iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
4.0.1(J😎-rõl szeretnék átállni 4.3.1(J😎-re...
Kérdés: redsn0w al való Jailbreak után frissül a baseband/modem firmware ?
Illetve ez mitõl függ?
Jelenleg 05.13.04 a verziószám és Jailbreak után még Unlockolni is kellene ...
Ha nem a topikba illõ a kérdésem akkor várom a válaszokat PÜ ben...
Köszönöm!
Nem Jailbreak-elt teljesen tiszta teló.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
találtam egyet 160 ért.
prohardver en találtam, PoriG felhasználótól.
ismeri valaki esetleg?
!Forza Ferrari!
clio1616v: akkor fogalmam sincs, hogy mi ez<#idiota>#idiota>
/*WTF?!*/
"Még1x leírom mit csináltam: multitaskból összes appot ki kell lõni. Kapcsold ki a telefont, hagyd úgy 1-2 percig, majd bekapcs. Majd ha ez megvolt, akkor nyomj neki mégegy hard-resetet (a biztonság kedvéért): home + power nyomvatart amíg el nem fejeketedik a képernyõ és meg nem jelenik az almalogó."
Az aktiválás ezeknél hogy mûködik?
Bármilyen kártyával megy az aktiválás?
Ha bontatlan csomagban veszem akkor gondolom nem lehet vele ráfaragni.
Bocs az esetleges hülye kérdésekért, csak nem keveset kell ugye kicsengetni, nem akarok zsákbamacskát.
köszi elõre is!
!Forza Ferrari!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A mobil fizetésnek semmi köze az emelt díjas tartalomhoz.
Mint, ahogy azt a neve sugallja: pénzt költésre alkalmas szolgáltatás: szerzõdést kötsz a bankkal, hogy a telefonod segítségével vásárolhass például egy áruház kasszájánál (Interspar, Kaisers, stb.).
Ezt a lehetõséget egyelõre csak a dinamikus SIM kártyát biztosítják.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
én úgy hallottam hogy 4000 ft ért adnak tmobileban...
akkor téves az infóm?
!Forza Ferrari!
clio1616v (#21894):
Mobilfizetés!=emeltdíjas SMS.
/*WTF?!*/
Az új micro-SIM kártyával kompatibilis készüléket a Telenor Magyarország Zrt. jelenleg nem forgalmaz.
Micro-SIM kártya vásárlása/cseréje azok számára hasznos, akik olyan eszközzel rendelkeznek (pl. Apple iPad), melynek használatához az új típusú kártya szükséges.
Az új típusú kártyával a MobilFizetés szolgáltatás nem vehetõ igénybe!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
<#conf>#conf>
Ezt ki mondta? Vagy mire véled eme állításod?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
leginkább ezért vagdostam szét ollóval, kerestem egy sablont a neten kinyomtattam és körberajz után igényesen levágtam
Azt a pár ezer forintot ki lehet bírni és legalább van egy új kártyád.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
még1 kérdés:
ez a micro sim hogy mûködik? lehet vágni a kártyát vagy érdemesebb a bemenni T-hez venni?
!Forza Ferrari!
2. Jobb felsõ sarokban beírod a keresõmezõbe amit keresel, és a Google találatok alatt lesz, az "On this page" szekcióban.
Újból felmerült néhány kérdésem:
1. be lehet valahogy állítani, hogy hívás végén kijelezze a beszélgetés idejét?
2. Safariban hogy lehet oldalon belül keresni?
/*WTF?!*/
ha van 1 külföldön vásárolt függõ iphone 4, azt lehet itthon legálisan függetleníttetni?
ha igen hol és mennyiért?
thx
!Forza Ferrari!
köszönöm!
!Forza Ferrari!
Mintha nem gondolnák át rendesen.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Apple mostanában eléggé sok fázisban javít bugokat 😄
Meg azt nem értem, hogy 4.3 alatt minden animáció sokkal gyorsabb volt mint 4.2.1 alatt. Aztán jött a 4.3.1, és a 3rd party appok animációi elkezdtek szaggatni. Nem vészes, de néha bántja a szememet 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Még nincs alma a f@szom helyén 😄 De hamarosan!😄😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Viccet félre téve ismerek egy srácot, aki tud behozni (itthon még nem láttam hogy bárki is forgalmazná). Ha érdekel dobj privátot és megadom a számát.

svájcban mindenkinél iphone volt ott nem tûnik fel... amúgy ez lenne a normális nem megvenni azokat a hulladék semmirevaló LG Samsung és társait
Persze ha nincs nálad, lehet kimarad néhány ziccer, amikor lehetne villogni vele -.-