iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Elõfordulhat. Nem minden esetben rontja el a GPS-t. "Csak" az esetek 80-90%-ban 😄 Én is láttam már olyan iPad BB-s 3GS-t, amiben ment a GPS.

GregSB
Igen, lehet. 3G-n hivatalosan nem támogatott a multitask. Én 3GS-en és 4-esen még soha nem láttam lefagyni a rendszert multitask-menübõl indított appváltás közben.

rooney8
hli
miért csinálja azt a szifonom, hogyha megvan nyitva egy alkalmazás és úgy akarok másik programra váltani, hogy nem lépek ki belõle, akkor pár másodpercre lefagy, majd kidob a fõképernyõre? ilyenkor a használatba mindent lenulláz, ez a legidegesítõbb. iphone 3g jailbreak-elt... köze lehet ehhez?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

mila69en
szerintetek az mennyire lehetséges hogy valakinek ipad baseband van az iphone-an és mûködik a GPS? elég nehezen tudom elhinni....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Köszi!
Bercy
instant get
Én azt hallottam hogy reverse augmented reality lesz benn, szóval nemcsak hogy lefotózhatod a vacsid, de pl. egy kiválasztott Angry birds karakterrel meg is etetheted. Kijelzõ pedig úgy tudom szintetikus tölgyfából lesz.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Dzsega
én azt hallottam, hogy nem lesz képernyõje! Ez biztos, hogy lesz?<#idiota>
sztem õszre lesz csak meg az új iPhone...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

LoDMaSt
a válasz: igen, nyárra, vagy õszre. amúgy, lesz képernyõje, színes lesz, kamera is lesz benne, meg valószínüleg nem lesz hardveres billentyûzete. pletykákat fölösleges írni, az eddigi telefonokról is csak a találgatás ment, ami vagy bejött, vagy nem.

@ Hellomarci

javítanám az elõzõben: nyárra
Sziasztok!

Akkor most náyrra vagy õszre jön az Iphone 5? Van valami elõrelátható specifikáció ami biztos?
Dzsega
nagyon jóóó!<#vigyor>

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

kispeki
T-mobile-nál Domino csomagban 2000 forintért netezek 500MB adatforgalommal 😊 csak annyi, hogy fel kell tölteni a kártyát a hónapváltás elõtt 😊

SoF II: C4z0rla

asysoft
iPhone használata során felmerült bennem 1-2 kérdés:
1.: VoiceMemo el-emailezésénél valóban csak egyet lehet hozzá csatolni, vagy csak én vagyok a szerencsétlen?
2. (bár ez szolgáltató függõ is lehet, T-mobile-os vagyok): Show My Caller ID-t átraktam Onra (default offról), de késõbb "visszaállítódott", igaz, menet közben volt egy 4.3.1-re való frissítés is. Lehet köze ennek az SW update-hez, vagy ezért teljesen a szolgáltató felelõs? (Opció lekérdezése eltart 1-2 másodpercig, gondolom nem telefon memóriájából tart kibányászni eddig.)

/*WTF?!*/

dzsegameló
5eFt-ot én is sajnálok, pláne 100 percért (a 100SMS nem érdekel ritkán küldök). Olyan 3-4eFt szokott lenni a számlám, igaz csak 100MB net van benne de az arra, hogy az idõjárás, a levelek frissüljenek teljesen elég. Néha napján netezek menet közben ha nagyon muszáj de akkor is beleférek. NEKEM tökéletesen elég ennyi ha meg valamit le akarok tölteni akkor WiFi.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Lehet hogy nem ez a megfelelõ telefon a számodra. Ha egy kicsit is utána néztél volna, hogy miért lóg mindig a neten az iPhone,(nem részletezném) akkor nem tennél fel ilyen kérdéseket. Ha feltöltõs vagy, akkor meg gondolkodj el azon hogy veszel egy elõfizetéses cuccot. Nekem 5.000 Ft havonta és 100 perc ingyen, 100 sms, és 1GB adatforgalom. A leghúzósabb hónapban sem tudtam 500Mb-nál nagyobb adatforgalmat generálni. Ha ezt az 5.000 Ft-ot sokallod akkor tényleg nem neked való az iPhone.
nemhiszem hogy most új routert akarnék venni, de köszi a válaszokat!

rooney8
már én is kerestem ilyet, de eddig keresésem sikertelennek bizonyult

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Dzsega
jaaaaa
arra nem tudok megoldást...
clio1616v megoldása a legegyszerûbb sztem is.

clio1616v
amirõl dzsega beszél az pont a fordítottja

veszel egy wifi routert 3ezerért és bekonfigolod ennyi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

jah azt, mint omniámnál is csináltam, akkor actyvsinc el ment.

clio1616v
szerintem õ a PC netjét akarja használni az iphoneon való netezésre

telenoros :S

Dzsega
ha telenoros vagy akkor sehogy ha nem akkor be kell kapcsolni a beállításokban a tetheringet (nem tom pontosan hol van) és elvileg megy is.
Nem tudtam még kipróbálni mert nekem nem megy (telenor)

clio1616v
wifi router 3000 HUF

hali!
pc re kapcsolódva usb rõl hogy tudok netezni?

rooney8
jó jó de azért mégis 😄 na mind1, csak kibírom nélküle 😄

Dzsega
ezen idõkre ott van az appok szinte végeláthatatlan áradata.
vagy tanulhatsz is<#idiota>

rooney8
jó de érted utazok a buszon/vonaton/metrón és épp nincs semmi dolgom, akkor felmehetnék megnézni mi a szitu a cybergvilágba... 😄 tudom, ott az elõfizetés de az jelen esetben nem elérhetõ :/

clio1616v
engem nem zavar... csak wifit használok netezésre

rooney8
ááá ez az ájfon megõrjít 😄 nem hiszem el, hogy ilyen alap dolgot nem lehet vele csinálni 😄

köszönöm szépen !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

arra gondolok amit az iTunes ki ír baloldalt a csatlakoztatott eszközöknél. pl: példa's iphone

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

iTunesban ráklikkelsz a névre és engedi módosítani.
clio1616v
mi az a telefon név? 😄

iphone 3Grõl - iphone 4re? ^^

clio1616v
úgy tudod megoldani a problémádat, hogy sok pénzt keresel, vagy marad a csóróság és a wifi only

rooney8
hello

hogy lehet úgy kikapcsolni a netet, hogy csak akkor generáljon adatforgalmat, ha pl. megnyitom a safari-t? és akkor is csak a safari csináljon forgalmat, nem kellenek ilyen értesítések meg semmi. Most ha bekapcsolom a netet a telón, akkor fel se megyek netre, de csak generálja a forgalmat. Ezt hogyan lehet kikapcsolni?
kicsit érthetõbben: feltöltõkártyás vagyok és néha jó lenne felmenni az ingyenes facebook/iwiw-re, de nem tudok, mert ha aktiválom az internetet rögtön szívja le róla a pénzt.

JaSoN HuNTeR
Srácok honnan lehet tudni hogy tönkre ment a GPS a telomba? ❤️G>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Vettem pár napja egy használt iPhone t , hogy lehet a telefon nevet atallitani ?

GregSB
Szerintem szeptemberben fogják bemutatni az iPhone 5-öt, és innentõl kezdve minden évben erre az idõre fog esni a telefon frissítése nyár helyett. Üzletileg a legjobb idõszak a bemutatókra (õszi hálaadás miatt, nem sokkal utánna meg karácsony), pont emiatt volt eddig az iPodok frissítése szepetmberben, mert sokáig az volt az Apple húzóterméke. Ma viszont ez már az iPhone és iPad.

Vagy inkább karácsony tájékára.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

GregSB
Apple most jelentette be, hogy Júni 6.-án mutatják be az új iOS-t (5-öst). Emarad tehát a tavaszi bemutató, szóval leghamarabb õsszel számíthatunk az iOS 5 megjelenésére. Kérdéses hogy az iPhone 5 megjelenik nyáron iOS4-el, vagy eltolják annak is a megjelenését õszre. Én az utóbbit tartom valószínûbnek.

precision
semmivel sem veszélyesebb a torrent mint bármilyen egyéb módja az illegális cuccok beszerzésének
amúgymeg ez "nyílt titok", hogy a netezõk 90% -a warezol, nyilván nem emailezésre meg hírek olvasására van már Magyarországon is 120mbites csomag

nagyon egyszerû: _mindenki_ warezol -> szolgáltató tudja ezt -> gyors netcsomagot kreál, mert tudja, hogy a warezuser megveszi -> mindenki boldog

Bazinga!

Dzsega
veszélyes?
Mivel rosszabb mint az apptrackr? Álltalában ua. van ott mint máshol. Emberek milliói torrenteznek mindenféle gond nélkül (pl én is).
Ha neked lassú az apptrackr és veszélyes a torrent akkor próbáld ki az app stort!<#hehe> Nekem bejön, gyors megbízható tuti nem vírusos állandóan friss cuccok vannak fenn (nem is értem, hogyan szerzik be ilyen hamar a frissítéseket<#idiota>), szóval jó kis hely az! Ráadásul ez egy olyan app ami alapból telepítve van a telefonon nem kell törni meg hasonlók és az iTunes sem zakkan meg tõle!

crazyclone
Bár jogos ... örülni kellene hogy egyáltalán van ilyen,
De tény hogy apptrackr en az adatbázisok többsége nagyon lassú ... Torrentel ilyesmit beszerezni meg veszélyes ...

GregSB
Az AppStoreban elég sok ingyenes program van 😄

BTW én az apptrackr-en én torrenten kívül mást nem ismerek, de errõl a 2 helyrõl beszerezhetõ az appok 99%-a, szóval minek más?

crazyclone
Te ezt most komolyan gondolod?
Még mindig egy értelmes válaszra várok ...

clio1616v

kispeki
köszi 😊

SoF II: C4z0rla