iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Okés köszönöm!😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nincsen semmi program amivel a névjegyeket csak simán áttudom pakolni géprõl az iphone 4-be?
Tehát így gondolom Nokiáról a programba az átkonvertálja nekem és utána importálom az iphoneba?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Vodafone Navigation Hungary néven fut.
Nem próbáltam még, értékelések jók, négy *!
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Mert azt tudom, h bluetooth csak két iphone között jó. De az mms-nek az lenne a lényege, h minden készülékre jó nem?😄
SoF II: C4z0rla
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
ha igen érdekel felmegy-e 1.59 basebandre és hogyan 😊
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Bazinga!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Hiába nem tud semmit, amit tud, az legalább mûködik.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
@ Hellomarci
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
én a google contact -ot használom, létrehoztam egy gmail accot csak emiatt, azt adtam meg neki és oda menti le a kontaktokat, majd vissza is tudja syncelni akármikor
de lehet használni ugyanitt az outlook-féle megoldást, azt még nem próbáltam, nincs outlookom
blackdoort meglesem, bár egyelõre ez a whited00r elég jó... 😊
Bazinga!
más.... azt nem tudjátok megoldható valahogy ha egy 3G-n mondjuk 4.2.1 es szofti van vissza kerül rá 3.1.3 a kontakt listát kilehet menteni valahogy és vissza importálni a 3.1.3-ra?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ötlet hogy jailbreakelés után
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
USA-ból behozott iPhone 4-et lehet jailbrakelni? Vagy egyáltalán megoldható egy kint vásárolt készülék Magyarországon való teljes körû használata?
Elõre is köszi!
SJ
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
mert WB -ban van egy opció, hogy 'use wallpaper', de akkor ha beállítok egy háttérképet (ami ugye eredetileg lockscreen háttérkép) azt rakja e a homescreenre is
tudom, hogy 4.x -tõl már lehet külön állítani trükközés nélkül is, de ez egy iphone2G, nincs rá 4.x 😞 😄
Bazinga!