iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Hogyan tudok az Itunes-on keresztül zenét rakni a telefonra? Keresem, de nem találom 😞
Nem kéne lassabbnak lennie. Ha lassulást okozna nem adták volna ki 3Gs-re.



Törölt felhasználó
Köszi az infót!
robotnyk
nem kell. attól függ hogy milyen gyorsan meríted, hetente, kéthetente érdemes minnél jobban a pirosba (<20%) lemeíretni, és onnan egyszerre teljesen feltölteni, amúgy úgy töltögeted utánna ahogy akarod.
Nem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Törölt felhasználó
Köszi!

Itt is érdemes olan elsõ nagy töltést csinálni, mint ahog azt régen ajánlották a telefonoknál?
Tehát teljesen lemeríteni, majd 10-12 óráig tölteni?
LoDMaSt
settings/general/usage

@ Hellomarci

Törölt felhasználó
Jajj mennyi kérdésem ...

Nem tudjátok a hivásidõtartamokat és a netes adatforgalmat hol találom?
LoDMaSt
minden kártyaregisztációkor levon, normális dolog.

@ Hellomarci

Törölt felhasználó
Megjött végre nekem is a telefon.
Regisztráltam az Apple oldalán, megadtam a kártyaszámom, és azonnal levett 538 forintot, majd mikor a térképben kerestem dolgokat, sintén.

Ez miért van?
Aceton
Köszi!

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Kérek mindenkit hogy légyszíves válaszoljatok a #22701-re.

Elõre is köszi
robotnyk
nem kerül le róla, de ha leakarod szedni mégegyszer, akkor a másik accounttal kell leszedned. meg azt hiszem elsõre azzal az accounttal is megterheli a kártyát ellenõrzés céljából, amit majd visszakapsz késõbb.
Aceton
Urak, #22640-re senki sem?

GregSB
Nem kell odaadni nekik a telefont, õk csak az imei számot írják fel, és azt küldik el az Applenek. Végülis nem a T függetlenít, hanem az Apple.

Szerintem ha rokon / ismerõs emegy T-hez papírokkal (lehet még arra se lesz szükség), és leszurkolja a 20 ropit, akkor kifüggetlenítik, nem kell ottlennie a telefonnak.

Ha frissítem a 3GS-em 4.1-rõl 4.3.3-ra akkor várható hogy gyorsabb-lassabb lesz?

Elõre is köszi mindenkinek!
Tikal
most már ott tartok hogy 4genes ipodnak nézi a telefont az itunes...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
vagy telefonon keresztul is tudják unlockolni? 😊
egy jailbreak sajna már ráment, azt nem látják igaz?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hm... csak már külföldön vagyok...és jo lett volna itteni telefonnak egy darabig..

GregSB
Milyen baseband van most a telefonodon? Ha 5.13-asnál újabb, akkor nem tudsz unlockolni, csak ipad basebanddel (6.15).

Ezt viszont nem ajánlom, jelenleg visszafordíthatatlan, ha felteszed nem tudod leszedni, elcseszi a GPS-t (az ipadbe teljesen más gyártó szállítja a GPS chipet, teljesen más "driver" van az ipad basebanden - a navigációs szoftverek nem fognak megtalálni egyáltalán), gyári OS többet nem tudsz rá restoreolni...

Én mindenféleképpen azt javaslom inkább fizess 20 rongyot a T-nek a függetlenítésért, ennyivel többért tudod majd eladni a telefont késõbb, szal bukni nem fogsz rajta.

Törölt felhasználó
Dokkolóból nagyon gáz az utángyártott?
Tikal
redsnow-val probálkozom, de az istennek se teszi fel a legfrissebb basebandet, mindig abbahagyja a telepitést, lehet mással is probálkozni? azért kéne a legfrissebb mert csak azt lehet unlockolni állitolag... (4.2.1, 3G)

Ha frissítem a 3GS-em 4.1-rõl 4.3.3-ra akkor várható hogy gyorsabb-lassabb lesz?

Elõre is köszi!
Yoda001
kamerával mintha kicsit szarba lennék.. minden képen fõleg baloldalt alul (jobboldalt is, de mintha valamivel halványabban) lila áttetsztõ csík lesz, kb 3-4 centis.. nem különösebben feltûnõ, tehát nem erõsen lila meg semmi, de rohadtul zavaró hogy minden képen ott van láthatóan.
a videóval meg nem tudom mi történt, kipróbáltam, gépen egyszerûen nincs hang, de semmilyen lejátszóval. utánaolvastam, jutubon is elõtte felvettem a hangot, soundsban is teljesen felvettem, videózás közben nyomkodtam is a hangosítást, de egyszerûen nincs. mit tudok ezekkel kezdeni? marad a garancia? <#wow3>

http://9gag.com/gag/5135249

Csabesz100
Már azon vagyok, hogy hagyom a fenébe. Az új menüpontot, hogy tudom eltüntetni?

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Igen, ez is egy megoldás. De nem szeretem, ha valami nem sikerül. Addig próbálkozok, amíg nem lesz jó. Bár, már ott vagyok, hogy hagyom a francba. :-)

Most néztem, hogy a Beállítások menüpontban megjelent 2 új menüpont. Azt el lehet valahogy távolítani? Leszedtem ezt a Celeste-t a telefonról, de ugyan úgy ott vannak, nem tûntek el.

GregSB
Nincs, ezer éve nem használtam BT-t adatküldésre. Ha valamit meg akarok osztani, akkor email vagy dropbox.

rooney8
régebben én is próbáltam, de nekem se sikerült, aztán hagytam is a francba 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Csabesz100
6700 classic. Annyira nem régi! Tuti csak valami beállítási probléma!

Valami ötlet? Nem lehet, hogy valami nincs beállítva?
Másnak sincs ötlete?

Kaszi46
Akkor nem tudom sajna. Regi a nokia amugy? Lehet mas verzioju bt szabvanyt hasznal. De ez csak talalgatas.

*Posse*T.W.D*

Adi
Köszönöm! Amúgy a telefonnak az aksiját kell formázni? Szóval, h 3x 4x lemeríteni teljesen és utána töltõn hagyni 10vhány órát. Vagy ez lítium ügye és nem számít?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

GregSB
Jelenleg csak szolgáltató / Apple tudja függetleníteni.

Csabesz100
Be van kapcsolva mind a két telefonon a BT. Ha az iPhone-on keresek másik BT eszközt, az nem talál. Ha a Nokia-n keresek eszközt, az megtalálja az iPhone-t, de mikor csatlakozni akarok, ezt írja ki: "A másik készülék nem támogatja a szolgáltatást"

Szerinted?

Kaszi46
pl hogy nincs bekapcsolva másik bluetooth-os eszköz? :-) ha nem ez akkor az kizárt dolog mer' nemtudom...

*Posse*T.W.D*

Adi
Nem tudom, h lehet -e kérdezni de megkérdezem. 😄
Iphone 4-et 4.3-sal lehet függetleníteni vhogy?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Csabesz100
Sikerült feltennem ezt a Celeste Bluetooth File Sharing-et. Újra is indult a teló. Ez után még kell valamit csinálni? Csak azért, mert rámegyek mondjuk egy fényképre, utána, hogy küldés és megjelent egy új opció, hogy Küldés Bluetooth-on. Rámegyek, kiad egy új ablakot, de ott nem talál másik BT eszközt! :-(

Mi lehet a gond?

Kaszi46
nekem 4.2 van a telómon, de ahogy olvasom 4.2 fölött mûködik, tehát abba a 4.3.3 is beletartozik.
gondolom nincs cydia acc-od, tehát nem tudod megvásárolni, ezért is írja az unable to purchase-t.
vagy csinálj accot, és vedd meg, vagy rakjad fel insanelyi repo-bol a crackeltet.(cydia/manage/sources/edit/add:http://repo.insanelyi.com/

*Posse*T.W.D*

Csabesz100
Cydia-ban kikerestem, de nem tudok vele semmit sem csinálni. Ezt írja: Unable to purchase. Ahogy látom, ennek 4.2.x max lehet, nekem meg 4.3.3 van a telefonon!

Kaszi46
nem kell konfigolni, simán beépül a telefon action menüjébe. lesz ott egy 'send' lehetõség is.

részletes bemutató:

*Posse*T.W.D*

Csabesz100
Aha! Ezt, hogy kell beállítani? Tudsz benne segíteni?

Kaszi46
"..to send and receive files from any brand of mobile phone.."

*Posse*T.W.D*

Adi
Köszönöm!😊

passatgt
mivel elég nagy értékben rendeltél, valószínüleg igen, de az is lehet, hogy több csomagban adták fel, pl a ds3-as kontroller meg a 220-as töltõ volt raktráon, és azt egybõl feladták már, a többit meg majd késõbb, így viszont nem adnak követési számot (amúgy a követési számon is csak annyit ír hogy fel lett adva kb😄)

Csabesz100
Fognak küldeni olyan számot, amivel nyomon tudom követni, hogy hol tart a csomag?

Csabesz100
Ha jól emlékszek már több napja ez van kiírva! :-(

Kijelzõ védõ fóliát, adatkábelt, 220-as töltõt, dokkolót, kocsiba tartót, meg PS3-hoz egy DS3-as kontrollert. A DS3-ra kíváncsi vagyok, olvastam róla jót-rosszat! Volt akinek mûködött rendesen, volt olyan akinek nem ment vezeték nélkül! Kiderült, hogy nem volt benne akksi!

passatgt
még csomagolják, holnap már fel lesz adva
nem volt raktáron, biztos rendelniük kellett
mit vettél?

Csabesz100
Ezt írja az order tracking-nél:

Order: 06046Q12 placed on 6/4/2011 11:25:56 AM
Status:
(of current
shipment) On 6/14/2011:
Packaging
see all processing steps
Latest Shipment:
by Air Mail

Lehet még fel sem adták?

passatgt
Jelentkezz be és nézd meg mikor adták fel, ugyanis nem mindenbõl van nekik raktáron.

A feladástól számítva maximum 2 hét szokott lenni nekem, inkább 8-10 nap

Csabesz100
Köszi, megnézem. Bár, ha jól látom ezzel csak Apple termékre tudok küldeni fájlokat BT-vel.

Más: rendeltem a DealExtreme-rõl június 4-én. Kb. mikor érkezik meg? Van valakinek tapasztalata?

Aceton
Egy ikont nyomva tartasz egy ideig, elkezd rezegni.
Utána elengeded. (az ikonok továbbra is rezegnek)
Aztán az egyik ikon ráhúzod egy másikra, automatikusan mappa lesz belõle.
Ott rátappintasz a nevére és át lehet írni.

Vagy ha már megvan a kész mappád, azt nyomva tartod, amíg rezegni kezd.
A rezgõ mappára egyet rátappintasz, megnyílik és szerkeszthetõ a neve.