iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G man
Üdv,
melyik a legfrissebb mûködõ fw 3gs-re? Nekem jelenleg a 4.0.1-es van fent..modem fw pedig 05.14.04.

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

GregSB
Nem kell felhívni, van külön facetime gomb a címjegyzékben. Értelemszerûen ha nincs fent wifin a hívandó fél, akkor nem tudja hívni, de próbálkozni leet, nem muszáj hívni.

LoDMaSt
ugyanúgy csak wifi/net kell hozzá

@ Hellomarci

Gabor1990
És ha Mac-es FaceTime-ról hívom?

passatgt
fel kell hívni hozzá értsd már<#idiota>

Tikal
???

szerintem nem kell hozzá telefonvonal, csak net 😊 és igen, most még csak wifi de lehet késõbb lesz 3G-n is, tervben van, ha jol tudom.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
fel kell hívnod a másik félt,tehát annyit kell fizetni mint egy sima beszélgetésnél

Ha jól tudom csak WiFivel megy. Tehát akkor tök ingyenes?😊
Tikal
csak az adatforgalomért számol fel dijat a szolgáltatód 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A FaceTime-ért mennyi pénzt számolnak fel? Vagy ingyenes?
Sziasztok!

Remélem nem veszitek rossz néven, ha bemutatom nektek webshopunkat. Ha valami gond lenne, vagy nem ide illene, akkor nyugodtan törölje a moderátor, nem kívánok spamelni. Apple iPhone 3G/3GS, iPhone 4 telefonokra forgalmazunk elsõ osztályú, exkluzív tokokat. Kiváló minõségû termékek, mindenkinek nagyon tudom ajánlani. Olvashattok véleményeket is az oldalunkon, illetve youtube-on meg tudjátok nézni a termékek teszt videóit. iPhone mellett iPod-ra, iPad-ra és MacBook-ra is árulunk tokokat. Utánvételes házhoz szállítás van, melyet 1 napos határidõvel vállalunk (kivétel a hétvége). Egyébként azt ajánlanám mindenkinek, aki vásárolni szeretne nálunk, hogy amennyiben teheti, jöjjön el bemutatótermünkbe és gyõzõdjön meg saját maga a termék minõségével és szépségével kapcsolatban. Várunk mindenkit szeretettel és köszönöm, hogy elolvastatok.

http://more-thing.hu/

Facebook: http://www.facebook.com/MoreThingHungary
kispeki
Nah, végre... emlékeztek, nem is oly régen itt feltettem egy kérdést, miszerint megvan-e valakinek a "World of Go" nevû játék, iPhone-os változata...

hát, sikerült végre megszerezni, ajánlom az akkoriban szkeptikus embereknek 😊

http://data.hu/get/3527360/World_of_Goo_-_1.1.ipa

SoF II: C4z0rla

Sziasztok!
Ha restore-olom a telefonom 3.1.3-rol 3ra, elõtte szinkronizálom..hova menti az adatokat?melyik mappába?csak h. lementsem vég máshová is..
precision
lehet gyárilag unlockolt

Bazinga!

clio1616v
így igen... 1.59 a baseband

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nekem van amerikai AT&T verziós 4.1em és független, akkor hogy is van ez?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Megvolt az újbóli restore, majd az aktiválás t-mobile-os kártyával, de továbbra sincs push...

rooney8
erre vki? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok!
Kérlek segítsetek..
Iphone 3g készülékem van 3.1.3-as van rajta..de szeretném visszatenni a 3-ast, ugyanis a 3.1.3-mal lasabb a teló, + nem tudok rá appokat tenni, pedig mindent az utasítások alapján csináltam!
Hogyan tudom visszatenni a 3-ast?...mikor próbálkozok, kiirja h. ujabb verzio van rajta..s nem engedi!
GregSB
Pontosítok, ha 1.59-esnél frissebb a modem firmwareje, akkor nem lehet függetleníteni. Mondjuk ha most vette, akkor 99%, hogy gyári 4.2.1 van rajta, és nem lehet.

GregSB
Ha 4.1, vagy 4.2.1-es OS van rajta, akkor nem, mert jelenleg nem lehet kifüggetleníteni, csak ATT-s kártyát eszik meg.

Bocsánat pontosítok igazábol én kértem de akkor még nem tudtam hogy nem lehet itt használni!
Sziasztok!
Az unokatesóm amerikába él és vett nekem egy Iphone 4-et, és az lenne a kérdésem hogy tudnám itt használni Magyaroszágon?
akit esetleg érdekel, újra vágtat a www.mobilize.hu, mely kényszerpihenõn volt pár hónapot. Most viszont behoztuk a lemaradást, szerintem érdemes szétnézni nálunk - nem titkolt célunk, hogy egy éven belül az ország egyik legnagyobb mobiljáték/mobilapp-ajánlójává nõjük ki magunkat 😊
Mobilize.hu

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Sziasztok,
hétköznapi használat alatt, egyik napról a másikra beszart a bekapcsológombom, nem reagált érintésre, de elvoltam nélküle, viszont tegnapelõtt fellazult a gomb a farmeromban és le is vált.
Bevittem T-mobile-ba, mivel garanciális, szerintetek megjavítják/cserélik, vagy õk is olyan szemetek, hogy visszaküldik, ha nem akarják megjavítani azzal, hogy nem a telefon hibája?

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

Tikal
Hát igen, kicsit olyan mintha a Notes vagy a Mail nyert volna iPhone-n 😊

GregSB
A zsûri indoklása:

"Judges' comments:
Great screen, sharp design, fantastic materials, and phenomenal ecosystem for app developers. In a tight race, the iPhone 4 built on the success of its predecessors to set the pace for smart phones."

LoSA
Nem értem, hogy miért, de mindegy! 😊

Bercy
Mindjárt jön a flém, hogy bezzeg a galaxy s paraméterei az iphoneéhoz képest...blabla
Dzsega
<#eljen>

mennyire szánalmas, hogy a legjobb androidos app a google maps<#wilting>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Kiosztották a MWC-n az éves díjakat.

A legjobb mobiltelefon díjat az Apple iPhone 4 vitte el. <#eljen>

Dzsega

JaSoN HuNTeR
miért ne menne el? XD elvileg a 3G és a 2G teljesen ugyan az nem? Proci és VGa szempontból

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

rooney8
hali
jb-elve van a telóm, de mikor csináltam elfelejtettem beikszelni, hogy menübe is legyen háttérképem. ha újra lefuttatom redsn0w-t akkor ugyan úgy fog mûködni minden és megmarad minden program, beállítás?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Dzsega
Nemtom, sokan panaszkodnak.
Nálam 4.2.1 3Gs (oldboot, JB, unlock) tökéletesen megy.

tehát ha a 2G-t overlockolnám még akkorsem mennének rajt el azok a játékok amik a 3G-n?
kispeki
Hungarian Rings (FREE) ...

letöltöttem AppStoreból, de 22 másodperc alatt kilép miután beléptem.. mi lehet a baj? :\😞

SoF II: C4z0rla

GregSB
Elvildeg igen, de a #21324-ban linkelt módszer is jó.

Legutóbb t-mobile-os kártyával, vagyis onnan gondolom, mert új "carrier settings"-et töltött le a szolgáltatótól.

Sephi
Greg, ha nekem i4-re van jelenleg 4.1 es 01.59 MFW, akkor en most tudok csinalni olyan CFW-t amivel 4.2.1 -re huzom a telod de a MFW ugyanugy 01.59 marad es mehet ra az UltraSnow?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
T-mobilos kártyával lett beaktiválta restore után, vagy jailreakel? Ha utóbbi az okozhatja ezt a problémát. restoreold és aktiváld be gyári kártyával.

Sziasztok!

iPhone 3G, T-mobile. A 4-es rendszer óta nem mûködik a push notification. Próbáltam már többször újra restore-olni, jailbreakelni, úgy ahogy az meg van írva, de továbbra sem kapok semmilyen push üzit, így a facebook progi és fõleg a viber teljesen használhatlan.
Tudnátok valami megoldást erre? Sokat segítene...
Elõre is köszi!

GregSB
Nincs JB nélkül ilyen progi.

#21323: már most is fel tudod tenni a 4.2.1-et BaseBand frissítés nélkül, és akkor ki tudod függetleníteni a telefont.

Kéne olvasni a Szifont 😉

clio1616v
ez azt jelenti, hogy lesz hamarosan 4.2.1 unlock?

Hali skacok! Érdeklõdnék, hogy van-e olyan hívásszûrõ alkalmazás mint az iBlack list csak jb nélküli telóra?
Köszi a válaszokat!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

clio1616v
a helyedben nem vennék 4esnél rosszabbatt, mert a legjobbnál rosszabbal nem érem be

3G-n se fognak valami jó játékok menni, nekem eddig az volt. 3GS a minimum ha játszani akarsz szerintem, de majd megmondják itt az okosabbak 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

http://ipod.about.com/od/decidingwhichipodtobuy/a/iphone_chart.htm

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

demár lehet. Megoldották. Azt leirná nekem vki h hardveresen miben különbözzik a 2g a 3g-tõl. Sajnos nincs pénzem 3ra viszont fontos szempont h jó játékok menjenek rajt😊