iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Itt is érdemes olan elsõ nagy töltést csinálni, mint ahog azt régen ajánlották a telefonoknál?
Tehát teljesen lemeríteni, majd 10-12 óráig tölteni?
Nem tudjátok a hivásidõtartamokat és a netes adatforgalmat hol találom?
Regisztráltam az Apple oldalán, megadtam a kártyaszámom, és azonnal levett 538 forintot, majd mikor a térképben kerestem dolgokat, sintén.
Ez miért van?
Elõre is köszi
Szerintem ha rokon / ismerõs emegy T-hez papírokkal (lehet még arra se lesz szükség), és leszurkolja a 20 ropit, akkor kifüggetlenítik, nem kell ottlennie a telefonnak.
Elõre is köszi mindenkinek!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egy jailbreak sajna már ráment, azt nem látják igaz?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezt viszont nem ajánlom, jelenleg visszafordíthatatlan, ha felteszed nem tudod leszedni, elcseszi a GPS-t (az ipadbe teljesen más gyártó szállítja a GPS chipet, teljesen más "driver" van az ipad basebanden - a navigációs szoftverek nem fognak megtalálni egyáltalán), gyári OS többet nem tudsz rá restoreolni...
Én mindenféleképpen azt javaslom inkább fizess 20 rongyot a T-nek a függetlenítésért, ennyivel többért tudod majd eladni a telefont késõbb, szal bukni nem fogsz rajta.
Elõre is köszi!
a videóval meg nem tudom mi történt, kipróbáltam, gépen egyszerûen nincs hang, de semmilyen lejátszóval. utánaolvastam, jutubon is elõtte felvettem a hangot, soundsban is teljesen felvettem, videózás közben nyomkodtam is a hangosítást, de egyszerûen nincs. mit tudok ezekkel kezdeni? marad a garancia? <#wow3>#wow3>
http://9gag.com/gag/5135249
PS3 ID: Csabesz82
Most néztem, hogy a Beállítások menüpontban megjelent 2 új menüpont. Azt el lehet valahogy távolítani? Leszedtem ezt a Celeste-t a telefonról, de ugyan úgy ott vannak, nem tûntek el.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Valami ötlet? Nem lehet, hogy valami nincs beállítva?
Másnak sincs ötlete?
*Posse*T.W.D*
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Szerinted?
*Posse*T.W.D*
Iphone 4-et 4.3-sal lehet függetleníteni vhogy?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Mi lehet a gond?
gondolom nincs cydia acc-od, tehát nem tudod megvásárolni, ezért is írja az unable to purchase-t.
vagy csinálj accot, és vedd meg, vagy rakjad fel insanelyi repo-bol a crackeltet.(cydia/manage/sources/edit/add:http://repo.insanelyi.com/
*Posse*T.W.D*
részletes bemutató:
*Posse*T.W.D*
Kijelzõ védõ fóliát, adatkábelt, 220-as töltõt, dokkolót, kocsiba tartót, meg PS3-hoz egy DS3-as kontrollert. A DS3-ra kíváncsi vagyok, olvastam róla jót-rosszat! Volt akinek mûködött rendesen, volt olyan akinek nem ment vezeték nélkül! Kiderült, hogy nem volt benne akksi!
nem volt raktáron, biztos rendelniük kellett
mit vettél?
Order: 06046Q12 placed on 6/4/2011 11:25:56 AM
Status:
(of current
shipment) On 6/14/2011:
Packaging
see all processing steps
Latest Shipment:
by Air Mail
Lehet még fel sem adták?
A feladástól számítva maximum 2 hét szokott lenni nekem, inkább 8-10 nap
Más: rendeltem a DealExtreme-rõl június 4-én. Kb. mikor érkezik meg? Van valakinek tapasztalata?
Utána elengeded. (az ikonok továbbra is rezegnek)
Aztán az egyik ikon ráhúzod egy másikra, automatikusan mappa lesz belõle.
Ott rátappintasz a nevére és át lehet írni.
Vagy ha már megvan a kész mappád, azt nyomva tartod, amíg rezegni kezd.
A rezgõ mappára egyet rátappintasz, megnyílik és szerkeszthetõ a neve.
Kill\'em all - Let God sort\'em out...