iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
bakker errõl meg én maradtam le<#sir>...
Ill az Asphat5-öt meg a Driver-t megvettem de nekem a gangstar kéne nagyon. Az meg rendes áron megy, meg a nova is (igaz az már megvan)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Voltan
--PAPA SANGRE--
Emberek, aki szereti a játékokat, a survirval horror cuccokat, vagy csak úgy eleve szeret félni, borzongani, akkor van itt valami, amit találtam. Fizetõs app, nem olcsó (valami 4 Eur. körül van), de ilyet még nem láttatok, HALLOTTATOK. Címe Papa Sangre, és nincs grafikája neki, van egy remekül kitalált és remekül mûködõ "HUD", de nincs semmi grafika. A hangok alapján kell menni, és a sz*r is megfagy közben a gatyátokban. Régen a C-64 es idõkben voltak a szöveges kalandjátékok, ahol szintén nem volt grafika, nos most itt van a "hang alapú" verzió. Nem lehet elmondani, meg kell tapasztalni, mert ilyen még nem volt.
Na, mirõl is van szó:

http://www.youtube.com/watch?v=lbt8JPqziHw
http://wireless.ign.com/articles/114/1144131p1.html

Csak angolul megy, abból is komoly tudás kell, de szerintem zseniális, és megéri a pénzét!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

GregSB
Ja most nézem ezek nagy része iPades játék 😄 Mind1, azért akad köztük olyan, ami megy iPhoneon is.

GregSB
A hétvégén egy csomó Gamneloft játék le van árazva 99 centre. Itt a teljes lista:

Asphalt 5
Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles HD
Blokus HD
Brain Challenge HD
Chess Classics HD
Driver
Dungeon Hunter HD
Fishing Kings
Frankenstein – The Dismembered Bride HD
Gangstar: West Coast Hustle
Hero of Sparta HD
Hero of Sparta 2 HD
Let’s Golf
Modern Combat: Sandstorm
NFL 2010 HD
NFL 2011 HD
NOVA
NOVA 2 HD
Prince of Persia: Warrior Within
Real Soccer 2010
Real Soccer 2011
Real Tennis HD
Secrets of the Vatican HD
Shrek Forever After HD
Shrek Kart
Skater Nation
Star Battalion
UNO HD
Tom Clancy’s HAWX
War in the Pacific
Zombie Infection HD

robotnyk
t-mobile online rendeléssel van valakinek tapasztalata?
Ezt most mire írod? Nincs kedvem visszaolvasni <#idiota>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

lamase
Greg: köszi, úgy gondolom újabb. Nem foglalkoztam még a témával, gondolom késöbb lesz rá megoldás, vagy ennek lõttek? Köszönöm

Teljesen felesleges az off, én elõszõr léptem be ebbe a topicba, nekem nem jelenik meg a szerencsétlen piros gomb, ami jelezné honnantól kell visszaolvasnom. Honnan tudhatom hogy az elõzõ 100 vagy 4000 hozzászólásban volt ilyen? Amit elöttem írtak abból csak a program nevét tudtam meg, a használatát nem.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Dzsega
nemtom nekem megfelel így is.
Sztem teljesen jól olvasható duplakattal szépen rázoomol oszt joccakát.<#vigyor>

SötétBarom
<#eljen><#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB

LoDMaSt
akkor most mi se olvassuk vissza a te hsz-eidet, amiben segítséget kértél? szerintem kevered a fórumot valamivel, amúgy meg nem a fórumtól, vagy bármitõl függ, hogy vissza kell -e olvasni, hanem a kedves hozzászólótól, hogy csak kérdezni tud -e...

@ Hellomarci

lamase
tehát még egyszer, esetleg valaki tud nekem egy bevált leírást, amivel a telefont tudom függetleníteni? (iphone 4g 4.2.1)

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
fórum arra való hogy írjanak bele, nem pedig folyamatosan visszaolvasni.

GregSB
http://m.sg.hu/

Jiieah 😊 Már csak a fórumot kéne optimalizálni...

Finish him... Fatality 😄D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GregSB
i4-re nem tudod feltenni az ipad BB-t sajna.

Dzsega
<#boxer><#violent><#gun>
Akkor így jártál!<#mf1>

lamase
nem akarok visszaolvasni

5c0rp330n
valoszinu az lesz sajna tenyleg :S ipad bb-vel se menne?

GregSB
Ha gyári 4.2.1 van rajta (1.59-esnél újabb B😎, akkor nem tudod kifüggetleníteni sajna...

Dzsega
Ha tudnál olvasni (összes 3 kommenttet kellett volna visszaolvasnod...) akkor tudnánk segíteni...

lamase
Van egy 4G-m 4.2-es szoftverrel AT&T függõ, szeretném függetleníteni. Valaki tud esetleg egy biztonságos megoldást? Köszönöm szépen!

5c0rp330n
elvileg a telo gyarilag tmobilos, de valahogy ugy lett veve h meglevo elofizetes lett meghosszabbitva igy most nincs is hozza olyan sim (micro) ami jo lenne bele (es nem is kertek hozza mert mas halon lenne hasznalva).. persze lehetne kerni de akkor asszem inkabb megprobalom a redsn0w-al, kosz a tippet 😊

GregSB
redsn0w-al be tudod hacktiválni. ne félj, nem lesz tethered a jailbreak, ha már lefuttattad rajta a greenpoisont, akkor untethered lesz, elfér egymás mellett a redsnow és gp.

hactiválni csak a redsn0w tud, ezért kell azt is lefuttatni.

Gyári kártyájával nem tudod aktiválni?

5c0rp330n
hali. van itt egy iphone4, elvileg 4.2.1-es fw-vel, ranyomtam egy greenposion-t, most elvileg jailbreakelt. viszont semmit nem birok csinalni vele mert nincs aktivalva, ez hogy teheto meg? az idealis cel egy unlockolt allapot lenne de amig nincs aktivalva meg odaig sem jutok el h ellenorizzem a baseband-et h ez lehetseges-e egyaltalan.. itunes-ban amugy ha nyomok egy restore/update-et azt megcsinalhatom vagy akkor lehet h frissulne a bb es potn azzal rontanam el a fuggetlenithetoseget?

GregSB
Kapásból 2 magyar webshopot is tudnék linkelni, amiben még van 3G / 3GS-hez kemlny tok. De nem teszem, mert reklám lenne, használj gúglit 😄

(vagy ha akarod privátban átküldöm)

TopGun
Pl. normalisabb kemeny tokokra, meg ilyenekre gondoltam.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

SötétBarom
Használ itt valaki stylust a telefonjához? (rajzos apphoz jól jönne 😊 )

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB
Egy csomó helyen van még hozzá kiegészítõ, ha arra gondolsz, nem tudom mirõl beszélsz...

Milyen kütyüre gondolsz? App-okban még nagyon kevés olyan van, ami kicsit is kikezdene a 3GS tudásával, de itt továbbmegyek, mert innen nagyon sok mindenkinek itt 3G-je van, szóval örüljünk hogy S-esek vagyunk 😊

Megjegyzés: az Apple minden iphone-ra megjelenésétõl számítva 2 évig biztosít teljes szoftveres supportot.

TopGun
Miert van az, hogy iPhone 3Gs-re mar szinte senki nem forgalmaz semmit itthon? csak a "sz**" 4-essel foglalkozik mindenki? pedig szerintem meg nagyon sok 3Gs telefon van, ezen az oldalon is egy csomo, csilli villi kutyu van, de csak szifon 4-re 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Dzsega
Miért?
Ha már most is JB-s akkor mi a gond?
Függetleníteni is akarod és azt nem lehet, vagy mi a baj?

szevasztok ismét, hogyan tudom updatelni a BaseBand-et 06.15.00-ra!

jelenleg 4.1 05.14.02 JB van fen a 3gs-en
kispeki
? 😊

SoF II: C4z0rla

szevasztok callcounter progit hogy tudom mûködésre bírni? mer egyáltalán nem számolja a hívási idõt. legfõképpen személyre szabottan szeretném méretni vele. üdv.
G man
<#phone>

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

Dzsega
hát õ!<#idiota><#eplus2>

G man
ki

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

Sziasztok!
Ha amerikában vesznek nekem egy iPhone 3G-t akkor az kitudum függetleníteni?
fergusonpapa
nem tudtam,köszi 😊

www.icewebhu

precision
ott is van a címben:

"Cash in to Get an iPhone on Verizon"

a Verizon egy mobilszolgáltató cég amerikában 😊

Bazinga!

fergusonpapa
sziasztok,tanácstalan vagyok ezért kérem a segitségeteket.

link

itt vagyis ebayen láttam párnapja egy akciót h 200dolcsi pl egy iphone 3gs.

na most ez sztem iszonyatossan olcsó,mi itt a trükk??

évekóta ebayezek és mindig vannak ilyen különleges akciók,pl tv-nk onnan van féláron..

de telefon más..most szerintetek ez elõfizetéses??vagy mi itt a trükk ?

www.icewebhu

Lacee
valószínûleg csak megterhelték, de nem fogják levonni az összeget és pár napon belül eltûnik a tartozás.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Üdv,
Apple ID (e-mail) megváltoztatásánál 530 forinttal terhelték a bankkártyám. Ez pénzbe kerül? Vagy visszarakják? Vagy levásárolhatom?😄 Tudja valaki?😊
Dual-Boot-os Android-ot nem lehet 3GS-re tenni?
GregSB
Jahát jailbreakelt rendszerrõl készült backupot visszatenni nem szerencsés. Pláne ha verziószám váltás is volt (pl 3-asról 4-esre).

Ezt elfelejtetted megemlíteni, amikor segítséget kértél 😊

Közben megoldódott, akit érdekel...
Hiába volt új, 4-es rendszer, a 3-as rendszerbõl megmaradt backup a rossz beállításokkal teljesen bekavart.

kispeki
Nincs valami eBook, vagy bármiféle PDF fájl ami megmutatja, hogyan optimalizáljunk egy weblapot iPhonera? Nagyon érdekelne 😊

SoF II: C4z0rla

Ha szeretnék Restore-olni de nem a legújabb FW-t akarom feltenni akkor ha rányomok hogy Restore lesz lehetõségem választani hogy melyik FW-t akarom? vagy hogyan kell ezt?
Várom a válaszokat,fontos lenne
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
Tikal
nem kell<#integet2>

Egyébként macbookrol is szoktam hivni tesomat, ha épp wifin van akkor felveszi.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''