iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
ez mire is jó?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Lesz! 😊

GregSB
4.3 nem lesz iPhone 3G-re és iPod Touch 2G-re. 4.2.1 a legutolsó SW update ezekre a készülékekre.

GregSB
Na, megjelent az iOS 4.3 elsõ bétája! 😊

Kiváncsi vagyok lesz e Wifi hotspot benne.

Arcor
Én fizettem a call counterért, nem volt gond. Paypalnál reklamálhatsz ha valami nem okés.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Dzsega
áhh akkor inkább bukom a dolgaimat...
Most más bajom van...
Intelliscreen nem megy, cyntact nem megy...<#szomoru1>
A cydias vásárlással kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mennyire biztonságos (elvégre egy rakás hekker csinálta 😄)?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Jailbreakes telóról készült backup néha tud anomáliákat okozni, de egy próbát megér. Max ha azt tapasztalod hogy bugos utánna a készülék, akkor restoreolod még1x erre a custom FW-re.

Dzsega
jipííí<#vigyor2>
iPhone 3Gs (oldboot) 4.2.1 (bb 05.11.07) JB-elve (untethered) és függetlenítve.<#papakacsint>
ha nem mondod, hogy lehet akkor még mindig csak várnék... Köszi!<#integet2>

Némi idõ mire mindent visszateszek<#szomoru1>
Ilyenkor nyomhatok back-upot vagy a new iPhone-t válasszam?

kispeki
Több töltõvel is kipróbáltam, egyikkel se mûködött. (Két-két egymáshoz tartozó kábellel.) Viszont érdekes, hogy gépbe bedugva minden úgy mûködik ahogy kell. T-mobile szervízben még nem voltam, mert jailbreakelt, és ha lehet, akkor nem szeretném restoreolni (mivel így is meggyûlt a JB-vel a bajom). Viszont utazásoknál, meg ahol nincs gép a közelben, kéne az adapter.

SoF II: C4z0rla

Dzsega
nem lehet, hogy a hálózati töltõ rossz?

Zetorg
csak untethered van rá.
gyári fw, utána redsn0w 0.9.6b5

Lacee
iphone 4-re létezik 4.2.1 jailbreak? unlockra nincs szükségem, szóval a baseband nem számít.
frissítsem az itunes-os firmware-re, aztán utólag jailbreak, vagy kell egy CFW?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kispeki
Hali! Pár napja a telefonomat nem tudom tölteni váltóáramról, csak géprõl. Kipróbáltam másik kábellel, de még mindig semmi. Tehát valszeg a telóval van a gond, de nem tudom mi. 4.1-es limera1n-el jailbreakelt telom van 5-os basebanddel...

ötlet? 😊

Akármilyen másik telóra

Az is jó megoldás, ha vmivel az iphone simjére tudnám másolni a neveket
GregSB
Másik iPhonera vagy másik akármilyen telóra? Elsõ: Bump, második: iBluenova (talán tudja, nem vagyok biztos benne).

Erre semmi 5let?
Arcor
Egy free app letöltésével kezd el a reget akkor lesz none opció.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Omega888
Nyilván semmi, de mivel nincsen bankkártyám igy nehézkes lenne, másét (rokon) meg minimum hogy nem irom be.

precision: Akárhányszor próbáltam, magyar email címmel soha nem dobta ki a "none" lehetõséget.

GregSB
OFF:
Szerintem meg borzasztó lehet, egy kocsiba legyen már kormánykerék... egy élmény lehet ezzel Y-ozni <#whatever>

Dzsega
OFF:
vezess.hu
Sztem nem rossz elgondolás. Városba tökéletes mint a Smart vagy inkább az IQ (merthogy az ha nagyon muszáj szintén 4 személyes). Vezethetõség szempontjából pedig még jó is lehet.
ON

Ezzen vezessen valaki 100+km-t és utána egészségére baxod 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Tikal
miért mi lesz ha megadod a bankártyaszámod? vagy vásárolni se vásárolsz vele, csak automatábol veszel fel pénzt? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
a formája elég nyomi, meg a kormányt sem értem miért jo egy ilyen rud...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mila69en
ááá segítsetek mert most fogok sokkot kapni😄 gyerek széttépte ebben a pillanatban az adatkábelem:/ telom mindjá lemerül nem tudom tölteni, hirtelen kábelt sem tudok szerezni, nem tudom melyik színût hova forrasszam vissza?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

clio1616v
semmi baj

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dzsega

GregSB

precision
...

regelj egy magyar store accot, és a payment -nél add meg hogy "none" és nem kell megadni bankkártyát

Bazinga!

kispeki
Ezért már én is megkaptam, amikor a jailbreakkel szarakodtam 😄 kemény 1 oldalnyi lebaszás vár. 😄

mila69en
nem tudtok valami normális kép galériát? amibe lehet importálni könnyen képeket albumokat, privát albumokat létrehozni, jól is néz ki, az eredeti elég fapados😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

GregSB
Azért, mert az ingyenes az úgy ingyenes, hogy a trémobil fizetett érte helyetted eg bizonyos összeget. Nemtom hogy letöltésenként részesedik e még efelett a Navigon, de ha igen akkor a fejlesztõkkel baszol ki a warezzal. Emberekkel, akik napi 8 órában dolgoztak ezen a programon, hogy neked jó legyen. De ha gondolod akkor mostantól lopd a kenyeret is a péktõl, minek fizetni érte ha lopni is lehet?

rooney8
ezért az utolsó mondatért még meg fognak kövezni 😄

legalább ne hangoztatnád 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Dzsega
"...de minek ingyenes ha a fizetõset is el lehet lopni?"<#szomoru1>
Tipikus magyar mentalitás...

clio1616v
tedd fel a tört Európásat

nekem van magyar és USA accom is, de minek ingyenes ha a fizetõset is el lehet lopni?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Omega888
Sziasztok

Tudja valaki hogyan tudnám rátenni a iphone 4-esemre az ingyenes tmobil navigont ? Van erre valami mód ?

Tekintve hogy az accountom csak a US Store-ba jó, mivel nem szivesen adok meg bankártyaszámot.

tudtok mondani egy alkalmazast, amivel a telefonkonyvben lévõ kontaktokat át tom küldeni bluetoothon egy masik telora ?
GregSB
Bingo! (ha elõte olyan BB volt rajta, ami függetleníthetõ)

Sephi
Varjal.

Tehat ha szerzek 4.2.1 ISPW-t amibol ki van veve a baseband frissites, akkor akar fugettlenithetem a telomat?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsega
Este erõt veszek magamon aztán nekiugrok. Remélem nem cseszem el. <#zavart1>

GregSB
Ha régi ibootos, akkor mehet rá 4.2.1 is, azon untethered lesz a JB.

Gyári FW-t viszont ne tegyél rá, mert akkor nem lehet függetleníteni, csak iPad basebanddel. Csinálj, vagy szerezz valahonnan 4.2.1 Customot, ami nem frissíti a basebandet.

Dzsega
ha jól értem akkor az én régi bootos 3Gs-em (05.11.07 iOS 3.1.2) simán fel lehet tenni a 4.1-et (cunstom) amit aztán lehet JB-elni meg függetleníteni?

GregSB
Pontosabban a 3G-nél és 3GS-nél is van BB csekkolás, de ott megoldották ennek kijátszását egy patch-csel. (ezért szívás az iPad basebandet feltenni, mert utánna nem tudsz gyri 4.2.1-re restoreolni, mivel csekkolni fogja a BB-t és nem fog bebootolni)

4-esnél még nincs erre megoldás.

GregSB
Ez csak 4-esnél van, 3GS-en és 3G-n megy a 4.2.1 régebbi basebanddel.

GregSB
Nem, a 4.2.1-ben már van BB ellenõrzés. Magyarul ha fel is tudod tenni BB update nélkül, nem fog elindulni, mert csak 3.xxx-es BB-vel hajlandó bebootolni.

clio1616v
a 4.2.1 verziót fel tudom úgy telepíteni, hogy az ne módosítsa a basebandet, hanem maradjon az unlockolható 01.59.00?

GregSB
Nincs, se a 3.xxx-hez (ami a 4.2.1-es modem firmwareje).

clio1616v
értem

akkor a 02.xxx basebandhez még nincs unlock?

GregSB
baseband = Modem firmware

GregSB
Igen.

A 4.1-hez gyárilag a 2.xxx-es baseband tartozik, és azt nem lehet függetleníteni. Az 1.59.00 a 4.0.2-es baseband verziószáma. Ez maradt a készülékeden, BB update nélkül került fel rá a 4.1.

clio1616v
Verzió: 4.1 (8B117)
Modell: MC608LL
Modem firmware: 01.59.00