iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tommy093
Nekem uj az iphone 4-em pár hetes és a 4.3.5-ös szoftver van fent. Ezt lehet jailbreakelni ?

88GTX 2G E8500

DanielT
A gyári profilokra gondoltam én is, azt hittem az már elég 😊
Zan
Az lenne a kérdésem,hogy ha most 4.3.3-as IOS van rajta,ha felrakom a 4.3.5-ös jailbreaket,akkor elvesznek az adatok?Vodafonos a készülék,függetleníteni nem szeretném,csak feltörni.

Készítsek backup-ot? Telefonszámok , programok megmaradnak jb után? Vagy elõbb updateljem simán Itunes-al 4.3.5-re és utána backup?

Üdv,

zan

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

hm... vhogy nem találom, csak a gyári elõre beállítottakat...
de sebaj, ez egész jónak tûnik...
3D Music Player
http://itunes.apple.com/hu/app/3d-music-player/id429157921?mt=8

Értem, köszi.
Amennyiben nem Független a készülék a Jailbreak+Unlock megy házilag is gondolom..?

precision
ha gyári független akkor megy bármilyen sim kártyával
ha nem, akkor nem... akkor JB + Unlock kell

Bazinga!

DanielT
Settingsben a gyári lejátszóval is tudod szabályozni.
Hello, londonban vásárolt Iphone 3gs itthoni Simmel megy e,vagy trükközni kell vele?

iphone4-re vmi tuti mp3 lejátszó app-ot keresnék,
Sennheiser CX-400-II fülhallgatóm van és vhogy iphone alatt nem tudom kihozni a fülesbõl azt amit a nokinál ki tudtam...

vhogy ez a gyári zenelejátszó meg a gyári beállított equalizer nem a legjobb...

Tudtok vmi jó app-ot ajánlani ahol lehet egyénileg hangszint szabályozni? köszi

Zan
IOS 4.3.5 most a legfrissebb szoftver Iphone-ra és már azt is lehet jailbreakelni.

Keress rá google-ban,hogy jailbreak 4.X (amelyikre frissíted) és már meg is van,nem nagy ügy amúgy,csak én félek,hogy ha feltöröm,elvesznek az adatok a telóról,meg hogy majd nem fog mûködni a 3g-m rendesen...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Hali!
Az OS4esre szeretném frissíteni jailbreak-elt 3g telefonom! A kérdésem az lenne h.a frissítés után tudom e ujra jailbreak-elni!Vagy valami végett ez nem megoldható?
Zan
Sziasztok!

Itt lehet kérdezni Jailbreak témában is? Ha nem, tudnátok ajánlani magyar topicot?

Üdv,

Zan

Sziasztok!
3G készülékemen..miért nem akar csatlakozni a youtube-ra?..(3.1.3 fw)
Katun
Akkor módosítanám az alant írtakat annyival, hogy használt minden egyes alkatrésze a készüléknek. Nem probléma, ha karcos telefont kapok.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

szûz ~~

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

clio1616v
csak arra akartál utalni, hogy neked fontos az, ha egy készülék, amit kapsz az ne legyen használt, így megemlítetted, hogy így adod te is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Katun
Muszáj volt megemlítenem, hogy nehogy meglepetésként érjen bárkit is. De igazad van, így végigolvasva elég tréfásra sikerült árnövelõ tényezõ. <#nevetes1>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

DanielT
Az érintetlen töltõ az jelentõs árnövelõ tényezõ 😄D
Katun
Fekete T-Mobile-s 32 GB iPhone 4-t cserélném fehér iPhone 4-re (32G😎 modellre. A mobil egy hónapja lett kicserélve, garancia van még rá, a töltõje még érintetlen tehát csomagolt állapotban van. Ajánlatokat várok!

Köszönöm!

Csak nem mertem nekikezdeni (mert nem az én telóm), de nem egy nehéz dolog.
iTunes magától megcsinálta, mindent átállított ugyanolyanra. Mivel a gép csak ezt az egy 3GS-t (iOS-t) kezelte, rákérdezett, h akarom-e, h mindent ugyanolyanra csináljon 4-esre is.
Van egy iPhone 3GS, és egy iPhone 4, mind a kettõ itt, 3GS-en már ki van kapcsolva a sim, iPhone 4-ben meg ugye megy egy, a régi számmal.
A kérdés/kérés az lenne, h valaki leírná nkm, h iTunes-szal, v Outlook-kal h tudom kimenteni a 3GS-rõl a kontaktokat, majd rátenni 4-esre?
robotnyk
ha valakinek van felesleges zavvi kódja (privátban), azt megköszönném, mert persze akkor jut eszembe nekem is hogy kéne mikor már elosztogattam a sajátomat <#zavart1>
Nem akarja úgy sem az igazságot...

Mindegy, közben rájöttem, hogy lehet IMAP alapon összehangolni õket... azért köszi! 😊

www.smart-bus.hu

De ha azt szeretném h. csak a kontaktjaim másolja vissza..arra van megolds?..függetlenségét elveszíti a restore után?
MerlinW
Az iTunes készít minden szinkronizáláskor mentést. Restore után magától visszamásol mindent a telefonra.

[merlinw.org]

Sziasztok!
Melyik mappámban találom a számítógépben a kontaktjaim!
Szeretnék egy restort 3.1.3rol mert nem vagyok vele kibékülve!
GregSB
Valószinûleg javitják / cserélik, de 2 hetet is tudnak rajta ülni, és nem biztos hogy adnak cserekészüléket, ha adnak is az valami fostos olcsó Nokia vagy Samu lesz 😄

Szerinted az, hogy a home gomb szarakszik, ez alatt azt értem, hogy nem mindig reagál, azt javítják gariban, vagy azt mondják, hogy mûködik és szarnak rá?
Dzsega
Van olyan a mail beállításoknál, hogy alapértelemezett fiók. Ott kéne beállítani a céges levelezést, talán akkor jó lesz. Csak egy tipp.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Igen. Akkor ez azt jelenti, hogy EU-s garid van a telefonra. Andrássy úti iStyleban foglalkoznak az EU garis készülékekkel, oda tudod vinni ha azt akarod megmaradjon.

Kaszi46
1 év a gari amúgy a készülékre? uk-ban, apple store ban vásárolt.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
😮 köszi

*Posse*T.W.D*

GregSB
Ha hivatalos úton cseréled, akkor 70-80.000 Ft-ért adnak új készüléket asszem, és marad rá gari.

Ha nem garis szervizbe viszed, akkor fele annyiból kijön a kijelzõcsere, de a gari ugrik.

Urak!

E-mail beállításokban jártas valaki? Csináltam egy gmail fiókot, ahova a céges szerverrõl beérkeznek a levél másolatok. Fiókon belül beállítottam, hogy a választ a céges szerverrõl küldje, mûködik is rendesen. Viszont a telefonon az istenért sem akar sikerülni, pedig tiltom a gmail hivatalos beállításait, és beállítom a céges szerver adatait a kimenõhöz, de bármit csinálok, akkor is a gmail-s fiókról küldi a levelet, ha telefonon keresztül válaszolok... Van valakinek valami ötlete?

www.smart-bus.hu

Kaszi46
mennyibe megy az i4 elsõ üveglap csere? le esett, széttörött...😞 a telefon még garanciális, ha nem apple store ban cseréltetem akkor a gari ugrik?

*Posse*T.W.D*

LoSA
<#eljen>

Remélem, hogy az Almákról a gatyát is leperlik!

MerlinW
Ha telenoros vagy, akkor vagy válts szolgáltatót, vagy vegyél egy Galaxy S II-t. Én is átmentem T-hez, mikor vettem a i4-et. 2x20 perc az egész, ha a számodat is vinni akarod. Tarifában meg szinte ugyanaz mind.

[merlinw.org]

LoDMaSt
Világ életemben Nokia párti voltam, most is szívesen vennék, ha lenne az iPhonevan hasonló színvonalú, szóval nem igen mondok rosszat a cégrõl, de az 5800 tényleg egy hulladék volt, az iPhone nem kicsit más. 😊

@ Hellomarci

Remélem úgy lesz😊
DanielT
Az a telefon egy moslék. Majd megérted, ha meglesz bármelyik új.
Nem vagyok telefon buzi,de hosszú távra jól jönne ami ki elégítené a vágyaimat amit lentebb le írtam.
Sajnos pannonos vagyok,így jó lenne egy részletfizetéses hely ahol a Samut vagy az Iphone 4 et tudnám törleszteni a Nokiámat meg elpasszolom a sunyiba bár könnyes szemmel.
Na na,nem akkora szar ez.
Filmeket,zenéket néztem,és hallgattam vele,és nagyon élvezetes volt.
25FPS ki köpte így folyamatos volt a kép az IPS kijelzõrõl meg nem is beszélek.
Igaz nagyon fos lett a ram mérete,így nagyon sokat szenvedek emiatt😞
Látom van egy két fasza játék rage,death space ami unalmas óráimban jól jöhet.
Többnyire net,és filmezés a cél,de útközben nem vetem el a zene hallgatást is.
DanielT
Méltó utódja? Annak a rakás szarnak? Nem említeném õket egy lapon.
<#falbav>
JA nem Samu😊
Köszi akkor meg lesem remélem a Nokia 5800 X méltó utódja lesz.
5c0rp330n
jah, en is igy latom, thx. sztem eleg is a tethered, mert nem is az a lenyeg h hosszutavon jb-elt maradjon hanem csak az adatok visszanyerese.

GregSB
Van, a legújabb rendsnow elvileg jailbreakeli, de csak tethered JB van még rá.

5c0rp330n
lol, az xperia play nem samsung, hanem sony. ha pedig ennyire fontos a szep kep es a felsorolt szempontok, sokkal jobban jarsz egy oled kijelzoju teloval, mint akarmilyen lcd-sel beleertve az ips-t is. a play egyetlen igazi elonye a jatekok iranyithatosaga, en csak akkor vennem azt, ha a jatekok lennenek az elsodleges szempont. egyebkent inkabb nezz ra pl galaxy s ii-re (ami mar inkabb samu😊 ), a felsorolt szempontokban talan az a legjobb telefon most.

Sziasztok.
Nehéz döntés elõtt állok.
Van két teló amit ki néztem magamnak.
Amire szükségem van.
Gyors net,játékok,filmek,zenék,kezelhetõség,szép kép és gyors legyen.
Kíváncsi vagyok melyik éri meg jobban,és melyik az idõt állóbb,és gyorsabb processzor/vga/memo.
A ki nézet telefonok.
Iphone 4
Samsung Xperia Play.
Ha jól néztem a Samu is olyan tudásban mint az Iphone,de sajnos nem IPS kijelzõje van,és szín részletességben is fakóbb lenne,illetve döntésre elveszíti a realisztikusságát,színét,Contrast ját.
Tikal
ez engem is érdekelne, ugyanis hiába jelolom ki a sync google contacts-t, nem müködik.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Segítséget szeretnék kérni.

Az iPhone4-emrõl szeretném az összes Telefonszámot,hozzátartozó adatokat képeket lementeni...
Hogy tudom megcsinálni hogy a Telefonról mentse pl a Windows Address Book-ba?

iTunes-ba az INFO panelen' pipa a Sync Contacts with Windows AddressBook és legalul az Advanced-nél Pipa a Contact-nál?

ui: nem szeretném hogy elvesszenek a pár nappal ezelõtt telefonba beírt telefonszámaim... ezért nem nagyon merem próbálgatni...

Ill. másik kérdés, hogy tudok teljes biztonsági mentést csinálni?

Köszi elõre is!