iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
hali szifonosok... lenne egy gyors kérdésem:
bárhogy keresek és olvasok, i4 04.10.01 bb-t nem lehet unlockolni, mert nem támogatja az ultrasnow... ez mit jelent? sehogy nem lehet függetleníteni?
ez és több oldal alapján is, bár nem kompatibilis az enyémmel, a 04.10.01-el, azt írja mennie kell.. ez hogy van akkor? soha nem unlockoltam, és nem is akarnék, de most eladás miatt kellene...

http://9gag.com/gag/5135249

LoDMaSt
itunessal.

@ Hellomarci

MerlinW
Szinkronizáld outlook-kal

[merlinw.org]

AntiHero
Sziasztok

gyors kérdés:

Mivel tudnám lementeni a contactokat és az sms-eket a gépemre könnyen?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

rooney8
ha jól tudom 4ezer
de kb. 400 forintért tudsz venni ilyen átalakítót (belerakod a hagyományos sim-et, az pedig lecsípi belõle a felesleges részeket) és kapsz még hozzá egy visszaalakítót is (az pedig ilyen tok féleség, belerakva újra használhatod hagyományos sim-ként)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

zsolti001
Sziasztok!

Tudja valaki mennyiért cseréli a t-mobil a normál sim kártyát micro simre?

GregSB
Reset network settings, újraindítas után sim kártya kivesz - berak. Ha utána is szarakodik, akkor goto Vodafone.

Minden frissítés fent van... 😞

www.smart-bus.hu

Nem ezt javítja a legújabb (4.3.5)ös update?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Üdv Urak!

Miért lehet az, hogy az i4 ( pár napja ) rendszeresen eldobja a hálózatot? Újraindítás után tökéletes. Kb 1 hónapos készülék. ( Vodás )

www.smart-bus.hu

Mind1, azért köszi😊

precision
én passzlolom sajnos...

hátha a többiek okosabbak

Bazinga!

Korábban nem tudom, hogy mûködött-e, mert ezt tesóm egyik haverjától kapta... "fizettség" gyanánt és most odaadta, hogy nézzem meg, csináljak vele minden jót, hogy örüljön.
A wifivel nincs gond elméletben, az én htc-m gond nélkül viszi
hálózat reset megvolt... semmi:/
Amúgy iphone 4esrõl beszélünk😊

Lehet, hogy a jailbreaket qrtam el? Valószínûtlennek találom mondjuk, de bármi lehet😄

precision
tehát csatlakozik a wifihez, 3G kikapcsolva, és nincs net...
korábban mûködött a wifi a telón? ill. más wifis eszközön (pl laptop) megy e a wifis net?
esetleg settingsben a wifinél forget network -öt nyomj a wifi hálózatra és egy reset network settings -et is próbálhatsz egy telefon reboot társaságában

Bazinga!

Igen azért írtam utána, hogy csatlakozik, mert már nem volt kedvem átírni az elejét😄

Próbáltam úgy is, de semmi:/

precision
"nem akar felcsatlakozni a telefon wifire"

...

"a wifire csatlakozik"

Most akkor csatlakozik a wifire vagy nem? 😊 Ha csatlakozik a wifire, és a routernek van bejövõ jele (avagy "van net") akkor böngészni kell. Ha be van kapcsolva a 3G és a maszek sim kártya fos és 3G -n szeretne netezni akkor hiába van bekapcsolva a wifi, lehet 3G -n akar kapcsolódni. Az meg nincs. Térerõ nélkül 3G sincs. De ahogy MerlinW mondta, sim nélkül is mennie kell a wifinek. Kapcsold ki a 3G -t és próbáld úgy.

Bazinga!

MerlinW
Nem, mert kártya nélkül is mennie kell a wifi-nek, semmi közük egymáshoz.

[merlinw.org]

Sziasztok!
Iphonenál függhet az, hogy nem akar felcsatlakozni a telefon wifire, hogy a simkártyát "normális" simkártyából vágtam ki? Bekapcsol a telefon, térerõ nem nagyon van (hívni nem tudok, mert nincs pénz rajta), a wifire csatlakozik, de nem akar böngészni:S

SötétBarom
Csajom laptopjára feltoltam itunest, authorize-oltam, de mégsem tudok zenét tenni róla a telefonomra. Why?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ThugEdge
avagy a 11. pont, amiért érdemes haza jönni:
majdnem megfizethetetlen iphone 😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Tap-Translate 7.99€-ról ingyenes ^^



KM
Nem.

Sziasztok!

Ha rádugom a telóm egy olyan windowsra, amire nem volt még eddig, akkor jól sejtem, hogy minden törlõdik a telefonról?

Köszönöm.
GregSB
Elindult az hivatalos online Apple Store itthon!

"Innentõl online is vásárolhatunk Apple termékeket, kiegészítõket, sõt, független iPhone 3GS-t, vagy fehér és fekete iPhone 4 modelleket is

...

Azt is megtudtuk, hogy az új iPhone-t is fogja majd az Apple forgalmazni függetlenül, sõt, a következõ generációs iPhone-okat majd az itthoni Apple kereskedõknél boltban is megvásárolhatjuk."

Zsír, de független, 16GB-os iPhone 4 itthon: 189.000 Ft. Ugyanez angliában: 170.000 Ft, Svájcban meg még kevesebb. Magyarország, én így szeretlek!

passatgt

GregSB
Annak csak akkor lenne értelme, ha az iCloud stream alapú szolgáltatás lenne, de nem az 😊

clio1616v
<#gonosz1> nem lehet biztos...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

passatgt
lehet nem lesz benne tárhely mert icloud alapú<#idiota>

clio1616v
nem túl meggyõzõ.. pont fehérbõl lenne és memória megjelölés nélkül?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Apa kezdõdik. Az AT&T rendszerébõl lõtte valaki:

Soldiers
ez az köszike

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

passatgt
http://apptrackr.org/

Soldiers
Hali srácok segítsetek melyik az a oldal ahol tört Iphone-ra lehet letölteni játékokat, meg egy csomó programot??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

LoDMaSt
Ebay, vatera, i-doki.com, esetleg egy nagyítóval elindulsz visszafele, amerre jártál, amíg elõ nem kerül.

@ Hellomarci

WuFraZselic
sziasztok!

nekem sikeresen kiesett a hangerõszabályzó "gomb" a telefonomból, és a jelenlegi tartózkodási helye is ismeretlen, úgyhogy az lenne a kérdésem, ilyet lehet e valahonnan szerezni?

köszi

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

precision
iTunes -al lehet képet és videót

Bazinga!

LoDMaSt
Elméletileg csak mappákat, de ha a képet a telón pl. iFiles-al, vagy logmein-el nyitod meg, akkor onnan lehet a camera roll-ba átmenteni.

@ Hellomarci

sajtburger
géprõl a kamera mappába hogyan lehet képet, videót tenni? Vagy csak simán mappákat lehet feltölteni telefonra? :S

Ugyan itt, a Get info alatt át tudod írni az artistot és az albumot.
Amelyik számoknak ugyan azt az album címet adod meg azokat egy albumba pakolja.

Sajnos jobb megoldást nem tudok a kézzel beírkálásnál, de 20 számnál talán nem akkora gond.
Én mindig egyesével megcsinálom az albumjaimat, tolok fel hozzá képet ha nincs ill kijavítom a címüket normális formátumra ha nem úgy van.

&#63743;

nagyon köszi! 😊

és még lenne, hogy tudom kezelni törölni/fetenni azokat a zenéket újra amiket az itunes úgy jelenit meg hogy unknow artist unknow album?

nagyon idegesít hogy a legtöbb track-et igy látja... 😞 nagyon nehezen rájöttem ha éppen felteszek vmit akkor azt a végére teszi...

de 1-2 nap múlva már nem tudom hanyadik unknow a. melyik track volt a telón 😞 erre valami megoldás?

iTunesban jobb klikk a számra vagy az albumra, Get info, és az alatt az Artwork fülön tudod változtatni a képet.

&#63743;

Halihó!

Kinek van ötlete? Iphone4-ipod zene lejátszó alatt...

Feltöltöttem track-eket(kb20db)... majd könyvtárba rendeztem...

majd másnap feltettem egy olyan számot amit youtuberól szedtem le, konvertáltam át. na már most mikor ezt a számot hallgatom akkor az Ipad - kitesz egy olyan képet amit a youtube-on is lehet látni...

ezzel eddig nincs is baj...

ami zavar hogy az az 20db track amit elõzõnap töltöttem fel azalá is betette ezt a képet... ez ellen mit lehet tenni?

köszi

Megúsztam... 😊))

www.smart-bus.hu

Urak!

Az iTunes és az outlook közt két irányú a kommunikáció? Értem ezalatt, hogy, ha az outlook-ból törlök minden névjegyet, akkor szinkronizálásnál az iPhone-ról átmennek a névjegyek és nem töröl mindent ugye? 😊 Lehet hülye kérdés, de fél üveg rosé után bizonytalan vagyok! 😄

www.smart-bus.hu

MerlinW
- 4.3.5-re nincs untethered JB.
- 4.3.5-rõl 4.3.3-ra visszaugrani csak akkor tudsz, ha van 4.3.3-as SHSH-d.
- JB-nél nem törlõdik semmi.

[merlinw.org]

MerlinW
Szerintem már csak az 5.0-hoz lesz normális JB.

[merlinw.org]

Tommy093
hmm.. és mikor fogom tudni breakelni?

88GTX 2G E8500

Zan
Tudnátok válaszolni esetleg az én kérdésemre is? Fel fogom tudni rakni a 4.3.3 -as backupot a 4.3.5-ös jb-kelt telóra?Jb-nél törlõdik minden program és zene a telóról?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

MerlinW
Nem. Vagyis csak tethered van, vagyis nem tudod újraindítani a telefont PC nélkül.

[merlinw.org]