iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Kicseréltem a simkártyát, és faszán mûködik! Köszi a tippet! 😊

Viszont ma reggelre faszán megrepedt magától a hátsó borítás. Az USB csatlakozótó közepétõl, merõlegesen kb 2 centis egyenes hajszálrepedés 😞

Ezt lehet valahogy cserélni, ugyanilyen sorszámos hátlapra?
Lacee
ott valami adatforgalom lehetett inkább, vagy térerõ-para és folyamatosan kereste a hálózatot, mert nekem a wifi és 3g mindig be van kapcsolva, így merül 10%-ot a 4.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Zetorg
humiariból 😄

Én se nyomtam még ki a 3G-t nem gondoltam volna, hogy ennyit számít.
Tikal
??
soha nem kapcsoltam még ki a 3G-t... miért is kéne?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szerintem a 3G hálózat lehetett a bibi.
Én egyszer hagytam bekapcsolva éjszakára a 3G-t, a 100%-os aksi reggelre 38 % lett.
Lacee
nekem egy éjszaka alatt (8-9 óra) olyan 5 és 10% között szokott merülni, több nem nagyon volt még soha.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Be volt zárva minden. Nem tudom mi lehetett. 3G+gps-nek szerintem nem kéne ennyire merítenie. Push csak az e-mailnél van belõve. No mind1, legközelebb jobban figyelek.😊
precision
akkor nem warez hanem cheat, ok 😊
nem tudjuk mi a megoldás...

Bazinga!

precision
az a legegyszerûbb ha fligh mód -ba rakod lefekvéskor a telót (persze ha nem életbevágóan fontos, hogy az éjszaka közepén is elérhetõ legyél)
nemtom amúgy, ha lockolva van a teló akkor elvileg nem nagyon kéne merülnie
de lehet a háttérben marad egy olyan program ami vmit mûvelõdik és lemeríti a telefont (lõjjél ki minden progit a futó alkalmazásokból, gps+3G -t kapcsold ki)
az is lehet hogy vmi program push -t használ, és lockolt módban is információt kér és küld

Bazinga!

Hát ha semmit nem értesz, akkor pont fölösleges volt hozzászolnod!
Nem kell gondolkodnom a vásárláson mert ez egy ingyenes program, online játék! Van vámpiros, zombis, autós, stb. A Storm8 cég úgy szerzi a bevételét, hogy ezekhez a játékokhoz valódi pénzért árul, a játékban felhasználható virtuális pénzt!
Annó egyszer én is vettem egy ilyet az appstorból ezért van 2 kliensem (RacingLive60 prestige point)! A warez annyi, hogy telefononként csak egy game accountot lehet futattni, viszont nálam kettö volt! A második, bankár acc ami nem megy most, ahogy irtam, azért meg nem akarok/tudok venni még egy iphone-t, ipodtouch-t hogy úgy legyen 2 accountom!

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

Hello mindenki.
Már másodszorra történik meg velem, hogy lefekvés elõtt feltöltöm a telefont (iPhone4) és úgy fekszem le aludni este, hogy kihúzom az áramból. Mind2 alkalommal reggelre teljesen lemerült. Mi lehet ennek az oka? Kb 10 óráról van szó. Vagy esténként valamit csinál magával a teló, vagy mi lehet? Nektek volt már hasonló tapasztalatotok? Vagy ez így normális?
ProGabe
a hétvégén ingyenes a Geared 2!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
te, egy árva mukkot nem értek abból amit írsz 😄

de ha jól sejtem, nem megy a warez app... hát igen

esetleg gondolkodtál azon, hogy megveszed a progit?

Bazinga!

Tud valaki nekem segíteni?
Fent van a storm8 - tól a Racing Live az iphonomon instalálltam hozzá egy második bankár accountot, egy RacingLive60 prestige points klienssel + udidfaker!
Eddig minden rendben volt, csak közben megszüntek ezek a prestige points kliensek és jött ki update is! Most nem tudom használni a bankár acc-ot mert azt mondja töltsem le az upgrade-ot, amit persze nem tudok mert az appstore azt mondja installálva van (hát igen a main accounton)!
Hogyan lehet erre megoldast találni? Át lehet irni valamit a telefonban hogy egy ideig ne lássa az appstore a main accountot uninstall nélkül, és addig tudjam upgradelni a második appot?

Köszi! Ha van ötlet dobjatok egy mailt plz, [email protected]

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

clio1616v
én 1 nap 4-5 órákat telefonálok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

I.C.ram
1,5 év alatt 1x nem szakadt meg hívásom...
clio1616v
a Beállítások rész alatt van ahol a GPS és a Bluetooth

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
igen sõt a telefonálásnál nem szakad meg annyiszor

GregSB
Edge.

SötétBarom
Király!

Nagyon ritkán használam, úgyhogy lövöm is ki most azonnal. Ha egy kis E betû van a 3g logo helyén, az mi?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

GregSB
Sok embernek meg nem csak ott.

Sötétbarom: Beállítások / általános / hálózat (Settings / General / Network)

3GS-en érdemes kikapcsolni ha nem használod, nagyon zabálja az akksit - nekem kikapcsolt 3G-vel sokszor 1,5x tovább húzta a telefon.

I.C.ram
Nekem meg a város közepén, autópályán, puszta közepén 😊
SötétBarom
Én például kizárólag wifin netezem.

Clio: hol kell kikapcsolni a 3G-t? Ha kikapcsolom, akkor kevésbé eszi az akksit nem?

I.C.ram
hát nem is tudom... 50x gyorsabb sebesség talán?
clio1616v
nekem wifin kell a gyors internet

GregSB
Gyors internet.

(ez már lefutott kör, csak azért mert neked nicns rá szükséged sok embernek van)

clio1616v
mi értelme a 3gnek?

I.C.ram
mi értelme 3G nélkül az ájfonnak?
clio1616v
én a 3G-t alapból kikapcsoltam ne fogyasszon feleslegesen és 3g nem mindenhol van és a hívások emiatt többször szakadnak meg 3G-s telefonáláskor

I.C.ram
Mikor vettem az én ájfonom, akkor le akartak gombolni a kb 10-11 éves westel900-as kártyacserémért valami 2kval, mert nem volt elég öreg nekik... Kérdeztem, hogy akkor mi számít öregnek? a 20 éves kártya?
GregSB
Az nem számít semmit. haver Westeles kártyája folyamatosan dobálta a hívásokat. Õ is azt hitte a telója romlott el, de mint kiderült a SIM-el volt a baj. Ingyen kicserélik egy újra, és utánna szerintem jó lesz.

I.C.ram
Westel900-as még, de fiatalabb, mint az enyém (szintén Westel900), ami tökéletesen mûködik.
GregSB
Milyen régi a SIM káryta? Ha nagyon régi (5-6 éves), akkor az okozhat ondot, érdemes újat kérni.

Ha volt eddig rajta GPRS, annak is meg kellett volna jelennie (kis karika ott ahol az E vagy 3G szokott megjelenni)

I.C.ram
Még mindig nincs 3G, pedig már kb 15 perce aktív a netcsomag... 😞 Várok holnapig, aztán zaklatom a tmobilosokat.
I.C.ram
Hát elvileg van (az online felület és a tmobilos csajszi szerint is), de csak sima forgalomalapú. elvileg az csak GPRS (most vettem csak észre az online ügyfélszolgálaton).

Szóval most rendeltem bele kezdésnek egy 100 megás csomagot online (nincs hûségidõ, szal max lemondom, ha nem jó, meg faternak bõven jó lesz egyelõre a 100 mb), hogy azzal megy-e. Elvileg már aktív a szolgáltatás, de még nem jelent meg a 3G. Kicsit várok vele.
Ha jól tudom, SIM-et is lehet újat kérni, ha esetleg az lenne hibás. De nagy a valószínûsége, hogy valóban beállítás gondja van. Van a kártyán internet elõfizetés?
I.C.ram
Na kipróbáltam az én simmel is. Azzal van 3G, szóval valami szolgáltató gebasz lesz. Beraktam a rossz simkártyát a 3GSembe, és ott sincs mobilinternet.

Sima forgalomalapú mobilinternet van, lehet, ez a baja... T-mobil felhívtam, de nem tudtak segíteni, azt mondták, hogy lehet hibás a teló, de ugye kiderült, hogy nem az.
I.C.ram
nyomtam egy restoret, nem javult meg 😞
I.C.ram
Tegnap este raktam fel rá az új ios-t, de azért nyomok megint egy restoret.
Nem hiszem, hogy hardveres hiba lesz, bár persze elõfordulhat.
Elõszir is Settings, general, restore vagy reset nem tudom, és ott reset network settings. Ha ez nem oldja meg akkor nyomj rá egy restore-t itunesban, de csak akkor, ha nem unlockolt a telefon.
I.C.ram
ja, kimenõ, bejövõ hívások tökéletesen mennek.
GregSB
Telefonálni lehet vele?

I.C.ram
*mobilhálózatra=mobilinternet-hálózatra
I.C.ram
Sziasztok!

Éccsapa megkapta egy barátjától a régi iPhone 3G 8GB-osát. Be is üzemeltem neki, iTunes szinkronizálás stb. De valamiért nem akar felmenni a mobilhálózatra. A T-mobile szöveg mellett nincs se E(dge) betû, se 3G, se karika (GPRS). Beállításokban be van kapcsolva a mobilinternet és a 3G is. Próbáltam újraindítani, szoftvert frissíteni, de semmi. Nem tudom, mi lehet a baja. Külföldi fórumokon csak azt írták hasonló problémákra, hogy hálózati probléma, de az én ájfonom tökéletesen mûködik.

Volt network settings reset is, de nem segített.

Tudtok segíteni? 😞 (garancia, ilyesmi nem él, ugye, hiszen kb 2 éves teló) Remélem, nem valami hardveres gubanc 😞
GregSB
Lockinfo vagy intelliscreen.

GregSB
Nem éri meg már 3G-t se venni szerintem, iszonyat lassú és jönnek elõ a 2 éves modelleken sorra a hibák. Akkor már inkáb tényleg ZTE Blade. Ugyanannyi ba kerül és vadi új.

Én most fogok 4-es szifont venni, de max 1,5-2 évig fogom használni. 2 évente kell sajnos cserélni ezeket...

SötétBarom
Nem létezett. Eddig. ^^

Tikal
Teljesen értelmetlen iphonet venned, iphone 3G-t vegyél legalább, nem sokkal kerül többe, mondjuk az is lassu lesz, de te tudod... egyébként az nem 2G hanem az elsõ iPhone, nem? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
szerintem ilyen magyar szó nem létezik😄
amúgy http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=6857