iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
érdekes cikk... sajnos a sajátomon nem tudom ellenõrizni, mert úgy tûnik, 10.5-ön nem fut a program.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
- Összes alkalmazás háttérbõl kilõ.
- Készülék kikapcsol, 2-3 percig úgy hagyod, majd visszakapcsolod.
- Ha bebootolt, nyomj neki egyhard resetet (home + power gombot nyomva tartod addig, amíg el nem sötétüla képernyõ és meg nem jelenik az alma logó).
Nálam a 4.3 kezdte el meríteni veszettül az akksit, de mint kiderült az egyik bugos App csinálta a balhét, és a fenti procedúra után mindent visszatért a régi kerékvágásba,
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Üdv: Zoli30
Próbából elõfizettem erre a klikk szarságra, mert gyorsan kellett volna valami, de azt meg elfelejtettem, hogy telenor nem szereti az iphone-t:\
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
én is nálad akarok dolgozni!<#vigyor>#vigyor>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
-gps tracking
-family tracker
-gps trackr
-phoneonmap
vagy
cydiaban van par program ami a hatterben fut eszrevetlenul, es nyomon tudod kovetni vele a telokat amikre ratelepitetted. csak egynek a nevere emlekszem:
-itracker
*Posse*T.W.D*
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ha meg céges megfigyelés, akkor mobileme szerintem is 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
inditsd el háttérben a runkeeper prot vagy más futo progit....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ezért örülök, hogy csak sima 3g-m van: DDD Egyszerû és "szar": D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Update 2: All indications are that this is indeed an early, unreleased version of iOS 4. Interesting, but probably not something to get your hopes up about."
Érdekes, vajon miért változtattak a multitaskon?
solo: a mostani nem lenne normáli? 😊 Ez ugyanúgy fog mûködni, csak be fog kerülni egy Exposé szerû switcher.
Amúgy, cask én érzem úgy, hogy kezd egyre bonyolultabb lenni az ios?
Bár, így is egyszerûbb mint a többi😄
(a videót a Vietnami Tinthe rakta ki, õk szivárogtattak anno a 4-es iphoneról is)
mit csináljak hogy legyen?
!Forza Ferrari!
Mi a neve ennek a témának amit a 22033-as hozzászólásban csatolt képen van?
Ha nem téma akkor hogyan kell megcsinálni?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nah, apukam elkuldte, hogy milyen verzio van fent a touchon. Azt irta 4.3.2 (8H7). Ez a 8h7 micsoda? meg tudna valaki egy megpizhato jailbreak filet adni vagy mit? 😄 mert azt latom, hogy a redsn0wba kell betolteni egy fajlt azt onnantol mar megy... csak egy linket valaki plz, ami tutira jo lesz majd 😄 (ti is azt hasznaltatok.)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
/*WTF?!*/
Sajnos ez van, nem létezik ma 3,8"+ érintõképernyõs készülék, ami tovább bírná ilyen használat mellett (esetleg azok a HTC-k, amikre lehet venni extra erõsségû és vastagságú akksit, de attól meg iszonyat bumszli lesz a készülék).
Kapcsold kia 3G-t, használj Edge-t Kicsit lassabban jönnek majd be az oldalak, de kevésbé zabálja az akkut. Push notificationt csak azoknál az Appoknál engedélyezd, amiknél ténylegesen ki is használod. Mást nem nagyon tudsz tenni.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nekem valamilyen francia hálózatra volt eredetileg így oldottam meg ...
Természetesen + ultrasn0w
(annyira nem vágom a témát de ez most így engem is érdekel)
raksz rá egy custom fw-t 1.59es basebanddel és ultrasn0w 1.2.1
a custom fwt keresem továbbra is... 😊