iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
esetleg Bp-n legkésõbb holnap estig nemtudjátok szilikon tokot max 1500ért kinél minél, merrefelé lehetne venni?
http://9gag.com/gag/5135249
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
cydia- celeste
Celeste is the Bluetooth file transfer Apple forgot. Long awaited, Celeste allows your iPhone, iPad, or iPod Touch running 4.2 or higher to send and receive files from any brand of mobile phone from BlackBerry to Nokia and any computer (Mac or PC) that supports OBEX Bluetooth file transfers.
With zero configuration, Celeste integrates with a wide variety of apps – including Photos, iPod, Contacts, iBooks, Voice Memos, iFile, and Dropbox. Send and receive all your favorite and important files instantly after purchasing and installing Celeste!
crackelt változat a sinful repo-ban
*Posse*T.W.D*
PS3 ID: Csabesz82
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
"Emellett van néhány dolog, amibe bele lehet kötni (például a micro SIM, vagy a Bluetooth fájlátvitel korlátozás)"
Ez a Bluetooth korlátozás pontosan mit jelent?
A tok is jó, az ugye legfõképp ütés, törés ellen, d nkm pl régen iPod-hoz vlt szilikon tokom és a töltõhöz hagyott lyuknál bement a kosz, ami megviselte a hátulját, d szerencsére csak hajszájkarcok lettek.
ITT egy link, ha gondolod, d lht h találsz olcsóbban is.
Ha felraktad az AppSync-et, menj a Cydiába, majd az installous 4-re, és rakd fel újból!
SoF II: C4z0rla

A 4.0+ kizárásos alapon jó lesz.
@ Hellomarci
Belföldi, külföldi használatra egyaránt, net használat nélkül. A TomTommal szemezgettem a vasra letöltött térképek miatt, de érdekelnének tapasztalatok, vélemények.
Elõre is köszi.
Ha minden igaz hétfõn nekem is végre megérkezik az Iphone 4. Persze lenne majd pár kérdésem, mert sosem volt ilyen készülékem.
Elõször is tokot keresek neki vaterán.
Szerintetek melyik a jobb?
(Keresem a Yahoo! Fantasy Football-t, sehogy sem találom, nézem, hogy elgépeltem, vagy mi, nem értettem. Utána jött a megvilágosodás, hogy lehet nincs a magyar store-ban. Hát persze, hogy nincs...)
Off:
Tracktooor! TracktORR!
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Ez a két headset volt az elsõk között, amit 5*-ra értékeltek és imádtak... Nem tudom mit ettek rajta az emberek ennyire.
Csak valaki kérte még múltkor, hogy írjak véleményt... Kuka.
@ Hellomarci
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ismerõsömnek viszont a iphone 3 úgy jelez mintha sms-t kapna.. kicsit idegesítõ a dolog és alap facebook alkalmazást használjuk mind a 2-en.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
egyébként két év garanciával veszem a négyest, ez hogy lehet? csodálkoztam meg minden, de mégsem átverés..számla, garanciajegy, minden.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Így bármikor tudsz szoftvert frissíteni, amint van JB nem kell a függetlenítésre várni.
Egyébként jailbreakelt telefonról backupot visszatenni másikra nem túl szerencsés, én inkább azt javaslom szinkronizálj ki mindent, az újra meg vissza.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az ég világon semmit nem kell csinálni. Hozod a szûz mobilt, aztán synceled az itunessal. Legalább is nekem ennyi volt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
iPhone 4 cserére készülök, elég az ha backupot csinálok iTunes-on és utána majd felteszem a zsír újra? vagy kell tennem még bármit, hogy minden visszakerüljön ami a régi 4esen megvolt(fizetett appok stb.)?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)