45063
-
#43175 WiFi BT??? Na az minek? Nem járok olyan gyakran új wifis helyen, hogy értelmét lássam, bt meg pláne.
Szerk.: Az lenne a tuti ha figyelné miket nézek meg és azt rakná oda, vagy ha szerkeszthetném.
Utoljára szerkesztette: dzsegameló, 2016.01.12. 08:42:44 -
#43174 Én pár hetente váltogatom őket :) -
#43173 set wallpaper? ilyen gyakran kell ? :o -
#43172 Na ezek fasza shortcutok
-
#43171 Jott ma iOS 9.3 béta 1
Szifon.comrol:
"Több felhasználó kezelése az iskolai programban résztvevő intézmények esetén az iPadekre, és egyúttal lett új Classroom app is.
iOS9.3b1-iPad-multi-user
Hogy ez a funkció vajon elérhető lesz-e az otthoni felhasználók számára is, hogy egy-egy családtagnak saját profilja lehessen az iPaden, az egyelőre jó kérdés.
Éjszakai mód. Több tanulmány szerint a lefekvés előtti kékes fény megzavarja a napi ritmusunkat, és nehezebbé teszi az elalvást. Ezért akik még lefekvés után nyomogatták a készüléküket, azoknál ez alvásproblémákat is okozhatott. Az éjszakai mód automatikusan állít a képernyő színein hogy az egy melegebb színspektrumot jelenítsen meg, ezzel könnyebbé téve az olvasást a szemünknek. Reggel pedig magától visszaáll a megszokott színspektrum.
A Jegyzetek app immár Touch ID-val zárolható, így az abban tárolt jegyzeteinkhez csak úgy nem lehet hozzáférni, de természetesen jelszó is megadható, elsősorban a Touch ID nélküli készülékekre gondolva. Ráadásul a jegyzeteink immár sorrendbe tehetők létrehozási idő, módosítási idő vagy ABC sorrend szerint.
A Hírek app több személyre szabási lehetőséggel bővült, és már fektetett módban is használható.
Az Egészség app immár az Apple Watch segítségével rögzített tevékenységeinket és a beállított céljainkat is részletesen kijelzi.
A CarPlay esetén pedig javítottak az Apple Music integráción.
Siri esetén héber nyelvű támogatás, de magyar továbbra sincs.
Immár több Apple Watch is párosítható egy iPhone-nal, ha a készülékeken iOS 9.3 beta 1 és watchOS 2.2 beta 1 van." -
gabko #43170 Sziasztok,
Új rendszerem van Win10, majd itunes újra telepítés után hogy tudok mp3-at átenni a telefonra? sehol nem találom a zene alatt a Hozzáadás funkciót...
Sorry ha vakon vagyok... de sehol nem látom... ezelőtt XP alatt itunes-on simán ment... -
#43169 De, lighting csatisat -
#43168 Akkor vajon nem is fognak hozzá fülest adni alapól? -
#43167 bocs, félreolvastam. a Wireless külön vásárolható lesz. -
#43166 Én reménykedem, hogy legalább kiadnak cserébe egy 30 dolláros lightning - jack kábelt. -
#43165 9to5mac úgy értesült hogy wiereless Beats füles lesz majd a 7-es szifonhoz - amin ugye nem lesz jack csati.
-
mac83 #43164 oké köszönöm. -
Xing #43163 Ha nem akarsz feleslegesen túrázni: Apple Support
Akkumulátor, energiaellátás és töltés - Akkumulátorra vonatkozó kérdések vagy hibaelhárítás - Online Store - E-mail cím
Küldenek egy linket, amit ha megnyitsz a telefonodon lefuttat egy diagnosztikai ellenőrzést, majd visszaküldi az Applenek. Ez után van lehetőséged visszahívást kérni, egy neked megfelelő időpontban. Engem percre pontosan akkor hívtak, tájékoztatott az általános dolgokról az automata és kapcsolt egy ügyintézőt. Ő egyből látta a diagnosztikai adatokat és meg tudta mondani, hogy cserére szorul az akksi.
-
mac83 #43162 pár alkalmazás van csak a telefonján ( fb, insta, angry birds 2 meg még 1-2 játék) amik eddig nem zabálták a telót, nem hiszem hogy ma reggelre ez változott volna. illetve akkumulátor beálltásokban sem mutat semmi kiugró akksi használatot.
este hazaérek azért ránézek énis, legrosszabb esetben pedig szombaton apple üzlet, aztán meglátjuk mi lesz, reméljük gond nélkül cserélik ha nem szoftveres a hiba. -
#43161 egy rosszul/szándékosan rosszul megírt alkalmazás használata nem feltétlen hozzáértés kérdése, (lásd még facebook app), szóval azért amit leírtam egy próbát megér :) -
mac83 #43160 oké köszönöm a gyors választ.
nem hiszem hogy beálltás kérdés lenne, mert ugyan ugy használja a telefont ahogy eddig, és ért is hozzá, szóval biztos nem valami oda nem illő program zabálja az akksit :)
szombaton akkor elmegyünk egy apple boltba és megkérdezzük mit tehetünk ilyen esetben. -
#43159 először a beállítások, akkumulátor résznél megnézném, nincs-e valami kiugró fogyasztó alkalmazás (facebook például nemrég hajlamos volt erre). érdemes figyelni a statisztikában hogy nem-e a háttérben fogyaszt valami, bár erre iOSen kevesebb lehetőség van mint mondjuk androidon. ha nincs semmi kiugró, akkor jöhet egy soft reset (home+power gombot kell nyomni addig még a telefon kikapcsol, majd újra meg nem jelenik az apple logó), majd feltöltés 100%-ra. ha ezután sem stimmel, akkor garancia, ha még érvényes rá, itt ellenőrizheted sorozatszám alapján.
ha nem valami nagyon egzotikus országból hozták be a gsm boltba, akkor lehet menni APRhez (iCentre, iStyle), mert nem teljes, de majdnem teljes világgarancia van rá. ha bementek a fenti üzletek valamelyikébe, akkor egyébként gyorsan és könnyedén meg tudják mondani nektek, hogy tudják-e érvényesíteni rá a garanciát.
szerk: link javítva
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.07. 17:05:39 -
mac83 #43158 Sziasztok,
pár hónapja vettem asszonynak egy 6-ost, Westendben egyik üzletben ujonnan, függetlenül, akkor aktiváltuk.
Ma reggel mondja nekem hogy hamar merül az akksija, reggel lehúzta és délelőttre már 30%-ot esett, eddig annyi idő alatt kb 10%-ot merült. Nem is nagyon használja, úgy merül.
Kérdésem az, ha bevisszük valamelyik apple üzletbe ( pl westend, andrássy ) akkor ha indokolt a csere ( ugytudom van ilyen készülékük amit rádugnak, és mutatja hogy mi szivja annyra az akksit, akkor is ha gyári hibás ) akkor minden gond nélkül kicserélik? Gondolom nem kell otthagyni hanem megvárható a dolog.
Vagy mivel nem apple boltba vettük, igy nem jár hozzá ez a szolgágatás és menjünk el egy gsm boltba és cseréltessük ki pénzért?
Köszönöm a válaszokat -
#43157 Nem reg vettem eszre, hogy ha egy kicsit erosebben megnyomom az i6 erintokepernyojenek a jobb also reszet akkor "kattan" egyet. Masnal is van ilyen? Annyira nem zavaro, nem kell erosen nyomogatni annyi, ezer meg nem cserelem ki, bar lehet ilyen miatt ki se cserelnek.
#43156: Nalam mukodik. -
#43156 facebook messengerben mostanában nem tudok videót küldeni. ha a fotózást nyomod hosszan akkor ugye videózna, de pár napja ez a funkció nem működik benne. mással is volt már így? -
#43155 Hali
Valaki halott mar jailbreak nelkuli gba-rol? http://iemulators.com/
general/profils-ba lehetne engedelyezni h telepitse a kulsos progit, de nemtalalom a profilt -
#43154 Colonization (az eredeti) iOSre. -
#43153 Ha az iCloud Photo Library-t használod telefonon, akkor maradnak képek a telefonodon, de fel is tölti őket a felhőbe. A telefon dönti el, hogy mennyi képet hagy a telódon. Windows-szal ezeket a képeket nem lehet szinkroznizálni, mivel az ottani iCloud program csak a Photo Streamben lévő képeket szinkronizálja, tehát a Photo Library-t nem. -
#43152 telefonon "download and keep originlas" van beallitva.
mondjuk most latom, hogy az "upload to my photo stream" nincs bepipalva, pedig az vmi olyasminek tunik, amire gondolok.
gepre letoltottem az icloudot. kirpobalom igy.
koszi -
kamionosjoe #43151 Ha MAC-ed van akkor azt szinkronizálja az iPhone-al, de Windowshoz külön le kell töltened az iCloud-ot. -
#43150 beállítások, icloud, fotók alatt mi van bepipálva? eredetiek megőrzése, vagy tárhely optimalizálása? -
#43149 hat de en akarom, h fizikailag rajta legyenek. meg amikor hazaerek automatikusan toltse at wifin gepre. ezt hogy lehet? vagy hogy radugom a gepre a telot, es atmasolom magam, vagy akarmi. -
#43148 iCloud.com-ról? Ha be van állítva, hogy töltse fel a képeket, és optimalizálja a telefon tárhelyét, akkor fizikailag nincsenek a telefonon a képek. -
#43147 hogy tudom gepre atvinni a kepket a telorol? i tunesban nem latom, mint meghajtot nem tudom megnyitni, es hiaba allitottam be az automatikus szinkronizalast, es lett egy ilyen iCloud Photos mappam, nem szinkronizalja. Az elso 3 kepet athuzta, aztan azota se semmi. -
#43146 Szerintetek mennyiért hirdessek meg 4s-t és 5s-t? Mindegyik fehér, 32gb, szép állapotban. Fülhallgató nincs egyikhez sem, de dobozos. T-mobil függő. -
#43145 Én is azt javaslom, hogy vidd vissza. A 4 4S-nél voltag gondok (idős korban) a wifivel, ráadásul még le sem törölték... -
#43144 "a régi tulaj jelszavát kéri"
akkor az vagy lopott, vagy az előző tulaj nem kapcsolta ki a find my iPhonet. a jelszava nélkül legjobb tudomásom nélkül semmit nem fogsz tudni kezdeni vele. a wifi meg lehet akár wifi chip hiba is, esélyesebb, hogy a hardver rossz, nem a szoftver.
nagyon sürgősen vidd vissza ahol vetted, kérd vissza a pénzedet, és reménykedj, hogy vissza is kapod.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.12.17. 19:37:57 -
#43143 szerintem nem kellett volna megvenned.. már két éve is ezt mondtam volna, nem hogy most. -
wokesa #43142 Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban szeretnék sürgősen segítséget kérni.
Tegnap vásároltam egy használt Iphone 4s-t. Soha nem volt még, nagyon megtetszett.
Azonban csak ma volt időm igazából kipróbálni. Azt tapasztalom, hogy a beállítások menüpontban kalandozva gyakran lefagy.
Legfőképp a wifi beállítása a bajos. Gyakran elsőre nem talál hálózatot, csak keres, ha visszalépek a wifi bekapcsoló képernyőre, lefagy.Ilyenkor az akkuhasználat megemelkedik. A kapcsolatot néha elveszti, de ez lehet a router hibája is, mert elég régi típus.Az IOS verzió ha jól tudom 9-es. A kérdésem az, hogy ezek a bajok előfordultak-e valakinél már és orvosolhatóak voltak-e.
Sajnos külföldön vagyok, itt vettem, és még talán holnap vissza tudom vinni a boltba, de nem szeretném mert nagyon megkedveletem.
Még egy kérdésem lenne, csináltam apple id-t, de ha be akarok jelentkezni a facebookra, az Itunes store-ba kellene először bejelentkeznem úgy látom. A gond az, hogy a régi tulaj jelszavát kéri. hogyan lehet ezt törölni. Sajnos eddig androidos telefonjaim voltak csak, most még egy kicsit nehezen boldogulok.
A válaszokat előre is köszönöm.
Az idő rövidsége miatt megpróbálom minél többhelyen a kérdést feltenni, bocs előre is -
#43141 Need -
#43140 igen -
#43139 Tehát gyak. 1 évben vihetem bármelyik hivatalos Apple szervizbe, utána meg a boltba, ha gáz van? -
#43138 Uhm, tényleg csak Fetch van. Egyébként a Settings - Mail menüben. -
#43137 1 év applegari van rá, valszeg a forgalmazói a +1 év
elsőre megbízható boltnak tűnik, bár hogy 2 év múlva még piacon lesznek e, azt nem tudom megmondani:)
szerintem amúgy felesleges 2 év garival megvenni, elromlani nem fog, ha ledobod és összetörik, akkor meg nem fogják megjavítani -
#43136 Gmail settingsben vagy iPhoneon?
Amúgy mindegy, a masik két indok miatt amúgy sem lenne jo