iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ez azért elég jó lett😊
!Forza Ferrari!
Van valamilyen megoldás arra nem jailbreakelt telón, hogy bizonyos szám ne tudjon elérni, persze úgy, hogy közben be vagyok kapcsolva?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Iphone 4 Gevey Sim függetlenítõ kártya!!
Iphone 4 Gevey Sim függetlenítõ kártya!!
Hardveres függetlenítõ kártya Iphone 4 -hez.
Egyenlõre sajnos ez az egyetlen lehetõség külföldi telefonod függetlenítéséhez!!!
Függetleníthetõ ios and baseband:
ios 4.1 baseband 02.10.04
ios 4.2.1 baseband 03.10.01
ios 4.3.1 baseband 4.10.01
Sikeres licitálást!!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A játékok támogatása egy darabig biztos megmarad, nem gyenge telefon a 3GS sem. Én viszont az iPhone 4-re tenném a voksom, erõsebb, szebb kijelzõ, erõsebb akksi, stb. Játékokon kívül a programok támogatása megmarad biztosan, a nem hardverigényes alkalmazások teljesítményével nincs baj ugye.
Megéri megvenni a 3gs Iphone?..az uj iphone programok illetve uj hd-s játékok támogatása megmarad erre a készülékre a jövöben? és azt nem értem hogy 600 mhz es procián hogy fut asphalt játék pl zökkenö mentesen meg más olyan hd játékok ami egy 600mhz es androidon már beszaggat ez mitöl függ?.ja és a bluetooth sztereo headszetteket mennyire támogatja?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nagyon köszi 😊
Erõsen árnyékolt szobám van, a legtöbb ismerõsömnek sokszor teljesen elmegy a térerejük, képtelenek hívásokat fogatni nálam. Nekem az iPhone4-gyel semmilyen problémám nincs, erõsebb az antennája mint az átlag telefonoknak. A kezeddel való leárnyékolás féligazság, valamennyit csökken a térerõ, de a gyakorlatban még sosem volt vele problémám, míg a mások szívnak nálam.
-Xears Turbo Devices TD III PRO
-Xears Turbo Devices III Blackwood
-xears Nature N3i Highend Headset
-xears Xtreme XT120PRO
teszt😊
jómagam a senheiser füleseimet, már csak porfogónak használom, és egy elég drága sony fülest és felba*sztam a polcra dísznek mióta xears fülessel hallagatom a zenéket ami negyed annyiba sem került😄 profi cucc
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Végre az eleje is szép fehér lett😄
Bár, 3g-n a sufnis fehér elõlapok is nagyon szépek, és az enyém pl elég jól bírja😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nem tudnátok ajánlani valami jó minõségû fülhallgatót vagy esetleg headset et? Azért 20 felé ne menjen az ára de ugy vagyok vele hogy nem a hallásomon akarok spórolni szal a minõség mindenek felett.
Elõre is köszönöm!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
letöltöttem a hozzávalókat és ha nagyon muszáj megcsinálom
kösz az infót
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A telefonodról minden adat, alkalmazás el fog tûnni, mindent ments / szinkronizálj ki elõtte és a restore után vissza tudod tenni. Az alkalmazások adatai is el fognak veszni, tehát ha pl ha visszatelepíted az Angry Birds-öt, akkor kezdheted az elejérõl. Van rá mód hogy kimentsd az alkalmazásokat is, ki lehet egy az egybe menteni az adatbázis-fileokat, és ezeket vissza lehet másolni restore után, de át kell állítani a fileok permission-jét ezután SSH-val vagy egy Cydiás csomaggal, különben a telefon nem lesz képes felülírni õket.
Mint látod nem egyszerû a dolog, csak akkor kezdj bele ha nagyon kell a Personal Hotspot - mivel csak ezzel tud többet a 4.3.2 a 4.1-hez képest.
Ha nekivágsz és nem vagy biztos a részfolyamatokban, akkor keress egy tutorialt. Ne várd el hogy én segítsek, még személyesen segítve is ez egy 1,5-2 órás mûvelet lenne, kezdve a pwned DFU-s restoretól, az adatbázis-fileok egyesével kimentéséig és permission-jüknek visszaállításáig.
Én részben ezért hagytam fel a jailbreakel, nem vagyok idõmilliomos, inkább kiadok pár ezer Ft-ot az Appokra mint hogy minden egyes SW updatenél ezt eljátszam.
ez
mi a teendõ ha ezt letöltöttem?
ha letöltök egy fenti fw-t, ami custom és elvileg nem updatelem a basebandet, akkor fog menni a jelenlegi 4.1es frissítése és unlockja?
tbh, valahogy nekem a fekete jobban bejön, kicsit olcsó hatása van már ennek a fehérnek, az ipad2nél is.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.