45063
10255461851509447102.jpg
  • k0trapali #43295
    Annyit mar "megtanultam", hogy nem teszek melle mast a zsebembe. Viccen kivul, soha! Most csupasz a kicsike, de mar jon az ultra thin tok meg uvegfolia. Nem akarom vastagitani, mert tetszik a forma, vekonysag meg ugy minden :)

Az Apple Pay-t hasznalja valaki? Hogyan kell eletre kelteni? Kajakra felkell hivni a bankot? Mert nalam azt irja...
  • MerlinW
    Ugyanannyira, mint a 6 :D Viccet félretéve én - és a többség - védem. Milliméter vastag szilikontok csak hogy ne csússzon/karcolódjon + üvegfólia. Szép is maradt, védve is van:)
    Egyébként aluminium + erős üveg. Strapabíró, de kulcs/aprópénz mellett hordva semmi sincs biztonságban. Anyagát tekintve a zsebkopás nem jellemző. Viszont annyira csúszik a kütyü, hogy úgyis veszel rá valamit magadtól, mert elég para mikor száraz kézzel előkapod a telefont és azt érzed, hogy 200k csúszik ki a kezedből:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.15. 20:48:32
  • k0trapali #43293
    Sziasztok!

Mennyire karcolodik a 6s? az egesz telora gondolok, hogy tok, folia nelkul mit bir? Valaki hordja mindenfele vedelem nelkul a mindennapokban nadragzsebben?
  • kamionosjoe
    Androidban be lehet állítani milyen hangerőn legyen.
  • GregSB
    És igen, erre megoldás lenne ha ott lenne az alarm mellett egy hangerő csuszka. De az még egyszerubb ha a rendszer a környező hagok alapján ezt automatikusan beállítja
  • GregSB
    Ezzel csak az a problema, hogy sokan beállítanak alarmot nem csak ébreztéshez. És ugyanaz a hangerő nem megfelelő reggel mint pl délután egy rendezvényen
  • Rage47
    én sleep cycle-t használok ébresztőnek
    egész nyugodtan ébredek tőle
  • Dzsega #43288
    Egy pindurit egyszerűbb lenne, ha be lehetne állítani milyen hangerővel szóljon az ébresztő...
  • GregSB
    http://9to5mac.com/2016/02/11/apple-watch-measure-sound/

Ez tok jo lenne ha megcsinálnák. Mindig elfelejtem este lehalkítani a telefont es reggel üvölt az ébresztő :)
    Meg macerás is, fel kell oldani képernyő zárat es csak utana lehet
  • passatgt
    Ha fájl/hozzáadásra nyomsz, ott se tudod kiválasztani a pdf-et?
    Vagy küld el emailben, esetleg másold át dropbox-al / icloud drive-al és nyisd meg a fájlt iBooks-al a telefonon.
  • Snexi
    hogyan lehet pfd-et rámenteni iphone-ra?Próbálom az itunesben a "könyvek"-nél behúzni a .pdf fájlt de nem történik semmi
  • GregSB
    http://www.theverge.com/2016/2/5/10921812/best-phone-size-poll

Érdekes a szavazás állás. Azt nagyjabol borítékolható volt hogy a 4,7" lesz a legnépszerűbb, ez várható volt mert miután a 6-ost bevezették óriásit ugrottak az eladások, es azt különböző statisztikák alapján tudni lehetett hogy a 6+bol nem fogyott annyi mint sima 6bol.

Ami erdekes hogy a 4"-ra kissebb igény van mint phabletre, en fordítva gondoltam volna. Bár nincs nagy különbség
  • Ytar
    köszi!
  • robotnyk
    ha univerzálisak, akkor még ipadre és watchra is le tudod tölteni őket ingyé', ha egyszer megvetted
  • Ytar
    hahó!
    erősítsetek már meg hitemben: ugye a megvásárolt alkalmazások az apple id-hez kötődnek, és nem a hardware-hez, így teló csere után az újra is le tudom őket tölteni ingyé'?
  • Rage47
    nem, mert a Microsoft nem fordított elég figyelmet a security-ra, gondolom átmennek az adatok a szervereiken (nekem mindegy, mert outlook.com-os címem van), és sok cég tiltja az ilyen 3rd party appokat
    megnéztem, pl. az Airmail-t és a Sparkot átengedi a céges exchange-em

https://blog.winkelmeyer.com/2015/01/warning-microsofts-outlook-app-for-ios-breaks-your-company-security/
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.02.05. 18:12:01
  • GregSB
    Ezt nem értem. Ha gyári appban be tudod állítani a levelezést akkor a mobil Outlookban is lehetségesnek kéne lennie, nem?
  • Rage47
    nálam tiltja a cég az Outlookot sajna, csak a gyári appal szenvedhetek

most magánra az Outlookot próbálgatom
  • GregSB
    Nekem is ez a kettő tökéletesen bejön most. Magán levelezésre a Sparkot, cégesre meg Outlookot használom.

Igazából a Spark jobban bejön, de tok kényelmes hogy a ceges naptárat is latom Outlookban.
  • passatgt
    nem, de igazából belerakhatsz bármilyen sim kártyát, inaktív is jó, csak legyen bent valami
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2016.02.03. 17:45:48
  • Snexi
    vettem egy 6s-t, a régit (5s) viszont újraraktam de a régi telefon aktiválásához kéri a sim kártyát ami jelenleg az újban van.Nem fog valami összekavarodni ha az aktiválásig visszarakom a régi telefonba a sim kártyámat?
  • Rage47
    a kommentekben nincsenek elájulva tőle, elvileg ez is vmi reklám
    Sparkot meg Outlookot dicsérik inkább
  • GregSB
    http://www.theverge.com/2016/2/1/10881470/airmail-ios-email-app-launch

Review alapján ez a legjobban testre szabható Mail app most. Sajnos pénzbe is kerül :)
  • Tikal #43272
    esetleg a szolgáltatóddal vedd fel a kapcsolatot, lehet ők meg tudják ezt oldani...
  • Ytar
    ... akkor legyen rejtett szám, nem bánom ...
    ez azért elég szomorú hogy nem tudja az ios ezt a funkciót, a többi telónak nem okoz gondot ..
    úgy látom hogy csak jailbrake-elt rendszerre van olyan app, ami működik, de azzal még várok.
  • Tikal #43270
    én is, ezért kérdeztem rá korábban nála :)
  • Solt
    Ismeretlen számot ír, én pedig feltételezem róla, hogy tudja mi a különbség az ismeretlen szám, és a rejtett szám között! :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.31. 19:52:29
  • robotnyk
    ha ismeretlen a szám, akkor sehogy. ha ismert fel lehet venni tiltólistára.
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.31. 19:49:42
  • Tikal #43267
    szerintem rejtettről hívják, és azért kell neki az app. mert amugy gondolom már neki is eszébe jutott hogy lehet blokkolni hívást :)
  • Solt
    Nem tudok ilyenről... az egyetlen létező megoldás szerintem az, hogy az ismeretlen számokat azonnal tiltólistára teszed, így ugyanarról többet nem tudnak hívni.
  • passatgt
    Appot nem tudok, én alapból nem veszek fel semmit ha ismeretlen. Nálam egyelőre ez működik:D
  • Tikal #43264
    soha nem hívtak még spammere.. nem tudtam, hogy ilyen is van :)
  • Ytar
    mit hogy mi?
    ismeretlen számról hívókat akarom automatikusan blokkolni.
    erre nem találok beállítást, csak a számmal rendelkezőket tudnám ..
  • Tikal #43262
    hogy mi?:)
  • Ytar
    Hali!
    Tud valaki ajánlani egy f@sza hívásblokkoló programot amit be lehet lőni az ismeretlen számok ellen?
    Agyamra megy a sok spammer.
  • robotnyk
    a handle kiváló calendar és reminder bejegyzéseket tud csinálni, ha még létezik, de kb ez minden amit tud, szóval nekem nem jött be.
  • Rage47
    ja esetleg ez is megoldás. nemtom a gyári mail app miért ennyire fapados. van amit beflagelek például, de kb. ott is csak a két hetest jegyzi meg.
    pedig a gyári a kedvencem, de lehet már felrakok vmi más appot :S
  • MerlinW
    Ha a 6-os hardverét kapja, ahogy írják a pletykák, akkor nem hiszem.
  • Panzeradler #43257
    5SE 3D Touch-os lesz? Vagy erről még nincs info, érik a 4S csere.
  • GregSB
    Outlook és Spark is tud snoozolni ha erre gondolsz (adott napon es időben ujra feldobja új levélként)