iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Mert tökéletes.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Hogy hogyan nézz ki és beindul-e és jó-e az aksija meg a kamera müködik és utána meg kell nézni hogy milyen ember az akitõl veszed és ha minden passzol akkor vedd meg.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Srácok mit kell megnézni 3gsen vásárlás elõtt? Gondolok széria hibákra, összekutyult szoftverre...stb. Függetlenített a teló az lehet baj? sry nem értek még hozzá.
Milyen negatívja van az iPhone 4-nek ? Mert mindenhol csak dicsérik aztán sehol se egy negatív szidás , kivéve az antenna gondot !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Attól hogy kiadnak egy kisebb tudású készüléket olcsóbban nem hiszem hogy vissza fejlõdnének.
Inkább egy új szegmens felé nyitnak.

Megjegyzem hogy a lenti felsorolás manapság annyira nem nagy cucc, a mai okos telefonok 90% tudja ezeket. Sõt gyakorlatilag a régi 2-3 éves WinMo-s omniám is tudta ezeket.. igaz ott csak ha jól emlékszem 3 MP kamera volt.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

GregSB
iOS 4.3 Március 11.-én jön!

Nem nagyon néztem 1 év óta konkurenciát, de van még olyan, akár Androidos telefon, amire ennyi alkalmazás és custom jailbreakelési lehetõség fér ilyen reszponzív és gyors kapacitív kijelzõvel?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Bercy
De hát az nem visszafejlõdés ha kiad egy szerényebb tudású, olcsóbb készüléket IS a magasabb tudású mellett!
(zárójelben jegyzem csak meg hogy én személy szerint nem vágyódom rá)
clio1616v
de nem?

egy gyártó nehogymár visszafejlõdjön...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
lehetõség szerint az alma logóra sem tartok igényt...

ha sznobság az hogy az elérhetõ legjobbnál rosszabbal nem elégszek meg akkor vállalom a sznobságot... viszont szeretem, ha külsõleg nem látszik, hogy az általam használt tárgyak mennyire értékesek

ruhákban is olyanokat vásárolok szándékosan, ahol nem látszik a gyártó logója

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

😄DDDDDD

precision
az "iphone" és a "tökéletesen testre szabható" elég viccesen néznek ki egymás mellett 😄DD

amúgy ezeket a legtöbb telefon tudja, mondjuk úgy a középkategóriától és onnan felfelé, nem kell ehhez iphone

te egy sznob vagy, akinek olyan mobil kell ami drága... vagyis pontosabban fogalmazva, miután neked már meglett, nehogymár más olcsón megvegye ugyanazt ami neked van 😊

tényleg vegyél vmi fél milliós divatmobilt... aranyozott armani és társai 😊

Bazinga!

GregSB
És ezeket szerinted melyik 120-130e Ft-os telefon nem tudja?

Én 140-ért vettem részletre a saját 4-esemet (hálózatfüggõ + 1,5 év tarifahûséggel), soha nem adnák ki érte többet.

De mondom, ha téged enyire frusztrál hogy ilyen olcsó, akkor meg tudod majd venni az újat 400+-ért szürkeimportból, és akkor büszke lehetsz majd arra hogy egy kib.szott drága telefonod van. Mondjuk akkor már vehetnél Swarovski kristályal körberakott Vertut, akkor leszel csak igazán raj gyerek 😄

clio1616v
tesóm samsungja 100+ volt és 5ödannyit nem tud 😊

nem csupán telefon, ha akik ezt a fórumot olvassák ezt tudhatnák

+ használható minõségû képeket csinál
+ a kamerás képességei is nagyon jól használhatók
+ tökéletesen testreszabható
+ telefon
+ GPS
+ tökéletes ébresztõ
+ óra
+ internet
+ játék
+ zene
+ diktafon

ami most eszembe jut...

Bercy
Trollkodik csak ne foglalkozzatok vele...
precision
azért ezzel vitatkoznék 😊
100+ egy TELEFONÉRT... akármit tud és akárhogyan tudja, szerintem sok

Bazinga!

GregSB
Nyugi, majd az iPhone 5-ös meg tudod venni nepperektõl és a MediaMarktól a hivatalos magyar start elõtt 400.000+ Ft-ért ha akarod 😄

clio1616v
igen

a többi telefonhoz képest az ár érték aránya alapján irreálisan olcsó

Dzsega
Ezt komolyan gondolod?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
a samsung jelenleg a szutyok Sciphone-al egy teljesítményû 😄

de lehet jobban jársz egy szkájfónnal 😊

clio1616v
én a helyükben felfelé bõvíteném...

és mondjuk az árfekvését állíthatnák olyan 500 000,-Ft bruttó lista árra

Áh akkor el se adnám ha annyira ragaszkodnék hozzá.. vagyis magával a telóval van bajom nem androiddal mert spica elég gyenge 1 mobil, jobb androidos mobil meg már elég drága és alig van olyan készülék amit rendesen frissítenek, házi frissítések meg inkább csak próbálkozások.
rooney8
nyugi iphone-ra is lehet androidot tenni 😄 (csak kb. használhatatlan 😄 )

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Háth, holnap viszik el az enyémet szval ma már nem😊 Félek kicsit androidról iphonera váltástól, de hát ki kell próbálni ezt is.
rooney8
most azonnal vedd meg 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

JaSoN HuNTeR
Boldogul mindennep csak a HD-s játékokkal nem.

JaSoN HuNTeR
simán!!!!

+10e ftot megér 3gs?
rooney8
nekem 3g van és játékok terén van h néha kicsit akadozik (pl. real racing 2-be ha kicsúszok a fûre ott eléggé belassul), de szerintem annyira nem, hogy zavaró legyen 😊 jó persze néha engem is kicsit idegesít, de nem a játszhatatlan kategóriába tartozik 😄

Iphone 3g-t vagy 3gs-t vegyek? Olvastam, hogy 3gnek elég sok hibája van viszont 3gs sokkal drágább. Komolyabb játékokkal boldogul 3g?
JaSoN HuNTeR
Érdekes lesz. Kiváncsi leszek.

precision
jó lenne már végre lecserélnem az iphone2g -t vmi olcsóbb de jobb iphone -ra 😊
másféle kacat mobilt nem akarok venni 😄

szóval remélem igaz a hír, hajrá apple

Bazinga!

GregSB
"Eric Savitz, reporting on a research note from analyst Toni Sacconaghi, who had an interview with Tim Cook last week:

The analyst says Cook “appeared to reaffirm the notion that Apple is likely to develop lower priced offerings” to expand the market for the iPhone. Cook said the company is planning “clever things” to address the prepaid market, and that Apple did not want its products to be “just for the rich,” and that the company is “not ceding any market.”

Magyarul indirekt módon, de Tim Cook elismerte, hogy készen állnak szélesíteni az iPhone palettát (lefelé). Jöhet az olcsóbb iPhone 😊

Bercy
Az csak jövõre lesz kapható, mint a képen is látszik. 😊
rooney8
jaa értem, köszi 😊

Dzsega
lol
Bár ha jól meggondolom egy iBoard-ra vevõ lennék. Mondjuk 19"(wide) teljesen jó lenne.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

precision
installousban, nem itunesban

Bazinga!

rooney8
ha arra gondolsz, akkor alul az "automatically sync new apps" ki van kapcsolva. vagy valami mást kéne? 😊

JaSoN HuNTeR
kapcsold ki h ne szinkronizálja!

rooney8
hali
ha installous-ból telepítek egy programot, majd rádugom gépre, akkor az itunes kitörli azokat a programokat. ez miért van?

solo
Helo, ilyen nekem is fordult már elõ nem 1x.És bizony, én is nagoykat nézetm, hogy milyen mennyiségû szöszmösz jött onnan ki😄

Fogj egy gombos tût, és piszkáld ki az aljáról a fekete szmötyit.eleinte kicsit nehézkesen indul meg, mert jól össze van valószínûleg préselve.

Nem kell félni, hogy elrontassz valamit, hozzáérsz valamihez amihez nem kéne, stb..Max lehalkítod vagy hangosítod kicsit a telefont, vagy elindítod a zenét😄DD

Sajnos nem tudom miért, de ez a telefon mindenhova gyûjti a dzsuvát. n95 öm be 2,5 év alatt nem volt annyi dzsuva mint ebbe pár hónap alatt.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Voltan
Próbálj meg egy tûs levegõsprét.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

JaSoN HuNTeR
Két fontos kérdésem van.
-3G JB-s telefonom van de néha amikor hivnak nem tudom felvenni elkezd gondolkozni a telefon és utána lemegy safe modba és utána felajánlja hogy done vagy restart... Ezt miért csinálja?

-2.Van az Any Ring nevû progim és néha nem csöng a telefonom úgy amilyen zenét beállitottam csak simán rezeg hangtalanul stb.
WHY?

lele
nem tudom bedugni/nem kattan

lele
probáltam de nem megy, sehogysem, szerintem elpattant benne valami csatlakozó

GregSB
Jövõhéten jön a 4.3, és tübb mint valszínû hogy lesz rendes Unlock is az újabb basebandekhez, nem kell iPades fossal vacakolni:

GregSB
*piszkáld

GregSB
Nem tudod rendesen csatlakoztatni = nem tudod tövig benyomni?

Csak mert akkor több mint valószínû, hogy megtelt zsebpiszokkal. Valami vékony eszközzel piszkékd ki belõle.

lele
sziasztok!
kéne egy kis segítség, iphone 3gs-em van és minijack portja elromlott, nem tudom rendesen csatlakoztatni a füllhalgatót, már nem garanciális sajnos, de nem tudom hova vigyem megjavítani, szerintetek bevállaljam a t-mobile-t? vagy vigyem máshova? és kb mennyi lehet ennek a javítása?

Predtom0O
Hali mindenki.
Remélem tud vki nekem segíteni.A problémám a következõ felttem a legújabb itunes-t amit ajánlott az apple és mikor be szeretnék logolni az accommal a 9808 hibakódot dobja ki mi lehet a megoldás?

Segítséget elõre is köszönöm.

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide