iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
ennek tudod mi az oka? a warez. mikor elindult az itunes a kiadoknak fontos volt hogy a zenék ne vándorolhassanak, ezért nem lehet bárhonnam bármit...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
hát van ilyen😄
így amúgy is kényelmesebb szerintem, mondjuk ezentúl csinálnod kell egy lejátszólistát és csak azt fogja rásyncelni szerintem de majd meglátod

SötétBarom
Kösz a tippet. Sajnos így melóból nem nagyon érek el hazáig 😄D Pedig rákészültem, hogy itt majd jól lejön a naviszoftver, meg sok zene, aztán bódottá. Helyette torokra vettem a faszt. :|

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

passatgt
a régi gépedre dugd rá, amelyiken megy a syncelés rendesen, és baloldalt a devicesnél katt az iphonera, és az optionsnál legyen bepipálva hogy Manually manage music and videos

utána szerintem rádughatod bármelyik gépre nem akarja majd leszeni róla

SötétBarom
Hát ez aztán kurva igényes, grat az applenek. Tehát ha valakinél hallok valami jó zenét, felejtsem el, hogy felrakjam a szifonomra? Pff.. Ekkora szart..

clio1616v
lényeg, hogy az itunesrõl nyomat a gépedre zenét, ha úgy van beállítva akkor ha nincs a lubraryban semmi akkor az iphoneon se lesz semmi, magyarul töröl...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

SötétBarom
Még mindig kurvára nem értem ezt a szeméthegy itunest. Most nem az otthoni gépemnél vagyok, rádugom ezt a szart. Itunes elindít. És annyit tudok a zene menüpontban, hogy sync music. Ehhez õ annyit fûz hozzá, hogy töröl mindent, ha itt is snyccelni akarom. MIAFASZ? Igazából akár mit szeretnék vele csinálni, õ törölni akar róla mindent.

TopGun
Tolja valaki az Aralon sword and shadows jatekot?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Tikal
Mi van ha bekapcsolod a wifit-t, ha meg épp nem elérhetõ akkor nem használsz semmit amihez net kell? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kispeki
Szerezz router-t az autóba ami mûholdról kapja a jelet (mint a buszoknál) 😉

Most kaptam iPhone-t, és kérdezném, hol tudok kikapcsolni minden adatforgalmat (edge, 3g), kivéve a WiFi-t, mivel egyelõre nincs elõfizetésem/net kapcsolatom, de szeretnék netezni, és jailbreakelni, valamint letölteni alkalmazásokat. Csak ugye fizetni nem akarok (wifi kapcsolat van a háznál 😊)

SoF II: C4z0rla

drater
Otthon nekem is van. Munkám miatt sokat autózom és van hogy 20-30 perceket várok 1 helyen. Valamivel el kell ütni az idõt. 😄

clio1616v
már az E66 nokiámon is ki volt kapcsolva mindig

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
melóhelyen van wifim otthon is van és ahova járok ebédelni ott is van

sõt bevásárlóközpontokban is

épp csak az autóban nincs, de ott meg vezetek inkább 😊

GregSB
3G egyáltalán nem lassú, teljesen jó (Budapest). Mondjuk tény, hogy zabálja az akksit, ha kikapcsolom a 3Gt majdnem 1,5x tovább húzza a teló.

drater
Értem. mondjuk elõfizumban nincs net csak szeretnék tarifát váltani és abban pedig lenne. Csak ezért érdekelt. Én ha rányomom a 3g-t a térerõ a felére esik. egyébként én is wifivel netezek, csak ugye nem mindenhol van. 😄

pyrohun
😞

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

clio1616v
kiszoktam

LoDMaSt
de elõtte persze offline-ba kell rakni a telót, mert akkor is kevesebbet fogyaszt. 😄

@ Hellomarci

dzsegameló
Sztem kapcsold ki a kijelzõt is nehogy feleslegesen fogyasszon...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

clio1616v
csak a wifi net minden más lassú és megbízhatatlan nem beszélve hogy a 3G-t alapból kikapcsolom, hogy ne fogyjon az aksi feleslegesen

drater
Segítségre lenne szükségem. Vettem egy iphone 4-et a vodától és hiába állította be automatikusan a net fiókot, nincs rajta net. Próbáltam kézzel is a vodafone videója alapján de ugyanúgy semmi. Valaki találkozott már hasonlóval?

GregSB
Megjelent a Camera+ 2-es verziója, kötelezõ darab!

Ha két ujjal klikkelsz a épernyõre fotózás elõtt külön lehet áll,ani, hogy hova mérje a fényt, illetve hova állítsa a fókuszt a kamera, + lehet WB lockot is nyomni rá. Miután kész a felvétel, lehet effektezni, vágni, forgatni, megosztani fácséra, stbstb, kurva jó.

GregSB
Csak meg kell szokni, hogy ez egy külön adatbázis. Aztán ha ez megvan, akkor utánna pofonegyszerû a kezelése. A lényeg, hogy az Add to library õaranccsal hozzáadod az összes zenédet, ami utánna bal oldalon a library alatt a Musicnál lesz elérhetõ. Ha az iPhonenál ki van pipálva a Manually mamage music, akkor utánna szabad a gazda. Amit áthúzol a Music libraryból a telóra az fel fog egybõl kerülni. Tudsz playlistet is csinálni, és oda huzigálni a tartalmat.

GregSB
File / add to library.

precision
ugyanúgy mint bármilyen más programba 😊
file/open... ami itt asszem add file v. add folder to library

Bazinga!

SötétBarom
Nyilván piratebay-rõl 😄D

Hali! lenne egy kérdésem ha kintrõl veszek egy iphonet vagy egy ipod touch-ot azzal miylen hátrányok vannak tudom-e õket frissíteni hasonlók
Tikal
letöltesz valamit, aztán belehuzod az itunesba. ennyi. ha azt akarod hogy a fájlokat az itunes rendezze mappákba ( a saját könyvtárán belül készit egy music mappát és elõadonként rendszerez ) akkor ki kell pipálni vmit a beállitásokban, egyébként meg ott maradnak ahol voltak, az itunes csak megjeleniti listában.

clio1616v
honnét jött le?

SötétBarom
Az nem tiszta nekem, hogy hogyan kerül be az itunesba valami, ami épp lejött.

Kaszi46
jailbreak+ifile(cydia, fizetõs, van belõle feltört verzió) a telón + ifunbox a gépen. ifunbox-al felmásolod a cuccot, ifile-al lejátszod.

vagy

jailbreak+pwntunes(cydia, fizetõs, nincs belõle crackelt)

*Posse*T.W.D*

Tikal
az iTunes egy media library... rendszerezve van minden zenét, szûrheted millio féleképpen õket, mi a nem jó ebben? Mappákban turkálni jobb? 😊

Nekem van pl utolso egy honapban leszedett zene lista, van best of lista... na most ezeket mire felkopipésztelném meg kiválogatnám mappákbol megõszûlnék.. meg fogod szokni, fasza cucc szerintem, bár winampos idõk után érthetõen fura 😊

clio1616v
Elsõre nekem is annak tûnt, amíg nem ismertem a logikáját.

SötétBarom
Akkor csak nekem tûnük 15x nyakatekertebbnek, mint egy sima copypaste?

clio1616v
nincs baj az itunes-al

kipipálod amit át akarsz tenni és áthúzod rá az iphone-ra

SötétBarom
Elõször is +fav.

Másodszor: zenéket lehet úgy felrakni, hogy nem használom ezt az egészen elképesztõen szar iTunes szoftvert??? :|

oneal1
ha itunsba szeretnék betenni egy programot és azt írja hogy not valid application, akkor azzal lehet kezdeni valamit?

!Forza Ferrari!

precision
nekem ugyanígy kezdõdött, csak halottpixel kivitelben
én leejtettem a telómat, egy halott pixel jelent meg rajta, azóta már elég durván szétterjedt 😞

a halott pixel sosem világít, nem fekete színe van (legalább is az én iphone 2G -men) hanem szürke

amúgymeg: http://tinyurl.com/2fem3hu

Bazinga!

clio1616v
legrosszabb esetben veszel egy újat

grande2006
Világítanak színesen. Fekete képernyõn kéken, fehér képernyõn lilán. De most reggelre nagyobbak lettek, vízszintes csíkban terjedtek szét. A halott pixelek mindig feketék?

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

precision
hát ha nem világítanak az adott pixelek (dead pixels) akkor nem tudsz mit tenni szerintem :|

Bazinga!

grande2006
Sziasztok! Sajnálatos módon, véletlenül ráleptem a szeretett iphone-om kijelzõjére. Nem tört be hála istennek, csak pár helyen beragadt pixelek vannak. Próbálkoztam RGB színek villogtatával de ez nem segített. Olvastam valahol hogy ha hajszárítóval melegítem az adott területet akkor a hõtágulás miatt helyreállnak a pixelek. Az ellentettjét is olvastam hogy ha fagyos helyre teszem a telót egy idõre akkor állnak helyre. Mit tegyek szerintetek?

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

Köszi!

T-Aknyos a cucc és nincs rajta JB, úgyhogy hajrá!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

precision
HA, és csak is akkor hogy HA

1. t-mobile -os kártyád van
2. nem akarsz jailbrakelni (bár ebben nem vagyok teljsen up-to-date, hogy lehet e a legújabb szoftvert)

ha a fenti két pont teljesül, akkor iTunes- ban nyomhatod az update gombot, az letölti neked a legújabb szoftvert és fel is telepítni, majd aktiválja a telefont (ha t-mobileos a kártyád)

3GS -en nem fog lagolni az új szoftver énszerintem

Bazinga!

Sziasztok!

Mint abszolút noob, a tanácsotikat kérném. Rászántam magam, hogy frissítem a 3GS-emen lévõ eredeti, 3.1.2-es verziószámú IOS-emet a legfrissebbre. Ilyet még sohasem csináltam és egy kicsit tartok tõle. Ha véletlenül elrontanám, vissza lehet csinánli egy sima Restore-ral? Ha sikerül, a már feltelepített appok fennmaradnak, vagy újra kell telepíteni azokat is? A 4-es oprendszer nem lesz nagyon lagos a 3GS-en, pl. olyan játékoknál, mint a Need for Speed Hot Pursuit?

Elõre is köszönöm a tanácsokat!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

precision
van cydian belül repositories részleg, ott van egy rahedli
de szerintem elég a "gyári source -ok", valamint a szifon és hackulo

Bazinga!

clio1616v
cydia sourceokat megköszönném, ha megosztanátok 😊 Kösz elõre is

clio1616v
Ghost Armor Front Screen Protector Film - ez van rajta most, de a gumi(Blue TPU Gel Protective Case) tok bal oldalán középen benyomta és egy fél mm-ig felemeli

clio1616v
app függõ

passatgt