iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Most más bajom van...
Intelliscreen nem megy, cyntact nem megy...<#szomoru1>#szomoru1>
A cydias vásárlással kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mennyire biztonságos (elvégre egy rakás hekker csinálta 😄)?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
iPhone 3Gs (oldboot) 4.2.1 (bb 05.11.07) JB-elve (untethered) és függetlenítve.<#papakacsint>#papakacsint>
ha nem mondod, hogy lehet akkor még mindig csak várnék... Köszi!<#integet2>#integet2>
Némi idõ mire mindent visszateszek<#szomoru1>#szomoru1>
Ilyenkor nyomhatok back-upot vagy a new iPhone-t válasszam?
SoF II: C4z0rla
frissítsem az itunes-os firmware-re, aztán utólag jailbreak, vagy kell egy CFW?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ötlet? 😊
Az is jó megoldás, ha vmivel az iphone simjére tudnám másolni a neveket
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
precision: Akárhányszor próbáltam, magyar email címmel soha nem dobta ki a "none" lehetõséget.
Szerintem meg borzasztó lehet, egy kocsiba legyen már kormánykerék... egy élmény lehet ezzel Y-ozni <#whatever>#whatever>
vezess.hu
Sztem nem rossz elgondolás. Városba tökéletes mint a Smart vagy inkább az IQ (merthogy az ha nagyon muszáj szintén 4 személyes). Vezethetõség szempontjából pedig még jó is lehet.
ON
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
regelj egy magyar store accot, és a payment -nél add meg hogy "none" és nem kell megadni bankkártyát
Bazinga!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
legalább ne hangoztatnád 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Tipikus magyar mentalitás...
nekem van magyar és USA accom is, de minek ingyenes ha a fizetõset is el lehet lopni?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Tudja valaki hogyan tudnám rátenni a iphone 4-esemre az ingyenes tmobil navigont ? Van erre valami mód ?
Tekintve hogy az accountom csak a US Store-ba jó, mivel nem szivesen adok meg bankártyaszámot.
Tehat ha szerzek 4.2.1 ISPW-t amibol ki van veve a baseband frissites, akkor akar fugettlenithetem a telomat?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gyári FW-t viszont ne tegyél rá, mert akkor nem lehet függetleníteni, csak iPad basebanddel. Csinálj, vagy szerezz valahonnan 4.2.1 Customot, ami nem frissíti a basebandet.
4-esnél még nincs erre megoldás.
akkor a 02.xxx basebandhez még nincs unlock?
A 4.1-hez gyárilag a 2.xxx-es baseband tartozik, és azt nem lehet függetleníteni. Az 1.59.00 a 4.0.2-es baseband verziószáma. Ez maradt a készülékeden, BB update nélkül került fel rá a 4.1.