iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
nem megszabadulni akarok tõle, csak szerintem nem használom ki. feleslegesen áll benne a pénz.

volt egy omnia 7-em, azt adtam érte mert nem jött be. ipadet nem is akartam venni, de jó hogy ki tudtam próbálni 😊

GregSB
Egyéni szoc problem... 😊

GregSB
Nem hiába árulnak külön Wifi-s és 3G-s modellt. A wifis csak otthoni használatra van, a 3G-s meg a netbookokat válthatja ki sok embernél. A 4.2-es rendszerrel már szerintem jó is erre a feladatra, sok esetben szívesebben cipelném magammal mint a 15"-ös notimat.

Te miért vállsz meg tõle egyébként? Gyorsan eladod még mielõtt bejelentik a 2-est? 😊

GregSB
Vagy megnyitod a telefonról a képet Safaiban, hosszan nyomsz rá 1 ujjal és lemented a telóra (bekerül camera rollba, onnan be tudod állítani háttérképnek), vagy ha géperõ akarod rátenni, akkor iTunes -> Bal oldalon ráklikkelsz az iPhonera -> a fenti fülecskéknél kiválasztod a Photos-t és felszinkronizálod rá ami kell.

3. megoldás a már emlegetett filekezelõ progik használata (rámásolod Wifin vagy iTuneson keresztül), és rajtuk keresztül állítod be háttérképnek / teszed be camera rollba.

CoD23
itunes??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Zetorg
Szerintem semmi köze a két cuccnak egymáshoz eladás terén.

Az ipadet itthon hasznalom netezesre meg jatekra. Az iphonet meg akkor ha nem itthon vagyok. Probaltam az ipadet magammal vinni de tul maceras. Arra sokkal jobb az iphone.

SötétBarom
Én 30ért vettem a 3GS-t, és 5000 a havidíjam.. Az jó?

Más: hogy a véreres f@szba tudok feltenni rá képeket?? (deviantartról szedtem le szíp wallpapereket, és azokat szeretném ráhelyezni)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

clio1616v
az iphonenak mennyi a reális ára újonnan és használtan?

mert ha én tudok kevesebbért venni iphonet mint ez az ipad ár, akkor mivel az iphone szerintem értékesebb reálisan mint az ipad, akkor én sokallom egy kevesebbet érõ ipad magasabb árát

komolyan ennyire értetlenek vagytok? vagy én gondoltam, hogy könnyebb a felfogásotok, mivel egyike a piacon megvásárolható legjobbaknak a telefon amelyik topikjában vagyunk és többen köztetek birtokolnak is egyet valamelyik modellbõl

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

pyrohun
De attól még tök reális az ára 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

clio1616v
sokallom...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Újonnan 140K. Egyáltalán nem sok, ez reális ár egy használtra.

clio1616v
sok annyiért iphonet kapni

clio1616v
elõször amíg meghagytam mindkét kiosztást(angol, magyar) addig nekem is váltogatta attól függõen milyen app használta

aztán letöröltem az angolt mert az minek... így most mindenhol magyart hasznája

clio1616v
nálam megy gond nélkül... iphone 4en 4.1 van rajta JBvel

Zetorg
125k 16gb wifi.
Nem karira kaptam, mar meg volt elõtte is 😊

Bercy
Ha régebbi OS-t akarsz visszatenni (3G-n esélyes hogy gyorsabb lesz egy ios 3.x mint a 4.x) akkor tölts le egy jailbreakelt telepítõt és az iunesban shift + restore-al ki tudod tallózni a letöltött telepítõt.
GregSB
4.2.1-et lehet jailbreakelni, a legújabb redsn0wal.

zaki
Üdv.

Vettem egy 3G-s jaibbreakelt Iphonet használtan. Én barom nem kapcsoltam ki az autoamtikus frissítést, mikor rádugtam a gépre, és az Itunes rárakta a legfrissebb OS-t, amit még nem is lehet jailbreakelni ha jól tudom. Ráadásul mintha lassabb is lett volna a telefon, meg pl a hátteret nem jeleníti meg. Ha visszaállítom a gyári beállításokat, akkor az OS is vissza fog állni egy korábbi verzióra? Illetve melyik a legutóbbi OS, amit még lehetett jailbreakelni? Több kérdésem (egyelõre) nincs. Köszi az esetleges válasz(oka)t.

Voltan
Bocs, megint gyorsabban járt a gépelõ ujjam, mint az eszem. A "Buy" ikonra klikkelve szólt a rendszer, hogy a letöltés ingyenes, mert megvettem már.
A Fruit Ninja-ról volt szó amúgy, remek idõtöltés a munkahelyen, ha felb*sszák az agyad, vagy nem figyel senki 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Egy kérdés. Nem rég vettem egy 3GS-t, Vodafone csomag. Tehát teljesen tiszta. Leszedtem egy-két cuccot az AppsStore-ból, némelyik minimálisan fizetõs volt (minimális összegért, úgy értem). Mindet a telón keresztül szedtem le. Ma próbaként letöröltem egyet az Iphone-on keresztül, és mikor le akarom tölteni, megint kérné a pénzt. Az ITunes-om a PC-n pedig nem ismeri fel az applikációkat, csak a zenét, és a videót. Kérlek, segítsetek, ha van ötletetek, mi lehet a gond? Hogy tudnám visszahozni azt, amit megvettem?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ombika
Arat kerhetnek?

GregSB
Kaptál karácsonyra és eladod? 😄

passatgt
mennyiért?

Zetorg
nem akar valaki ipad-et?
privi

pyrohun
Sziasztok!

Nektek mûködik rendesen az AppStore most? Azt írja, hogy all apps up to date, közben maunálisan az iTunes-ból éppen most töltöttem le az egyik programhoz egy frissítést - de a telefonon lévõ verzió az AppStore szerint a legfrissebb volt. WTF?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Ability
szóköz mellett a földgömb ikonnal tudsz váltani a lokalizációs beállítások között. ha a beállításokban kiszeded az angolt, akkor mindig magyar kiosztás lesz. illetve hosszan kell nyomni a betûket és akkor elõbújnak az ékezetes dolgok is. egyébként nem app függõ, ez natív ilyen, ha beállítod rendesen akkor mindenhol jó lesz.
sajtburger
sms-nél is? Pedig az alap a telón.. már kezdek megõrülni.. no meg hosszú Õ sincs a telón.. meg ez a QWERTY is.. miért nem QWERTZ ha egyszer arra van beállítva?

Arcor
Ha van wifi a közelben vagy nem gond az adatforgalom: air video
Van ingyenes verziója is.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Sephi
Kerdes :

Nincs a kozelben iTunes lehetoseg. Semmilyen mas mondja sincs annak, hogy en filmet rakjak a ipad/iphonra az itunes nelkul? Van Notebook de ha arra rarakok iTunest akkor turul mindent a ipad/iphonre-rol es azt nem akarom.

Koszi a segitseget

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mocoroga
Sziasztok!

Teljesen új Iphone felhasználó vagyok. 3GS-em van. Szeretnék megkérni valaki, hogy segítsem nekem Jailbreak-elni a telefont. Nem szeretnék semmit elrontani rajta 😞
Elõre is köszönöm.

I cry when angels deserve to die.

Zetorg
netes leírás alapján.
kivágtam 12x15mm-re.
nem hasonlítottam össze a micro-val, lehet máshova esnek az érintkezõk...de mindegy, már mûködik 😊

clio1616v
Én is szétvagdostam, de nekem elfogadta. Hogy csinálhat?

GregSB
Ja azt lefelejtettem, hogy Maces software-el fog történni, szóval csak Macesek tudnak jelentkezni a tesztelésre.

GregSB
Indul a 4.2.1 untethered beta-tesztelése.

Akinél van új iBootos 3GS, 4-es, vagy iPad, és akar segíteni a dev-teamnek a tesztelésben az kövesse a linken leírtakat.

Zetorg
ja, ez volt.
majd ráteszik a havi számlára...

Jaja, csak az már nem díjmentes móka, a kártyacsere bruttó 4.000 Ft. 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

kispeki
fogok, csak január elején, addig meg valahogy ki kell bírnom, nem szeretném nullázni a sim kártyán lévõ pénzt 😊

SoF II: C4z0rla

precision
elhagytad a régit és szükséged van ugyanarra a telószámra? 😊

Bazinga!

Zetorg
megjött ma az iphone4-em.
jól szét is vágtam a régi sim kártyámat, de nem látja a teló.
szerintetek milyen indokkal kérjek micro kártyát a régi bemutatása nélkül? 😄

Lehet olyat csinálni, hogy különbözõ számokhoz különbözõ profilokat hozzárendelni?Ha igen melyik programmal?a segítséget elõre is köszi.

Tikal
repüló modban minden antenát kikapcsol.. egyébként semmilyen net forgalom nem megy ha nem inditasz olyan appot ami igényli.. a levelek lekérdezését is át lehet állitani manualra, meg kikapcsolod a push-t, szoval ettõl ne félj... bár szerintem most ölöd meg a telefont, ez ugyanis egy net függõ telefon, és anélkül elveszti minden joságát 😊 Fizess elõ egy kisebb adatcsomagra..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kispeki
Köszi! Azonban ki tudja, mi futhat épp a háttérben amihez kell egyéb net elérés WiFi-n kívül. Nézelõdtem, az lehetséges, hogy repülõgép módban bekapcsolva legyen a WiFi?

SoF II: C4z0rla

GregSB
Ha ezek a dolgok zavarnak, akkor rossz telefont vettél. Az Applenek komoly anyagi érdeke van a zeneeladásban, még szép hogy harcolni fog a warez ellen. Szerintem a manually manage music kipipálása után se tudsz másik gépen feltenni zenét a telóra anélkül, hogy törölné ami éppen rajta van.

Viszont, ha felteszel a telóra egy filekezelõ progit (GoodReader, iFiles, stb), akkor tudod pendriveként használni a telót. Haver gépére feldugod, iTunesban az Apps fülön belül legörgeted az oldalt a filekezlõhöz, ráklikkelsz, majd nyomsz egy "Add" gombot, és felmásolsz mindent amit akarsz. Végül otthon lemásolod, beteszed az itunes librarydba és felmásolod a telefonra. (ha azt akarod hogy megjelenjen az iPod alkalmazásban, maguk a filekezelõ appok is tudnak zenét lejátszani).

Dzsega
Nah közben eszembe jutott egy kérdés. Képeket a telefonon a telefonnal át tudom helyezni másik mappába? Pl.: fotózok egy autót majd a képét berakom egy autók könyvtárba, hogy ne a többi képem között legyen?
JB-s megoldás is érdekel. Esetleg még extraként ha könyvtárat is létre lehetne hozni... De fontos, hogy a photos alatt legynek a képek mint amiket szinkronizálok!
Köszi!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
Ha legálisan vennéd meg a zenéket játékokat akkor nem lennének ilyen gondjaid mert akkor több géprõl is tudnál rendesen syncelni! Nem kell anyázni meg fikázni csakmert te lopni akarsz és ezt meg próbálják akadályozni! Vedd meg és minden szép és jó! Ha meg warezolni akarsz akkor szopjál! Te sem örülnél ha csinálnál valamit fáradtságos melóval amit aztán szépen ellopnak! Gondolom te is elkövetnél mindent az ellen, hogy ellopják a cuccod!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

pyrohun
BÁRCSAK földöz vágnád a telót és akkor utána legalább talán megkímélnél minket az állandóan fikázó, buta, flame-keltõ hozzászólásaidtól. 😊

Tikal
Kapcsold ki az automata syncet és nyomj egy authorize computert azokon a gépeken amikkel szinkronizálni akarod, így tudsz majd mindenhonnan zenéket felhuzni rá. Szerintem még mindig jobb az itunes mint a mappákban turkálás...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kaszi46
pwntunes

*Posse*T.W.D*

SötétBarom
Gratulálok a kiadóknak. A pénzemet meg majd elköltöm másra. Lassan tönkremehetne már mind amúgy, a rúgkapálásuk száni.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

5c0rp330n
az itunes egy kibaszott nagy kalap fos, amit szepen le akarnak nyomni minden apple-t hasznalo ember torkan. tort cuccokkal ra tudod nyomni anelkul is a zenet, viszont akkor az ipod lejatszoja nem fogja latni a szamokat, csak valami filemenedzserrel lehet megnyitni oket. nemtom van-e ra ertelmesebb megoldas, de en majdnem basztam mar foldhoz a telot itunes miatt.