iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most jutott eszemben, hogy én használtan vettem és nincs róla semmi papírom... így meg aztán mehetek bárhova, nem tudom igazolni, hogy az enyém lenne 😮
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Létezik bármilyen mód a MobileMe account aktiválására 4. generációs készülék nélkül? (FindMyiPhone hoz kellene)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
van egy jailbreakelt iPhone 4-em, valami regebbi (4.2?) iOS fut rajta. Elvileg gyarilag fuggetlen. Most latom, hogy van mar redsn0w es pwnagetools is, untethered 4.3.2-hoz. Mi a legjobb modja a frissitesnek, jailbrekelesnek jelenleg? Sosem frissitettem meg JB utan, es nem igazan tudom, mire kell figyelni, illetve, hogy a mar telepitett JB alkalmazasok installousbol eltunnek-e majd frissites utan?
Valszeg volt mar errol itt szo, nincs idom most visszaolvasni, de ha mondotok hsz szamot szivesen megkeresem. Koszi
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
esetleg aki pesten lakik a 11. kerület környékén nem kérdezne körbe, hogy nem talált-e valaki egy iphone-t? fekete 3g 8gb, a hátlapja törött a szokásos helyen. a megtaláló pénzjutalmat is kap.

Max 20 ezrem van rá 😊
Amúgy megkérdezted a helyet, ahol elhagytad? Szerintem igen is van rá esély, hogy meglesz, mivel egy letiltott mobillal úgysem lehet sok mindent kezdeni..
Én pl egyszer lent voltam pesten, és az aréna pláza egyik padján hagytam a mobilomat xDDD Este vettem észre, hívtam, aztán az aréna biztonsági szolgálata vette fel, hogy megtalálták 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egyébként meg rendõrség, lehet rá esély hogy megtalálják, hasonlo modszerekkel.. remélem LOCK volt a telefonon...
egyébként hívtam már este is, akkor még kicsöngött, ma reggel is hívtam, egy ideig még csöngött, de most már nem elérhetõ :S
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
tegnap sikeresen elhagytam az iphone-omat... van valami mód rá, hogy megtaláljam?
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
/*WTF?!*/
Valaki nem ismer valami alkalamázst arra hogy beállítsam hogy pl 10 másodperceknént készítsen egy fotót a telefon?
Elõre is köszönöm
merem ajánlani, szép és sokat tud, most ingyenes egy ideig.
Maestron nincs azzal nem is tudsz fizetni.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Hogyan lehet elrejteni a telefonszámomat,hogy ne lássa akit éppen hívok?
Másik. Mennyire normális, hogy alkalmazás telefonon történõ frissítése közben keményen szaggatni kezd a felület, illetve néha weblapok betöltése közben nem reagál a böngészõ? Valahogy nem ezt várnám a legerõsebb iPhone-tól...
/*WTF?!*/
Üdv: zoli30
Nem tud valaki egy eladó Iphone 4g üveg hátlapot? Nagyon fontos lenne!
Üdv
"A dolog maga egyáltalán nem új keletû, mert a tegnap ismét elõcincált consolidated.db adatbázisfájl már a 4.0-val került a készülékre. Hogy az Apple miért vezette be ezt pontosan, arra a választ a 4.0-ban bemutatkozott Multitasking és a Background Location szolgáltatások adják meg: hiszen ezekkel vált lehetõvé, hogy a GPS app akkor is mûködjön, és szóljon, hogy fordulj jobbra, ha közben zenét hallgatnál, vagy bejött egy hívás."
Cellular Data
APN: net
Username: üres
Password: üres
MMS
APN: mms
Userneme: üres
MMSC: http://mmsc.telenor.hu/
MMS Proxy: 84.225.255.1:8080
MMS Max Message Size: 307200
MMS UA Prof URL: üres
Internet Tethering
APN: net
Username: üres
indítsd újra a telefont, és jó lesz.
push be van kapcsolva, fb progi be van állítva mire küldjön értesítést, de semmire se kapok.Ez mitõl lehet? természetesen 4.0 push fix az már telepítve van.😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
cydia->szifon.com->telenor logo tether fix
Nem JB:
beállítások->általános->hálózat->mobil adathálózat->APN: NET minden más üres.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
a legkorábbi info a saját mozgásomról tavaly október, de igazán csak januártól jelöl sok helyen a térképen. hát, reméljük nem a Skynet épül ki szép lassan...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"