iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
sztem egyik sem volt meg, es ha lett is volna, csak a nevjegyzeket hozna vissza. viszont az elozo leiras szerint meg lehet oldani az adatvisszaallitast, ha nem irodtak meg felul a memoriaban a helyek amik torolve lettek. csak jb kell hozza, lehetseges az iphone4 4.3.5-on?

GregSB
Ha nincs backup file, és nem volt kiszinkronizálva a névjegyzék Outlookba / Windows Contactsba / Address bookba, edetleg a telón keresztül Google Contactsba, akkor szopóroller van.

5c0rp330n
ezt a leirast talaltam eddig a temaban ami mondjuk biztatonak tunik

5c0rp330n
hali!
egy ismerosom hozzamfordult egy problemaval, amire hatha tud itt vki vmi okosat mondani:
szoval a szituacio: adott egy iphone, radugta egy gepre (ahova korabban meg nem volt) ilyenkor ugye feljon egy szep kis kerdes h set up as new vagy restore from backup, es a restore-ra ment, ami egy oda korabban szinkronizalt, masik iphone-t allithatott ra vissza talan. a lenyeg: elvesztek az adatok (kepek, uzenetek, kontaktok a lenyeg talan), amik pedig fontosak voltak.. backup valszeg nincs (nem nagyon dugta ra meg korabban gepre), telon sincs rajta ami kell (az appok valahogy megmaradtak erdekes modon pedig azok pont nem fontosak). ezek alapjan en igy elsore azt mondtam h valszeg buko a dolog, de azert utananezek.
ilyen durvabb adatvisszaallito modszerektol sem hatarolodik el, de nekem gyanus h flash memorianal ez nem egeszen mukodik ugy, mint hdd-knel.
tippek? 😊

JaSoN HuNTeR
Nekem tetszik és kész 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

DanielT
Ezt még kisfloppyn találtad? Esetleg valami kõtáblán egy barlangban?

Bõven 4-es iPhone elõtti gagyi koncepcióterv.

Tikal
ez egy 3G.. mi ebben az ujdonság.. ilyen ne legyen...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pyrohun
Fúj, ritka undorító.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

JaSoN HuNTeR

Ha ilyen lenne eléggé tetszene 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

clio1616v
más szerintem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Jim Morrison
jó egy kicsit nagyobb, de ahogy elnézem nem nagyon nyúltak hozzá.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
ha egymásra teszem a kettõt, kiderül hogy nem, egyáltalán nem olyan

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
ez nem ugyanolyan mint a 4es? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pyrohun
ez így nem is lenne rossz 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

pyrohun
Igen és persze el is hiszem, hogy nem a pénz beszél és ügyvéd bácsi persze semmit nem mond el, jaja, ez biztos így volt, ugyanmár 😄😄

GregSB
A cégektõl független ügyvédek nézhették meg a termékeket, Apple / Samsung alkalmazottak nem.

pyrohun
Nem... szerintem a következõ történt. Anno ugye nemcsak az Apple nézhette meg a Samsung következõ mobil eszközeit, hanem fordítva is és most a Samsung hozta ki elõbb 😊 Lehet, hogy az iPhone 5 kísértetiesen hasonlít erre majd, ki tudja. Bár szerintem nem...

GregSB
Akkor ezekszerint az Apple felhagy a telefongyártással, és az iPhotoban már az új Galaxyt rakták bele http://www.sg.hu/forumkepek/2011_04/face.gif

pyrohun
Ha az iPhone 5 ilyen lesz, mint a képen, akkor ezalapján a Samsung kurvára neki fog menni az Apple-nek és ha az elmõlt esemlnyeket nézzük, el fogja érni, hogy ne forgalmazhassa az Epple az iPhone 5-öt az EU-ban. 😊 Bár én az Apple mellett vagyok, azért röhögnék egy nagyot, ha a cég magatartása saját magukat sodorná bajba 😊

pyrohun

LoSA
Pontosan! 😊

Egyébként ha ilyen lesz, akkor... azt mondom, hogy az iPhone 4 szebb! <#nezze>

Segítséget szeretnék kérni!

Új telóm van, a legfontosabb tel.számokat, születésnapokat, adatokat beírtam a telefonkönybe...

Ezt hogy tudom és mivel úgy szinkronizálni hogy továbbiakban ne csak a telefonba írásba tudjam ezeket kezelni?

Fontos lenne tudnom ha most syncronizálom (iTunes-al)
akkor most a
1. Telót - szinkronizálja a iTunes-al
vagy
2. Outlook-ot szinkronizálja a Telóval (és letörli, esetleg felülírja a már beírt adatokat)

Köszi a segítséget.

u.i: van még vagy 200 konktaktom amit be kéne pötyögnöm' a telefonkönybe és igaz hogy most járok 50nél de nem szeretném hogy elvesszen az eddig beírtak..

Köszi, remélem érthetõ mit is akarok kérdezni? 😊 és kapok segítséget!

mint egy samsung 😄
MerlinW
Relatíve új dolog, még csak náluk lehet kapni. Hatótáv az a routeré, lévén hogy wifi kapcsolat van. Ez jobb routerek esetében 500 méter is lehet, ha kiviszed a routert a szabadba (kertbe pl.).

[merlinw.org]

GregSB
Apple kiadta a PhotoStream betajat fejlesztõknek. Érdekes alakú piktogram van benne:

clio1616v
na akkor azért nem láttam még

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Még az iPhone 4 elõtt, ha jól emlékszem.
clio1616v
Ez volt már?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

precision
nem nagyon értek az RC helikopterekhez... de gondolom nem nagyon van olyan aminek a távirányítója touchscreenes illetve giroszkópos (vagy inkább mozgásérzékelõs) és a távirányító mozgatásával lehet irányítani magát a helikoptert

persze lehet hogy van már ilyen, akkor tényleg nem nagy szám, nem tudom 😊

Bazinga!

Budapesten lehet ilyet valahol venni?
Ill. azt lehet tudni mekkora a hatótávolsága, nem találtam hány méterig lehet vele játszadozni...

Dzsega
Nem vágom ez miért jó!?
Ez egy sima heli amit ráadásul simán csak a távirányítóval vagy csak simán az iPhonennal nem lehet irányítani. Akkor inkább egy sima heli amihez van egy rendes távirányító...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
free-t néztem csak, látom a pro-ban van, érdekes, hogy nem reklámozzák annyira

DanielT
Hogy a viharba ne tudna, ez a legjobb ilyen jellegû program. A Plane finder meg nem mutat semmit EU-ban(fél éve legalábbis nem tudott, csak USA-t).
passatgt
de az nem tud olyat amit írtam

DanielT
Az egy szemét. EU-ban a Flightradar 24 mûködik.
passatgt
köszi, megvan "Plane Finder AR" 😊

passatgt
Régebben olcastam egy iphone programról, aminek az volt a lényege, hogy kamerával megkerestél egy repülõt, és kiírta az adatait, honnan hova megy stb... Nyilván a gps alapján mûködött, de érdekes😊

Ha jól tudom kitiltották az appstore-ból "terrorveszély" miatt, valaki nem tudja mi volt a neve?

MerlinW
Van megint Helo TC készleten, viszont haza nem szállítanak, kell hozzá egy ismerõs valamelyik, a listán szereplõ környezõ országból.

[merlinw.org]

Sziasztok!

Sikerült egyik géprõl a másikra költöztetnem az iTunes-t. Mindenem megmaradt. :-)

Üdv: Zoli30
Nem ott van, de a hang ott hallható a legerõsebben, ha rázod! 😊 De a lényeg, hogy megvan a zaj forrása... 😊

www.smart-bus.hu

GregSB
A bekapcsoló gomb minimálisan tényleg szokott lötyögni, és az adhat ki ilyen hangot... de az nagyon nem az alma logónál van 😄

Az elsõ pár héten nekem is csinálta, de már abbahagyta. Biztos beállt a zsebpiszoktól 😊

Ott a pont!! Köszönöm!

www.smart-bus.hu

passatgt
azért, mert berak egy végtelen pályát és egy géphang bemondja hogy ne kalózkodj😊

clio1616v
úgy próbáld meg rázogatni, hogy a bekapcs gombot nyomva tartod, ha úgy is zörög akkor gáz van

Tikal
vagyis de, igaz, cserét adniuk kell.. pénzt nem kérhetsz vissza csak

amúgy a 3G-m nekem is zörgött 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
fekete is és a fehér is itthoni, az usából feketét hozattam

Tikal
szerintem ilyen meg már nincs 😊

PH-n sokaknak csinálja már évek óta! Fõleg a 4-s. Azt mondják az optika az...

www.smart-bus.hu

Az alma magja, biztos. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?