iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
Hello

Vettem egy iPad mini 2 Wifi-t. Soha nem volt elotte Apple cuccom. Megcsinaltam az Apple ID-t, mindent, beallitottam Passcode-ot, elindul, verifyolom az emailt, mindent. Aztan elso alkalommal, hogy ujra el akarnam inditani, nem fogadja el a passcode-omat. Mindig mindenhol ugyanazt a 4 szamjegyu kodot hasznalom, duplan kellett megadni regisztralasnal is, elfogadta, szoval elegge kizart dolog, hogy en rontanam el.

Lenyeg, hogy nem tudok belepni. iCloudot, bar bekapcsoltam, nem tudtam Restore-olni az iPadet, mert valami baja volt, nem tudott csatlakozni, vagy ilyesmi.

iTunesszal meg nem parositottam elotte, szoval az se megy.

Amikor meg ugy akarom restore-olni, hogy radugom gepre, nyomom a bekapcs meg a home gombot force restorehoz, akkor meg az iTunes mondja, hogy oke, tolti le az update-et, de 15 perc utan mindig time-out-ol.

Szoval most jelenleg toltom le a 8.4.1-et manualisan. Ezt majd ra tudom tenni egy ilyen lezart iPadre, vagy nem fogja engedni igy, szoval ne is szenvedjek vele?

Egyeb otlet?

LaszloLedzenyi
Valaki találkozott olyannal I6-nál hogy zörög benne valami? Lassan egy éves még soha nem ejtettem el, és fent a kamera környékén vmi zörög és mászkál benne ha megrázom. Vigyem vissza gariba? Ötlet?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

k0trapali
Hát ez durva, hogy erre az alap, egyszerű dologra miért nem gondoltam??? <#idiota> Sorry!
rastaman
hosszan nyomva tartod az ikonját, és miután elkezd remegni, akkor át tudod rendezni a sorrendet. magát az ikont nem tudom hogyan lehet eltűntetni (gyanítom sehogy)

k0trapali
Van olyan opció a beállításoknál, hogy Apple Music látható/nem látható. Akkor ez mi lenne? Eltüntetném, de nem tűnik el és a Deezer-t akarnám a jobb alsó sarokba tenni.
rastaman
rendszeralkalmazásokat nem lehet törölni. én az utolsó oldalon gyűjtöm az ilyen "szemeteket"

k0trapali
Köszi srácok, igen, Telenortól kaptam még anno aztán használom.
Jim Morrison
telenornál deezer csomag van, telekomnál meg spotify 😊 (vodát nemtom)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szucsy89
ja, gondolom a Telenornál bizonyos csomagokhoz "ingyen" jár, így érthető
Tikal
semmiben, csak azt kapta a szolgáltatótól, gondolom...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szucsy89
Deezer? WTF? Miben jobb az mint a Spotify?
GregSB
LOL 😊

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.10.04. 12:03:20

LoDMaSt
Mert abban vannak a kézzel a telefonra töltött zenék is.

@ Hellomarci

k0trapali
Kikapcsoltam az Apple Music appot aztan megis ott van. Miert? Lejart a free, maradok a Deezer-nel. Oda akarom tenni a helyere az ikont, de nem tudom kitorolni a music appot.
GregSB
Letiltottam a Facebook app értesítéseit, így jelentősen visszaesett a fogyasztása. Igazából felesleges is hogy push notit küldjön, a messenger szól ha jön üzenet, más notif meg engem nem erdekel onnan.

robotnyk
én nem akartam kikapcsolni 😊
eddig nem használtam ilyet, de ezt fogom, mert natív. az app már jó, csak a szerver nem mindig az
GregSB
Én még az elején kikapcsoltam hogy automatikusan hosszabbítson

robotnyk
már tegnap hosszabbított nálam
LoDMaSt
Én is lemondtam, alkalomszerűen használtam egy héten 4-5 órát, annyit meg nekem nem ért meg, inkább rátöltöm azt a 100 számot a telefonra.

@ Hellomarci

GregSB
Ma jár le az Apple Music free trial.

Mivel még tegnap is beleütköztem olyan albumokba, amiknél szarakodott az offline lementéssel nem fogok rá áttérni. Maradok Spotifynál.

MerlinW
i5-ről.

[merlinw.org]

GregSB
Javítja a már linkelt lock screen bypass bugot.

+ nálam azt a bugot is javította hogy újraindítás után fagyott a wifi menü a telefonban pár percig.

Jim Morrison
miről upgradelsz? 4?6?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Na, úton van a 6S, 2 hét múlva a kezemben lesz. Örülünk Vincent😊

[merlinw.org]

k0trapali
9.0.2 in the house!
ProGabe
Eléggé pofátlanság, amit ezek művelnek. A monopolhelyzet adja alájuk a lovat. Pl. az update-ek is milyenek már? Mármint a changelog.
"Nem mondjuk meg, mit módosítottunk, úgyis használod az appot, köcsög" 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Battery menüben a két legtöbb akksit zabáló app a Facebook, es a Facebook messenger. Mindkettő "background activity"-ben fogyasztott akksit az elmúlt 24 ora döntő többségében.

Megnéztem a beállításokban és mindkettőnél tiltva van a background app refresh. Akkor ez WTF?

robotnyk
9.1 public beta 2. a task váltás sokkal simább, zene appban kijavítottak 1-2 hibát, azt is amit én is jelentettem 😊
MerlinW
64GB-osat? Hol? Mondjuk mindegy én csak innen tudok hozatni.

16GB-os kerül annyiba, de annak semmi értelme😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.28. 20:29:52

[merlinw.org]

Marci0115
annal kevesebb, en 540ert vettem, apple storeban
Utoljára szerkesztette: Marci0115, 2015.09.28. 19:32:38

ProGabe
Most küldtem egyet Szaúd Arábiába (egy olyan cégnél vagyok grafikus Londonban, ami főleg postázással, top futárszolgálatokkal folgalkozik, helyettesítek éppen, így én is beálltam a pult mögé).

Tavaly bejött egy nő, pár nappal a megjelenés után. Szintén oda küldött 35 db, 128 gigás, arany 6 plus-t. "890 font lesz csak a postázás." Fedex kikötötte, hogy csak úgy fogadja el, ha mindet külön dobozba rakjuk, aztán ötösével egy nagyobb dobozba. Nem érdekelte, csak érjen oda 2 nap (ez a leggyorsabb) alatt 😄

Ez az egy amúgy csomagolással, fedezettel együtt csak 87 fontjába került ennek a vevőnek

Azt hiszem, fogok még küldeni párat a héten ide-oda 😊
Mindig ez van amúgy, amikor kijön egy új Apple cucc. Az óra csomagolása eléggé szívatósra sikerült, mert ugye nagyon nagy, drága mulatság azt küldeni 😄
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.09.28. 19:02:07

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
Angliában 619 font a független 6S. Ha van kint ismerős/rokon, szerintem érdemes onnan küldetni. Szállítással együtt ~280k.

[merlinw.org]

GregSB
"Október 9-étől kapható hazánkban az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus"

GregSB
Proactive egyre jobban működik nálam, és mostmár nem csak a spotlightban dobál fel appokat, hanem a Lock screen bal alsó sarkában is.

Pl elmúlt héten majdnem minden nap olvastam Mediumot hazafelé munkából. Ma amikor bekapcsoltam a telefonom kijelzőket hazafele akkor ott figyelt a Medium app ikonja a bal also sarokban 😊

robotnyk
még soha nem hallottam a témáról, de ez esetleg nem segít?
esgerus
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már ez a probléma, de segítségeteket szeretném kérni. Sehol nem találtam még megoldást rá.
A böngészőm minden műveletnél átirányít egy reklám oldalra. Egyszerűen már lehetetlen böngészni rendesen.
Ipadon és iPhone-on is ugyanazt csinálja. Nem tudok mit kezdeni vele (egyik sem jailbreakelt).
JavaScript kikapcsolása megszűntetni a problémát, de úgy ugyebár kicsit használhatatlanok a weblapok többsége.
Gyári újraindítást is próbáltam, az sem segített. Chromeot használok most, ennél csak néha csinálja.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv!

robotnyk
origó szerint október 6tól már lesz nálunk is
Dzsega
Ha újban gondolkodsz, akkor 6S! Külföldön már megjelent, 1-2 hónap és itthon is lehet kapni.
Többet tud, az S modellek hosszabb életűek, plusz most annyiért vennél 6-ot mint kicsit később a 6S-t...
Ha pedig használ, akkor is várj mert esni fog az ára.
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.09.28. 07:42:44

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

hali mindenki. van egy 3 éves iphone5-m és lassan érne vmi csere. tavaly akartam venni 6-ot csak nem volt rá pénz. most pedig azt nem tudom hogy vegyek egy sima 6-t vagy esetleg várjam ki a 6s-t. úgy gondolom az 5 után a 6 is sok újitást adhat, de érdemes inkább még várni a 6sre? abba már jobb kamera van, erősebb hardver (azt hiszem) meg hasonlók. illetve hogy ha inkább sima 6, akkor is érdemesebb megvárni mig az új megjelenik mert akkor várható hogy esik az ára a 6-nak. ?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

GregSB
Íze, videó beszurás mobil nezetből 😄

robotnyk
wat.
GregSB
http://youtu.be/XNBs9tMmBlM

Nem kegy az videó beszuras videó nezetbol

ProGabe
Van még ilyen? Jó persze, gondolom az, aki még a büdös életében nem tette ki a lábát az országból. Mert akkor látná, hogy tényleg minden második-harmadik ember Apple telefonnal szaladgál.
Egy Samsung csúcskészülék inkább sznob.
Persze ez egy olyan téma, ami rohadtul érdektelen 😄

GregSB
http://m.hvg.hu/tudomany/20150925_fizetesek_iphone_index
Ezt felejti el sok itthoni megmondó ember, amikor azt mondjak azbiPhone sznob telefon.

Kongy
Kurvajó, hogy a 2 idióta egyszerre esik neki, jóhogy meghajlik... Nem csak az iPhone, bármi más telefon meghajlana, ha ketten mennének neki....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.26. 12:55:52

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szucsy89
mostmár mindig hajlongatni fogják az új iphoneokat? tényleg nagyobb volt ennek a füstje mint a lángja, de ez a sok gyökér videó felbasz
Marci0115
az miert van, hogy baratnom telefonjan megjelennek a hirek ha elhuzza balra a kepernyot, az enyemen meg nem, ezt be lehet allitani ?

robotnyk
a bulvárt is csak azért mert apple
MerlinW
Mert "extrémmód" kevés olyan hülye van aki ráül, hajlítgatja, meg úgy egyáltalán nem rendeltetésszerűen használ egy elektronikai eszközt😊 Az, hogy százmillióból 500-1000 ember meghajította a telefont, nagyon nem érdekel senkit a bulváron kívül😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.25. 20:34:36

[merlinw.org]

theone91
Az Apple szerint "extrémmód ritka jelenség volt".