iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
★★★★★
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.21. 17:56:44
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.20. 18:11:19
[merlinw.org]
@ Hellomarci
egy cimborám mivel járna jobban?
5s gariztatásról van szó, viheti ugye tmobilba meg istyle-ba is.
nyílván istyle gyorsabb, de van még ez a 90 napos gari? mintha a tmobile 1 évet adna, de fix-re nem tudom sajnos :S
!Forza Ferrari!
http://www.macobserver.com/tmo/article/ios-9-use-two-fingers-to-manipulate-text

1,2, 3.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.20. 13:21:56
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Elég érdekes lett az eredmény, a google now picit gyorsabb is volt, több mindent értett meg, ha félig angolul/magyarul kérdeztem mindkettőtől akkor azt általában a google now teljesen jól értelmezte.
Ami érdekes volt, hogy mikor megkérdeztem, hogy How is old the Eiffel tower, akkor g now 128 a siri 126 évet írt. Ergó egyik az építkezés kezdetét, másik meg az építkezés végét mondta be 😊
@ Hellomarci
http://gaborszantai.co.uk/
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.19. 22:08:53
[merlinw.org]
MaRee: Viheted Apple boltba nyugodtan.
Utoljára szerkesztette: LoDMaSt, 2015.09.19. 22:08:08
@ Hellomarci
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
iPhone 6-osom az utóbbi időben megbolondult, a hívásokat ledobálja, nem találja a wifi hálózatokat (ha igen akkor rácsatlakozás után sincs net), illetve a töltő csatlakozója nem mindig érzékeli, ha be van dugva. A telefon szolgáltatófüggő, szerintetek vigyem be a Telenorhoz, vagy egy iStyle-ba pl? A másodikat javasolták, hogy ott gyorsabb a javítás (esetleg csere), de valahol azt írják, hogy így csak a szolgáltatóhoz vihetem, ott viszont hosszabb folyamat.
http://gaborszantai.co.uk/
Sokkal stabilabb mint volt, meg kevesebb benne a hiba, de albumok offline lemetése még mindig össze-vissza működik nálam. Pl lementettem egy új albumot hogy offline is tudjam hallgatni, kb 1 napig működött is, utána 4 szám eltűnt a telefonról, majd az egész album. Most ott vagyok, hogy kiszedem a gyűjteményemből, visszarakom, rányomok hogy legyen offline is elérhető akkor semmi nem történik. Nem hajandó letölteni.
Ha ez nem fog javulni Októberig akkor engem elvesztenek, és maradok Spotifynál.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.09.19. 14:28:27
Nekem ott van a nearby es a news is. Ebből nekem a news jelent meg, bár ma reggel óta valamiert eltűnt 😊
Továbbá ilyen dolgokat kene hogy tudjon:
Nalam amíg magyarra volt állítva a régió semmi nem működött ezek kozul (kontaktra keresés se)
Amióta USA a régió azóta se tudja mindet, pl a stockra keresés meg az alatta levő "suggested sites" se mukodik, se a sport eredményre keresés, se az időjárás, se a videó keresés :/
Mond már el kérlek, hogy ezek mit takarnak?
- off the post
- off the crossbar
Nem jövök rá.... 😞 Köszi!
Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.09.18. 21:38:39
5S-n nálam semmi gond... 😊
www.smart-bus.hu
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson