iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Ilyen mappát, h Games 1, 2 hogy kell csinálni? 2 napja van iphonem. 4-es.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Yoda001
na, itt is a négyes... hát, a 3GS-hez képest szerintem sokkal nem gyorsabb, viszont a kijelzõ és a képek überfasza, játékokkal együtt... find my iphone meg jóljönmajd, remélem nem lesz rá alkalom h keresgéljem 😊
esetleg Bp-n legkésõbb holnap estig nemtudjátok szilikon tokot max 1500ért kinél minél, merrefelé lehetne venni?

http://9gag.com/gag/5135249

Jim Morrison
es az miert van, hogy nem mindig tudok hozzaszolasokat likeolni? ha tudok is akkor sem veszi be mindig...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kaszi46
a legjobb:
cydia- celeste

Celeste is the Bluetooth file transfer Apple forgot. Long awaited, Celeste allows your iPhone, iPad, or iPod Touch running 4.2 or higher to send and receive files from any brand of mobile phone from BlackBerry to Nokia and any computer (Mac or PC) that supports OBEX Bluetooth file transfers.
With zero configuration, Celeste integrates with a wide variety of apps – including Photos, iPod, Contacts, iBooks, Voice Memos, iFile, and Dropbox. Send and receive all your favorite and important files instantly after purchasing and installing Celeste!

crackelt változat a sinful repo-ban

*Posse*T.W.D*

passatgt
nincs iphoneom szóval passzolom😄

Csabesz100
Hogy van ez a trükközés? Múltkor mintha említetted volna, hogy a Cydia-ban kell valamit beállítani, de nem tudom, hogy mit! Tudnál benne segíteni? privátban is jó!

PS3 ID: Csabesz82

TopGun
valahol lattam olyan "takarot" 3Gs-hez, ami ugy nezett ki, mintha bor lenne rajta es a fogasa is allitolag bor hatasu volt, de csak a hatuljat vedte, mar nem emlekszem a nevere, nem tudja valaki veletlenul, hogy mi a neve? es itthon lehet-e kapni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Nem is kerestem az Appsyncet ikon formajaban, csak a Cydiabol tunt el a felinstallaltak kozul, most ugy csinaltam, ahogy irtad, elobb appsync, utana installous 4.2, remelem igy megmaradnak...

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

passatgt
nem tudsz fájlt küldeni, csak trükközve

Törölt felhasználó
Egy Iphone 4 tesztben olvastam ezt:

"Emellett van néhány dolog, amibe bele lehet kötni (például a micro SIM, vagy a Bluetooth fájlátvitel korlátozás)"

Ez a Bluetooth korlátozás pontosan mit jelent?
Törölt felhasználó
Köszönöm!

Én még tudom ajánlani a védõfólia használatát (a tok mellé is).
A tok is jó, az ugye legfõképp ütés, törés ellen, d nkm pl régen iPod-hoz vlt szilikon tokom és a töltõhöz hagyott lyuknál bement a kosz, ami megviselte a hátulját, d szerencsére csak hajszájkarcok lettek.
ITT egy link, ha gondolod, d lht h találsz olcsóbban is.
kispeki
Az AppSync-et nem is fogod látni ikon formájában, az Installous meg valszeg azért tûnt el, mert azt installáltad elõbb.

Ha felraktad az AppSync-et, menj a Cydiába, majd az installous 4-re, és rakd fel újból!

SoF II: C4z0rla

Törölt felhasználó
Közben meg is rendeltem, nekem is az tetszett.
Elsõ. Unokatestvéremnek ilyen van 3Gs-én, jóféle.



TopGun
Koszi! Ez ugynezki mukodik, csak azt nem ertem, hogy fel tettem mar Cydiabol mindjart az elejen az Installous 4-et es az Appsync 4x-et es mind a ketto eltunt, ez mitol lehet? mert unalmas allandoan installalgatni oket...

LoDMaSt
http://www.redmondpie.com/appsync-4.0-for-ios-4.0/

A 4.0+ kizárásos alapon jó lesz.

@ Hellomarci

TopGun
mit jelent az, hogy Appsync? azt installaljam fel? de melyik az verzio ami a 4.3.3-ashoz jo?

KM
AppSync

Lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen navigációs app-ot ajánlotok?
Belföldi, külföldi használatra egyaránt, net használat nélkül. A TomTommal szemezgettem a vasra letöltött térképek miatt, de érdekelnének tapasztalatok, vélemények.
Elõre is köszi.

TopGun
Ertem, felraktam, de megsem enged installani, ezt irja ki:iTunes error 0xE8008001

Yoda001
nem kell ingyenes, installous 4-et tedd fel

TopGun
Sziasztok! 4.3.3-nal mit kell feltenni a cydiabol, hogy lehessen tort programokat telepiteni? es le kell tolteni az appstorebol egy ingyenes progit is hozza, hogy mukodjon?

Yoda001
elsõ... ugyanilyet néztem csak lejárt a hirdetés... de igazából egy szilikon tok már elég lenne nekem, viszont azt az elsõ naptól fogva.. így ha le is esne a háta mindenképp tökéletes marad, az elején meg a tok pereme miatt nem lesz gond 😊

Prody
1. szebb szerintem és jobban véd.

Törölt felhasználó
Hali!

Ha minden igaz hétfõn nekem is végre megérkezik az Iphone 4. Persze lenne majd pár kérdésem, mert sosem volt ilyen készülékem.

Elõször is tokot keresek neki vaterán.

Szerintetek melyik a jobb?
Aceton
USA store-ba ha regisztrálok, mert csak onnan tudok megszerezni valamit, nem lesz kavar, ha a telefont utána szinkronizálom a magyar store-os itunes acc-ommal? Vagy minden alkalommal lekerül(ne) az összes másik store-os cucc?

(Keresem a Yahoo! Fantasy Football-t, sehogy sem találom, nézem, hogy elgépeltem, vagy mi, nem értettem. Utána jött a megvilágosodás, hogy lehet nincs a magyar store-ban. Hát persze, hogy nincs...)

Off:
Tracktooor! TracktORR!

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Prody
Megjött a két headset BuyInCoins.com-ról, kemény 600FT-ért, és GE*ISZ*R minõsége van mindkettõnek, mintha valami rádiót hallgatnék. Basszus az nulla és egyik sem illeszkedik jól a fülembe.

Ez a két headset volt az elsõk között, amit 5*-ra értékeltek és imádtak... Nem tudom mit ettek rajta az emberek ennyire.

Csak valaki kérte még múltkor, hogy írjak véleményt... Kuka.

GregSB
Facebook értesítési rendszere egy kalap kaki. Hol mûmödik hol nem.

Tikal
😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
Azért megnéztem volna, ahogy ártatlanul bemész a T-be, hogy 'hát, lejárt a hûségem, fizettem mindent, miért nem lett független a telóm?'. Meg az ügyfélszolgálatos reakcióját. 😄

@ Hellomarci

Tikal
a jailbreak-kel igen 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
Sorry, azthittem, tényleg be fogsz próbálkozni a dologgal. 😊

@ Hellomarci

Tikal
hajrá? Neked is mi bajod? 😊 Tudom hogy nem így van, nincs min meglepõdni, vagy ti a trének dolgoztok?? ...

LoDMaSt
Hajrá, csak ha nem így lesz, azért ne lepõdj meg nagyon. 😊

@ Hellomarci

Tikal
Ha valóban érdekel akkor úgy gondoltam hogy a szolgáltatóm automatikusan függetleníti a telefonom amikor lejár a hûségszerzõdésem, tõlem aztán még kisórával is jelezhet nekem, mert ha nem fizetés miatt ki tudja kapcsolni pikk pakk, akkor talán ez is menne nekik automatikusan, mit szólsz? 😊

Zetorg
ha beviszed a régi kártyát, akkor ingyen cserélik.

Adi
Hali! Tudnátok segíteni, h facebooknál a chat miért nem rezeg és miért nem ad ki hangot? Mindenhol be van állítva az értesítésnél és maga a beállítás facebooknál is, h jelezzen és rezegjen ha vki rám ír chaten de semmi. Másik ami feltûnt, h például vkit megkérek, h írjom rám ott ül mellettem és látom, h elküldte de ha nem lépek be maga a facebook alkalmazásba(ami a háttérben amúgy fut) akkor addig nem is jelenik meg semmi, h írtak volna. Miután beléptem utána frissít és mutatja, h jött egy új üzenetem. Ez egy iphone 4.
Ismerõsömnek viszont a iphone 3 úgy jelez mintha sms-t kapna.. kicsit idegesítõ a dolog és alap facebook alkalmazást használjuk mind a 2-en.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Yoda001
holnap 3GS-emtõl végleg megválok sajnos, helyette viszont itt lesz egy négyes gyári független. egy a gáz, hogy nem tudom a tmobil microsim-re kicseréli-e a mostani sim kártyám... nameg ez mennyibe kerül?

egyébként két év garanciával veszem a négyest, ez hogy lehet? csodálkoztam meg minden, de mégsem átverés..számla, garanciajegy, minden.

Dzsega
úgy gondolod, hogy lenne benne egy kis óra ami ha megüti a 2 évet (esetleg 1-et) akkor pikk pakk kigyógyul a kártyafüggõségbõl? 😄

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
hát pedig most én is azt fogom, mert nem fizetek egy huszast a trének azért a telefonért amit már egyszer kifizettem.. nem is értem miért nem lesz független a készülék magétol ha lejér a hûség 😊

TopGun
Ugy erted, hogy recoveryzzem a gyari firmware verziot? es akkor hogy csinaljam meg a jailbreak-et? es elveszik minden eddigi beallitas a telorol nem?

pyrohun
Ne Jailbreakeld, és nem fog úgy maradni 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

TopGun
Sziasztok! Van itt most valaki, aki segiteni tudna nekem update ugyben esetleg privatban? Recovery modban maradt a telom es nem tudom kileptetni belole sehogy sem 😞

GregSB
Kitalálom: gyûrilag függetlent USA-ból (mától kapható 😊

Így bármikor tudsz szoftvert frissíteni, amint van JB nem kell a függetlenítésre várni.

Egyébként jailbreakelt telefonról backupot visszatenni másikra nem túl szerencsés, én inkább azt javaslom szinkronizálj ki mindent, az újra meg vissza.

clio1616v
ne röhögj 😄 nem fehéret veszek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

SötétBarom
😄DD

Az ég világon semmit nem kell csinálni. Hozod a szûz mobilt, aztán synceled az itunessal. Legalább is nekem ennyi volt.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

clio1616v
Jónapot!

iPhone 4 cserére készülök, elég az ha backupot csinálok iTunes-on és utána majd felteszem a zsír újra? vagy kell tennem még bármit, hogy minden visszakerüljön ami a régi 4esen megvolt(fizetett appok stb.)?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dzsega
Ez nekkora!!!<#nyes><#taps><#eljen>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!