iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Nincs aláírva, töri az angolt és a 220 eurós ár egyáltalán nem reális.
LoDMaSt
hogy már nem egy embert vertek át így?

@ Hellomarci

chicco
Mit szoltok ehez???

Hello,

Thanks for your mail regarding the Apple iphone 4 16gb.

We are very sorry for the late response.

We can ship down to your door step in Debrecen..

Get back to us with the below information...

Full Name:
Address:
City:
State:
Country:
Zip Code:
Unit's:
Phone#

We await your soon response so we can proceed with packaging and labeling of your order immediately .

So we can register it for shipment via Ups Shipping agent.

our shipment will take just 48hours of delivery to you door step.

the Apple iphone 4 16gb 1units cost 220euro including the shipment fee to your door step.

We await your soon respons4e.

Regards

Sales Manager

sajtburger
1-2 hete frissítettem a telót az itunesben és azóta QWERTY a billentyûzet és eléggé idegesítõ tud lenni, a beállításoknál pedig QWERTZ van, mégis mi a baj akkor? Miért nem QWERTZ ha egyszer arra van beállítva?

precision
ha komolyan gondolod a fóliázást és van rá egy kicsivel több pénzed akkor nézz utána az invisible shield -nek 😊
kijelzõre mindenképp ajánlott, ha iphone4 -ed van akkor a hátára is (mivel nem íves a háta mint az elõzõ iphone -oknak)

Bazinga!

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
tebótod? 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

passatgt
bõrtok fólia dealextreme.com fillérekért😊

clio1616v
folyamatosak a pozitív meglepõdések, pedig utánaolvastam mit veszek

ez a Sleep Cycle... kész figyeli a mozgásomat az ágyba és ahhoz igazítja az ébresztést és tetszõleges idõ alatt ébreszt fel és hagy "szundizni"

ma ébresztett elõször mert hétvégén nem vártam meg... nagyon tetszik

egy igényes bõrtokot akarok majd még, meg a fóliát cserélem

és? sikerûl?😊
jó, hogy mondod, én baszott elégedetlen vagyok a touch diamond 2vel. keresek hozzá már hónapok óta egy gyors, up-to-date, megbízható ROMot, eddig sikertelenül

clio1616v
nem... azért mert elégedett akarok lenni a telefonommal 😊

ezért kellett neked alma?😊 rejtvényt fejteni?😊
Nincs mit, most már akkor valaki vehetne nekem egy iPhone 4-et 😊

Köszi szépen,megoldódott 😊

SZiasztok!
Van egy igen nagy problémám remélem tudtuok segíteni. Nem tudom szinkronizálni az iphone(gs) t egyik napról a másikra bedöglött és a következõ hibaüzenetet adja ki: The Iphone cannot be synced. An unkown error occurred(13019).

Esetleg valami megoldás?

Elõre is köszönöm.

clio1616v
valaki kérdezte korábban, hogyan kell magyar karaktereket írni...

be kell állítani a billkiosztást magyarra és utána a billen nyomvatartani a kívánt ékezetnélküli magánhangzót és felsorakoztatja az ékezetes verzióikat 😄

mire rájöttem...

clio1616v
duplakatt a filera (IPA) és az itunes már viszi is fel az Apps synccel

Srácok valaki írja már le légyszi hogy lehet torrent bõl beszerzett appokat telepíteni. Elõre is köszi.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

NeBby
Sziasztok! Bocs ha nem ide tartozik , de aralonba sikerült valakinek túljutnia ezen a ponton? Nekem lefagy itt...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

clio1616v
az elõrendelések azért jók, mert tudják idõzíteni az eladásokat... igaz megkockáztatják, hogy valaki nem tõlük veszi meg, de ha reklamál azonnal lesz telefon 😊

így tudják teljesíteni a havi eladási normákat

Lacee
amúgy vicces dolog ez a várólista a t-nél: én a nyitónapon odamentem, akkor nem kaptam, mert 32GB-osból nem is nagyon kaptak Veszprémben. Aztán meghagytam a nevem-telefonszámom, és öt nap múlva hívtak, hogy mehetek a szajréért 😊
és gondolom nem azért volt gyors a dolog, mert szimpatikus voltam az ügyintézõnek, vagy ilyesmi.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

clio1616v
feltettem, de maradt az 5 ikonos megoldás

blory
Vagy az Infinidock-ot használod s akkor meg többet tudsz, s oldalra görgeted.

clio1616v
kösz
van... már töltöm is le

precision
csak jailbrake -elt telefonon lehet és csak 5 -öt lehet max (a 4 helyett)
több már idétlenül nézne ki és/vagy nem is lenne neki hely

a csomag neve five icon dock a cydiaban

ha nincs jailbrake -ed akkor nem lehetséges a dolog

Bazinga!

clio1616v
azt hogy tudom beállítani, hogy alul ne 4 ikon legyen rögzítve hanem több?

clio1616v
ilyen az emberi hülyeség... egymást majmolják
társaságban elbutul az ember

Ombika
En meg szemelyesen franciabol 4db-ot! 😊

clio1616v
ha 20 forintért adták volna se vártam volna...
mihelyst megvolt rá a pénzem már ütöttem is le ebayen

Ombika
VICC es van aki kepes kivarni ilyen aron! 😊

zsolti001
THX

GregSB
Kb 1 hóbap most asszem.

zsolti001
Nemtudjátok véletlenül mennyi a várakozási idõ t-mobilnál iPhone 4-re? Mennyi idõ alatt szerzik be?

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

CoD23
olyan kérdésem lenne, hogy annak ajátéknak mi a neve, amiben megtudod hízni az újaddal a pályát, és lecsúszik rajta a csávó szánkóval???

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

GregSB

kispeki
Én például csomót torrentrõl vagy apptrackr-rõl töltöttem le, (tehát a géprõl) szinkronizálom iTunes-al. Persze ahhoz, hogy az iPhone el is fogadja ezeket, JB kell 😊

Egyébként a 4.x-et 3G-re érdemes felrakni?

SoF II: C4z0rla

CoD23
noob vagyok még ebben az iphones témában,

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Bercy
iTunes-al fel lehet szinkronizálni
pyrohun
a gépre hogy kerülnek az appok? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

CoD23
olyan kérdésem lenne, hogy géprõl tudok telepíteni appokat, vagy csak net kapcsolattal lehetséges?

pyrohun
3GS-en teljesen jó

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

És a 3GS-en elfut a 4.x-es oprendszer? Mármint hogy nem lesz nagyon lassú a cucc? És nem fogja befolyásolni a már telepített appokat?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

CoD23
értem, kössz

kispeki
köszi 😊

Arcor
Mi a menete jailbreakelt iPhone frissítésének?

Leginkább az érdekelne meg lehet-e oldani restore nélkül, hogy megmaradjanak az appok beállításai, sms-ek stb.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

passatgt
jobbklikk, get info, artwork

vagy bal alul katt a 4. ikonra, akkor felnyíilik ilyen szar, és oda ráhúzod a borítót

kispeki
Naa jó, erre sikerült rájönnöm, viszont véletlenül másik albumhoz raktam a képet, és most sehogysem engedi lecserélni... :\