iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
még így az elhagyott iphone-ról egy szót.
most jutott eszemben, hogy én használtan vettem és nincs róla semmi papírom... így meg aztán mehetek bárhova, nem tudom igazolni, hogy az enyém lenne 😮

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

crazyclone
Még valami (bocs a dupla postér)
iGo Primo valakinek?

crazyclone
Helló!
Létezik bármilyen mód a MobileMe account aktiválására 4. generációs készülék nélkül? (FindMyiPhone hoz kellene)

rooney8
értem... köszönöm a segítséget 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
biztos van különbség, szerintem ugy van ahogy írod...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok

van egy jailbreakelt iPhone 4-em, valami regebbi (4.2?) iOS fut rajta. Elvileg gyarilag fuggetlen. Most latom, hogy van mar redsn0w es pwnagetools is, untethered 4.3.2-hoz. Mi a legjobb modja a frissitesnek, jailbrekelesnek jelenleg? Sosem frissitettem meg JB utan, es nem igazan tudom, mire kell figyelni, illetve, hogy a mar telepitett JB alkalmazasok installousbol eltunnek-e majd frissites utan?

Valszeg volt mar errol itt szo, nincs idom most visszaolvasni, de ha mondotok hsz szamot szivesen megkeresem. Koszi

C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G

rooney8
mint írtam be is fogom 😊 egyébként van különbség lopás és elhagyás között? 😄 mármint az azt követõ eljárás során. utánaolvastam a talált tárgyak jogszabályairól és köteles felkeresni engem, hogy visszajuttassa a tárgyat, tehát ha ezt nem teszi meg bûncselekményt követ el. tehát arra nem hivatkozhat a rendõrség, hogy így jártál figyelj jobban, ugye? 😄

GregSB
Tikal
nem egy tizezres nokiát hagytál el, szoval eszerint állj te is hozzá.. biztos sok ilyen bejelentést kapnak, de meg van rá az esély hogy meg legyen, szoval jelentsd be. havernak már lett meg így telefonja...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
én csak feltételeztem, hogy nem foglalkoznak vele. gondolom nap mint nap kapnak ilyen bejelentéseket és úgy vannak vele, hogy úgysem találják meg ezért felveszik a jegyzõkönyvet és kész.

Tikal
pedig hidd el, rendõrség.. ha már te is igy állsz hozzá hogy baszik rá akkor biztos basznak is rá, mivel be sem jelented, másrészt, szolgáltatod felhiv és megérdeklõdod mit lehet tenni, pl letiltás.

rooney8
mindenképpen ezt fogom tenni 😊 ismerõs nincs t-mobile-nál, rendõrség meg szerintem b*szik rá, remélem így is van esély megtalálni...

esetleg aki pesten lakik a 11. kerület környékén nem kérdezne körbe, hogy nem talált-e valaki egy iphone-t? fekete 3g 8gb, a hátlapja törött a szokásos helyen. a megtaláló pénzjutalmat is kap.

Rendõrségen feljelentés, imsemrõs a szolgáltatónál. IMEI szám alapján meg lehet találni bármilyen kártyával kapcsolják be. És tényleg érdemes körbekérdezõsködni, én egyszer a latopomat kaptam vissza így. A történetet nem részletezném :p



rooney8
igazából ittunk is egy keveset és már azért jó állapotban voltunk és pontosan nem tudom, hogy mikor tûnt el. amikor kimentünk valamiért még megvolt, aztán visszamentünk és késõbb elindultunk hazafelé és akkor tûnt fel, hogy nincs meg. szóval lehet kint esett ki a zsebembõl, vagy lehet hogy bent...

Köszi szépen, még egy kérdés, bedöglött a régi headset és arra lennék kíváncsi hogy milyet ajánlotok?
Max 20 ezrem van rá 😊

SötétBarom
Lehet, hogy lemerült.
Amúgy megkérdezted a helyet, ahol elhagytad? Szerintem igen is van rá esély, hogy meglesz, mivel egy letiltott mobillal úgysem lehet sok mindent kezdeni..

Én pl egyszer lent voltam pesten, és az aréna pláza egyik padján hagytam a mobilomat xDDD Este vettem észre, hívtam, aztán az aréna biztonsági szolgálata vette fel, hogy megtalálták 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

rooney8
ha arra gondolsz, hogy kért kódot mikor feloldod a "billentyûzárat" akkor igen volt 😄

Tikal
Pár napja volt hír hogy az Apple követ mindenkit, hivd fel õket hátha tudják hol a telefonod <#idiota>

egyébként meg rendõrség, lehet rá esély hogy megtalálják, hasonlo modszerekkel.. remélem LOCK volt a telefonon...

rooney8
szórakozóhelyen volt, úgyhogy nem sok esély van, hogy arrafelé megtalálom
egyébként hívtam már este is, akkor még kicsöngött, ma reggel is hívtam, egy ideig még csöngött, de most már nem elérhetõ :S

SötétBarom
Kérdezz körbe a helyeken, ahol elhagytad.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

rooney8
az a baj, hogy semmi ilyesmi nem volt felrakva/regisztrálva rá :S

pyrohun
Find my iPhone? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

rooney8
hali
tegnap sikeresen elhagytam az iphone-omat... van valami mód rá, hogy megtaláljam?

RATCUSTOM
Gorillacam, ingyenes

pyrohun
vicces is lenne, ha hirtelen kijönne egy fehér iPhone 4, amire iOS 5 kerül (de a többire nem?) és csak azon lesznek ilyen feature-ök 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

sajtburger
már mûködik, ezek szerint a dátumot néztem el. 😊 a 2011-es fifát húztam le, 0,79-ért megérte.. 😊

Jim Morrison
koszi, tenyleg jo !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

asysoft
Dehogynem, én Junior Maxos(?) Visa Electronnal vásárolok, a biztonsági kód ott van az aláírás mellett.

/*WTF?!*/

Sziasztok!
Valaki nem ismer valami alkalamázst arra hogy beállítsam hogy pl 10 másodperceknént készítsen egy fotót a telefon?

Elõre is köszönöm

robotnyk
mértékegység, és pénzváltó program: Convertr
merem ajánlani, szép és sokat tud, most ingyenes egy ideig.
robotnyk
én megvettem 5,5 euróért az infinity bladet, egy hétre rá akciós volt 2,5ért.
Snexi
én meg megvettem anno 6 dollárért 😄 de mind1,teljesen megérte

sajtburger
otp-s visa electronnal nem lehet? :s

Dzsega
MasterCard-on a kártya hátlapján található.
Maestron nincs azzal nem is tudsz fizetni.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

sajtburger
Segítene valaki nekem? Még sose vettem alkalmazást pénzért, most szeretnék egyet. iTunesben beírom a kártya számát, de a security kód az mi? 3 számot kér, így nem igen tudom mire gondolhat?

asysoft
Settings/Phone/Show my CallerID-t kapcsold ki.

/*WTF?!*/

Sziasztok!

Hogyan lehet elrejteni a telefonszámomat,hogy ne lássa akit éppen hívok?
SötétBarom
Vettél volna 3GS-t. 😄DDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

asysoft
Távolságérzékelõ szenzor bug még mindig nincs kijavítva? Ma telefonálás közben egyszer csak "megszakadt" a vonal, elveszem a fejemtõl, hogy lássam, nem a térerõ ment-e el (mert hát ugye a pontnál fogom), de nem, hanem tartásba került a vonal, és kb a gombnál ért a fejemhez az eszköz...
Másik. Mennyire normális, hogy alkalmazás telefonon történõ frissítése közben keményen szaggatni kezd a felület, illetve néha weblapok betöltése közben nem reagál a böngészõ? Valahogy nem ezt várnám a legerõsebb iPhone-tól...

/*WTF?!*/

Köszi Greg a tippet, remélem megoldódik a probléma.

Üdv: zoli30
GregSB
Nem csak Dead Space, egy csomó EA játék le van árazva. <#eljen>

AntiHero
Dead Space ezen a hétvégén csak 0,79€ !

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sziasztok!
Nem tud valaki egy eladó Iphone 4g üveg hátlapot? Nagyon fontos lenne!
Üdv

GregSB
Azért mielõtt kidobjátok a kukábaa szifont olvassátok el ezt!

"A dolog maga egyáltalán nem új keletû, mert a tegnap ismét elõcincált consolidated.db adatbázisfájl már a 4.0-val került a készülékre. Hogy az Apple miért vezette be ezt pontosan, arra a választ a 4.0-ban bemutatkozott Multitasking és a Background Location szolgáltatások adják meg: hiszen ezekkel vált lehetõvé, hogy a GPS app akkor is mûködjön, és szóljon, hogy fordulj jobbra, ha közben zenét hallgatnál, vagy bejött egy hívás."

zaki
beállításokhoz ezt írd be:

Cellular Data
APN: net
Username: üres
Password: üres

MMS
APN: mms
Userneme: üres
MMSC: http://mmsc.telenor.hu/
MMS Proxy: 84.225.255.1:8080
MMS Max Message Size: 307200
MMS UA Prof URL: üres

Internet Tethering
APN: net
Username: üres

indítsd újra a telefont, és jó lesz.

Tikal
fb progi? facebook? az nem mindig küld, csak ha ugy gondolja 😊

solo
Köszönöm szépen, most már meg van minden..telefon már nagyon okos , meg minden, de push az még mindig nincs: D

push be van kapcsolva, fb progi be van állítva mire küldjön értesítést, de semmire se kapok.Ez mitõl lehet? természetesen 4.0 push fix az már telepítve van.😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

dzsegameló
JB:
cydia->szifon.com->telenor logo tether fix
Nem JB:
beállítások->általános->hálózat->mobil adathálózat->APN: NET minden más üres.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

robotnyk
/care?
Lacee
közben találtam megoldást, hát érdekes 😊
a legkorábbi info a saját mozgásomról tavaly október, de igazán csak januártól jelöl sok helyen a térképen. hát, reméljük nem a Skynet épül ki szép lassan...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"