45063
10255461851509447102.jpg
  • passatgt
    Én igen, gyári rádióval.
  • Solt
    Üdv Urak!

Van itt olyan aki az iphone-ról bluetooth-n keresztül játszik le zenét az autójában?
  • Dzsega #43013
    Vagy csak szimplán meg kell adni a kártya adatokat, újra. 1x-2x előfordolt már velem is.
  • Botond #43012
    A legutóbbi vásárlásodnál nem volt fedezet a kártyádon, amíg azt nem rendezed, addig ki vagy tiltva a storeról.
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.11.21. 06:27:15
  • Gladiator
    mikor le akarok tolteni egy alkalmazast, mindig azt mondja, hogy nem jo a payment methodom adjak meg masikat. pedig korabban elfogadta, meg ingyenes az alkalmazas, nem is kene erte fizetnem. in-app purchasere is hasznaltam mar es elfogadta, le is vonta a szamlamrol a penzt. most meg se uj appot nem tudok letolteni, se frissiteni nem enged. nyilvan megadhatnek egy masik bankkartyat is, de jobban orulnek ha inkabb mukodne ezzel.
  • G_ArchAngel #43010
    En sem ertem. Van egy ceges emailem, egy gmail privat dolgokra, egy yahoo regisztralni ahova kell es az iCloud. Az eredeti Mail appnal nem letezik jobb megoldas kezelni negyet egyszerre es csatolni mas appokbol dolgokat.
  • kamionosjoe
    Hello. Ha a Sirivel beszélek és mondom neki, hogy kapcsolja be navigációt egy irányba, akkor be lehet valahogy állítani vagy megmondani neki hogy ne a gyári app-ot nyissa meg hanem egy másikat ami le van töltve? A "Scout Navigation"-t szeretném használni.
  • Jim Morrison
    én csak olvasottnak jelölöm oszt cső :/
  • robotnyk
    ki nem akar? :D
  • GregSB
    Mailbox es Outlook azoknak jók akik a "zero inbox" elvet követik a levelezésben.

Swipeal lehet ezekben az appokban archivalni, schedule-re rakni vagy mozgatni leveleket
  • robotnyk
    gmailből pl csak a gyári gmail app tudja a címkézést; outlook szerintem több helyről tud fájlt csatolni és jó az ütemezés is benne; a mailbox gyors, egyszerű és minimalista. igazából azért van ennyi alkalmazás, ha valaki akar, lehet kísérletezni :)
  • Dzsega #43004
    Ohh elnéztem a választ... Bocsesz!
  • passatgt
    azt értem én is, csak miért nem jó a gyári mail app? minek gmail meg mailbox, ha ugyanúgy be lehet állítani a gyárit is mindenre?
  • robotnyk
    Erről a Mailbox appról volt szó, nem a gyári Mail appról :)
  • Dzsega #43001
    A gyári sem csak ezeket kezeli...
    (Nejemnek van freemail nekem meg van céges exchange, upcmail, mind tökéletes...)
    Naptárból én sem a gyárit használom ( calendars 5, mert havi nézetben is látom a bejegyzéseket, nem csak egy pöttyöt, hogy van aznap valami, kb mint ipadon a gyári, plusz berakja az emlékeztetőket is)
  • Tikal #43000
    Meg outlook kezel bármilyen email cimet, nem csak gmail meg icloud-ot...
  • Xing
    A gyári miért nem jó egyébként? Mivel tud többet az Outlook vagy a Mailbox?
    Utoljára szerkesztette: Xing, 2015.11.16. 14:15:59
  • GregSB
    Outlook ugyan azt tudja mint Mailbox, de nincs benne az a buta korlátozás hogy csak dropboxbol tudsz fileokat csatolni. (Mivel Dropbox megvette a Mailboxot fejlesztő céget.)

Outlookbol tudsz csatolni mindenhonnan (Google drive, onedrive, Dropbox, iCloud drive)
  • Xing
    restart
  • robotnyk
    érdekes, olyan mintha hangüzenetet próbáltál volna küldeni és beragadt volna
  • Gladiator
    koszonom a valaszokat. majd meg jovok:)
  • MerlinW
    Levelezésre ajánlom a Mailbox app-ot. Lehet benne olvasott-nak jelölni/archiválni mindent, kategorizálni stb. Kicsi, letisztult, szép app.
  • SkylineGTR
    kep
  • SkylineGTR
    Szervusztok , napkozbe vmit nyomkodtam es smsnel a szoveg irashoz berakott vmi szurke csikok es nem tudom kivenni, valaki segitsen hogy tudom eltuntetni. Ha minden igaz itt a kep
  • robotnyk
    gmailben egyszerűen archiválni kell minden emailt, akkor eltűnik a szám, és csak az új leveleket számolja majd. egyszerűbb gépről megcsinálni
  • GregSB
    Gmail app eleg kaki. En az Outlookot ajánlom, most kb legjobb mail app iOS-en
  • LoDMaSt
    Nem találtam gmail appban minden kijelölése funkciót. :/

Balra swipekor a plusz infók nálunk nincsenek, ha elmész Németországba akár, ott már rögtön jelenít meg híreket, közeli éttermeket, stb.
  • passatgt
    1. Beállítások / Facebook és kapcsolatokat szinkronizálod, akkor berakosgatja a képeket. Viszont lehet, hogy így duplikálva lesz pár kontakt, ha nem egyezik a név.
    2. Nincs
    3. Szerintem nincs
    4. Gmail appot nem használok, passz
    5. Az a használat függvényében automatán meg fog jelenni. Majd nézz vissza oda pár nap múlva.
  • Gladiator
    hello

most jottem windows phonerol iphonera. 6s, ios 9.1 par kerdes:

windows phone-on behuzta a profilkepet is facebookrol, igy ha valaki hivott, az volt a hatter. ajfonnal ezt hogy lehet elohozni?

windows phone-on volt dedikalt kameragomb, amit hosszan tarva bekapcsolt a kamera. azt tudom, hogy itt a hangero gomb a fenykepezo gomb, de nincs valami olyan gomb kombinacio, vagy mi, amitol elindul? Winen rohadt jo volt, h benyultam a zsebembe, megfogtam a telefont, benyomtam a gombot es mire elovettem, mar ment is a kamera. Ezen meg bekapcs gomb, majd felpoccint... Nem a vilag vege, de akkor is:D

Ilyen mozgo hatterkepeket lehet leszedni, vagy csak az van, ami a telefonban van alapbol? Nem ezeket a 3d touchos live kepeket, hanem amik mozognak.

Gmail appban hogy van select all funkcio? Valami modszer arra, hogy minden levelet olvasottnak tekintsen es ne legyen ott hogy 530 olvasatlan level?

Amikor teljesen balra pockolok a menuben, lattam, hogy masoknal ott van egy csomo widget, meg ilyenek, nalam meg csak 8 app ikonja. ide hogy lehet dolgokat tenni?

Koszi
  • Dynamic
    Úgy látszik, már nem elérhető. Nem csodálkozom.
    Itt még látszik. Érdemes megnézni az ingame képeket és főképp a hozzá tartozó árat ;)
  • ForzaInter
    Mi ez?
  • theone91
    Húha. Plusz biztató, az a 11 fps a főmenű sarkában.
  • Dynamic
    Most vegyétek, amíg csak ennyi.
  • Jim Morrison
    ipad pro review verge

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.11.11. 20:37:01
  • Jim Morrison
    Elsöprő az Apple A9 SoC ereje
  • Rage47
    3rd party appokat is updatelik elég gyorsan:
    Swarm, Dropbox, Twitter, Instagram, Snapchat, Skype, Foursquare, Medium, Scanner Pro, Facebook - amiket én használok és tudják
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2015.11.06. 03:44:52
  • oneal1
    pontosan ahogy írták a vámmal növelt érték + áfa!
  • MerlinW
    Minimálisan van még kihasználva 4-5 alap alkalmazásban (3rd party-ban nem tudom, nem találkoztam még), de kellemesen meg lett oldva, rezeg finoman, érzed hogy lenyomtad.
  • passatgt
    szerintem szabad, de vám szinte biztos, hogy lesz rajta(meg 27% áfa)
  • Rage47
    2 évig tuti lesz rá még friss szoftver, ha ez érdekel.