45063
-
#43255 és úgy vettem észre, hogy nem is mindegyik appban egyenlően működik ez a swipe feauter, valahol érzékenyebb
melyik mail appban tudok remindert csinálni emailből? vagy van erre egyáltalán lehetőség? -
#43254 A gyári mail app és az outlook. Azt nem tudom, hogy a lent említett Spark beszéli-e a nyelvünket.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.26. 23:42:02 -
#43253 Melyik a legjobb magyarul tudó nyelvű program szerintetek?
Utoljára szerkesztette: LoSA, 2016.01.26. 21:36:25 -
#43252 Találtam egy faja mail appot. Irtam hogy a megszűnő Mailbox appból nem akarok az Outlookba költözni, mert azt céges levelezésre használom.
Most raktam fel a Sparkot és rövid próba után átköltöztem bele teljesen mailboxból. Iszonyat jol néz ki és sokkal jóban teste szabhatobb mint Outlook/Mailbox volt valaha. Hamarosan lesz Mac appjuk is.
Érdemes kipróbálni ha valaki szintént igy járt mint én és váltania kell Malboxról.
Spark - Like your email again by Readdle https://appsto.re/us/MkPB7.i -
#43251 Én még mindig ilyesmire várok. Bár boldogabb lettem volna ha egy i7 Mini jön i7 tudással és minden földi jóval. Mint anno az iPan Air és a Mini 2... -
#43250 De igen, de még mindig van pár app ami nem frissült erre a metódusra, és hiába huzigálod a képernyő bal szélét, nem csinál semmit.
Meg van pár app ami bizonyos nézetekben nem támogatja. Talán a legtöbbet használt példa a Facebook app webviewja. Onnan is csak a nal felső sarokban tudsz vissza lépni.
Ezekre az esetekre jó a reachibilityt, ami mukodik. De en is elgondolkodtam a 4" méreten -
#43249 bal felső sarkot (vissza gomb) helyett nem a képernyő bal széléről húzva az ujjat mozdulat lett leváltva? (vagyis mellé építve a 3d touch miatt?) -
#43248 Én speciel ezt vettem volna 6S helyett ha már lett volna novemberben. Most viszont már... nem tudom. Alapvetően nincs bajom a 4,7 colos mérettel, de még mindig zavar, hogy nem érem el kényelmesen a bal felső sarkát egy kézzel. -
#43247 Nalam is kikapcsolt 40%nal ilyen -13 fokban -
#43246 Nem lehet, hanem biztos. -
#43245 ezt szvsz már régen meg kellett volna lépniük. aki mindenképp váltani akart (lásd Greg) az vett egy i6-ot, és már annyira megszokta, hogy nem állna vissza kisebb kijelzőre. Én sem cserélném már vissza a telómat kisebbre, nem tudom lehet sikere lesz, de kicsit későnek érzem -
#43244 Én nem látok rajta semmilyen fotosoppra utaló jelet -
#43243 valami nem stimmel nekem ezzel a képpel (kivéve persze ha csak ilyen koncepció fotosop, mert akkor rendben van)
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.24. 18:46:10 -
#43242 én meg már 2.5 éve i5-öt használok -
kamionosjoe #43241 Én a hatossal is úgy vagyok, hogy kicsit kicsinek érzem néha. Előtte egy picikét nagyobb Samsungom volt és ahhoz hozzászoktam. -
#43240 nyam-nyam. végre a 4" méret :3 -
#43239 5se sima 5-ös mellett:
Érdekes hogy ennek oldalra kerül a power gombja.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.01.24. 17:49:55 -
#43238 volte -
#43237 Hopsz már nem tudok szerkeszteni.
Ezt írják az 5se-ről (se = special edition)
- The chamfered, shiny edges have been replaced with curved glass like on the iPhone 6 and 6s lines
- The same 8 megapixel rear camera and 1.2 megapixel front camera systems from the iPhone 6
- Support for larger panoramas and autofocus for video recording
- Barometer for tracking elevation in the Health app
- An NFC chip for Apple Pay
- The A8 and M8 chips from the iPhone 6
- Bluetooth 4.2, VoLTE, and 802.11ac WiFi chips from the iPhone 6s
- Live Photos from the iPhone 6s
- Same Silver, Space Gray, Gold, & Rose Gold color options as the 6s line
Kár hogy csak most jön ez az upgrade, és nem egy időben jelent meg egy ilyen teló a 6 és 6Plusal. Én szívesen visszatérnék a 4", a 6-ost néha még mindig nagynak érzem.
Mondjuk sokat olvasok rajta és kényelmesebb erre mint 4", de jövőre lehet visszatérek arra a receptre hogy 4" telefonom lesz és mellé veszek egy tabletet komolyabb média fogyasztásra.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.01.23. 11:24:26 -
#43236 9to5mac szerint Március végén jön az "iPhone 5SE", ami az 5S-t fogja váltani, 4" lesz, és a 6-os iPhone hardvere lesz a kissebb házba bezsúfolva (proci, kamerák). Dizájnja az 5S és 6 ötvözete lesz.
A Watch hardvere viszont nem frissül tavasszal, csak kap újabb szíjakat meg egy nagyobb szoftver frissítést, és ősszel jön a 2. generáció szerintük. -
#43235 ja ez nagyon jó
ezen mennek a postacsekkek meg a upc is nalam -
#43234 Ha már app akkor ott a Posta appja.
Magyar posta app
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2016.01.22. 06:33:42 -
#43233 azt leszámítva hogy eléggé ios 6 a dizájn, én is szeretem. egyik nap éppen nem működött, de pár órával későbbre megoldották -
#43232 A honlapjukon enyhén szólva nosztalgikus képek vannak :D
-
#43231 Alap, teljesen jól megy nálam is, nem tudom miért 2 csillag... -
#43230 Ha már csekk befizetés, akkor remélem ezt ismeritek :D
https://itunes.apple.com/hu/app/icsekk/id527515550?mt=8
Eléggé elavult a designja, de be lehet vele olvasni a sárga csekken lévő QR kódot, és be is lehet fizetni vele a csekket az appból.
Én már nem is tudom mikor voltam utoljára postán csekket befizetni :) -
#43229 nekem is akkor lett kb telefonom és rengeteget nyomkodtam, leginkább az operator logo-t szerettem rajzolgatni, mig el nem értem a tökéletes fázist :D -
#43228 Persze.. remélem közben neked is átjött, hogy nem élhetünk a múltban.
Szerintem a mai fiatalok nem antiszociálisak... én legalábbis azt látom, hogy hétvégente de még hétköznapokon is tele a város fiatalokkal, minden szórakozóhely, kocsma, mozi stb... szerintem ma kevesebben ülnek otthon mint azelőtt... -
#43227 Nem kell ehhez nyugatra menni, itthon sem nagyon kell. A lényeg nem a "csekk"-en volt, remélem ez azért átjött. -
#43226 Szerintem a csekk töltögetésnek már amúgy is lejárt az ideje, nem gondolod? :D Nyugaton ki sem kell mozdulnod a lakásból, ha be kell fizetned valamit... és ez oké is így :) -
#43225 "inkabb arra kell törekedni hogy az adott korban leginkabb ki tudja hasznalni az adottságait / képességeit, mégha ez azt is jelenti hogy gyökeresen mást fog csinalni mint te anno"
Ezzel teljesen egyetértek, csak modern, racionális gondolkodásra való törekvés mellett is nehéz elfogadni azt hogy a mai "Y generációs" - urbán néven konzolgeneráció - létforma normális. A 90% online kapcsolattartás, otthonról ki nem mozdulás, naivitás, antiszocialitás, önzőség és teljes felelőtlenség. Hogy rajta kívül mindenki hülye és hogy 20-25 évesen egy csekket nem tud kitölteni, de neki áll feljebb, ha valaki szóvá teszi ezt.
(Természetesen nem mindenkire igaz, de ez egy un. magas arányú "metropolitan" jellemző, és a saját munkahelyi környezetemben is kapásból három példával "élek együtt")
Szóval jah, nehéz megérteni bizonyos dolgokat. Próbáljuk, de nehéz:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.20. 19:06:55 -
#43224 Nagyapám meg fabábuval játszott amikor gyerek volt.
Szerintem manapság - amikor 5-10 év alatt tobbet változik a világ mint előtte egy emberöltő alatt - már egyáltalán nem éri meg magadhoz mérni a gyerekedet, meg arra törekedni hogy neki is olyan gyerek kora legyen mint neked volt, "mert ugy lesz jo neki"
inkabb arra kell törekedni hogy az adott korban leginkabb ki tudja hasznalni az adottságait / képességeit, mégha ez azt is jelenti hogy gyökeresen mást fog csinalni mint te anno -
#43223 Lévén, hogy már szülő vagyok, itt az ideje...
Én 15-16 voltam mikor telefonom lett... 5110 rulez! -
#43222 #regenmindenjobbvolt -
#43221 #ezekamaifiatalok -
Solt #43220 Háááát, amikor én gyerek voltam, még a telefonkártyás utcai fülke is ritka volt... :)) -
#43219 szép lassan átveszitek a szülők, nagyszülők gondolkodásmódját. azok a számítógépről, játékkonzolokról mondták ugyanezt, egy generációval azelőtt meg a tévéről. :) -
#43218 Az volt a más világ (sokkal nyugodtabb és szociálisabb világ:)), mikor még egyáltalán nem volt mobil, csak vezetékes meg utcai fülke:) Én 19 voltam mikor megvettem az első mobilomat:) -
#43217 Én is a kártyákat gyűjtöttem, meg cserélgettem a többiekkel, meg fogócskáztunk, ilyesmi. Szerintem olyan 12 lehettem mikor megkaptam az első mobilomat, ami csak telefonálásra volt jó. Nem is nyomkodtam folyton az biztos. Mondjuk akkor még nem is volt iPhone :) Hát kicsit más világ volt. -
Xing #43216 Nekem 0 fokban bírja még ilyen 3%-ig biztosan.