iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
vettem egy használt iphonet (3g), lenne 1-2 kérdésem:
ha a gyári beállításokat vissza szeretném állítani, akkor a jailbreak megmarad, vagy újra fel kell majd rakni?
mit kell az itunesban beállítani, hogy ne frissítse az iost (most 3.1.3-as, és szeretném, ha az is maradna).
valamint hogy lehet egyszerre kitörölni az összes képet&telefonszámot?
köszi
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Milyen?
Jailbreakel persze.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mi a tapasztalat, könnyen karcolódik a 4-es hátlapja és a képernyõje?
Biztos gyakori, de én még ilyet nem láttam. Konkrétan a Sword & Poker érdekelne, de k-ra nem találtam sehol. Pedig nekem kell az a szoftver. Tipp?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem tudom mennyire érthetõ 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt szerernem kerdezni hogy van-e valamifele karcoldo mert kepernyom kozepen van egy es neha elegge zavaro tud lenni..
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem tudnak olvasni az emberek, vagy mi van? 😊 Haverom konkétan megkérdezte telefonban tõlem, így szó szerint "Azt írja ki Connect to iTunes, most mit csináljak?" Mit vazze, ami oda van írva, azt! 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha nem reagál semmire, akkor lehet teljesen lemerült. Ilyenkor töltõn kell hagyni 10-15 percig, mire észhez tér és bebootol.
Whaaat are ya dooin? 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem kell sokat csak néhány kommentet gondolom nem nehezebb mint beírni.
Komolyan nem értem miért kérdeztek olyan dolgokat amik még ezen az oldalon is le vannak írva!!!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
két napja kb ezt tettem egy iphone 4el:
Miutan lement az apple logo, megint bejott egy oldal, ahol kiirta, hogy helyezzek be simet meg nemtommi es veszt hivast is tudtam kezdemenyezni.
Ma viszont nem akar eletre kelni. Segelyhivast sem lehet intezni. Mit a megoldas?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
legalábbis én nem találtam meg.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.