iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki hozzáértõ tudna mondani valami véleményt errõl a fülhallgatóról? Jobb a sima iphone headset nél? érdemesmegvenni?
AKG Q350 fülhallgató Quincy Jones
- Zárt dinamikus fejhallgató
- 99,99%-ig oxigénmetes, korrozió álló kábel.
- Kemény aranybevonattal bevont csatlakozó
- szín: Lime
- Ultrakönnyû
- Komfortos kialakítás
- átviteli tartomány: 12 Hz -23 .500 Hz
- Érzékenység (dB SPL/V): 121
- kábelhossz: 1 m
- csatlakozók: 3,5 mm jack (4 pólusú)
- tartozék: tárolódoboz,
- Maximális bemeneti teljesítmény 20mW
- tömeg: 3 g
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
PS3 ID: Csabesz82
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ráraktam gépre és miután leszedtem eltûntek a "fizetõsök" csak az ingyenesek maradtak
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Ami engem jobban érdekel, hogy vajon a Notification Centerben lévõ 2 Widgeten (Weather és Stocks) kívül lesz -e még más, bárki szabadon tud majd oda fejleszteni?
Mert ugye ez a 2 widget 2 alkalmazásnak a kiterjesztése. Lesz majd lehetõsége a fejlesztõknek alkalmazásukhoz widgetet is feleszteni vajon?
Továbbá jó lenne oda egy kapcsoló-sor widget, álá SBSettings (vagy Androidra is van ilyen), tehát hogylegyenek ott fent gombok, amikket az Airplane módot, 3G-t, Wifit lehet ki / be kapcsolni.
A smooth sea never made a skillfull sailor
Feltenni nem fogom a sajátomra, kivárok szeptemberig 😊
Nem tudom mennyit merít az iCloud.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Külön rezgés-ritmust tudunk beállítani minden kontaktnak, fényképezöben AE/AF lock hosszan nyomással, elõzõ fotó behozása swipeal, a notifikációs rendszer millió féle képpen konfigolható, 4-esen be lehet állítani hogy a LED villogjon bizonyos értesítéseknél, be lehet kapcsolni geo-lokalizációs remindereket (ha megérkezel vagy elhagysz egy helyszínt, akkor figyelmeztet).
És akkor még alig írtam le párat.
Rengeteg kis, apró tweak, de az összkép nagyon komoly. Mostmár tényleg úgy érzem, hogy az iOS beérett. Eddig se volt szar, de voltak hiányosságai, amikkel együtt lehetett élni, de így már minden kerek.
És mi az, ami a konkurenciától megkülönbözteti most õket? Az iCloud. Iszonyat jó rendszer, ezt szintû szinkronizációt mobileszközök és PC-k közt senki meg sem közelíti. A Google van hozzá a legközelebb, de az közel sem ennyire összetett, és nem szinkronizál közel sem ennyi mindent össze a PC-kkel. Én biztos, hogy a közeljövöben nem váltok szifonról másra.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ami még nincs a 3GS-ben:
-Képszerkesztés
-Safari Reader funkciója
De ezek sztem apróságok, a lényeg hogy megy a Notification Center, meg az iCloud is, szóval 3GS-en is fasza lesz az 5-ös!
Most komolyan, lefagy a telefon ha odarakják, vagy mi?😄
Az iOS 5-ben jön az automatikus vezeték nélküli firmwarefrissítés lehetõsége (OTA), mely csak a változtatásokat teszi fel a készülékre. Jailbreakesek attól féltek ez tönkrevágja a törést, de MuscleNerd eloszlatta a félelmeket. Deltás frissítés esetén megmarad a jailbreak, csak teljes firmware update esetén törlõdik."
Forrás
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Az új fícsörök viszont nagyon ott vannak, a notification center már kellett mint egy falat kenyér.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ez nem rajság kérdése, hanem annyi hogy tisztában kell lenni azzal, hogy hogyan mûködik az internetes vásárlás.
Viszont még mindig érdekelne, hogy van-e valami magyar nyelvû gps, amit le lehet tölteni, mert ami igo-sat leszedtem, hogy Hun, az román nyelvû volt.