iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha az ujjam gyorsan jobbra-balra elhúzom az ujjlanyomat leolvasó felett akkor miért csinálja azt, hogy lejjebb húzódik a kép a kijelzőn?

★★★★★

robotnyk
world of tanks (blitz)
GregSB
Mi az a WoT?

passatgt
kedvenc ios9 újdonság: login űrlapoknál ki lehet választani, hogy melyik megjegyzett email/jelszó kombót használja😊

Dzsega
Játszik valaki a WoT-al? No meg melyik klánban?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

k0trapali
Az is igaz 😄
Az Apple bejelentette, hogy az iOS9-el akár órákkal is tovább bírja majd az akku egy feltöltéssel. Már vártam nagyon. Reggel felrakta a frissítést és ez meg a beállításokban levette a fényerőt a minimumra. Hát köszi. 😄

★★★★★

Jim Morrison
Ios-t nem is 4000 fele* keszulekre fejlesztik.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.21. 17:56:44

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kongy
mondjuk i4s is flagship volt 2011-ben, meg minden iPhone 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

k0trapali
Hat mert kiadtak meg 4s-re is, nem ugy mint droidek, hogy vehetsz uj telefont ,ha jon az uj rendszer. Kiveve ha flagship keszuleked van.
Tikal
ez elég nagy szívás 😞 Ezt hogy engedhették meg? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Apple szerint már iOS készülékek 50%-n iOS9 fut.

Ez elég komoly. Szerdán jött ki 😄

oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

MerlinW
Az egy éves gari mindkettőre érvényes (szolgáltató és hivatalos szerviz). Ha túl vagy rajra, akkor meg semmi értelme a T-hez vinni, csak lehúznának. Ha nincs már gari, akkor el lehet vinni nem hivatalos szervizbe is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.20. 18:11:19

[merlinw.org]

LoDMaSt
T-Mobileban készüljön fel, hogy nagyon el akarják küldeni, szóval gyűjtsön mindenféle érveket, hogy miért nem viszi Apple boltba.

@ Hellomarci

oneal1
gariztatós kérdés:

egy cimborám mivel járna jobban?
5s gariztatásról van szó, viheti ugye tmobilba meg istyle-ba is.

nyílván istyle gyorsabb, de van még ez a 90 napos gari? mintha a tmobile 1 évet adna, de fix-re nem tudom sajnos :S

!Forza Ferrari!



Jim Morrison
Valószínűleg. Rányomtam a több infóra, de nem látom, hogy írná honnan szedte (csak a leírásra). Első netes találat viszont wikipedia cikk, valszeg onnan szedte igen.

1,2, 3.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.20. 13:21:56

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Pró ahol rákérdeztem en is, a Siri a wolfram alaphabol szedte az adatot. A Google now mit használ? Wikipédia?

Jim Morrison
meh, csak elírtam 😊

GregSB
Direkt azt kérdezted hogy "How is old", és nem azt hogy "How old is"? :-)

Jim Morrison
tegnap frissítette apukám az ipadjét és a sirivel szórakozott. Aztán az egész ilyen kis kicsi házi siri vs google now tesztbe ment át.
Elég érdekes lett az eredmény, a google now picit gyorsabb is volt, több mindent értett meg, ha félig angolul/magyarul kérdeztem mindkettőtől akkor azt általában a google now teljesen jól értelmezte.
Ami érdekes volt, hogy mikor megkérdeztem, hogy How is old the Eiffel tower, akkor g now 128 a siri 126 évet írt. Ergó egyik az építkezés kezdetét, másik meg az építkezés végét mondta be 😊

GregSB
Én pár hete voltam iSytle szervizben, ott rákérdeztem és azt mondták oda is lehet vinni gariztatni a magyar Telekomos / Vodafoneos / Telenoros készülékeket.

LoDMaSt
Itt elég sok mindenről írnak: http://www.macrumors.com/roundup/ios-9/

@ Hellomarci

Srácok, van valahol egy jó összefoglaló, hogy mi lett új az iOS9-ben?

http://gaborszantai.co.uk/

Nem tudom, egy ezzel kapcsolatos szifon-os cikkben írták. Köszi a választ.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MerlinW
Miért ne vihetnéd Apple szervizbe?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.19. 22:08:53

[merlinw.org]

LoDMaSt
Köszi a választ, reméljük egyszer hozzánk is elérnek a funkciók.

MaRee: Viheted Apple boltba nyugodtan.
Utoljára szerkesztette: LoDMaSt, 2015.09.19. 22:08:08

@ Hellomarci

A kérdés az, hogy csak a szolgáltatóhoz vihetem a telefont, vagy Apple szervizbe is?

Tikal
és most mi döntsük el, hogy neked melyik a fontosabb? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!

iPhone 6-osom az utóbbi időben megbolondult, a hívásokat ledobálja, nem találja a wifi hálózatokat (ha igen akkor rácsatlakozás után sincs net), illetve a töltő csatlakozója nem mindig érzékeli, ha be van dugva. A telefon szolgáltatófüggő, szerintetek vigyem be a Telenorhoz, vagy egy iStyle-ba pl? A másodikat javasolták, hogy ott gyorsabb a javítás (esetleg csere), de valahol azt írják, hogy így csak a szolgáltatóhoz vihetem, ott viszont hosszabb folyamat.

k0trapali
UK vagyok én is. Ott van a News ha jobbra megyek, de News appom nincs. Barátnőmén meg van. Ez érdekes! Én szeretnék a News alá saját híreket rakni! Lehet valahogy?
Bercy
Nalam UK regio (valoban itt is vagyok) es vannak hirek angol weblapokrol. (Telegraph, sky)
Jim Morrison
ah, azért kérdeztem csak, mert Google Now esetében beállíthatod a focicsapatokat, részvényeket, stb... eleinte talán az is csak angol nyelven működött, bár ha átállítottuk a telefon nyelvét minden elérhető volt.

MerlinW
Klassz. Nálam meg van ikon és annyi...:/

[merlinw.org]

passatgt
nálam usa account, usa régió, de rohadtul nincs semmi a felső 4 ikonon kívül😄

UK-ben sincs, minden josag US only

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
iOS 9 alatt is bugos szar Apple Music.

Sokkal stabilabb mint volt, meg kevesebb benne a hiba, de albumok offline lemetése még mindig össze-vissza működik nálam. Pl lementettem egy új albumot hogy offline is tudjam hallgatni, kb 1 napig működött is, utána 4 szám eltűnt a telefonról, majd az egész album. Most ott vagyok, hogy kiszedem a gyűjteményemből, visszarakom, rányomok hogy legyen offline is elérhető akkor semmi nem történik. Nem hajandó letölteni.

Ha ez nem fog javulni Októberig akkor engem elvesztenek, és maradok Spotifynál.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.09.19. 14:28:27

Tikal
wow, megfenyegette a Google, vagy megvette? 😄

GregSB
Bocs a nearby nincs ott, hibás állítottam régiót USA-ra

GregSB
Valahogy igy nez ki ha USA-ban hasznalod a telefont:

Nekem ott van a nearby es a news is. Ebből nekem a news jelent meg, bár ma reggel óta valamiert eltűnt 😊

Továbbá ilyen dolgokat kene hogy tudjon:

Nalam amíg magyarra volt állítva a régió semmi nem működött ezek kozul (kontaktra keresés se)

Amióta USA a régió azóta se tudja mindet, pl a stockra keresés meg az alatta levő "suggested sites" se mukodik, se a sport eredményre keresés, se az időjárás, se a videó keresés :/

GregSB
Semelyik Store:

http://www.marco.org/2015/09/18/just-doesnt-feel-good

Erről lemaradtam 😞

Tikal
Csak USA store....ennek mi értelme?

Tikal
az nekem crashelt már azelőtt is, Spotify szintén...

passatgt
off the post = kapufás gól(2 oldalsó)
off the crossbar = keresztléc kapufás gól(felső kapufa)

LoSA
OFF:

Mond már el kérlek, hogy ezek mit takarnak?
- off the post
- off the crossbar
Nem jövök rá.... 😞 Köszi!
Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.09.18. 21:38:39

passatgt
alap

LoSA
Score hero! játékkal játszik valaki?

Szerintem meg egyértelműen a fejlesztők hibája, bőven volt idejük arra, hogy normálisan működjön az APP. Érdekes, más fejlesztők még a hivatalos megjelenés előtt frissítették előre a programjaikat, hogy ne legyen gond. 😊

5S-n nálam semmi gond... 😊

www.smart-bus.hu

Kongy
Részben, részben meg a zseniális app fejlesztőké, akik nem voltak képesek egy iOS 9 fixet kiadni, ráadásul egy olyan appnál, amit milliók használnak naponta 😊 Másrészt meg megy a well done így is úgy is, mert ez az iOS 9 csak rontott az amúgy tökéletes rendszeren. Az animációk rendre beszaggatnak iPhone 6-on, a hülye keresés ablakoknak mindenfele semmi értelme.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson