iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
miért nem adja mindenki ingyen amit elkészít? utopiákban gondolkozol azt már látom, de az még messze van, és talán sose lesz... végülis te azért lopsz csak, mert könnyû megtenned, ha lebukhatnál máris nem tennéd. szoftvert lopni könnyû, amit te megtanultál az egyetemen és nap mint nap használod azt nem könnyû ellopni, de gondolom dolgoznak melletted olyanok akik szintén nem örülnének ha a tudásuk mások kezébe kerülne ingyen...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
" ha bárki használja a szellemi termékemet ingyen az nekem nem rossz"

a szellemi terméked ( amit megtanultál az egyetemen ) a céged használja nap mint nap.. szóval te ingyen dolgozol akkor?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
értsd úgy nem áll korlátlanul rendelkezésre "no copy"-s

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Bercy
Mondjuk az szvsz nem elítélendõ ha egy appból nincs lite verzió és csak kipróbálás céljából rakja fel törten valaki, aztán ha bejön megveszi ha nem letörli. Most evvel senkire nem céloztam csak általánosságban kimondtam a véleményem.
clio1616v
mert vannak olyan termékek amikért fizetni kell

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tikal
ja, persze, mikor másnak kell fizetni akkor nem minden a pénz, mikor a fizetésed várod honap végén akkor persze jól jön, LOL, vicces vagy. Miért nem ingyen dolgozol a cégednek? Olyan jo lelkü vagy...

clio1616v
ingyenes appokat használok és olyan törteket amiket kipróbálásra érdemesnek tartok, ami hosszabb távon megtetszik azt pedig megveszem

egyszóval veszek is lopok is és használom is õket

Bercy
Tisztázzuk egyszer, te nem veszel appokat a store-ból, de nem is teszed fel a telefonra törten õket? Csak ingyenes appokkal operálsz?
clio1616v
magamból indulok ki... ha bárki használja a szellemi termékemet ingyen az nekem nem rossz, ezt várom el másoktól is

narumon
Ahan, tehát mivel te olyan munkát végzel ami nem lemásolható (vegyészmérnökként ez nekem furcsa), ezért már jogod van olyan emberek szellemi termékét ellopni akik olyan munkát végeznek? Hm, ez elég furcsa világnézet.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

~46.ooo -.-



clio1616v
kevesellem...

Nekem most 6 óra 10 perc használattal és 3 nap 4 óra standbyal 5%rá merült a 4esem legújabb szoftverrel, úgy hogy csak akkor nyomtam be a netet, ha felmentek rá. (párszor véletlen úgy hagytam egy ideig) Azért ez jó teljesítmény nem?😊
clio1616v
vegyészmérnök vagyok, csak hogy a kérdésedre válaszoljak és az én munkámat, amit végzek naponta nem tudják ellopni, mivel nem lemásolható és minden projekt egyedi amin dolgozok

a szoftverekért adakozni lehet a fejlesztõknek azzal egyetértek...

clio1616v
örülnék neki, hogy valakinek segíthettem

te nem érted? 😊 nem minden a pénz

Tikal
huu, te tényleg nem érted 😊

Mekérdezhetem hogy mi a foglalkozásod? Pl ha építészmérnök lennél, kíváncsi lennék hogy mit szólnál ha egy másik mérnök bemenne hozzád az irodádba és lefénymásolná a legujabb házad tervrajzait majd kisétálna velük és felépítené magának, eladná és keresne vele pénzt. Gondolom nem szólnál egy szót sem, elvégre csak egy darab papír, csak lemásolta és használja.

Egyébként ezt a céges világban úgy hívják ipari kémkedés és büntetik... nem véletlenül.

Ja és a JVC fejegységed is valaki kitalálta, megtervezte majd legyártotta.. az árában benne van a tervezés is, gondolom feltünt hogy nem csak egy halom elektronikát kaptál a dobozban meg csavarokat, aztán rakd össze magadnak, az összerakásit meg töltsd le a netrõl hozzá...

clio1616v
nem árulom a szoftvereket, józsef attila se forog a sírjába ha valaki idéz tõle vagy éppen a szellemi termékét használja fel

clio1616v
nem csinálok ilyesmit, loptak már tõlem és persze, hogy nem örültem neki, de pótoltam és tudomásul veszem, hogy van aki veszélyt jelent a tárgyaimra...

viszont jobban örültem volna, hogy hozzám hasonlóan inkább lemásolták volna a JVC fejegységet és a másolatot vitték volna el az eredeti helyett

Tikal
komoly érv... tehát csak azért mert a szoftver szellemi termék és mésolhato, máris ingyen kell osztogatni. az már nem is zavar hogy a programozonak esetleg ez a munkája ebbõl él, családot tart el stb, szoval o valositson meg neked valamit amiért te semmit nem vagy hajlando adni.. miért is? ha ennyire utopisztikus a felfogásod, akkor gondolom hétvégenként te is elugrasz neki füvet nyirni barátságból, vagy valami más ellen szolgáltatást teszel neki, pl készitesz neki csokit, elvégre elkészítési modszert találsz a neten.. más szellemi termékért sem fizetsz? pl egy ügyvédnek, ha szükséged van rá. tulajdonképpen õ is szellemi terméket árul, a tudását, de még sorolhatnám de nem is ragozom, elég hibás a felfogásod...

clio1616v
meg tudom venni, vettem is már cydián dolgokat

LoDMaSt
Fogadjunk, hogy te lennél a legjobban kiakadva, ha valamit egyszer majd csinálsz, és azt valaki simán ellopná.. Vagy felétek ez a szokás?

@ Hellomarci

GregSB
Ha még diák lennél leszarnám, én is warezoltam mindent középiskola, meg fõsuli alatt. De felnõtt ember vagy, van munkád, kereseted. Innentõl kezdve ne gyere nekem azzal, hogy nem tudsz 6-8000 Ft-ot kiadni a szükséges appok 90%-ra, miközben egy 130.000 Ft-os telefont meg tudtál venni, mert csak tovább égeted magadat mindenki elõtt...

clio1616v
én nem az apple storeból lopok, hanem az installousból kapok ingyen egy felbontott csokit, ami a használati értékébõl, pont annyit veszít, hogy az még számomra használható

az internetért így is fizetnem kell, hacsak nem wifin töltöm free publicból, de akkor meg ott van az akkumulátor feltöltésének elektromos áram költsége és az életkörülményeim fenntartása... stb.

GregSB
Másolják a csokit is. Egy recept alapján készítenek több millió, közel azonos minõségût, és azonos csomagolásban árulják a boltokban. Az Appoknál a source kód a recept, és az App store a bolt.

A csokit is be tudod szerezni lopottan. Józsefvárosi piac = apptrackr.org <#idiota> Nem tudom éretd -e?

Egyébként ezt sztem ne ragozzuk tovább. Én február óta $30 ($29.13-t ha pontosak akarunk lenni) költöttem el Appokra - tehát kb 5400-6000 Ft között ha figyelembe vesszük az árfolyam ingadozást - és mindenem meg van ami kell, ennyi pénzbõl kijön az összes irodai alkalmazás, ami munkához kellhet + sok játék is.

Aki ennyi pénzt sajnál a fejlesztõktõl, tök mindegy hogy kényelembõl, vagy bármi más okból, az egy buta ember, mert nem fogja fel, hogy maga alatt vágja a fát. A fejlesztõk ugyanis arra a platformra fognak fejleszteni, ahonnan jön a pénz. Nem hiába jelenik meg manapság a játékok döntõ többsége konzolra elõször, PC-re meg hónapokkal késõbb (ha egyáltalán megjelenik), és nem hiába fejlesztik iOS-re a komolyabb játékokat a kiadók Android helyett, mert az utóbbin sokkal alacsonyabb a fizetési hajlandóság.

Itthon a legtöbb ember bele sem gondol ezekbe a dolgokba, és pontosan amögé a baromság mögé bújik amikor szóba kerül a dolog, ami mögé te is: hogy ez nem is lopás, csak másolás. (errõl még kb egy 5 oldalas esszét tudnék írni hogy miért kibaszott nagy hülyeség, de most nem teszem meg mert lusta vagyok).

Ami a lényeg: nem muszáj megvenned az appokat, szíved joga hogy mit csinálsz, de ne legyél rá büszke és pláne ne hírdesd itt hogy ezt csinálod, mert azzal csak azt bizonyítod be, hogy a fent leírt dolgokat nem látod be, és magadat járatod le...

clio1616v
nem használok olyan appot, amit egy restore után ne csak simán szûztelepíteném újra 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
simán zsebrevágnám, ha másolható lenne... nem tudom érted-e?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

robotnyk
kösz. valamikor este lesz 5 percem, majd akkor megsajnállak, jó? 😛
SötétBarom
Most miattad elbasztam 15 percet az életembõl 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
Lehet így kaptál el Osamat is? Bár lehet a google segített nekik, keresõbe beírták: where is osama bin laden?

SötétBarom
Kevesebb idõráfordítás a minden kibaszott update utáni JB?! Te barátom nem lusta vagy, hanem szarrágó. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Ez is igaz.

GregSB
Hamarosan...

-The update will no longer back up the location database to iTunes.
-The size of the location database will be reduced.
-The location database will be deleted entirely when Location Services are turned off.
-Battery life improvements.
-iPod bug fixes.

Bercy
Így is ciki, csak õ ezt még nem érzi...talán egyszer.
Tikal
a csokit is zsebre vágod a tescoban, nem? minek fizess, ha kevesebbõl is meguszod... ja vagy az más, mert ott lebukhatsz, és az ciki? aham.

GregSB
Nagyon nagy erõfeszítés és idõrablás megadni 1x a bankkártya számodat, utánna rábökni a "buy" gombra, tényleg 😄

robotnyk
jellemzõen aki a leginkább makett az iphonejával az a legnagyobb sóher az appokra.
clio1616v
van aki a felesleges dolgokat lusta megtenni 😊

mint pl én miért fizessek valamiért ha kevesebb idõráfordítással megszerezhetem?

robotnyk
dobhatnál te is listát, mint amit páran már csináltunk (bannerban link)
Bercy
Pont egy fokkal jobb, mintha instant JB után torrent gladiátort játszva már 42 oldalnyi vadiúj app figyelne a négyesén.
SötétBarom
Imádom. Ismi elõkapja, vettem egy négyest.. Gyorsan elõveszem a 3gst, mondom van valami jó appod, hátha nem ismerem mutimeg.

Aztán jön a következõ fej:

Kizárólag lite verziók, és még a legbasicebb szoftverre is sajnál 100 forintot. SZÉGYEN.

Tikal
hozzászólások között: tinywinghez létezik cheat.. hát LOL. komolyan milyen gyökerek azok akik még a telefonos játékokon is cheatekek töltögetnek... gondolom ehhez kell JB.. pf ezek azok akik sirnak ha ki kell adni 80centet egy játékért, de azért iphone 4 kell, mert az menõ..........

GregSB
196607

oneal1
elsõre nem könnyû😄

mennyi a legjobbad?😊

!Forza Ferrari!

GregSB
Toljátok ti is, gyõzzön a jobbik! 😄

Bér én szerintem nem vagyok esélyes, 200k felé még nem tudtam menni pontban Tiny Wingsben...

oneal1
6x optikai zoom lencse próbálta már valaki?😊

!Forza Ferrari!

Dzsega
Miért lenne jobb egy HTC nek a támogatottsága???
Az Apple 3 évig támogatja a telefonjait! A HTC meddig támogatja, ha támogatja egyáltalán...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

oneal1
játszik valaki rajtam kívül ezzel az order and chaos al?

szintlépésnél lehet pontokat rakni pl az erõre vagy valamire?

!Forza Ferrari!

atesz25
Köszönöm megvan!

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

mila69en
sbsetting

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

atesz25
Sziasztok, megtudnátok mondani hogy mi annak a proginak a nevem amit keresek. Egy YouTube videón láttam hogy a srác megnyomja a fõképernyön ahol a térerõ van onnan elõjön egy ablak amiben benne a wifi a Bluetooth és még sok más. Köszi

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066