iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ez is jó 😊

Öööööö 😄DDD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sztoncsi
Régen jártam erre, így nem tudom volt e már...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

zaki
hi
vettem egy használt iphonet (3g), lenne 1-2 kérdésem:
ha a gyári beállításokat vissza szeretném állítani, akkor a jailbreak megmarad, vagy újra fel kell majd rakni?
mit kell az itunesban beállítani, hogy ne frissítse az iost (most 3.1.3-as, és szeretném, ha az is maradna).
valamint hogy lehet egyszerre kitörölni az összes képet&telefonszámot?

köszi

Arcor
Nézd meg US Storeban.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

És gondolom jól is védi a telót?!
Patent: remekül passzol, nem lötyög, közel egy év használat után sem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

kispeki
Galaxy on Fire 2 nevû játékban hol találok Tracktor Beam-et és Scannert? 😄

SoF II: C4z0rla

ISkin soloja van valakinek?
Milyen?
Maradj a 3.1.3 -nal a Legjobb

A #20995-re semmi?

JaSoN HuNTeR
3Gre melyik oprendszert érdemes felrakni?? 4.2?

Jailbreakel persze.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

SötétBarom
Hmmmmmmmm. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

a második résszel még nem játszottam de szerintem az 1-2 közti átmenet sztorija hatalmas eddig.. hasonló mint az elsõ rész.. és egyszerüen átjön az egész, a hangokra nem lehet semmi panasz, füllhalgatóval eléggé beszarós, rendes animációk vannak benne mindent neked kell csinálni és mint mondtam: a grafika hatalmas!

SötétBarom
Mi a viszonya az eredeti játékkal (sztori, ilyesmi) ?

Aki teheti vegye meg a Dead Space nevü app-ot, veszélyesen durva grafikával rendelkezik és az én 3G-m is kiválóan viszi.

GregSB
Hajszál karcok viszonylag könnyen meg tudnak jelenni rajta. Érdemes fóliát tenni rá.

LoSA
Igen!

SötétBarom
Én csak a hármasról tudok nyilatkozni, és a válaszom NEM. 😊

Sziasztok!
Mi a tapasztalat, könnyen karcolódik a 4-es hátlapja és a képernyõje?
Mármint a Store kínálatából tûnt el...

Akkor mi van, ha eltûnt egy app a kínálatból?

Biztos gyakori, de én még ilyet nem láttam. Konkrétan a Sword & Poker érdekelne, de k-ra nem találtam sehol. Pedig nekem kell az a szoftver. Tipp?

Tikal
tegyél rá egy foliát

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Snexi
apámnak van egy store accountja amin reedem code-al (vagy mivel) van egy bizonyos kerete.hogyan lehet így giftként app-et küldeni másnak?mert sehogysem jöttünk rá.odáig világos a dolog gift this app,ki is töltjük ami utána jön,de utána kéri a bankkártyát (neki meg ugye a gift cardja van csak)
nem tudom mennyire érthetõ 😄

Tehat nincs ilyen lehetoseg... nagyon tud idegesiteni.. Akkor uj screen bar azert most nem adnek ki tobb tiz ezret

Jim Morrison
nem nalam volt mar a telo mikor megvaltam tole :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Arcor
Dokumentumok\Zene\iTunes

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

kispeki
tök igazad van. most megyek és elásom magam örökre, ne is haragudj...

Tikal
karcoldó? ugy érted bekened vele az üveget és az kisimul? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok sracok!
Azt szerernem kerdezni hogy van-e valamifele karcoldo mert kepernyom kozepen van egy es neha elegge zavaro tud lenni..

Sephi
<#vigyor3><#eljen>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
Nem értem egyébként, nem te vagy az elsõ aki ezt kérdezi, pedig szerintem annyira egyértelmû. Ott egy kábelmek a piktogramja, ami az iTunes logó felé mutat, és alatta ki van írva hogy "Connect to iTunes". Ezután ha rákötöd a gépre, elindítod az iTunest, és nem vagy fent a neten, akkor hibaüzenetben figyelmeztet rá.

Nem tudnak olvasni az emberek, vagy mi van? 😊 Haverom konkétan megkérdezte telefonban tõlem, így szó szerint "Azt írja ki Connect to iTunes, most mit csináljak?" Mit vazze, ami oda van írva, azt! 😄

Jim Morrison
köszi, az internetes iTunes gép nem volt meg. Akkor ez lesz a következõ ! köszi !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Amikor azt kéri, hogy helyezzél be simet, akkor bele kell tenni egy olyan SIM kártyát, amelyik szolgáltatóhoz kötve van a telefon. Ha gyárilag független, akkor értelemszerûen bármilyen kártya megteszi. Ezután rá kell kötni USB-n egy olyan gépre, ami fenn van az interneten, és megy rajta az iTunes. Ha ez megtörtént, akkor az iTunes be fogja aktiválni a telefont, és már tudod is használni.

Ha nem reagál semmire, akkor lehet teljesen lemerült. Ilyenkor töltõn kell hagyni 10-15 percig, mire észhez tér és bebootol.

clio1616v
1 perc után jó az a bekiabálás 😄

Whaaat are ya dooin? 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dzsega
Olvass vissza!!!
Nem kell sokat csak néhány kommentet gondolom nem nehezebb mint beírni.
Komolyan nem értem miért kérdeztek olyan dolgokat amik még ezen az oldalon is le vannak írva!!!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

kispeki
Hali!

Az iTunes (XP-n) hova menti a szinkronizált .ipa kiterjesztésû fájlokat?

Jim Morrison
Hy !
két napja kb ezt tettem egy iphone 4el:

Miutan lement az apple logo, megint bejott egy oldal, ahol kiirta, hogy helyezzek be simet meg nemtommi es veszt hivast is tudtam kezdemenyezni.
Ma viszont nem akar eletre kelni. Segelyhivast sem lehet intezni. Mit a megoldas?

Ombika
CSekkolom,thx!

Dzsega
aham...

Ombika
Money 5.0 ezaz?

Ombika
Pont ilyenre vagytam!! <#eljen>

mila69en
azaz zombigotchi😄 köszi

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

passatgt
na már csak ez hiányzott, hogy apple telespammelje twittert meg facebookot😊

GregSB
App Store twitteren!

Elvileg fognak tudósítani akciókról és jó appokról.

zombigocsi 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Dzsega
azt be de a nimbuzzt nem 😞
legalábbis én nem találtam meg.

GregSB
Most nincs elõttem iphone, de nem lehet beállítani, nimbuzzban, hogy ne lépjen ki soha? Skypenál be lehet. Settings / Skype alatt be lehet kapcsolni, hogy soha ne lõjje ki a rendszer multitaskból.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voltan
Haha, ez engem is érdekelne

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"