nem tudná, most már elég egyszerű a public betákat feltenni, csak a megfelelő oldalon fel kell iratkozni az idvel, telefonról belépve feltelepíteni egy profilt, a telfon újraindul, és a beállítások/szoftverfrissítésben már meg is jelenik a legfrissebb verzió. azt még biztosra nem merem mondani hogy ezzel jó, de ha valaki más is akar vele tenni egy próbát...
egyébként amellett, hogy a 8.4.1-el mennyi szívás volt, mióta az apple music kijött, gyakran még lassú is volt az app store frissítéskor. ha valaki másnak is van ilyen gondja, akkor használjon google dnst, vagy opendnst a wifi beállításoknál, az segíthet a dolgon
egyéb híreink közt: feltettem a public betát, majd jelentem, hogy megoldotta-e a gondot vagy nem.
Egyébként tudnak a dologról, tervbe van véve valami hotfix, vagy ez tényleg így marad a 9-ig? 😊
www.smart-bus.hu
Eddigi legbugosabb release a 8.4.1 mint amit valaha lattam. Nalam még random le is fagy a springboard. Ok nem sűrűn, eddig kb 2x fordult elő, de fingom sincs mitől. Egyszer YouTube appban, egyszer Safariban (itt viszont állandóan ha meg akarok nyitni egy oldalt). Képernyő nem reagál semmire, pár perc utan reagál egyáltalán bármire a telefon. Vicc 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
www.smart-bus.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
www.smart-bus.hu
(egyébként az, hogy a jailbreakelt ios-t hasonlítsuk az alap samsunghoz az meg azért nem jó, mert ugye ott az ios ben már modderek által készített kis funkciókat lehet tenni, míg az alap samsung android verzióban nem. Ahhoz kéne root meg ilyenek...)
És amikor (újabban már tényleg nem) laggolt a samsung android mókja az azért volt, mert volt egy stabil alap, amit teleszart a samsung, aminek nem az alap androidot fejlesztő Google volt okozója.
De ha nem platform, hanem készülék összehasonlításról van szó akkor mehet minden. Ár, hardver, alap softver, stb.
Csak amikor arról van szó, hogy valaki "nem a megfelelő" készülékkel találkozik android oldalról akkor az androidod szidja. Persze, 50ezres szar droid után az iphone jobb... hiszen eleve más kategória árban és mindenben.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
www.smart-bus.hu
Akkor én meg azt mondom hogy a stock iOS sem megfelelő reprezentálása a rendszernek, hanem a készülékek pár %-n futó jailbreakel agyontweakelt iOS a márvadó, és az testreszabhatóságban semmiben nem marad el az Androidtól 😄
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.08.27. 15:48:55
Meg eleve miért nem lehet megítélni a Samsungról, ami pont az iPhone útját követi most is? Árban is ugyanannyi, szerintem tök logikus, hogy egy 200 ezres telefont egy másik ugyanennyibe kerülő telefonhoz hasonlítok. Dehát én vagyok az isheep, mert nem eszek szart... oké 😞((
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.27. 12:06:13
Van egy playlist elmentem amit Apple frissít. Az a baj hogy amióta elmentettem a librarymbe, azóta nem frissül rendesen. Ha kitörlöm libraryből és rákeresek, akkor latom hogy mar csomo új számot hozza adtak. Amint berakom librarybe, es megnyitom eltűnnek az új számok.
Mar probaltam mindent se semmi nem javítja meg. Applenek valahogy soha nem volt erőssége ez a cloud téma
8.4.1 van fent, lehet hogy azóta ilyen, lehet hogy nem.
App Store - appok nem frissülnek, nem tudok kilépni az IDmből, ID megtekintése soha nem tölt be.
ezzel egyidőben:
Apple Music - nem tudok zenéket hozzáadni a saját zenékhez, nem tudok olyan zenéket lejátszani ami nincs még a saját zenék között. ID-t szintén nem tudom megtekinteni, kilépni nem tudok az accountommal. ha kinyomom a futó alkalmazást és újra elindítom, előfordult hogy feldobta regisztrációt az Apple Musichoz
Beállítások - a Zene és App Store / iTunes beállításokat nem lehet megnyitni. ha kilövöm a processt, utána hosszú másodpercek kellenek a beállítások alkalmazásnak, hogy elinduljon.
rövidtávú megoldás a restart, vagy hard reset, de ezzel meg az a baj, hogy egyrészt ez nem android hogy naponta újraindítgassam, a másik meg az, hogy csak ideiglenes, mert pár óra múlva újra előjön a hiba, ráadásul az icloud library kikapcsol, és minden restartkor össze kell fésültetni a könyvtárat.
www.smart-bus.hu
Nekem pár napja azt csinálja ha rányomok valaminek a letöltésére, hogy gondolkodik de nem indul el az app letöltése. Újraindítom a telefont akkor egyből elindítja. De ha már használom pár órája akkor nem akar semmi elindulni App Storeból.
Csak én tapasztalom ezt?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vagy eleve szar volt, vagy jó volt és az is maradt 😊))
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
sokat szívtam androidos vackokkal, de ez valami hihetetlen ,ez még meg sem röccent életében, azonnal ugrik minden, a kamera meg bámulatos ....
szóval hogy egy android csak rossz, akadós lehet az egy csacsiság .