iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://www.engadget.com/2011/01/14/exclusive-the-future-of-the-ipad-2-iphone-5-and-apple-tv-and/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szerintem semennyire sem jobban mint a 3G -t
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az miért lehet hogy restore-olom az iphonet de kb a 60%ánál megáll a töltõ csík?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de ekkora hulyeseget... Le akarok tolteni egy ingyenes appot es az addig oke, hogy hozzak letre AppStore profilt meg minden, de bankszamlat mi a f*sznak? lehet mindenki vasarolgat, de en csak az ingyenes appokat nezem, ott is van angry birds meg can knockdown vagy mi 😄 az lenne jo, ha csak akkor kene megadni a bankszamlaszamlat, ha majd fizetos appot akarok... addig minek? hogy atutalja steve a penzt? azt ugyis olyan szamlara utalja ami a Kajman szigeteken van... 😄 Mindenesetre fura... meg hogy nem fordul el a galeriaban a kep ha elforditom 😄 legalabbis nekem nem, lehet optionst meg kene nezni? 😮 teny hogy gyors, meg a maps is szep, de azert meg nyuzom egy kicsit hogy rendes kepet kapjak rola.
@ Hellomarci
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mégis mit kéne tudnia? 😄 Alapból persze hogy "nem tud semmit", tegyél rá alkalmazásokat 😊
Bazinga!
más:
most hétvégére van kölcsönben iphone 4 kíváncsi vagyok mit tud. Egyenlõre semmit 😄
SoF II: C4z0rla
Nah mind1.
Kösz a gyors választ!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Hú mert tényleg kurvára naponta 3x szükség van ám arra, hogy a 3G-s netkapcsolatot az iPhone-odon, 5 embernél többnek oszd szét. Ááá de te nem kötözködsz, még véletlenül sem...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
SoF II: C4z0rla
Lehet a jailbreakelt appok adatait nem menti ki a backup, mindenképp kellett volna restore elõtt nyomnod egy exportot a fontosabb appokban.
valahogyan vissza tudom rakni a teljes régi cuccaimat?
Helyzet a következõ:
használom (többek özt) az iBearMoney progit amibõl (nagyon okosan) nem exportáltam ki a könyvelésemet, és most nincs meg semmi...
Próbáltam a backup-ból vissza rakatni de nem rakja. Nem ment le mindent valahogy az itunes? Tehát arra gondolok, hogy az egész mindent visszavonni és a régi progikat meg mindent visszatenni. Ilyent lehet vagy ez most az így jártam tipikus esete.<#fejvakaras>#fejvakaras>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha szerinted az iPad-es 4-5 ujjas gesture-ök vagy a hotspot funkció nem "nagyon finom feature", akkor mi? -.-
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
a "nagyon finom kis fícsörökkel megspékelve"-t az iPad-re gondolta, nem kell kiforgatni a szavait feleslegesen...
nagyon finom kis fícsörökkel megspékelve
Új Facetime ikon
új exponáló hangeffektet kapott a kamera
<#banplz>#banplz><#pias>#pias>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ha nincs bluetooth van ez.pedig nem akartam cserélni a 3g-t:\
Ez amúgy már teljesen biztos, hogy 4.3 nincs 3g re?:'(
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE