iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Hmm én annak idején kukáztam valahonnan, megvan még nekem. Ha kell akkor feltöltöm valahová.
iPhone 1st gen-re kéne neked is?
grizzly21
hol talalok a neten jo custom fw-t? gyari 3.1.3 (itunes-al ha frissitem ra) nem jo? tudtommal jb-elheto, unlockolhato. magyaritast meg ugyis utolag kene nem?

Bercy
Neten keress egy megfelelõ custom firmwaret (ipsw) és azt simán itunes-al resotreolod. Ennyi az egész.
LoDMaSt
itt már inkább 😊
azaz konkréten nem, de ez a fórum sokat segített nekem: http://forum.iphone3gmobil.com/iphone-szoftver-toeres/

amíg nem jön valaki okos, aki fejbõl tudja a lehetõségeket.

@ Hellomarci

5c0rp330n
kerdes:
adott iphone 2g 1.1.4 fw-vel.
cel: 3.akarmi fw, jailbreakelt, fuggetlenitett, magyaritott.

tud valaki segiteni, leirast adni?

rooney8
köszi, ezt mindjárt kipróbálom, de nekem igazából a greenpois0n kellene, mert az untethered.... akárhogy próbálom egyszerûen azt hiszi a program, hogy nincs dfu módban, pedig abba van :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SbSettings-en belül -> Processes-> delete ami nem kell

Dzsega
nálam erre az volt a megoldás, hogy rendszergazdaként futtattam ( win7) és akkor nem fagyott ki.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
nekem van ilyen simem, adta hozzá az amerikai srác akitõl vettem

5000 forintért beleteheted pár másodpercre a telefonodba 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

rooney8
na most már oda jutottam, hogy redsn0w is kifagy. dfu-t érzékeli tovább megy, kiírja h uploading aztán a windows hogy leállt a mûködése

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
ja és most itt van a teló dfu-ban, nem tudok vele semmit csinálni, hogyan lehet bekapcsolni rendesen? (hiába nyomom a powert nem reagál)

rooney8
letöltöttem az új greenpois0n-t és mikor írja hogy rakjam dfu-ba a telót akkor megcsinálok mindent amit ír, be is megy dfu-ba, de a greenpois0n nem érzékeli, csak az van hogy try again, jó oké megcsinálom megint, de megint csak try again... redsn0w felismeri a dfu-t, de nekem untethered kellene az meg csak greenpois0n-ba van.

GregSB
Nem hactivál. De amikor vetted a telefont, nem adták hozzá az ATT-s kártyát? Minden ATT-s telefonban van alapból egy "dummy" simkártya, amin alapból nincs beaktiválva elõfizetés. Ez azért van hogy felgyorsítsák a kiszolgálást, mivel eddig USA-ban csak 1 szolgáltatónál tudtad megvenni a telót, ezért alapból benne volt egy SIM kártya, amire a megvétel után rögtön beaktiválják a te elõfizetésedet. Persze ha elõfizu nélkül veszed meg a telefont, akkor nem csinálnak vele semmit, de benne hagyják. GSM hálózatra nem tudsz fellépni vele, de a telefon beaktiválására tökéletes.

Kérdezd meg akitõl vetted,hogy megvan -e még neki, és ha igen akkor kérd el, mert elég nagy szopó lesz nélküle a szoftverfrissítés.

Sephi
Nem hakctival... ez van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kijott ugye a 4.2.1 iPhone 4-es GreenPoison.

Most csak annyit nem ertek, hogy ez hacktival is? Mert ramszoltak, hogy ha nem hakctival akkor nem tudom a telot bekapcsolni eedeti kartya nelkul (ami ugye AT&T... es az nincs😄)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

clio1616v
a nevedhez hûen megválaszoltad 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

precision
"Mi lehet a gond?"

Az, hogy leejtetted 😊

Bazinga!

tegnap sikerült pár métert reptetni a telefont(3G). A landolás után kikapcsolt és elég nehezen lehetett bele életet lehelni(elõször a windows üres meghajtóként ismerte fel, Itunes egyáltalán nem). A sokadik próbálkozás után magához tért, de sajnos nem hibamentesen: azóta telefonálás közben a vételi oldalon 1-2 másodpercre megszakad a hang, amit a hívott fél nem érzékel. Mi lehet a gond?

rooney8
köszi. a push-t már sikerült kikapcsolnom, de az e-mailt nem igazán tudom hol kéne. beállításokba az e-mailnél néztem, de nem nagyon találtam. az értesítéseket pedig fogalmam sincs hol kellene kikapcsolni.

Hello!
Nem tudná valaki megmondani hogyha egy 3g-t kezdek el jailbreakelni redsn0w 0.9.6b4-el 4.2.1 es rendszer alatt mindenn müködik egésszen addig míg beteszem recovery módba ez még oké elindil és mindjárt az elején van egy ilyen ,hogy "uploading ramdisk" itt megáll minden 1 óra múlva is ezt írja csak a telefon kikapcsol 1 idõ után! valaki tudna segíteni?
Prody
Mennyibe kerül egy iPhone függetlenítés vagy unlock? Hol lehet megcsinál/tatni?

GregSB
Ha be van kapcsolva a push, értesítések, és az email, akkor generál forgalmat.

rooney8
üdv
alapjáraton az iphone ugye nem zabálja a netet? most letiltottam a beállításokba a mobil adatforgalmat, de ha engedélyezem akkor ugye nem generál semmilyen forgalmat? mert régebben mintha olvastam volna hogy igen...

JaSoN HuNTeR
Jó de ott HDbe van.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
3Gn van neked is?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
HOgy érted hogy kinyomom öket?

precision
😊

Bazinga!

neevous
A Libriben kapható iPad-ek szürkeimportosak.

nekem megvan és akadni akad néha, de ha kinyomod a phone,ipod,safari stb.-t az SBSettings-bõl és nyomsz egy free up memory-t utána tökéletesen mûködik.
SBSettings-et aki nem tudná, Cydiában lelehet tölteni.

Szerintem az kevés lesz neki 😞 3GS-en és 4-esen is akad néha.
JaSoN HuNTeR
N.O.V.A 2 valaki próbálta már Iphone 3G-n? Nekem nem indul el :S

Ombika
Kivan love minden ... 😊

nézd meg a 220volt.hu árajánlatát ugyanezekre

GregSB
Mondjuk lehet Librinek egyedi megállapodása volt az Epüllel, soha nem lehet tudni 😊

GregSB
Pedig de, magyar resellerek ettõl jóval többért kapják az Apcomtól.

precision
beszerzési ár alatt? 😊 hogyisne... 😊

Bazinga!

GregSB
Úgylátszik tényleg bemutatják jövõhéten a 2-est, ha a libri ennyire ki akarja szórni a készleteiket 😊 Beszerzési ár alatt adják...

Mondjuk az hogy jövõhéten bemutatják nem jelenti azt hogy egybõl kapható lesz,szerintem tartják magukat az 1 éves ciklushoz és Áprilistól lesz kapható kint, itthon meg ki tudja. De az hogy bejelentik már csökkenteni fogja az 1-es iránti keresletet.

GregSB
BTW kint van a 4.2.1 Untethered JB új Greenpois0n formájában. Egyelõre még csak Macre, és még igencsak bugos, szóval türelem!

GregSB
"a sok közül"

GregSB
Úgy, hogy az egyik progi a oks közül valószínû használt pusht, vagy adatforgalmat.

Ombika
Ez feletebb erdekes, mive legyik regelre 18%ot merult, majd alul a futo progikat bezartam es lass csodat! 😊 Ezt mivel magyarazzuk akkor?! 😊

clio1616v
naponta minimum 2 órát beszélek telefonon, de nem ritka az 5-6 óra sem

Snexi
na ki is lõttem,nekem teljesen értelmetlen volt

Dzsega
settings (beállítások) -> push (értesítések) -> off (ki)
Folyamatos adatforgalat generál (ezért merül nagyon gyorsan) arra jó, hogy a levelek rögtön megjönnek vagy ha van valami friss infó (pl frissítés, hír, stb...) akkor azok abban a pillanatban megjönnek. esetleg facebook vagy msn-en ha kapsz üzenetet akkor azok rögtön megjelennek a telón.
Lényegében folyamatosan frissít ahelyett, hogy be kéne jelentkezned és neked kellene frissítened...

Snexi
ezt a "pusht" hol lehet kikapcsolni?meg mire szolgál?

Na ne már 😄 1 év alatt értem el a 7 napot. Pedig nem mondanám h keveset lógok telón 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Dzsega
egyszerû: kikapcsolod a push-t, meg a 3g-t (bár sztem nem ér sokat)
a progik meg nem használják a procit szal az aksit sem, annyi hogy bent maradnak a memóriába, ha megnézed nagyon kevés szabad (10-30MB 3Gs esetében) memória marad.
Annó volt egy írás, hogy milyen multitaskingot talált ki az apple...

Más: a 4.2.1 és a 4.1 között mi a különbség?

GregSB
Épp ez az, hogy a programok 90%-a nem fut aktívan a háttérben, hanem egy hibernált álapotba kerül, amikor megnyomod a hime gombot, és "feléled" amikor visszatérsz bele. De mindez olyan gyorsan megy hogy észre se veszed. Navigációs és pár egyéb programon kívül más nem fut ténylegesen a háttérben, ami meg igen, azt is kilövi a rendszer 20-30 perc után (IM progiknál pl Skypenál be tudod kapcsolni, hogy soha ne lõje ki).

Nem hasraütésbõl mondom, volt idõ amikor én is kiszedtem minden progit a multitask-menübõl, semmivel nem bírt többet az akksim.

RATCUSTOM
iTunes-on keresztül berakod a könyvekhez pdf-ben. 😊