iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt egy omnia 7-em, azt adtam érte mert nem jött be. ipadet nem is akartam venni, de jó hogy ki tudtam próbálni 😊
Te miért vállsz meg tõle egyébként? Gyorsan eladod még mielõtt bejelentik a 2-est? 😊
3. megoldás a már emlegetett filekezelõ progik használata (rámásolod Wifin vagy iTuneson keresztül), és rajtuk keresztül állítod be háttérképnek / teszed be camera rollba.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Az ipadet itthon hasznalom netezesre meg jatekra. Az iphonet meg akkor ha nem itthon vagyok. Probaltam az ipadet magammal vinni de tul maceras. Arra sokkal jobb az iphone.
Más: hogy a véreres f@szba tudok feltenni rá képeket?? (deviantartról szedtem le szíp wallpapereket, és azokat szeretném ráhelyezni)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mert ha én tudok kevesebbért venni iphonet mint ez az ipad ár, akkor mivel az iphone szerintem értékesebb reálisan mint az ipad, akkor én sokallom egy kevesebbet érõ ipad magasabb árát
komolyan ennyire értetlenek vagytok? vagy én gondoltam, hogy könnyebb a felfogásotok, mivel egyike a piacon megvásárolható legjobbaknak a telefon amelyik topikjában vagyunk és többen köztetek birtokolnak is egyet valamelyik modellbõl
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
aztán letöröltem az angolt mert az minek... így most mindenhol magyart hasznája
Vettem egy 3G-s jaibbreakelt Iphonet használtan. Én barom nem kapcsoltam ki az autoamtikus frissítést, mikor rádugtam a gépre, és az Itunes rárakta a legfrissebb OS-t, amit még nem is lehet jailbreakelni ha jól tudom. Ráadásul mintha lassabb is lett volna a telefon, meg pl a hátteret nem jeleníti meg. Ha visszaállítom a gyári beállításokat, akkor az OS is vissza fog állni egy korábbi verzióra? Illetve melyik a legutóbbi OS, amit még lehetett jailbreakelni? Több kérdésem (egyelõre) nincs. Köszi az esetleges válasz(oka)t.
A Fruit Ninja-ról volt szó amúgy, remek idõtöltés a munkahelyen, ha felb*sszák az agyad, vagy nem figyel senki 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nektek mûködik rendesen az AppStore most? Azt írja, hogy all apps up to date, közben maunálisan az iTunes-ból éppen most töltöttem le az egyik programhoz egy frissítést - de a telefonon lévõ verzió az AppStore szerint a legfrissebb volt. WTF?
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Van ingyenes verziója is.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Nincs a kozelben iTunes lehetoseg. Semmilyen mas mondja sincs annak, hogy en filmet rakjak a ipad/iphonra az itunes nelkul? Van Notebook de ha arra rarakok iTunest akkor turul mindent a ipad/iphonre-rol es azt nem akarom.
Koszi a segitseget
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Teljesen új Iphone felhasználó vagyok. 3GS-em van. Szeretnék megkérni valaki, hogy segítsem nekem Jailbreak-elni a telefont. Nem szeretnék semmit elrontani rajta 😞
Elõre is köszönöm.
I cry when angels deserve to die.
kivágtam 12x15mm-re.
nem hasonlítottam össze a micro-val, lehet máshova esnek az érintkezõk...de mindegy, már mûködik 😊
Akinél van új iBootos 3GS, 4-es, vagy iPad, és akar segíteni a dev-teamnek a tesztelésben az kövesse a linken leírtakat.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
SoF II: C4z0rla
jól szét is vágtam a régi sim kártyámat, de nem látja a teló.
szerintetek milyen indokkal kérjek micro kártyát a régi bemutatása nélkül? 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SoF II: C4z0rla
Viszont, ha felteszel a telóra egy filekezelõ progit (GoodReader, iFiles, stb), akkor tudod pendriveként használni a telót. Haver gépére feldugod, iTunesban az Apps fülön belül legörgeted az oldalt a filekezlõhöz, ráklikkelsz, majd nyomsz egy "Add" gombot, és felmásolsz mindent amit akarsz. Végül otthon lemásolod, beteszed az itunes librarydba és felmásolod a telefonra. (ha azt akarod hogy megjelenjen az iPod alkalmazásban, maguk a filekezelõ appok is tudnak zenét lejátszani).
JB-s megoldás is érdekel. Esetleg még extraként ha könyvtárat is létre lehetne hozni... De fontos, hogy a photos alatt legynek a képek mint amiket szinkronizálok!
Köszi!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ