iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez ugye nyilván az Apple hibája... 😄

www.smart-bus.hu

Kongy
Zseniális az iOS 9, a minap meg akartam nyitni a messengert, hibaüzenet nélkül dobált ki 10-szer a springboardra 😄 Újra kellett indítani az egész telefont. Well done, Apple!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LoDMaSt
Képet tudsz mutatni róla? Nekem csak news app lett tőle. :/

@ Hellomarci

GregSB
Átállítóttam a telefon régióját is USA-ra, és a Siri suggestion rész is hirtelen tele lett adattal 😄

robotnyk
csinálj egy hard resetet, nálam semmit nem romlott az akksi idő
Rage47
update után kell 1 hét, míg beáll az aksi
ForzaInter
arra jo volt ez a frissites i6on, hogy az akksi kb egy fel oraval kevesebbet bir, ugy hogy meg 20%nal a low power uzemmodot is bekapcsoltam. hihetetlen, hogy tud ekkora hulladek akksit gyartani az apple.. bar az i5 akksijanal talan egy fokkal jobb

Yo, Bitch!

LoDMaSt
Kerestem beállításokat, de azt olvastam valahol, hogy a siri adatbázisából dolgozik, szóval hogy mindegy, hogy megkérdezed, vagy bepötyögöd, ugyanazt mondja / írja. Persze lehet most, hogy végiggondolom, hogy nem működik MO-on?

Itt írták a spotlight search alatt: http://9to5mac.com/2015/09/16/apple-releases-ios-9-iphone-ipad-ipod-touch/
Utoljára szerkesztette: LoDMaSt, 2015.09.18. 09:14:18

@ Hellomarci

Jim Morrison
nem kell beállítani valahol a csapatokat?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoDMaSt
Spotlight proactive searchet demózták úgy, hogy tud meccs eredményeket, időjárást, nos ez nekem miért nem működik?

@ Hellomarci

GregSB
Ezt hol kell átállítani?

GregSB
Az mondjuk elég csodás "fícsör" hogy ha újraindítom a telefont, akkor elindulás után 1-2 percig használhatatlan. Pl ha belépek a Settings -> Wifibe akkor 1-2 percig lefagy minden és nem történik semmi.

GregSB
Usa Storeban $1 😊

Tikal
Ok, értem.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rage47
áh cool, most már nekem is, csak be kellett zárni hozzá a Safarit és újranyitni
robotnyk
én a crystalt próbáltam most ki, mert ingyenes, és az eltüntette az indexes reklámokat
GregSB
Lehet rosszul látom de a Ghostery app februárban frissült utoljára, iOS9-et nem támogatja, csak az appon belül tud kontentet szűrni, Safarin belül nem.

Peace is különálló app, de kiahsználja iOS9 azon fícsörjét hogy Safarival és webviewal is működik.

"* Works in Safari and any application that embeds Safari in iOS 9."
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.09.17. 13:01:40

Rage47
pl. az indexes reklámokat eltünteti ez?
Tikal
És akkor miért nem a ghostery app?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Ott az appsotre link, ha hezitáész akkor várd meg míg lesznek róla ott review-k. Én eddig Marco appjaiban még nem csalódtam, bevallom kb ezért választottam.

Van valami reviewhoz linked? Jól hangzik, de nem tűnik túl testreszabhatónak.

http://gaborszantai.co.uk/

dzsegameló
Akkor ezzel nem lesz bajom...
Már csak egy i5S-t kell szerválnom hozzá. (i5-re nem látom értelmét, de lehet, hogy i5S-en sincs...)

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
Én a Marco Arment féle Peace-re fogok szerintem befizetni:

http://www.marco.org/2015/09/16/peace-content-blocker

k0trapali
Ahha! Ertem! Okostelefon.

Amugy valami nincs rendben, mert ma mar 2x random ujraindult a telefon! Plusz a halozatot is eldobalja!
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.09.17. 11:22:25
robotnyk
használ valaki már valamilyen reklám blokkolót?
Az iTunes location-nek is US-nek kellenie, utana restart. Annak is kell maradnia, vagy eltunik.

GregSB
Nem lehet testre szabni, azt a részt a rendszer fogja feltölteni ajánlatokkal. Folyamatosan tanulja a szokásaidat, és napszaknak megfelelően ajánl fel majd ott embereket és alkalmazásokat.

Pl ha több napon keresztül / héten át minden reggel megnyitod az Index appot és RSS olvasódat reggelizés közben, akkor a reggeli órákban ezt a 2 appot fogja ott feldobni. Vagy ha midnen reggel felhívsz valakit / SMS-ezel valakivel, akkor azokat az embereket fogja feldobni a reggeli órákban.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.09.17. 10:31:37

robotnyk
a search része a home screennek, és a task váltás még a 9.1ben sem tökéletes
GregSB
Mindkettő mukodik. Ha lefelé rántod akkor csak 1 sor ajánlat jelenik keg + a bill.

Ha az els home képernyőről jobbra rantasz ugyan ez jon be bill nélkül tobb ajánlattal. Ha lefelé rántod akkor itt is megjelenik a bill.

Egyebkent tegnap este / ma reggel óta mintha gyorsult volna a rendszer. Lehet tenyleg meg kellett várni hogy mindent be indexeljen

k0trapali
Jelentem 5c-n szuper gyors a rendszer! Este benyomtam a frissitest, reggel az uj rendszer fogadott. Sajnalom, hogy nincs News app, de akkor mit jelenit meg, ha jobbra huzom a menut?? Azokat nem lehet szemelyre szabni?
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.09.17. 07:51:51
Dzsega
Vissza lehet állítani, hogy le kelljen húzni a keresőhöz az ikonokat, vagy csak a jobbra lapozás maradt?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Remelem nalam is ezért laggol picit az UI.

Tegnap este felment az Update, keveset nyomkodtam utana keg ma reggel de eleg sok helyen "recegnek" az animációk iOS8-hoz képest.

Meg pl elhuzom jobbra a képernyőt (keresés), es pár mp-ig gondolkodik

robotnyk
ez miféle kókler oldal? már évek óta szinte lehetetlen első nap frissíteni első nap ugyanezzel a hibával.
Nekem magyar pofám van, de lehet te félig amerikai vagy.
GregSB
Accom

GregSB
Nekem US arcom van, mégse jelent meg

Aki NEWS app-ra várt... US only

passatgt
még indexel a háttérben, várj vele pár órát

GregSB
Mintha nem ez lett volna az elmúlt 7 évben 😄 az első pár órában mindig esélytelen volt letölteni az új ost

passatgt
"Rengeteg felhasználó jelezte,hogy nem tudják frissíteni a szoftvert és egy hibaüzenetet ad a készülékük = iOS 9 bugosan kiadva"

wat

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
hmm..

[merlinw.org]

oneal1
Iphone 5S nagyon baba a frissítés, mintha gyorsabb lenne

Asszony 4S en azt mondja csodát művelt!😊 megnéztem , kb feltámasztotta a frissítés a telefont!

!Forza Ferrari!

passatgt
Nem tudom, hogy 3d touch-ban van e ilyen, de a szövegtörlés gombot ha most nyovatartod, egyesével töröli karaktereket folyamatosan. Ha erősen megnyomod, akkor meg kitörli az egészet. Remélem van benne ilyen😊

MerlinW
5/5S-re ne nagyon telepítsétek. Lassabb.. érezhetően lassabb..:/

[merlinw.org]

robotnyk
lehet, de a public betát már használom...
Ha rákerestek, világszerte hiba és nem eseti, hanem tömegeknek. Ez van, majd holnap jó lesz.

Kongy
iPhone 6-on szintén hibával dob ki sokadjára is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

oneal1
itthon egy ipad, két iphone,

ipaden megy a frissítés, mindkét iphone-on hibával kidob az elején...nektek?

!Forza Ferrari!

GregSB
Megjelent 19:00-kor az iOS 9