iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy iPad mini 2 Wifi-t. Soha nem volt elotte Apple cuccom. Megcsinaltam az Apple ID-t, mindent, beallitottam Passcode-ot, elindul, verifyolom az emailt, mindent. Aztan elso alkalommal, hogy ujra el akarnam inditani, nem fogadja el a passcode-omat. Mindig mindenhol ugyanazt a 4 szamjegyu kodot hasznalom, duplan kellett megadni regisztralasnal is, elfogadta, szoval elegge kizart dolog, hogy en rontanam el.
Lenyeg, hogy nem tudok belepni. iCloudot, bar bekapcsoltam, nem tudtam Restore-olni az iPadet, mert valami baja volt, nem tudott csatlakozni, vagy ilyesmi.
iTunesszal meg nem parositottam elotte, szoval az se megy.
Amikor meg ugy akarom restore-olni, hogy radugom gepre, nyomom a bekapcs meg a home gombot force restorehoz, akkor meg az iTunes mondja, hogy oke, tolti le az update-et, de 15 perc utan mindig time-out-ol.
Szoval most jelenleg toltom le a 8.4.1-et manualisan. Ezt majd ra tudom tenni egy ilyen lezart iPadre, vagy nem fogja engedni igy, szoval ne is szenvedjek vele?
Egyeb otlet?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
eddig nem használtam ilyet, de ezt fogom, mert natív. az app már jó, csak a szerver nem mindig az
@ Hellomarci
Mivel még tegnap is beleütköztem olyan albumokba, amiknél szarakodott az offline lementéssel nem fogok rá áttérni. Maradok Spotifynál.
+ nálam azt a bugot is javította hogy újraindítás után fagyott a wifi menü a telefonban pár percig.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Nem mondjuk meg, mit módosítottunk, úgyis használod az appot, köcsög" 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Megnéztem a beállításokban és mindkettőnél tiltva van a background app refresh. Akkor ez WTF?
16GB-os kerül annyiba, de annak semmi értelme😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.28. 20:29:52
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Marci0115, 2015.09.28. 19:32:38
Tavaly bejött egy nő, pár nappal a megjelenés után. Szintén oda küldött 35 db, 128 gigás, arany 6 plus-t. "890 font lesz csak a postázás." Fedex kikötötte, hogy csak úgy fogadja el, ha mindet külön dobozba rakjuk, aztán ötösével egy nagyobb dobozba. Nem érdekelte, csak érjen oda 2 nap (ez a leggyorsabb) alatt 😄
Ez az egy amúgy csomagolással, fedezettel együtt csak 87 fontjába került ennek a vevőnek
Azt hiszem, fogok még küldeni párat a héten ide-oda 😊
Mindig ez van amúgy, amikor kijön egy új Apple cucc. Az óra csomagolása eléggé szívatósra sikerült, mert ugye nagyon nagy, drága mulatság azt küldeni 😄
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.09.28. 19:02:07
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[merlinw.org]
Pl elmúlt héten majdnem minden nap olvastam Mediumot hazafelé munkából. Ma amikor bekapcsoltam a telefonom kijelzőket hazafele akkor ott figyelt a Medium app ikonja a bal also sarokban 😊
Lehet, hogy volt már ez a probléma, de segítségeteket szeretném kérni. Sehol nem találtam még megoldást rá.
A böngészőm minden műveletnél átirányít egy reklám oldalra. Egyszerűen már lehetetlen böngészni rendesen.
Ipadon és iPhone-on is ugyanazt csinálja. Nem tudok mit kezdeni vele (egyik sem jailbreakelt).
JavaScript kikapcsolása megszűntetni a problémát, de úgy ugyebár kicsit használhatatlanok a weblapok többsége.
Gyári újraindítást is próbáltam, az sem segített. Chromeot használok most, ennél csak néha csinálja.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv!
Többet tud, az S modellek hosszabb életűek, plusz most annyiért vennél 6-ot mint kicsit később a 6S-t...
Ha pedig használ, akkor is várj mert esni fog az ára.
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.09.28. 07:42:44
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Egy Samsung csúcskészülék inkább sznob.
Persze ez egy olyan téma, ami rohadtul érdektelen 😄
Ezt felejti el sok itthoni megmondó ember, amikor azt mondjak azbiPhone sznob telefon.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.26. 12:55:52
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.25. 20:34:36
[merlinw.org]