iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iPhone 1st gen-re kéne neked is?
azaz konkréten nem, de ez a fórum sokat segített nekem: http://forum.iphone3gmobil.com/iphone-szoftver-toeres/
amíg nem jön valaki okos, aki fejbõl tudja a lehetõségeket.
@ Hellomarci
adott iphone 2g 1.1.4 fw-vel.
cel: 3.akarmi fw, jailbreakelt, fuggetlenitett, magyaritott.
tud valaki segiteni, leirast adni?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
5000 forintért beleteheted pár másodpercre a telefonodba 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kérdezd meg akitõl vetted,hogy megvan -e még neki, és ha igen akkor kérd el, mert elég nagy szopó lesz nélküle a szoftverfrissítés.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most csak annyit nem ertek, hogy ez hacktival is? Mert ramszoltak, hogy ha nem hakctival akkor nem tudom a telot bekapcsolni eedeti kartya nelkul (ami ugye AT&T... es az nincs😄)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem tudná valaki megmondani hogyha egy 3g-t kezdek el jailbreakelni redsn0w 0.9.6b4-el 4.2.1 es rendszer alatt mindenn müködik egésszen addig míg beteszem recovery módba ez még oké elindil és mindjárt az elején van egy ilyen ,hogy "uploading ramdisk" itt megáll minden 1 óra múlva is ezt írja csak a telefon kikapcsol 1 idõ után! valaki tudna segíteni?
alapjáraton az iphone ugye nem zabálja a netet? most letiltottam a beállításokba a mobil adatforgalmat, de ha engedélyezem akkor ugye nem generál semmilyen forgalmat? mert régebben mintha olvastam volna hogy igen...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
SBSettings-et aki nem tudná, Cydiában lelehet tölteni.
Mondjuk az hogy jövõhéten bemutatják nem jelenti azt hogy egybõl kapható lesz,szerintem tartják magukat az 1 éves ciklushoz és Áprilistól lesz kapható kint, itthon meg ki tudja. De az hogy bejelentik már csökkenteni fogja az 1-es iránti keresletet.
Folyamatos adatforgalat generál (ezért merül nagyon gyorsan) arra jó, hogy a levelek rögtön megjönnek vagy ha van valami friss infó (pl frissítés, hír, stb...) akkor azok abban a pillanatban megjönnek. esetleg facebook vagy msn-en ha kapsz üzenetet akkor azok rögtön megjelennek a telón.
Lényegében folyamatosan frissít ahelyett, hogy be kéne jelentkezned és neked kellene frissítened...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
a progik meg nem használják a procit szal az aksit sem, annyi hogy bent maradnak a memóriába, ha megnézed nagyon kevés szabad (10-30MB 3Gs esetében) memória marad.
Annó volt egy írás, hogy milyen multitaskingot talált ki az apple...
Más: a 4.2.1 és a 4.1 között mi a különbség?
Nem hasraütésbõl mondom, volt idõ amikor én is kiszedtem minden progit a multitask-menübõl, semmivel nem bírt többet az akksim.