45063
-
#43295 Annyit mar "megtanultam", hogy nem teszek melle mast a zsebembe. Viccen kivul, soha! Most csupasz a kicsike, de mar jon az ultra thin tok meg uvegfolia. Nem akarom vastagitani, mert tetszik a forma, vekonysag meg ugy minden :)
Az Apple Pay-t hasznalja valaki? Hogyan kell eletre kelteni? Kajakra felkell hivni a bankot? Mert nalam azt irja... -
#43294 Ugyanannyira, mint a 6 :D Viccet félretéve én - és a többség - védem. Milliméter vastag szilikontok csak hogy ne csússzon/karcolódjon + üvegfólia. Szép is maradt, védve is van:)
Egyébként aluminium + erős üveg. Strapabíró, de kulcs/aprópénz mellett hordva semmi sincs biztonságban. Anyagát tekintve a zsebkopás nem jellemző. Viszont annyira csúszik a kütyü, hogy úgyis veszel rá valamit magadtól, mert elég para mikor száraz kézzel előkapod a telefont és azt érzed, hogy 200k csúszik ki a kezedből:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.15. 20:48:32 -
#43293 Sziasztok!
Mennyire karcolodik a 6s? az egesz telora gondolok, hogy tok, folia nelkul mit bir? Valaki hordja mindenfele vedelem nelkul a mindennapokban nadragzsebben? -
kamionosjoe #43292 Androidban be lehet állítani milyen hangerőn legyen. -
#43291 És igen, erre megoldás lenne ha ott lenne az alarm mellett egy hangerő csuszka. De az még egyszerubb ha a rendszer a környező hagok alapján ezt automatikusan beállítja -
#43290 Ezzel csak az a problema, hogy sokan beállítanak alarmot nem csak ébreztéshez. És ugyanaz a hangerő nem megfelelő reggel mint pl délután egy rendezvényen -
#43289 én sleep cycle-t használok ébresztőnek
egész nyugodtan ébredek tőle -
#43288 Egy pindurit egyszerűbb lenne, ha be lehetne állítani milyen hangerővel szóljon az ébresztő... -
#43287 http://9to5mac.com/2016/02/11/apple-watch-measure-sound/
Ez tok jo lenne ha megcsinálnák. Mindig elfelejtem este lehalkítani a telefont es reggel üvölt az ébresztő :)
Meg macerás is, fel kell oldani képernyő zárat es csak utana lehet -
#43286 Ha fájl/hozzáadásra nyomsz, ott se tudod kiválasztani a pdf-et?
Vagy küld el emailben, esetleg másold át dropbox-al / icloud drive-al és nyisd meg a fájlt iBooks-al a telefonon. -
#43285 hogyan lehet pfd-et rámenteni iphone-ra?Próbálom az itunesben a "könyvek"-nél behúzni a .pdf fájlt de nem történik semmi -
#43284 http://www.theverge.com/2016/2/5/10921812/best-phone-size-poll
Érdekes a szavazás állás. Azt nagyjabol borítékolható volt hogy a 4,7" lesz a legnépszerűbb, ez várható volt mert miután a 6-ost bevezették óriásit ugrottak az eladások, es azt különböző statisztikák alapján tudni lehetett hogy a 6+bol nem fogyott annyi mint sima 6bol.
Ami erdekes hogy a 4"-ra kissebb igény van mint phabletre, en fordítva gondoltam volna. Bár nincs nagy különbség -
Ytar #43283 köszi! -
#43282 ha univerzálisak, akkor még ipadre és watchra is le tudod tölteni őket ingyé', ha egyszer megvetted -
Ytar #43281 hahó!
erősítsetek már meg hitemben: ugye a megvásárolt alkalmazások az apple id-hez kötődnek, és nem a hardware-hez, így teló csere után az újra is le tudom őket tölteni ingyé'? -
#43280 nem, mert a Microsoft nem fordított elég figyelmet a security-ra, gondolom átmennek az adatok a szervereiken (nekem mindegy, mert outlook.com-os címem van), és sok cég tiltja az ilyen 3rd party appokat
megnéztem, pl. az Airmail-t és a Sparkot átengedi a céges exchange-em
https://blog.winkelmeyer.com/2015/01/warning-microsofts-outlook-app-for-ios-breaks-your-company-security/
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.02.05. 18:12:01 -
#43279 Ezt nem értem. Ha gyári appban be tudod állítani a levelezést akkor a mobil Outlookban is lehetségesnek kéne lennie, nem? -
#43278 nálam tiltja a cég az Outlookot sajna, csak a gyári appal szenvedhetek
most magánra az Outlookot próbálgatom -
#43277 Nekem is ez a kettő tökéletesen bejön most. Magán levelezésre a Sparkot, cégesre meg Outlookot használom.
Igazából a Spark jobban bejön, de tok kényelmes hogy a ceges naptárat is latom Outlookban. -
#43276 nem, de igazából belerakhatsz bármilyen sim kártyát, inaktív is jó, csak legyen bent valami
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2016.02.03. 17:45:48 -
#43275 vettem egy 6s-t, a régit (5s) viszont újraraktam de a régi telefon aktiválásához kéri a sim kártyát ami jelenleg az újban van.Nem fog valami összekavarodni ha az aktiválásig visszarakom a régi telefonba a sim kártyámat? -
#43274 a kommentekben nincsenek elájulva tőle, elvileg ez is vmi reklám
Sparkot meg Outlookot dicsérik inkább -
#43273 http://www.theverge.com/2016/2/1/10881470/airmail-ios-email-app-launch
Review alapján ez a legjobban testre szabható Mail app most. Sajnos pénzbe is kerül :) -
#43272 esetleg a szolgáltatóddal vedd fel a kapcsolatot, lehet ők meg tudják ezt oldani... -
Ytar #43271 ... akkor legyen rejtett szám, nem bánom ...
ez azért elég szomorú hogy nem tudja az ios ezt a funkciót, a többi telónak nem okoz gondot ..
úgy látom hogy csak jailbrake-elt rendszerre van olyan app, ami működik, de azzal még várok. -
#43270 én is, ezért kérdeztem rá korábban nála :) -
Solt #43269 Ismeretlen számot ír, én pedig feltételezem róla, hogy tudja mi a különbség az ismeretlen szám, és a rejtett szám között! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.31. 19:52:29 -
#43268 ha ismeretlen a szám, akkor sehogy. ha ismert fel lehet venni tiltólistára.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.31. 19:49:42 -
#43267 szerintem rejtettről hívják, és azért kell neki az app. mert amugy gondolom már neki is eszébe jutott hogy lehet blokkolni hívást :) -
Solt #43266 Nem tudok ilyenről... az egyetlen létező megoldás szerintem az, hogy az ismeretlen számokat azonnal tiltólistára teszed, így ugyanarról többet nem tudnak hívni. -
#43265 Appot nem tudok, én alapból nem veszek fel semmit ha ismeretlen. Nálam egyelőre ez működik:D -
#43264 soha nem hívtak még spammere.. nem tudtam, hogy ilyen is van :) -
Ytar #43263 mit hogy mi?
ismeretlen számról hívókat akarom automatikusan blokkolni.
erre nem találok beállítást, csak a számmal rendelkezőket tudnám .. -
#43262 hogy mi?:) -
Ytar #43261 Hali!
Tud valaki ajánlani egy f@sza hívásblokkoló programot amit be lehet lőni az ismeretlen számok ellen?
Agyamra megy a sok spammer. -
#43260 a handle kiváló calendar és reminder bejegyzéseket tud csinálni, ha még létezik, de kb ez minden amit tud, szóval nekem nem jött be. -
#43259 ja esetleg ez is megoldás. nemtom a gyári mail app miért ennyire fapados. van amit beflagelek például, de kb. ott is csak a két hetest jegyzi meg.
pedig a gyári a kedvencem, de lehet már felrakok vmi más appot :S -
#43258 Ha a 6-os hardverét kapja, ahogy írják a pletykák, akkor nem hiszem. -
#43257 5SE 3D Touch-os lesz? Vagy erről még nincs info, érik a 4S csere. -
#43256 Outlook és Spark is tud snoozolni ha erre gondolsz (adott napon es időben ujra feldobja új levélként)