iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért csinálja azt a szifonom, hogyha megvan nyitva egy alkalmazás és úgy akarok másik programra váltani, hogy nem lépek ki belõle, akkor pár másodpercre lefagy, majd kidob a fõképernyõre? ilyenkor a használatba mindent lenulláz, ez a legidegesítõbb. iphone 3g jailbreak-elt... köze lehet ehhez?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
sztem õszre lesz csak meg az új iPhone...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
@ Hellomarci
Akkor most náyrra vagy õszre jön az Iphone 5? Van valami elõrelátható specifikáció ami biztos?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
SoF II: C4z0rla
1.: VoiceMemo el-emailezésénél valóban csak egyet lehet hozzá csatolni, vagy csak én vagyok a szerencsétlen?
2. (bár ez szolgáltató függõ is lehet, T-mobile-os vagyok): Show My Caller ID-t átraktam Onra (default offról), de késõbb "visszaállítódott", igaz, menet közben volt egy 4.3.1-re való frissítés is. Lehet köze ennek az SW update-hez, vagy ezért teljesen a szolgáltató felelõs? (Opció lekérdezése eltart 1-2 másodpercig, gondolom nem telefon memóriájából tart kibányászni eddig.)
/*WTF?!*/
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
arra nem tudok megoldást...
clio1616v megoldása a legegyszerûbb sztem is.
veszel egy wifi routert 3ezerért és bekonfigolod ennyi
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem tudtam még kipróbálni mert nekem nem megy (telenor)
pc re kapcsolódva usb rõl hogy tudok netezni?
vagy tanulhatsz is<#idiota>#idiota>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
iphone 3Grõl - iphone 4re? ^^
hogy lehet úgy kikapcsolni a netet, hogy csak akkor generáljon adatforgalmat, ha pl. megnyitom a safari-t? és akkor is csak a safari csináljon forgalmat, nem kellenek ilyen értesítések meg semmi. Most ha bekapcsolom a netet a telón, akkor fel se megyek netre, de csak generálja a forgalmat. Ezt hogyan lehet kikapcsolni?
kicsit érthetõbben: feltöltõkártyás vagyok és néha jó lenne felmenni az ingyenes facebook/iwiw-re, de nem tudok, mert ha aktiválom az internetet rögtön szívja le róla a pénzt.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
amúgymeg ez "nyílt titok", hogy a netezõk 90% -a warezol, nyilván nem emailezésre meg hírek olvasására van már Magyarországon is 120mbites csomag
nagyon egyszerû: _mindenki_ warezol -> szolgáltató tudja ezt -> gyors netcsomagot kreál, mert tudja, hogy a warezuser megveszi -> mindenki boldog
Bazinga!
Mivel rosszabb mint az apptrackr? Álltalában ua. van ott mint máshol. Emberek milliói torrenteznek mindenféle gond nélkül (pl én is).
Ha neked lassú az apptrackr és veszélyes a torrent akkor próbáld ki az app stort!<#hehe>#hehe> Nekem bejön, gyors megbízható tuti nem vírusos állandóan friss cuccok vannak fenn (nem is értem, hogyan szerzik be ilyen hamar a frissítéseket<#idiota>#idiota>), szóval jó kis hely az! Ráadásul ez egy olyan app ami alapból telepítve van a telefonon nem kell törni meg hasonlók és az iTunes sem zakkan meg tõle!
De tény hogy apptrackr en az adatbázisok többsége nagyon lassú ... Torrentel ilyesmit beszerezni meg veszélyes ...
BTW én az apptrackr-en én torrenten kívül mást nem ismerek, de errõl a 2 helyrõl beszerezhetõ az appok 99%-a, szóval minek más?