iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
Koszi!

precision
.org az igazi oldal, ott nem kell semmiféle sms, ingyenes az egész
minden más oldal kamu lehúzós fostalicska

Bazinga!

Zetorg
lehet valahogy használni az apptrackr-t fizetõs sms nélkül?

Dzsega
0.79$ most akciós.
Az 5.0 is annyi.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Zetorg
nekem nagyon nem jött be.
alig van rá program és semmi sem módosítható. a csempék színét lehet változtatni meg a sorrendjüket és ennyi volt 😄
na jó még a lockscreen hátterét is.

az ios is kötött, de a wp7 még durvább

zaki
redsnowwal lehet

Hello.
Segítséget szeretnék kérni.
Mégpedig h. h. tudok beállítani az iPhone 3g-en a menühátteret ?
Winterboard-al nemsikerül. (User walpapper)
A telefonon 4.2.1-es iOS van. 😊
Elõre is köszi.
Üdv.
clio1616v
az iXpenseIt 4.1.1 lesz a nyerõ úgy néz ki

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
kösz

nézem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Ilyenkor érdemes felnézni az AppStoreba, és megnézni a toplistákat. Az Ace Budget pl népszerûbb annál amit én ajánlottam, és ahogy nézem egyszerûbb / letisztultabb is.

GregSB
Most nézem, már van Money 5.0 is 😄

Arcor
ExpenSenset használok pár hete.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

pyrohun
ájMackó? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
iBear, nem tudok ma írni 😄

GregSB
*Money 4.0, az iBeak a fejlesztõ neve.

Ingyenes, teljes ($0.99) változat.

pyrohun
A híreket úgy értem, hogy bármi ami érdekel téged a nagyvilágból, vagy akár a munkáddal kapcsolatosan, stb. Egyébként pedig ha soha nem olvasol semmit és nem nézel utána semminek akkor érdekes életed lehet.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Rengeteg ilyen app van, én az iBeark Money 4-et használom, abban van lehetõség csak gyorsan felvinni kiadásokat, amiket aztán késõbb tudsz még részletezni. Ja és asszem excelbe is tud exportálni.

clio1616v
de bentvagyok a boltban és fel akarom írni valaminek az árát akkor nem fogok memót készíteni, hanem a telóba be akarom írni egy arra alkalmas appba ami kezeli is

clio1616v
persze hozzá lehet szokni de én ahhoz szoktam, hogy az iphone felébreszt a sleep cycle-vel és összekészülök 20 perc alatt és irány az autó és a munkahely... a híreket nagyívben leszarom egészen onnéttól kezdve, hogyha valami érdekel akkor azt nem a hírekbõl tudom meg a pletyka meg nem érdekel, mert az kiszínezett hazugság, abból meg van elég nem kell hozzá reggel az a baszott nagy világító kijelzõ a pofámba

GregSB
Ezeket a játékokat iPhonera ajánlottam, nem iPadre.

De mind1, nem gyõzködni akarlak, nekem is van haverom aki soha nem játszik semmivel még a telefonján sem, nincs ezzel baj.

Én szeretem pl a Cut the ropehoz hasonló logikai, gondolkodtató játékokat, szerintem ezeknek igenis van értelme (mint egy jó keresztrejtvénynek, vagy sudokunak, ami tornázza az agyat).

pyrohun
Excelt 😊))))

clio1616v
hidd el nagyon ritkán játszok már, jó gyerekkorában az ember a haverjaival összeméri, hogy mennyire ügyes egy egy játékban így szerez vele elismerést a haverok elõtt, de mára az ismerõseim inkább felnõttek és nincs köztük aki játszana, pláne nem így telefonon vagy ezen a ipadon...

néha még a wowba benézek miket találtak ki de fél óra játék után megunom... ezen a szaron meg kizárt dolog, hogy menjen a wow vagy a cod2 multiban

pyrohun
Nekem sem jutott eszembe, amíg nem lett iPad-em -.-
Innentõl viszont elég egyértelmûvé vált.
Az ágyadból sok sikert ahhoz, ha meg akarsz nézni valamit a neten. Én csak odanyúlok reggelente az ágy mellé és a reggeli újsággal kelek minden nap (= iPad) - ennél jobb és kényelmesebb eszköz NINCS hír és rss olvasásra. Nem beszélve a többi leírt jó tulajdonságáról.
Maximum Te nem ismered (és nem ismered el), de nincs is ezzel semmi baj.

"meg ha van is idõm nem játékkal szórakoztatom magam, mert annak semmi haszna..."

Tegye fel a kezét aki azért játszik mert haszna van 😄
Amúgy többi iPad véleményeddel nagyjából egyet értek, bár munkahelyen gép hiányában biztos totál odalennék tõle, hogy lecseréljem iphone-t (net+email), de még akkor is inkább laptop, azon legalább Office programokat is teljes értékben használhatnám 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

clio1616v
milyen pénz kiadások-bevételek appot használtok?

eddig a Lohas Money, amit próbáltam és viszonylag kezelhetõ

clio1616v
napközben dolgozok és nincs idõm játszani, meg ha van is idõm nem játékkal szórakoztatom magam, mert annak semmi haszna...

természetesen kipróbáltam a madarasat, jópofa, de azért hogy nagyobb kijelzõn nézzem azért nem kellene a nagy ipad

ha kicsit nagyobb lenne az iphone 4 ezt se vettem volna meg, ez még épp elfér a farzsebemben

GregSB
Ultrans0wt kell telepiteni Cydiából, az függetlenít. De ha gyári 4.2.1-re frissítetted fel a telót, akkor azt nem tudod függetleníteni, csak iPad basebanddel.

Az hogy a boltokban / szervizekben pénzt kérnek a jailbreakelésért és unlockért nem hiába van. Sokan nem merik ezt megcsinálni, vagy nem is értenek hozzá annyira hogy belevágjanak. Másnak meg ideje nincs arra, hogy folyamatosan kövesse most épp mivel lehet jailbreakelni, és hogyan. Ha mindenki meg tudná ezt csinálni magának akkor ne félj, nem kérnének pénzt érte, mert nem érné meg ezzel foglalkozni.

GregSB
Pedig nagyon jó kis játékok vannak rá 😊

próbáld ki az Angry Birds-öt, vagy a Cut the rope-ot. Ezek tipikusan olyan játékok, amikkel PC_n nem játszi az emberk, a WC-n / BKV-n / Várakozásnál tökéletes szórakozást nyújtanak 😊

zaki
köszi, közben meg is csináltam. unlockolni is tényleg ilyen egyszerû? cydián belül egy linkre kell kattintani és kész?
baze, és ezért meg a jailbreakelésért elkérnek több ezer forintot a boltokban a hiénák, lol!

clio1616v
eszembe nem jutna játszani vagy filmetnézni iphoneon vagy ipadon 😄

mad az ipod részét használom az autómban a navigálás közben BTvel össze van hozva a fejegység és úgy nyomatom a zenéket és a navi hangját

max egy youtube videót megmutatok rajta valakinek ha nagyon fontos de ennyi, vagy fotót vagy videót osztok meg a neten, ha játszani meg filmetnézni van idõm akkor az otthon az ágyamból megteszem a PCmen nem picsányi kis képernyõn

clio1616v
a luxus nálam azt jelenti, hogy kényelmesebbé teszi az életemet úgy hogy azt nem mindenki engedheti meg magának...

az én életemet nem tenné kényelmesebbé, mert eszem ágában sincs cikkeket olvasni pláne nem egy közel A4es méretû kijelzõn...

a többieknek is akik még reagáltak: képet nézni a 32"os monitoromon nézek és akár a kanapémban elnyúlva akár az ágyamból fekve... na ez a luxus és nem az ipad, amit inkább feleslegesnek tartok és éppen ezért soha nem vennék meg

az iphoneomon minden ami üzenet és kapcsolattartás azt meg tudok oldani, ha meg otthon nézelõdni akarok a neten akkor a pcmen csinálom

passatgt
ma nyomkodtam elõször ipadot, és beszarás, nem gonoltam volna, hogy a kijelzõje ennyire jó
mindent tök gyorsan és akadás nélkül csinált, tuti lesz egy ilyen, imac+macbook helyett imac+ipad lesz és még spórolok is párezret

pyrohun
Hát pl. nagyon jó rajta internetezni, mert 1024-es felbontásra optimalizált weboldalak (= a weboldalak 99,9%-a) egy az egyben megjeleníthetõ rajta, míg iPhone-on, ha el akarsz valami kényelmesen olvasni, akkor zoomolgathatsz ideoda. Nagyon jó rajta filmet nézni, fotelben, ágyban, komolyan meglepõen jó az élmény, míg iPhone-on filmet nézni vicc kategória. Iszonyat jók rajta a játékok, mert a nagy felület miatt nem takarod el az ujjacskáiddal a fél képernyõ, ráadásul sokkal több játéktípus lehet iPad-re. Pl. stratégiát hogyan tudsz iPhone-on játszani? Amikor szinte semmit nem látsz, vagy ha igen (Retina display) akkor minden apró. iPad-en pl. a Settlers elsõ osztályú kategória, na ilyen élmény soha nem lesz iPhone-on. Én speciel szoktam még rajta fotókat effektelni, zenélni, skype-olni (3G-s modell), msn, stb. Ezt persze mind tudja az iPhone, csak az nem mindegy, hogy milyen a felhasználói élmény. Huzamosabb iPad használat után mondjuk iPhone-on netezni eléggé rossz. Mint ahogy játszani is. Mint ahogy YouTube-ot nézni is. És sorolhatnám. De ezt úgyis csak akkor értenéd meg, ha pár napig folyamatosan ott lenne veled egy iPad...

Dzsega
pl.: 4x akkora? lehet rajta netezni rendesen? képet nézni? filmet nézni?
soroljam még vagy elég lesz?
(Persze ezeket meg lehet csinálni az iPhone-on is csak épp a mérete miatt nem a legjobb... A pad kényelmesebb, sokkal!

GregSB
Nagyobb a képernyõje. Ezt tudja és ez adja minden elõnyét.

Fizikálisan és felbontásban is nagyobb. Emiatt sokkal kényelmesebb / átláthatóbb rajta internetezni, böngészni, emilezni, jobb tartalom fogyasztásra, illetve sok programot sokkal kényelmesebb rajta használni a megnövekedett tér miatt (drop-down menük vs. a tejes képernyõt elfoglaló almenük iphoneon).

Sok kicsi apró dolog, ami nagyon sokat számít, de igazából csak akkor értenéd meg ha használnád pár napig. Jó az iPhoneon gyorsan megnézni valamit a neten, meg rövidebb cikkeket, híreket, blogbejegyzéseket átolvasni, de sokkal jobb otthon az ágyban / kanapén az iPad-del ugyanezeket csinálni.

140 ezerét ez itthon luxus? Kicsit az, igen, de nem mi vagyunk a cél-piac. USA-ban meg Nyugat EU-ban 500$ nem akkor összeg, mint itthon.

clio1616v
az iphonet vágom zsebre...

mit tud a pad amit a phone nem?

Dzsega
Megnéznélek mikor az asztali pc-vel a kezedben belehuppansz a kanapéba...

#20526: NEKED! full használhatatlan, számomra pl jó lenne. Pláne egy 3G-s modell... Egyébként az asztalit is zsebre vágod ugye?!<#idiota>

Arcor
Hány órát (percet) volt a kezedben iPad?

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

pyrohun
Ez a Te véleményed és én tiszteletben is tartom. Te is tartsd tiszteletben, hogy ilyen bõdületes baromságok leírása után viszont Téged nem veszlek komolyan 😊

clio1616v
ja meg zsebrevágom, mi? 😄

full használhatatlan a tab

biztos van olyan bohóc komolytalan agyatlan aki megveszi, poénnak jó ha rogyásig vagy pénzzel, amúgy egy kinevetnivaló használhatatlan eszköz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

LoDMaSt
ezt kegközelebb próbáld meg egy (1) postban elmondani.

sõt, 140 ezerbõl sokkal jobb biciklit rakok össze, mint amilyen az ipad..

@ Hellomarci

pyrohun
"sõt sokkal jobb pct rakok össze mint amilyen az ipad 140bõl használtan meg pláne..."

te jó ég... <#falbav>

clio1616v
nekem nemes egyszerûséggel az oprendszerem az iphoneomat egy fényképezõnek látja annak a fotókkal teli mappája a kamerarollos és oda és onnét tudok simán windows intézõvel másolni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Samsung telefonok használhatatlanok

clio1616v
nekem nem probléma... neki annál inkább mert nem fogja tudni eladni

clio1616v
én itthon a pcmet használom...

sõt sokkal jobb pct rakok össze mint amilyen az ipad 140bõl használtan meg pláne...

GregSB
Akkor ott az elsõ és a 3. módszer 😊

pyrohun
Ott van a mondatodban a "szerintem" kulcsszó nagyon helyesen.
(Mellesleg az iPad pedig az iPhone gyártónak a tablet-je, enyhén többet ér mint az iPhone, tekintve, hogy mennyivel jobban lehet használni mindenre (kivéve persze a telefonálást)).

Azt mondod még az Omnia 7 se az igazi? Windows 7 mobile még elég gyerekcipõben lehet...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

SötétBarom
Kezdek rájönni, hogy a "szinkronizálás" igével nem vagyok kibékülve.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;