iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyik a legfrissebb mûködõ fw 3gs-re? Nekem jelenleg a 4.0.1-es van fent..modem fw pedig 05.14.04.
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
szerintem nem kell hozzá telefonvonal, csak net 😊 és igen, most még csak wifi de lehet késõbb lesz 3G-n is, tervben van, ha jol tudom.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Remélem nem veszitek rossz néven, ha bemutatom nektek webshopunkat. Ha valami gond lenne, vagy nem ide illene, akkor nyugodtan törölje a moderátor, nem kívánok spamelni. Apple iPhone 3G/3GS, iPhone 4 telefonokra forgalmazunk elsõ osztályú, exkluzív tokokat. Kiváló minõségû termékek, mindenkinek nagyon tudom ajánlani. Olvashattok véleményeket is az oldalunkon, illetve youtube-on meg tudjátok nézni a termékek teszt videóit. iPhone mellett iPod-ra, iPad-ra és MacBook-ra is árulunk tokokat. Utánvételes házhoz szállítás van, melyet 1 napos határidõvel vállalunk (kivétel a hétvége). Egyébként azt ajánlanám mindenkinek, aki vásárolni szeretne nálunk, hogy amennyiben teheti, jöjjön el bemutatótermünkbe és gyõzõdjön meg saját maga a termék minõségével és szépségével kapcsolatban. Várunk mindenkit szeretettel és köszönöm, hogy elolvastatok.
http://more-thing.hu/
Facebook: http://www.facebook.com/MoreThingHungary
hát, sikerült végre megszerezni, ajánlom az akkoriban szkeptikus embereknek 😊
http://data.hu/get/3527360/World_of_Goo_-_1.1.ipa
SoF II: C4z0rla
Ha restore-olom a telefonom 3.1.3-rol 3ra, elõtte szinkronizálom..hova menti az adatokat?melyik mappába?csak h. lementsem vég máshová is..
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kérlek segítsetek..
Iphone 3g készülékem van 3.1.3-as van rajta..de szeretném visszatenni a 3-ast, ugyanis a 3.1.3-mal lasabb a teló, + nem tudok rá appokat tenni, pedig mindent az utasítások alapján csináltam!
Hogyan tudom visszatenni a 3-ast?...mikor próbálkozok, kiirja h. ujabb verzio van rajta..s nem engedi!
Az unokatesóm amerikába él és vett nekem egy Iphone 4-et, és az lenne a kérdésem hogy tudnám itt használni Magyaroszágon?
Mobilize.hu
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
hétköznapi használat alatt, egyik napról a másikra beszart a bekapcsológombom, nem reagált érintésre, de elvoltam nélküle, viszont tegnapelõtt fellazult a gomb a farmeromban és le is vált.
Bevittem T-mobile-ba, mivel garanciális, szerintetek megjavítják/cserélik, vagy õk is olyan szemetek, hogy visszaküldik, ha nem akarják megjavítani azzal, hogy nem a telefon hibája?
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
"Judges' comments:
Great screen, sharp design, fantastic materials, and phenomenal ecosystem for app developers. In a tight race, the iPhone 4 built on the success of its predecessors to set the pace for smart phones."
mennyire szánalmas, hogy a legjobb androidos app a google maps<#wilting>#wilting>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
A legjobb mobiltelefon díjat az Apple iPhone 4 vitte el. <#eljen>#eljen>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
jb-elve van a telóm, de mikor csináltam elfelejtettem beikszelni, hogy menübe is legyen háttérképem. ha újra lefuttatom redsn0w-t akkor ugyan úgy fog mûködni minden és megmarad minden program, beállítás?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nálam 4.2.1 3Gs (oldboot, JB, unlock) tökéletesen megy.
letöltöttem AppStoreból, de 22 másodperc alatt kilép miután beléptem.. mi lehet a baj? :\😞
SoF II: C4z0rla
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
iPhone 3G, T-mobile. A 4-es rendszer óta nem mûködik a push notification. Próbáltam már többször újra restore-olni, jailbreakelni, úgy ahogy az meg van írva, de továbbra sem kapok semmilyen push üzit, így a facebook progi és fõleg a viber teljesen használhatlan.
Tudnátok valami megoldást erre? Sokat segítene...
Elõre is köszi!
#21323: már most is fel tudod tenni a 4.2.1-et BaseBand frissítés nélkül, és akkor ki tudod függetleníteni a telefont.
Kéne olvasni a Szifont 😉
Köszi a válaszokat!
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak