iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SoF II: C4z0rla
PDF-eket és epub könyveket a gyári iBooks tudja kezelni. iTuneson keresztül tudod rámásolni a telóra.
Not true. Ott megjelenik az utolsó 15-20 alkalmazás ikonja, olyan sorrendben ahogy elindítottad õket. Azok is ott vannak, amik már nem futnak a háttérben, mivel a rendszer automatikusan kilövi õket egy idõ után a háttérbõl. Azt a listát _nem_ kell folyamatosan üríteni, nem kell kilõni onnan mindent, egyáltalán nem fog többet bírni az akksi ha onnan kiszedsz mindent.
Ami merítheti az akksit: túl sok proginál van bekapcsolva a push notification, 3G, illetve a hactivált telefonok is gyorsabban merülnek, mintha gyári kártyával lennének beaktibálva.
ha 3gnél nem mûködik a wifi mennyi a legmagasabb ár amiért tudják javítani? olvastam, hogy végsõ esetbe alaplapcsere is kellhet? 😮
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Leszedtem egy könyvet a kalózöbölbõl. .pdf ill. .mobi formátum volt a rarban. Ezeket hogy helyezzem fel a telóra? Dropboxon keresztül sikerülhet?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez kb másfél hónap. Amúgy jó a meglátásod, utálok telefonálni 😄D
hány napja nulláztad?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
// Van cydiában egy "RemoveBG" nevû progi, ami egyszerre kilövi az összeset //
SoF II: C4z0rla
Illetve vannak bizonyos appok, amiket ki kell lõni a háttérbõl, mert eszik az akksit.
az lenne a kérdésem,hogy mi a facért merül le fél nap alatt?valami fut a háttérben vagy mi?
2 napja nem tudok itunes backup-ot csinálni
Ha jobb klikkelek az iphone jelre nincs ott a backup, csak a restore from backup, mi a.. ez?
Hogy lehet még rávenni, hogy backup-oljon?
WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Napokban(hétfõn) történt, hogy meghalt a 3g-m tapija, és felül pontos nyomást nem érzékelt, csak húzást.Nézegettem, hogy akkor most mi legyen, és találtam egy hirdetést, amibenfehér digitizer volt meghirdetve. Gondolkoztam is, hogy de jó lenne, de közép keret is kéne, ami meg drága, meg a gomb azért mégse fekete legyen már és rátaláltamerre a hirdetésre..írtam az embernek, és szó szót követett az elképzelésekrõl, és mondta, hogy a kinézett 11 000 ft-s pakk ból is van fehér, mondtam, hogy az jó lesz.Meg beszéltük ma 5 re a találkát, odamentünk, sajnos kicsit el volt csúszva, sebaj, kerültünk haverral egyet a városba, majd visszamentünk. Kész is lett pár perc alatt, nagyon profi munka, és rohadt jól néz ki.Nemmellesleg elég egyedi, nemrégiben kezdte egy angol cég gyártani a cumót, elméletileg ebben már 3gs gomb van, szóval ezzel se lesz gond😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Telenornál is valami hasonló lesz, most nem kaptak iPhoneból, elkezdték reklámozni a másik nagy sláger terméke(ke)t, aztán valamikor majd õk is csatlakoznak...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Bazinga!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
mennyibe fáj egy lcd csere? 😄 ha nem sok akkor érdekelne a dolog
beszeljukmac.com
vagyesetleg vatera.hu
nekem van egy iphone 2G -m, de van rajta egy raklap halott pixel, szóval nem igazán jó vétel 😄
Bazinga!
"A bekapcsoló gomb hibáját nagy valószínûséggel a készülék felsõ szalagkábelének problémája okozza. Ennek a cseréje iPhone 2G esetében 7.500 forintba kerül. A beszerelt alkatrészre, és az elvégzett munkára 3 hónap garanciát vállalunk."
hát ez így nekem nem érné meg, mert amennyivel olcsóbban adja, a szereléssel már több lenne mint amennyit ér valójában és még ott a lehetõség hogy a szoftveres hiba nem javítható...
mondd meg az eladónak, hogy csináltassa meg (természetesen te kifizeted a vételkor azt az ~5ezer pluszt amibe kerül a javítás) és rakja is rá a szoftvert õ, és csak akkor vedd meg a telefont, ha tényleg mûködik
mert így nem lehet tudni, hogy tényleg az e a baja, vagy sem (biztosra kell menni, fõ az elõvigyázatosság)
Bazinga!
ja és ezt a szoftveres hibát ugye ki lehet javítani miután kicserélték a gombot?
Lenne nekem 1 3g 8GB-s iPhone-om a napokba bemondta a bekapcsoló gomb az unalmast. :S
Mennyibe fájna ezt +csináltatni ?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Eladó Iphone 2g, gomb és szoftverhiba
Iphone 2G , gomb és szoftverhiba, ami annyit takar ,hogy egy ideje alig érzékelte a bill. zárat, és egy nem sikerült restore során,(ami a nem mûködõ gomb miatt nem sikerült) berakta magát usb módra ( usb kábel a kijelzõn ). Egy gombcsere és unlock után szuperálna.
Eleje szinte karcmentes hátulja ütött kopott , képernyõ hibátlan nincs halott pixel minden mûködik rajta tökéletesen.
Dobozában, dokkoló , usb kábel, töltõ, és tisztítókendõvel adom."
ez így mennyire reális? ha kicserélik a gombot akkor utána vissza lehet állítani mûködõképesre? 😄 elvileg a bekapcsoló gomb a hibás, ennek kb. mennyi lenne a cseréje?
Nekem volt már hasonló, szintén 3G-m van.. csak dugd be mégegyszer a füllhallgatót majd húzd ki megint.. valamikor rosszul érzékeli.
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
Nemrég vettem egy Iphone 3g 8gb-os telefont, jailbreakkel, 4.2-es rendszerrel.
A hiba a következõ: a telefon néha átvált fejhallgatóra, de úgy hogy semmit nem csinálok vele, a fejhallgató sincs bedugva. Találkozott valaki már ilyennel? Mi okozhatja?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Kérlek segítsetek!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
<#eljen>#eljen>
http://9gag.com/gag/5135249