iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyebkent valszeg nem érint senkit a topocbol, de elhalasztják a WatchOS2 kiadását egy bug miatt.
Vagy van valakinek órája a topicban? 😊
(Lehet mar ma keso este is, 10-11 korul)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vegyél Apple Waccsot 😛
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kép link
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.09.14. 15:27:43
Azt azért hozza kell tenni hogy default ez ki van kapcsolva, neked kell bekapcsolni a menüben.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Viszont semmi olyat nem használt, amit eddig ne, és most kvázi egyből le is mobilnetezte a csomagját. Azt mondja, hogy ios úgy méri az adatforgalmat, hogy felteszel egy appot és onnantól végig (tehát az összes eddigi forgalmát egy appnak akár az elmúlt 1 évben).
Resetelni manuálisan lehet. Én nem tudom, de nekem sántít, mert mintha be lehetne állítani adatforgalmi ciklus kezdetét, de akkor nem nullázódik le magától?
Vagyis ha szeretné rendesen figyelni melyik app mennyit fogyaszt, akkor mindig az új ciklus első napján nulláza le az adatokat?
most letöltötte ezt, de kicsit kételkedem az app sikerében, nem tudom most egy alkalmazás hozzá férhet e ilyen információkhoz (vagy már nem olyan zárt a rendszer?)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
mondjuk az biztos hogy enélkül kb. kiadtak volna mégegy 6-os szériát kis túlzással

http://www.theguardian.com/technology/video/2015/sep/11/siri-interupts-white-house-press-briefing-video?CMP=embed_video
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utóbbiban egy playlistet nem tudok offline lementeni (amelyik playlisttel már hetek óta szívok), de ezen kívül flottul működik.
Szóval a 16 Gigás alap modellt be tudjük tölteni ha kcisit több mint 30 perces 4K-s felvételt készítünk 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.10. 17:29:50
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A "hard press"-ekkel shortcutokat tudsz majd elővarázsolni, amik egykezes használatnál fogják leginkabb megkönnyíteni az életedet. Vagy bongeszesnel es üzenet / e-mail szortirozasnal (peek)
3 féle érintést fog érzékelni a telefon.
1. Ha csak hozzáérsz finoman, mint eddig. Lehet röviden és hosszan is, ugyan azt fogja gondolom csinálni mint eddig. Rövid érintés "klikkelés" lesz, hosszú érintéssel meg szöveget jelölsz ki, vagy context menüket hozol ki képeken, linkeken. Nincs semmi rezgés.
2. Gyengén lenyomod a képernyőt addig amíg egy finomabb rezgést nem érzel: Ez lesz a középső állapot, ez az ami "peek"-eli a linkeket, leveleket, context menüt nyit alkalmazások ikonjain a home screenen, ezzel tudod visszanézni a nemrég készült fotókat a kamera appban, és ha a képernyő szélét nyomod le így és húzod az ujjadat akkor behozza a multitaskot. Továbbá gyenge nyomás + felfele rántás egy részletesebb context menüt hoz fel likeknél.
3. Tovább nyomod erősebben amíg egy sokkal erősebb rezgést nem érzel, ez lesz a "3. szint", ez fogja megnyitni amiket peekelsz pl.
1. egyaltalan nem erek hozza
2. rapoccintek
3. hosszan nyomom (elonezet, stb.)
4. meg jobban benyomom es megnyitom az elonezetet
Vagy mondjuk majd jatekokban szamit az is, hogy mennyire erosen nyomom, es pl. minel erosebben nyomom, annal gyorsabban fut a karakter, stb. Remelem ertheto a kerdes😄
En is elgondoltam, hogy emaileknel mit csinalok. Odapoccintek, huvelykujjamat visszahozom a telo aljahoz (piheno allas) majd vissza gombbal ami pont a huvelykujjam alatt van visszalepek. Ezzel szemben itt hosszan tartom a nyomast es egy kis plusz nyomast adok hozza amig beleolvasok.
Szoval szerintem valami mas teruleten hasznosabb mint emailekbe elonezni.
Szerintem/