45063
10255461851509447102.jpg
  • Kongy
    Én meg azt, hogy Lean on...
  • kabel15
    Igazából úgy terveztem, hogy 1 évad jó minőségű sorozat, meg a rengeteg kép+zene. Plusz appok, Képeket se szoktam sűrűn lementegetni, jelenlegi telefonom is rajta vannak a 3 éve készült fotók. Illetve lementem csak telón is rajta hagyom őket. + Ha elmegyek egy eseményre lehet neki állok videózni és azt se szeretném hogy 10 perc után kiírja hogy megtelt a memória. Főleg ha 1080P 60fps el rögzítek ami a cél lenne.
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.12.07. 14:11:56
  • Botond #43093
    64es iPadem van, azon én kb 5 évadnyi sorozatot+2-3 filmet szoktam tudni tartani (~35-40 giga, mivel a filmek itunes filmbótból való cuccok és azok 3-4 giga/db) plusz olyan 15 gigányi játékot, a többi hely meg random kerül kitöltésre. Ha komolyan akarsz magaddal sorozatokat,filmeket vinni és nem azt az egyet akarod újraésújra megnézni, akkor 64 szerintem is musthave.
  • kabel15
    Délután leszedem a sima 6 ra a VLC-t kipróbálom hogy működik. Ne érjen majd meglepetés a 6s el.
    Egyébként jól gondolom hogy a 16gb semmire sem elég? 64gb ban gondolkodok, azzal már talán elleszek.
  • passatgt
    Vagy van a Waltr nevű app(windowsra is), ami a gyári lejátszókba zenét, filmet, sorozatot, csengőhangot be tud rakni bármilyen formátumban, egyszerűen csak rá kell húzni az appra amit rá szeretnél másolni, nem kell itunes és egyéb program.
    Sajnos drága, osx-re be lehet szerezni "olcsón", windows-ra nem láttam.

Van még ez is: http://www.syncios.com/features.html Ez ingyenes és ezt is kényelmesebb használni, mint az itunest.

Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.12.07. 10:45:04
  • Jim Morrison
    Tényleg, melyik az az app ami ingyenes es meg fekiratokat is kezel az mkv, stb fajl lejatszasaval? Par honapja gyorsan ra akartam tenni 2-3 filmet, aztan gugli dobta ki, hogy az alkalmazasba kell masolni. Szerencsere az a player pont fent volt, viszont a feliratokert mar fizetni kellett volna.
  • Xing
    Az appokba tudod belemásolni iTuneson keresztül a fájlt.
  • kabel15
    Köszönöm a válaszokat!

És akkor itt is úgy működik, hogy itunes ban ráhúzom a filmeket és ezekkel az app okkal le is tudom játszani?
  • Jim Morrison
    :D
  • Tikal #43086
    Már leírva se bírom azt látni, hogy Hello

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.12.07. 00:59:41
  • passatgt
    csak jailbreakkel
  • Dzsega #43084
    Hy. Valaki tud rá megoldást, hogy csak jelkóddal lehessen elindítani bizonyos appokat?
    Korlátozásokban nem találtam rá lehetőséget.
  • robotnyk
    vannak, én ezt használom, de mikor volt ez a kérdés itt, akkor az derült ki, hogy itt kb mindenki mást használ erre, szóval van bőven választék. pl van vlc player is, ami ráadásul ingyenes is.
  • Rage47
    nplayer nevű app mindent visz
  • kabel15
    Sziasztok! Új telefon vásárlásán töröm a fejemet. Ideje lenne lecserélni 5 éves kis androidos telómat. Mivel van a családban egy iphone 6 azt kipróbálgattam és úgy néz ki 6s mellet fogom letenni a voksomat.
    Viszont felmerült pár kérdésem.
    Az egyik ami számomra fontos lenne, hogy megoldható e valahogy hogy MKV AVI videókat lejátsszak telefonon, lehetőleg konvertálás nélkül. Van e rá esetleg valamilyen app? Nagyon sok videom sorozatom van így amiket szívesen néznék 1-2 unalmasabb utazással töltött óra alatt. Viszont ezek legtöbbje MKV formátumban van.
  • FEARka
    Helló

Van itt valaki, akinek megvan a Telltale féle Game of Thrones iPhone-ra?
  • Tikal #43079
    Koncertek. A zsé onnan jön ma már. De vannak akiknek ez sem elég, mint az ilyen swift féléknek...
  • Tikal #43078
    Van egy összeg ami felett már nem igazán leszel boldogabb, bármennyit is keressél... az az életszínvonal már rég meg van nekik, és nem ezen a kizárólagosságon múlik...
  • GregSB
    Ha valakinek telepítve van Runkeeper az vigyázzon. Dec 2.-n frissült az app es valamit elcsesztek ezzel az update-el.

Ma reggel gyanúsan sokat merült az akksim. Megnéztem a battery menüt és runkeeper 16,x órát ment háttérben elmúlt 24 órában. Ugy hogy november óta el se indítottam az appot :D
  • Jim Morrison
    Egyik kisebb eloadotol hallgattam par napig egy szamot, majd eltunt a kinalatbol. Twitteren megkerdeztem tole, hogy megis miert, azt irta szerzodest meg kell irni (gondolom valani hosszabitas). Nem hiszem hogy mindig a zenestream szolgaltato a hibas, van hogy az eloado lust, nincs ideje :D
  • ProGabe #43075
    Nem erősséged az olvasás? :D
    Jog-dí-jak! Azok meg lejárnak ám! Ill. lehet bármikor kizárólagosságot venni.

De ha csodálkozol azon, hogy miért tűnik el kisebb banda lemeze: jogdíjakat általában úgy vesznek-adnak, hogy a nagyok mellé hozzácsapnak kisebb neveket is. Ha már csodálkoztál azon, hogy az RTL klubon miért megy hajnali kettőkör egy tök ismeretlen ZS film, na ez azért van, mert ha megveszik a 3 éves Hollywood-i blockbustert, akkor kénytelenek venni hozzá ún. library filmeket is.

Ugyenez meg a zenei kiadóknál is: ha lefoglalják Swiftet, akkor a szerződésbe még beleveszik X, Y, meg Z nevű, sokaknak ismeretlen zenekarokat is. A filmek esetében azért, hogy kitermelje az árát az a ZS kat mocsok, zene esetén pedig azért, mert pár százezer embernek pont ezek a kis szívemcsücske előadók lehetnek a húzónevek. "Jéééé, hát náluk megvan nekik a Béla és a kecskeidomárok legújjabb albuma is? Akkor ode előfizetek"

Persze ezen felül is vannak még különféle okok, ill. közre játszik az is, hogy adott országra, régióra is külön licencedíjak vannak. Amit nem találsz meg az EU-s Spotify-on, az lehet hogy ott virít az USA libraryben
  • Probatbicol
    Az ilyen nagyon híres előadóknál még meg is értem, de akkor magyarázzátok meg, hogy a tök ismeretlen svéd Black Temple első lemeze miért tűnik el pár hónap után? (Szerk. Most ránéztem és megvan. Ezek szerint csak 2 hétre tűnt el, ez azért valószínű mégis csak a Spotify hibája)
    Vagy hogy olyat is írjak amit ismerhettek, szegény hírhedté vált Eagles of death metal legjobb lemezéről csak 1 szám maradt meg, holott régebben rendszeresen hallgattam.
    Nem akarom és tudom eldönteni, hogy mennyire igazságos a zenei streaming szolgáltatás megléte, de van, legális és előfizetek rá, és elhiteti hogy nekem nem kell törődnöm a zene tárolásával, akkor ne tűnjenek el lemezek amik már fent voltak.
  • ProGabe #43073
    Nem ők keresnek ezen, hanem a kiadó és a streamelő cég. Keress rá nyugodtan, maga az előadó kap valami 100 dollárt egymillió stream után, vagy hasonló. Így nem Adele meg Swift kisasszonyok dönetek erről (hozzáteszem, valószínű másról sem, a szerződés szerintem még azt is kimondja, melyik kézzel töröljék ki).

Itt a kiadó az úr és annak adja oda a számokat/albumot, aki azt megfizeti, ha meg valaki kizárólagosságot vesz több millió dollárért, akkor a másik így járt. Undorító dolog a copyright mind a fogyasztóra, mind a művészre nézve
  • Xing
    Ha megszoktak egy életszínvonalat, akkor azt valamiből fenn kell tartani.
    Egyébként szerintem hibás a gondolatmeneted. Egy pénztáros munkakörben dolgozó is mondhatja ennyi erővel, hogy te holnaptól csak a fele fizetésedet kapd meg, mert már így is kerestél eleget.
  • Tikal #43071
    Amúgy vicces hogy pont taylor swift, adele meg a hasonló amúgy is hullagazdag foscsomok nem engedik az albumaikat streamelni...mintha nem kerestek volna már elég pénzt a koncertjeikkel meg minden mással.
  • G_ArchAngel #43070
    Mert különben éhen halna Taylor Swift vagy a Coldplay.
    Nem a Spotify hibája, hogy sokszor az Apple fizet egy halom pénzt, hogy csak nála lehessen meghallgatni az adott művész legújabb albumát.
  • G_ArchAngel #43069
    Ne fotózz úgy. Van egy halom erre alkalmasabb app, amelyik közel veszteségmentesen fotózik, igaz nagyobb file lesz belőle és te manuálisan tudod a csúcsfényeket és árnyékokat kalibrálni.
  • kamionosjoe
    Nekem ez egyáltalán nem jön át. Zum beispiel: csinálok két képet és a HDR kép szinte minden esetben megy a kukába, mert semmi dinamikája nincs, a normál képet sokkal jobbnak találom. A dinamika növekedésével jobb képeknek kéne lenniük, de mégse lesznek azok erre értem a minőséget.
  • robotnyk
    a hdr a dinamikatartományt növeli, nem a minőséget javítja. de úgy egyébként mihez képest? a telefon amúgy nagyon jó képeket csinál, sokkal könnyebb vele jó képeket csinálni vele, mint más telefonokkal.
  • kamionosjoe
    Azért ez kicsit felháborító, hogy HDR-ben fényképezve rosszabb minőségű képeket csinál a kamera, mint anélkül fényképezve. Holott ennek pont az lenne a feladata, hogy jobb képeket csináljak vele.
    Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2015.12.05. 10:30:24
  • Probatbicol
    Spotify-ban is egyre inkább csakódok. Egyre több új album nincs fenn, de ami még durvább, hogy tűnnek is el lemezek, amik fent voltak, ha le volt mentve az albumaim közé, akkor ottmarad szürke számcímekkel, esetleg 1-2 track lejátszható.
    Lehet hogy a kiadók támadást indítottak ellene?
  • G_ArchAngel #43064
    Az előző sem teljesen érhető el. Pár szám hiányzik róla.
  • GregSB
    Na fasza Spotifyon nem lesz elérhető egy darabig a ma debütáló új coldplay album :(

Apple Musicon elvileg igen.
  • Jim Morrison
    de jó is lenne, ha még a cipőt is rá kellene tenni egy Qi chargerre
  • G_ArchAngel #43061
    Már rég wirelessnek kellene mindennek lennie.

Aztán vehetjük fel a fóliakalapot agyrák ellen.
  • skinnyman
    Csak ido kerdese, es minel kesobb cserelnek, annal rosszabb. Annal tobb kiegeszitot fognak osszevasarolni szerencsetlen userek, akiknek fogalmuk sincs, hogy hamarosan mehet az egesz a kukaba... Az eredeti usb csatlakozo is majdnem 20 eves, es nem mostanaban fog eltunni, az uj verzioja pedig nem csak az asztali, hanem a mobil csatlakozot (microusb) es egyben felvaltja, magyarul a pc-kben/laptopokban/mobilokban hasznalt csatlakozok 90+%-at. Nem versenyezhet vele nagyon mas, plane nem propriety vackok. De nem is akarnak vele versenyezni, az egesz piac egysegesen tamogatja, meg az apple is, lasd az idei macbook-ot. A hagyomanyos usb csatlakozok, a mini/microusb, a thunderbolt, lightning mar mind legacy csatlakozoknak tekinthetok. A jovo egy csatlakozo fele mutat: usb type-c. :)
  • MerlinW
    Ha akarják, megoldják. Én nem féltem őket:D
  • passatgt
    + ha a 3.5mm nem fér rá, usbc se fog, mivel egyforma a kettő:

• GregSB
    "par ev mulva amikor lecserelik"

Ez azért remelem nem igy lesz, 32pin-es csatijukat is 12 év utan váltottak le. Azért ezeket nem pár évente cserélik.
  • passatgt
    Xiaomi más kategória, ők kb anyagköltségen árulnak mindent:D

Már volt olyan pletyka is, hogy a hetes iphone usb-c-t kap. Igazából én azt is el tudom képzelni, hogy mindkettővel menni fog. Formára hasonló a két megoldás, valami ügyes technikával esetleg mindkettőt be lehetne dugni. Bár lehet, hogy felesleges variálni vele ennyire.

Lightning csatlakozós tartozék pedig azért jelenik meg, mert ahogy írtad, pár év múlva lesz csak usb-c. Addig mit vegyél?

Amúgy lightning csatlakozót már lemásolták a kínaiak, 250ft-ért vettem usb kábelt amivel lehet szinkronizálni is, nem muszáj az mfi-s kiegészítőket megvenni hozzá.