iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Én most egy AKG-t használok a hangja nagyon jó, de sajnos ilyen kurva kényelmetlen fülest és még nem használtam. Max 1 óra és szét töri a fülemet. Erre figyeljetek oda én ez miatt készülök lecserélni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

SD456
Csak kár, hogy az iPhone 3G-t nem támogatja 😞

PS3 ID: SDani456

oneal1
Order & Chaosˆ Online
ez azért elég jó lett😊

!Forza Ferrari!

Sziasztok!
Van valamilyen megoldás arra nem jailbreakelt telón, hogy bizonyos szám ne tudjon elérni, persze úgy, hogy közben be vagyok kapcsolva?
I.C.ram
mindjárt??? leghamarabb szeptemberre lesz USA-ban az 5. A 6 meg ki tudja, de 2012 júniusánál tuti nem hamarabb.
Balazs15
értem kösz de mindjárt jön z iphone 5 és a 6 os is és a 3gs biztosra veszem hogy a támogatása szép lassan alább marad mivel a 3gs nem mai telo és igy nem éri meg az árát föleg ha ugy nézm h megint jönnek az uj Iphonok és kifognak jönni olyan progik amik tuti nem lesznek már a 3gs en támogatott és nem 1 évre szeretnék telot venni...a 4 es iphonra meg soha nem lenne rá annyi pénzem😄 ezért nemtom melyik telonál maradjak talán samsung galaxi 9000 vagy htc desire ezeknek mégis csk jobb lesz a támogatottsága

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

clio1616v
Errõl mi a vélemény esetleg tapasztalat?

Iphone 4 Gevey Sim függetlenítõ kártya!!
Iphone 4 Gevey Sim függetlenítõ kártya!!

Hardveres függetlenítõ kártya Iphone 4 -hez.

Egyenlõre sajnos ez az egyetlen lehetõség külföldi telefonod függetlenítéséhez!!!

Függetleníthetõ ios and baseband:

ios 4.1 baseband 02.10.04
ios 4.2.1 baseband 03.10.01
ios 4.3.1 baseband 4.10.01

Sikeres licitálást!!

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

SötétBarom
Mostanában egyszer kétszer nem válaszolnak dolgok, legutóbb például a "telefon"t kellett bezárnom, mert nem tudtam csinálni vele semmit. Ez mi a péktõl van?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

robotnyk
Ability
Az iPhone célhardver, hasonlóan a konzolokhoz. Androidon nemrégiben engedélyezték a natív alkalmazások futtatását, a legtöbb játék pl. Java-ban íródott, amit a JavaVM fordít le. Ez egyfajta emulációs folyamat, ami teljesítménycsökkenéshez vezet. Ezért van az, hogy egy erõsebb hardverrel rendelkezõ Androidos telefon nem feltétlen lesz gyorsabb mint az elvileg gyengébb iPhone.

A játékok támogatása egy darabig biztos megmarad, nem gyenge telefon a 3GS sem. Én viszont az iPhone 4-re tenném a voksom, erõsebb, szebb kijelzõ, erõsebb akksi, stb. Játékokon kívül a programok támogatása megmarad biztosan, a nem hardverigényes alkalmazások teljesítményével nincs baj ugye.
Balazs15
császtok

Megéri megvenni a 3gs Iphone?..az uj iphone programok illetve uj hd-s játékok támogatása megmarad erre a készülékre a jövöben? és azt nem értem hogy 600 mhz es procián hogy fut asphalt játék pl zökkenö mentesen meg más olyan hd játékok ami egy 600mhz es androidon már beszaggat ez mitöl függ?.ja és a bluetooth sztereo headszetteket mennyire támogatja?

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Snexi
amit fölveszek iphonen diktafonnal azt hogyan tudom (e-mailen kívûl) fölrakni gépre?

TopGun
Sziasztok! Valaki segitsen legyen szives: 3Gs-em van uj bootos, nem akarom fuggetleniteni, jo ahogy van most, csak a 4.3.2-es szoftvert szeretnem untethered jailbreak-elni, van valahol, lehetoleg magyar nyelvu lepesrol lepesre segitseg? mert a neten csak olyat talaltam, ahol mindenki fuggetleniteni akarja.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

köszike😊 megvizsgálom , végre valami ilyen segítségre vártam 😊
Nagyon köszi 😊

Ability
Szia!

Erõsen árnyékolt szobám van, a legtöbb ismerõsömnek sokszor teljesen elmegy a térerejük, képtelenek hívásokat fogatni nálam. Nekem az iPhone4-gyel semmilyen problémám nincs, erõsebb az antennája mint az átlag telefonoknak. A kezeddel való leárnyékolás féligazság, valamennyit csökken a térerõ, de a gyakorlatban még sosem volt vele problémám, míg a mások szívnak nálam.
Hali! Szeretnék beruházni egy Iphone 4-re. Mennyire igaz ez a térerõ probléma vagy esetleges hibákról ha valaki beszámolna megköszönném.
mila69en
szia xears fülesek verhetetlenek ár/érték arányban
-Xears Turbo Devices TD III PRO
-Xears Turbo Devices III Blackwood
-xears Nature N3i Highend Headset
-xears Xtreme XT120PRO
teszt😊

jómagam a senheiser füleseimet, már csak porfogónak használom, és egy elég drága sony fülest és felba*sztam a polcra dísznek mióta xears fülessel hallagatom a zenéket ami negyed annyiba sem került😄 profi cucc

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

GregSB
solo
Ide vele mindet, gyönyõrû ez a fehér😊
Végre az eleje is szép fehér lett😄
Bár, 3g-n a sufnis fehér elõlapok is nagyon szépek, és az enyém pl elég jól bírja😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

robotnyk
yay, van TweetDeck, ha valakit még érdekel rajtam kívül 😊
Sennheiser, vagy AKG, ebbõl válassz árkategóriát. Google, olcsobbat.hu, depo.hu, mind a barátod 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sziasztok!
Nem tudnátok ajánlani valami jó minõségû fülhallgatót vagy esetleg headset et? Azért 20 felé ne menjen az ára de ugy vagyok vele hogy nem a hallásomon akarok spórolni szal a minõség mindenek felett.

Elõre is köszönöm!

Jim Morrison
csajoknak jo a fekete is, ugyis radobnak valami muanyag csilivilis tokot.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Igen. Nekem már volt kezemben átalakíttatott fehér, és teljesen jól néz ki. Csajok venni fogják mint a cukrot.

SötétBarom
Csak szerintem bucsus?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Idevelük!!! 😛PP

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GregSB

GregSB
USA-ban és Angliában holnaptól kapható a fehér 4-es. Kiváncsi vagyok itthon mikor kerül boltokba...

clio1616v
mindenáron nem vágok bele, csak érdeklõdés szintén foglalkoztat

letöltöttem a hozzávalókat és ha nagyon muszáj megcsinálom
kösz az infót

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Pwned DFU-ba kell tenni a telefont (turorial - értelemszerûen ez még a 4.1rõl szól, neked a 4.3.2-es fileok kellenek), ezután iTunesból a customot restoreolni rá (le van írva a tutorial végén).

A telefonodról minden adat, alkalmazás el fog tûnni, mindent ments / szinkronizálj ki elõtte és a restore után vissza tudod tenni. Az alkalmazások adatai is el fognak veszni, tehát ha pl ha visszatelepíted az Angry Birds-öt, akkor kezdheted az elejérõl. Van rá mód hogy kimentsd az alkalmazásokat is, ki lehet egy az egybe menteni az adatbázis-fileokat, és ezeket vissza lehet másolni restore után, de át kell állítani a fileok permission-jét ezután SSH-val vagy egy Cydiás csomaggal, különben a telefon nem lesz képes felülírni õket.

Mint látod nem egyszerû a dolog, csak akkor kezdj bele ha nagyon kell a Personal Hotspot - mivel csak ezzel tud többet a 4.3.2 a 4.1-hez képest.

Ha nekivágsz és nem vagy biztos a részfolyamatokban, akkor keress egy tutorialt. Ne várd el hogy én segítsek, még személyesen segítve is ez egy 1,5-2 órás mûvelet lenne, kezdve a pwned DFU-s restoretól, az adatbázis-fileok egyesével kimentéséig és permission-jüknek visszaállításáig.

Én részben ezért hagytam fel a jailbreakel, nem vagyok idõmilliomos, inkább kiadok pár ezer Ft-ot az Appokra mint hogy minden egyes SW updatenél ezt eljátszam.

clio1616v
iPhone 4 iOS 4.3.2 Custom ipsw firmware untethered - Unactivated (for users who are on official carrier SIM card)

ez

mi a teendõ ha ezt letöltöttem?

clio1616v
van olyan verzió is

GregSB
Ha van AT&T-s simed (úgy emlékszem azt írtad adtak hozzá), akkor olyan customot csinálj / keres, ami nem aktivál (nem Activated). Jobb ha a SIM-el aktiválod be a készüléked.

robotnyk
köszi 😄
clio1616v
iPhone 4 iOS 4.3.2 Custom ipsw firmware untethered - Activated

ha letöltök egy fenti fw-t, ami custom és elvileg nem updatelem a basebandet, akkor fog menni a jelenlegi 4.1es frissítése és unlockja?

GregSB

GregSB
Semennyire. Amit te törölsz, az gyakorlatilag üveg. Alatta van a digitizer, ami az érintést érzékeli.

passatgt
élõben ezek sokkal jobban néznek ki, csak fehéret nagyon nehéz fotózni rendesen

robotnyk
két mikroszálasat használok. igazából a touch érzékelõ részére gondolok.
GregSB
Ha rendes törlõkendõt használsz (amit pl szemüvegekhez is adnak), akkor semennyire.

robotnyk
praktikussági szempontból lennék rá kiváncsi. gondolom ezen nem látszik annyira a por. mióta megvan minden este kb 5-10 perc a takarítás nálam. btw, mennyire árt ez a képernyõnek?
GregSB
Szerintem meg ízlés kérdése, pl csajoknak tuti jobban bejön. De van olyan (hetero 😊 férfi ismerõsöm, akinek fehér iPad2-je van, zöld színû smart coverrel. Sztem qrva jól néz ki, ez ugyanolyan mint ahogy az autóknál sem mindenki a feketét meg szürkét veszi, jó a változatosság.

robotnyk
de 😄

tbh, valahogy nekem a fekete jobban bejön, kicsit olcsó hatása van már ennek a fehérnek, az ipad2nél is.
robotnyk
talán.
GregSB
Nem lesz benne A5. Az majd a szeptemberben érkezõ frissítésben lesz.

passatgt
meg a5 lesz benne

GregSB
úgy proximity = új proximity 😄

GregSB
Jövõhéttõl kapható a fehér iPhone 4, kiszivárgott a brit Vodafonetól. Ha jól látom úgy proximity sensort kapott, amit nem csodálok. Az összes maszekul fehérített ip4-nek amit láttam szarakodott a proximityje.

rooney8
de ahhoz van, de magához a telefonhoz nincs... elég csak a kártyáé?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
és a kártya, ami benne van? ahhoz sincs papírod?