iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ma reggelre faszán megrepedt magától a hátsó borítás. Az USB csatlakozótó közepétõl, merõlegesen kb 2 centis egyenes hajszálrepedés 😞
Ezt lehet valahogy cserélni, ugyanilyen sorszámos hátlapra?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
soha nem kapcsoltam még ki a 3G-t... miért is kéne?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én egyszer hagytam bekapcsolva éjszakára a 3G-t, a 100%-os aksi reggelre 38 % lett.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nemtom amúgy, ha lockolva van a teló akkor elvileg nem nagyon kéne merülnie
de lehet a háttérben marad egy olyan program ami vmit mûvelõdik és lemeríti a telefont (lõjjél ki minden progit a futó alkalmazásokból, gps+3G -t kapcsold ki)
az is lehet hogy vmi program push -t használ, és lockolt módban is információt kér és küld
Bazinga!
Nem kell gondolkodnom a vásárláson mert ez egy ingyenes program, online játék! Van vámpiros, zombis, autós, stb. A Storm8 cég úgy szerzi a bevételét, hogy ezekhez a játékokhoz valódi pénzért árul, a játékban felhasználható virtuális pénzt!
Annó egyszer én is vettem egy ilyet az appstorból ezért van 2 kliensem (RacingLive60 prestige point)! A warez annyi, hogy telefononként csak egy game accountot lehet futattni, viszont nálam kettö volt! A második, bankár acc ami nem megy most, ahogy irtam, azért meg nem akarok/tudok venni még egy iphone-t, ipodtouch-t hogy úgy legyen 2 accountom!
WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok
Már másodszorra történik meg velem, hogy lefekvés elõtt feltöltöm a telefont (iPhone4) és úgy fekszem le aludni este, hogy kihúzom az áramból. Mind2 alkalommal reggelre teljesen lemerült. Mi lehet ennek az oka? Kb 10 óráról van szó. Vagy esténként valamit csinál magával a teló, vagy mi lehet? Nektek volt már hasonló tapasztalatotok? Vagy ez így normális?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de ha jól sejtem, nem megy a warez app... hát igen
esetleg gondolkodtál azon, hogy megveszed a progit?
Bazinga!
Fent van a storm8 - tól a Racing Live az iphonomon instalálltam hozzá egy második bankár accountot, egy RacingLive60 prestige points klienssel + udidfaker!
Eddig minden rendben volt, csak közben megszüntek ezek a prestige points kliensek és jött ki update is! Most nem tudom használni a bankár acc-ot mert azt mondja töltsem le az upgrade-ot, amit persze nem tudok mert az appstore azt mondja installálva van (hát igen a main accounton)!
Hogyan lehet erre megoldast találni? Át lehet irni valamit a telefonban hogy egy ideig ne lássa az appstore a main accountot uninstall nélkül, és addig tudjam upgradelni a második appot?
Köszi! Ha van ötlet dobjatok egy mailt plz, [email protected]
WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nagyon ritkán használam, úgyhogy lövöm is ki most azonnal. Ha egy kis E betû van a 3g logo helyén, az mi?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sötétbarom: Beállítások / általános / hálózat (Settings / General / Network)
3GS-en érdemes kikapcsolni ha nem használod, nagyon zabálja az akksit - nekem kikapcsolt 3G-vel sokszor 1,5x tovább húzta a telefon.
Clio: hol kell kikapcsolni a 3G-t? Ha kikapcsolom, akkor kevésbé eszi az akksit nem?
(ez már lefutott kör, csak azért mert neked nicns rá szükséged sok embernek van)
Ha volt eddig rajta GPRS, annak is meg kellett volna jelennie (kis karika ott ahol az E vagy 3G szokott megjelenni)
Szóval most rendeltem bele kezdésnek egy 100 megás csomagot online (nincs hûségidõ, szal max lemondom, ha nem jó, meg faternak bõven jó lesz egyelõre a 100 mb), hogy azzal megy-e. Elvileg már aktív a szolgáltatás, de még nem jelent meg a 3G. Kicsit várok vele.
Sima forgalomalapú mobilinternet van, lehet, ez a baja... T-mobil felhívtam, de nem tudtak segíteni, azt mondták, hogy lehet hibás a teló, de ugye kiderült, hogy nem az.
Elõszir is Settings, general, restore vagy reset nem tudom, és ott reset network settings. Ha ez nem oldja meg akkor nyomj rá egy restore-t itunesban, de csak akkor, ha nem unlockolt a telefon.
Éccsapa megkapta egy barátjától a régi iPhone 3G 8GB-osát. Be is üzemeltem neki, iTunes szinkronizálás stb. De valamiért nem akar felmenni a mobilhálózatra. A T-mobile szöveg mellett nincs se E(dge) betû, se 3G, se karika (GPRS). Beállításokban be van kapcsolva a mobilinternet és a 3G is. Próbáltam újraindítani, szoftvert frissíteni, de semmi. Nem tudom, mi lehet a baja. Külföldi fórumokon csak azt írták hasonló problémákra, hogy hálózati probléma, de az én ájfonom tökéletesen mûködik.
Volt network settings reset is, de nem segített.
Tudtok segíteni? 😞 (garancia, ilyesmi nem él, ugye, hiszen kb 2 éves teló) Remélem, nem valami hardveres gubanc 😞
Én most fogok 4-es szifont venni, de max 1,5-2 évig fogom használni. 2 évente kell sajnos cserélni ezeket...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amúgy http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=6857