iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kispeki
Igen, de ha sok progi fut háttérben ami használja a 3G-t és/vagy push-t, akkor az bizony meríti. És nem hiszem el, hogy ha valami fut a háttérben, az semennyit nem használ az akkuból. Bármi ami fut, az valamennyit merít is szvsz... 😊

SoF II: C4z0rla

GregSB
A .mobit fingom sincs mivel tudod megnyitni, alapból nem támogatja a készülék.

PDF-eket és epub könyveket a gyári iBooks tudja kezelni. iTuneson keresztül tudod rámásolni a telóra.

GregSB
"Nyomd le kétszer egymás után a HOME gombot, ekkor alul megjelennek a háttérben futó alkalmazások. "

Not true. Ott megjelenik az utolsó 15-20 alkalmazás ikonja, olyan sorrendben ahogy elindítottad õket. Azok is ott vannak, amik már nem futnak a háttérben, mivel a rendszer automatikusan kilövi õket egy idõ után a háttérbõl. Azt a listát _nem_ kell folyamatosan üríteni, nem kell kilõni onnan mindent, egyáltalán nem fog többet bírni az akksi ha onnan kiszedsz mindent.

Ami merítheti az akksit: túl sok proginál van bekapcsolva a push notification, 3G, illetve a hactivált telefonok is gyorsabban merülnek, mintha gyári kártyával lennének beaktibálva.

rooney8
hali
ha 3gnél nem mûködik a wifi mennyi a legmagasabb ár amiért tudják javítani? olvastam, hogy végsõ esetbe alaplapcsere is kellhet? 😮

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

clio1616v
pont ma néztem az enyémet 2 hónapja van meg nekem és 4 nap 7 órán vagyok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

SötétBarom
Más:

Leszedtem egy könyvet a kalózöbölbõl. .pdf ill. .mobi formátum volt a rarban. Ezeket hogy helyezzem fel a telóra? Dropboxon keresztül sikerülhet?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
De. Nekem például a deathworm volt olyan, hogy elkezdtem vele játszani, aztán ott kellett hagynom, de a háttérbõl nem lõttem ki. Fél nap alatt megette a feszkót. 😞

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Még soha <#idiota>

Ez kb másfél hónap. Amúgy jó a meglátásod, utálok telefonálni 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

clio1616v
nem nagyon telefonálsz...

hány napja nulláztad?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

passatgt
de az nem jelenti azt, hogy ette az akksit

Snexi
bazd,köszi szinte az összes alkalmazás futott a háttérben ezekszerint

kispeki
4.0 felett alapból benne van a multitask (talán még 3.x felett is), és attól hogy HOME gombot nyomsz, még a háttérben futni fog. Nyomd le kétszer egymás után a HOME gombot, ekkor alul megjelennek a háttérben futó alkalmazások. Úgy tudod "kilõni" õket, mint ahogyan egy alkalmazást törölsz. (Hosszan bökj rá, megjelenik a bal felsõ sarokban az X).

// Van cydiában egy "RemoveBG" nevû progi, ami egyszerre kilövi az összeset //

SoF II: C4z0rla

Snexi
hogyan lehet kivenni a háttérbõl?amúgy ha játszom és megnyomom a home gombot nem fut tovább a háttérben az alkalmazás (játék)

SötétBarom
Ezt most lõttem, nekem ennyit bír a 3GS:

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
3g kikapcs, problem solved. 😄
Illetve vannak bizonyos appok, amiket ki kell lõni a háttérbõl, mert eszik az akksit.

Snexi
3gs-em van,szerintem a legújabb szoftverrel
az lenne a kérdésem,hogy mi a facért merül le fél nap alatt?valami fut a háttérben vagy mi?

Tud valaki segíteni?
2 napja nem tudok itunes backup-ot csinálni
Ha jobb klikkelek az iphone jelre nincs ott a backup, csak a restore from backup, mi a.. ez?
Hogy lehet még rávenni, hogy backup-oljon?

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

Lacee
Karmester app, szerintem hatalmas 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

solo
Hai.
Napokban(hétfõn) történt, hogy meghalt a 3g-m tapija, és felül pontos nyomást nem érzékelt, csak húzást.Nézegettem, hogy akkor most mi legyen, és találtam egy hirdetést, amibenfehér digitizer volt meghirdetve. Gondolkoztam is, hogy de jó lenne, de közép keret is kéne, ami meg drága, meg a gomb azért mégse fekete legyen már és rátaláltamerre a hirdetésre..írtam az embernek, és szó szót követett az elképzelésekrõl, és mondta, hogy a kinézett 11 000 ft-s pakk ból is van fehér, mondtam, hogy az jó lesz.Meg beszéltük ma 5 re a találkát, odamentünk, sajnos kicsit el volt csúszva, sebaj, kerültünk haverral egyet a városba, majd visszamentünk. Kész is lett pár perc alatt, nagyon profi munka, és rohadt jól néz ki.Nemmellesleg elég egyedi, nemrégiben kezdte egy angol cég gyártani a cumót, elméletileg ebben már 3gs gomb van, szóval ezzel se lesz gond😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

SötétBarom
Töltöm! 😄

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Lol

GregSB
Nem pártoltak át, az összes szolgáltató forgalmaz androidos telókat is iPhone mellett, csak õk valószínû nem tudtak megegyezni az Apple-el. Egyébként jól emlékszel, még nyáron voltak hírek, azt ígérték hamarosan lesz iPhone náluk, aztán nagy qss, és végül elkezdték erõsen promotálni az androidos telefonokat. Pontosan ugyan azt csinálják, mint az amcsi Verizon szolgáltató, aki miután nem kapott iPhonet (ott az ATT lett kizárólagos forgalmazó), elkezdte agresszíven támadni reklámokkal azt (droid does kampány, ha valakinek ez mond valamit). A legnagyobb androidot promotáló szolgáltató voltak 2009-ben, aztán mostmár pár nap múlva náluk is lehet kapni a szifont, egybõl visszavettek 😄

Telenornál is valami hasonló lesz, most nem kaptak iPhoneból, elkezdték reklámozni a másik nagy sláger terméke(ke)t, aztán valamikor majd õk is csatlakoznak...

rooney8
közbe utánaolvastam és 2g-nél csak kompletten lehet cserélni az üveg+digitizer+lcd-t... így pedig nagyon sok lenne 😞

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hát még tavaly tavasszal voltak hírek hogy fogja, de utána néztem és úgytûnik átpártoltak az androidos mobilokra.. Fasza, akkor vehetek függetlenül.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

precision
nincs, nem hallottam volna, hogy tervezi a "pannon" az iphone árusítását

Bazinga!

precision
fogalmam sincs... 😊 sosem érdekelt annyira a dolog, mert egyrészt mûködik így is a telefon (jó persze ronda a sok hiba) másrészt úgy voltam vele, hogy van más helye is a pénznek, amíg nem létszükség addig nem foglalkozok vele

Bazinga!

Telenornál még mindig nincs iphone 4????

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

rooney8
tudom, már a létezõ összes helyen néztem, de az én pénztárcámnak nem találtam megfelelõt :S

mennyibe fáj egy lcd csere? 😄 ha nem sok akkor érdekelne a dolog

precision
hardverapro.hu
beszeljukmac.com
vagyesetleg vatera.hu

nekem van egy iphone 2G -m, de van rajta egy raklap halott pixel, szóval nem igazán jó vétel 😄

Bazinga!

rooney8
ha már itt tartunk, ha valakinek van eladó 2g-je, az írjon privátot! 😊

rooney8
most kérdeztem meg egy szerviztõl hogy mennyiért javítanák...

"A bekapcsoló gomb hibáját nagy valószínûséggel a készülék felsõ szalagkábelének problémája okozza. Ennek a cseréje iPhone 2G esetében 7.500 forintba kerül. A beszerelt alkatrészre, és az elvégzett munkára 3 hónap garanciát vállalunk."

hát ez így nekem nem érné meg, mert amennyivel olcsóbban adja, a szereléssel már több lenne mint amennyit ér valójában és még ott a lehetõség hogy a szoftveres hiba nem javítható...

precision
gyanús az a hirdetés nekem
mondd meg az eladónak, hogy csináltassa meg (természetesen te kifizeted a vételkor azt az ~5ezer pluszt amibe kerül a javítás) és rakja is rá a szoftvert õ, és csak akkor vedd meg a telefont, ha tényleg mûködik

mert így nem lehet tudni, hogy tényleg az e a baja, vagy sem (biztosra kell menni, fõ az elõvigyázatosság)

Bazinga!

precision
egy, azaz 1 darab hozzászólást kellett volna visszaolvasnod... 😄
na mind1 😄

Bazinga!

rooney8
értem, köszi 😊
ja és ezt a szoftveres hibát ugye ki lehet javítani miután kicserélték a gombot?

Üdv.
Lenne nekem 1 3g 8GB-s iPhone-om a napokba bemondta a bekapcsoló gomb az unalmast. :S
Mennyibe fájna ezt +csináltatni ?
Lacee
maga a gomb kb 1500+áfa iDokinál, a szerelés ugyanott kb 4000 forint.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

rooney8
hali

"Eladó Iphone 2g, gomb és szoftverhiba

Iphone 2G , gomb és szoftverhiba, ami annyit takar ,hogy egy ideje alig érzékelte a bill. zárat, és egy nem sikerült restore során,(ami a nem mûködõ gomb miatt nem sikerült) berakta magát usb módra ( usb kábel a kijelzõn ). Egy gombcsere és unlock után szuperálna.
Eleje szinte karcmentes hátulja ütött kopott , képernyõ hibátlan nincs halott pixel minden mûködik rajta tökéletesen.
Dobozában, dokkoló , usb kábel, töltõ, és tisztítókendõvel adom."

ez így mennyire reális? ha kicserélik a gombot akkor utána vissza lehet állítani mûködõképesre? 😄 elvileg a bekapcsoló gomb a hibás, ennek kb. mennyi lenne a cseréje?

Ja és ilyenkor hiába dugom be a fülhallgatót, majd húzom ki, akkor is úgy marad, és mikor a hangerõszabályzó gombot megnyomom ezt írja ki: csengõ(fejhallgató). Egy idõ múlva pedig visszaáll eredeti állapotba.
Csak az a baj, hogy mostanában gyakrabban csinálja ezt. Van olyan h. telefonálnék, de átvált elõtte fejhallgatóra. És mivel nem szoktam magammal hordani a fülest, így nem tudok telefonálni csak úgy, hogyha kihangosítom.
Szia!
Nekem volt már hasonló, szintén 3G-m van.. csak dugd be mégegyszer a füllhallgatót majd húzd ki megint.. valamikor rosszul érzékeli.

valaki tudna erre #20947 válaszolni?

Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB

Sziasztok!
Nemrég vettem egy Iphone 3g 8gb-os telefont, jailbreakkel, 4.2-es rendszerrel.
A hiba a következõ: a telefon néha átvált fejhallgatóra, de úgy hogy semmit nem csinálok vele, a fejhallgató sincs bedugva. Találkozott valaki már ilyennel? Mi okozhatja?
Ok kösz
Dzsega
Nem nert ott a modify után még a removera is rá kell kattintani és csak akkor fogja leszedni.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Ha letöltök valamit a Cydiából akkor azt hogyan tudom letörölni. Ha rámegyek arra a valamire a Cydiában és rányomok hogy modify akkor az letörli? Vagy hogyan kell letörölni?
Kérlek segítsetek!
Enyém a 90% páratartalmú monszunt nem bírja (asszem)... gááz 😄D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Tikal
Tavaly meg a nyarat nem birta valamelyik. Uncsiii.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Most telefonáltam vele kinn a -8 fokban 20 percet, az égvilágon semmi baja. Újabb hûhó, mint az Antennagate <#eljen>

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249