iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Létezik olyan app, amivel kusztomizálhatom a lezárt képernyõt?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

rooney8
és nem lehet valahogy húzni rajta 2g-n? 😄 (azért kérdezgetek ilyen "hülyeségeket", mert nemsokára 2g-m lesz... 😄)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ProGabe
"But all of these moves are leading up to the iPhone 5 -- a completely redesigned handset -- which our sources say is on track for a summer launch. Right now, the device is being tested discreetly by senior staff at Apple (strictly on campus only). We don't have much info on the phone at this point, but our understanding is that the new device will be a total rethink from a design standpoint and will be running atop Apple's new A5 CPU (a Cortex A9-based, multi-core chip). This device, like the iPad 2, will feature a Qualcomm chipset that does triple duty as the CDMA / GSM / UMTS baseband processor -- from what we hear there's no LTE in the mix at this point."

http://www.engadget.com/2011/01/14/exclusive-the-future-of-the-ipad-2-iphone-5-and-apple-tv-and/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
A 3G gyorsabb. Számos összehasonlító videón látszik, hogy gyorsabban tölti az Appokat / játékok gyorsabbak kicsit rajta. Asszem ugyanaz a hardver, de a proci magasabb órajelen fut.

Sziasztok! Kéne egy segítség. Sehogy sem tudok filmet másolni a készülékre. Egyszer sikerült, azóta semmi. A módszer az volt, hogy az itunes-on a file-t megnyitva hozzáadtam egy kiválasztott filmet. A másik módszer pedig a leírás szerint belépve a telefon alkalmazásaiba, de így sincs eredmény. Elõre is köszi!
precision
egy háttérkép és az appfolderek nemtom mennyire vágnák haza a 2G -t 😊
szerintem semennyire sem jobban mint a 3G -t

Bazinga!

Jim Morrison
azt tudom, de mivel csak par napig van nalam a telo, nem akarok vasarolgatni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Snexi
ingyenes játékok jórésze csak demó,angry birds-bõl is csak az van

lucifer9393
Nem akaródzik már visszakeresni a topikban, biztos sokan kérdezték már, de igaz h. a bal kézzel telefonálóknál vagy gyengébb v. megszûnik a térerõ? <#fejvakaras>

hello!
az miért lehet hogy restore-olom az iphonet de kb a 60%ánál megáll a töltõ csík?
Jim Morrison
ugy kezdtem. lehet csak figyelmetlen voltam? lehet. amennyire en emlekszem, ugy volt, hogy megneztem a top free kategoriat, angry birds jajj de jo, free install, create new acc. aztan onnantol meg tudjatok. na mindegy, megadtam egy netes szamlat amin amugy sincs penz. vagy ha van akkor is keves 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
úgy tudsz számlaszám nélküli acc-ot létrehozni, hogy a reget egy free-app "megvásárlásával" kezded. akkor felajánlja, hogy nem akarsz megadni hitelkártya számot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
Ja, es a legnagyobb hulyeseg, a micro sim... vagy mini vagy mittomen.

Jim Morrison
meg szerenecse, hogy megadtam a bankszamlaszamom, johet a penz ! 😄
de ekkora hulyeseget... Le akarok tolteni egy ingyenes appot es az addig oke, hogy hozzak letre AppStore profilt meg minden, de bankszamlat mi a f*sznak? lehet mindenki vasarolgat, de en csak az ingyenes appokat nezem, ott is van angry birds meg can knockdown vagy mi 😄 az lenne jo, ha csak akkor kene megadni a bankszamlaszamlat, ha majd fizetos appot akarok... addig minek? hogy atutalja steve a penzt? azt ugyis olyan szamlara utalja ami a Kajman szigeteken van... 😄 Mindenesetre fura... meg hogy nem fordul el a galeriaban a kep ha elforditom 😄 legalabbis nekem nem, lehet optionst meg kene nezni? 😮 teny hogy gyors, meg a maps is szep, de azert meg nyuzom egy kicsit hogy rendes kepet kapjak rola.

LoDMaSt
ingyenes, de adatforgalommal jár, és azért fizetned kell, kivéve persze ha wifin megy pl.

@ Hellomarci

wolfaud
Olyan kérdésem lenne hogy a Face Time az ingyenes vagy a hang az telefonalasnak számit ?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

rooney8
tudtommal hardverileg ugyanaz a két iphone, tehát ugyanúgy teljesítene, nem?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Már a 3G is haldoklik, ha bekapcsolod a 4.0-s fícsöröket (háttérkép, multitask), 2G-n semmi értelme nem lenne ezeknek.

rooney8
mondjuk nem értem miért nem csinálja meg senki, gondolom nem lehet olyan nehéz 😄

GregSB
@MuscleNerd: Official iPhone unlock statement: no unlock will be released until after 4.2.5 or official 4.3 (whichever is last) is out.

precision
tudtommal nem

Bazinga!

GregSB
Nyomd le 3x a home gombot, 4x a power gombot, majd utánna simogasd a képernyõt 1 percig. Ha ez megvan akkor hetente fog neked átutalni 1 millió dollárt Steve Jobs számlájáról.

Mégis mit kéne tudnia? 😄 Alapból persze hogy "nem tud semmit", tegyél rá alkalmazásokat 😊

rooney8
akkor ezt benéztem<#miaz> 😄 akkor viszont nem megoldható sehogy sem?

precision
ez csak egy 3.1.3 elõretelepített cydias appokkal, amik ios4 funkciókat tudnak vagy csak imitálnak, afféle parasztvakítás 😊

Bazinga!

Jim Morrison
ezaz😄

más:
most hétvégére van kölcsönben iphone 4 kíváncsi vagyok mit tud. Egyenlõre semmit 😄

rooney8
hát én nem igazán tudom ezeket a okosságokat, csak olvastam itt... ha jól értelmezem ez az amit írtam nem? 😄

precision
"2g-re is lehet ios 4-et rakni"

aham, és mégis hogyan? 😊 mert tudtommal, nem lehet

Bazinga!

kispeki
Nem arra gondoltam, hogy kismillióan a Te 3G-det használják. Ott van például a Texas Hold'em nevû játék, vagy bármi más amihez lehet használni. Csupán megjegyeztem, nem kötözködni akartam 😊

SoF II: C4z0rla

Dzsega
akkor ez nagy bukta... 😞
Nah mind1.
Kösz a gyors választ!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

pyrohun
"(míg jb-s mywi akármennyit😊"

Hú mert tényleg kurvára naponta 3x szükség van ám arra, hogy a 3G-s netkapcsolatot az iPhone-odon, 5 embernél többnek oszd szét. Ááá de te nem kötözködsz, még véletlenül sem...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

clio1616v
a JBs appokat nemcsak hogy nem backuppolja de nem is syncronizálja rá az itunesra, eddig arra jöttem rá, hogyha a installoussal nyomom fel az iphonera, akkor megy... viszont ha itunesrõl telepítem akkor ráteszi de nem synceli

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Azért forgatod ki a szavait, mert egyértelmû, hogy nem a facetime ikonra, és az új expohangra utalt ezekkel a sorokkal, hanem az új iPades okosságokra és a Wifi hotspotra.

kispeki
a hotspot funkció max 5 embert enged csatlakozni a Te iphoneodhoz (míg jb-s mywi akármennyit😊), de ettõl függetlenül valóban jó ötlet! 😊

SoF II: C4z0rla

GregSB
Ha backupból nem került vissza, akkor így járás van.

Lehet a jailbreakelt appok adatait nem menti ki a backup, mindenképp kellett volna restore elõtt nyomnod egy exportot a fontosabb appokban.

Dzsega
baj van!
valahogyan vissza tudom rakni a teljes régi cuccaimat?
Helyzet a következõ:
használom (többek özt) az iBearMoney progit amibõl (nagyon okosan) nem exportáltam ki a könyvelésemet, és most nincs meg semmi...
Próbáltam a backup-ból vissza rakatni de nem rakja. Nem ment le mindent valahogy az itunes? Tehát arra gondolok, hogy az egész mindent visszavonni és a régi progikat meg mindent visszatenni. Ilyent lehet vagy ez most az így jártam tipikus esete.<#fejvakaras>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

pyrohun
"Az Apple kirakta developer oldalára az iOS 4.3 update-et, nagyon finom kis fícsörökkel megspékelve"

Ha szerinted az iPad-es 4-5 ujjas gesture-ök vagy a hotspot funkció nem "nagyon finom feature", akkor mi? -.-

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

kiforgatni? ezt õ írta !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

passatgt
ikon nagyon gáz

GregSB
iPhoneba már nem fog kerülni semmi egetrengetõ 4.x alatt, mindjárt itt az iOS5, majd abba jönnek a nagy újsítások.

a "nagyon finom kis fícsörökkel megspékelve"-t az iPad-re gondolta, nem kell kiforgatni a szavait feleslegesen...

Handrást idézem:

nagyon finom kis fícsörökkel megspékelve

Új Facetime ikon
új exponáló hangeffektet kapott a kamera

<#banplz><#pias>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

pyrohun
looool 😊

clio1616v
ja vasárnap ki dolgozott? 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Kamu, de van valóságalapja.

Jim Morrison
persze persze. kamúúúúúúúúúú 😄

pyrohun
😊)))))))))))))))))

rooney8
úgy is lesz vki aki megoldja, hogy fel lehessen tenni :d 2g-re is lehet ios 4-et rakni 😄

GregSB
Most is meg tudod oldani MyWi-vel ha nagyon akarod. Tökéletesen mûködik 3G-n is.

GregSB

Jobb oldalt donwloads. Nincs ott a 3G, nem adták ki rá a betat, szóval 100%.

solo
Wifi adóként mûködik a teló😊
Ha nincs bluetooth van ez.pedig nem akartam cserélni a 3g-t:\

Ez amúgy már teljesen biztos, hogy 4.3 nincs 3g re?:'(

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

GregSB
Wifi routerként funkcionál a telefonod, a mobilinternetedet meg tudod osztani vele Wifin. Jailbreakeseknek nem újdonság, már régóta elérhetõ funkció MyWi néven a Cydiában, de azért jó hogy gyárilag is belekerül.