iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a zene felrakás egyáltalán nem bonyodalmas, a kép lementése pedig csak annyi hogy iPhone-ból lehúzód az asztalra/ahova akarod a képet, képeket, videót... 😊
http://9gag.com/gag/5135249
A fájl küldés annyira nem gond,mivel nem nagyon szeretek küldözgetni,esetleg csak családon belül képet..de arra majd ott lesz a másik.
Köszönöm,hogy válaszoltál!😊
к.ιηтнуα.
Bluetooth-on nemlehet vele fájlt küldeni.
Elõre is elnézést a tudatlanságomért<#miaz>#miaz>,de úgy néz ki,hogy lehet sikerül vennem egy Iphone 4-et.Aztán olvasgatok/tam és láttam számomra rémísztõ dolgokat.Mint például,hogy nem lehet normálisan a pc-re csatlakoztatni,zenét,fotót tenni rá,nem lehet vele másik telefonra küldeni,stb.
Ebbõl mi igaz?Na meg aztán "kezdõnek" Iphone-osnak megvenni?😄
к.ιηтнуα.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[merlinw.org]
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
egyébként meg a 3 év gari is nagyon gyanús
De amúgy kamu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bruttó ár:
120 000 Ft
what?
ott meg kihozza a postás és csak akkor fizetsz, ha tényleg az amit rendeltél 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Elég olcsók a készülékek, vajon átverés az egész? Valakinek esetleg tapasztalat, vagy hallomás errõl?
Helymeghatározásnál lettek új beállítási lehetõségek és alapból ki van kapcsolva a status baron a kis nyilacska, amikor mutatta, hogy valami használja a GPS-t. Kapcsoljátok be, mert pl az idõzóna automatikus beállítása folyamatosan fingatta.
9 órája vettem le a töltõröl, hozzá sem értem egészen eddig és most van 93%-on. Régebben egy este alatt(ugyanígy 9 óra) 96%-ig esett max.
Ugyanezen a wifin, ugyanott hagyva,érintetlenül.
Na EZ mérés, EZ ~egzakt eredmény.
Negatív rekord a tegnapi 4 órás használat lemerülés mellé.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SHSH: iOS 4.3.3, 4.3.5
Akkor így vissza tudnám valahogy tenni a 4.3.3-at?
Elõre is köszi!
PS3 ID: Csabesz82
majd meglátjuk, köszi az infókat 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://szifon.com/2011/01/26/mi-az-az-shsh-es-hogyan-mukodik-a-tinyumbrella/
Most kivettem a sync apps elõl a pipát, restoreolni akarok és error 😄 mindegy majd ebéd után.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
hivatalosan az apple már nem írja alá
majd redsn0w-al lehet, de egyelõre azt a funkciót iphone-on még nem lehet használni
Elõre is köszi!
PS3 ID: Csabesz82

próbálj meg egy restore-t, de úgy hogy ne rakd vissza a backup-ot, csak másolj fel rá pár zenét és nézd meg, hogy így is szar-e
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyébként resetelni sem sikerült az elõbb a két gombos módszerrel, kikapcsolt, de nem röffent vissza.
akksi nálam nem igazán változott semmit, kb 2-2.5 napot bír készenlétben, ugyanúgy mint korábban.
Ma reggel vettem le a töltõrõl, 4 óra használatot ír és 1 perce kikapcsolt.
Az Apple support fórum is tele van a panaszokkal.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
és itt kiemeltem a részt ami fontos, mert ugye a te készülékeden már 5.0 van és ezzel sem lehet majd régebbi verziókhoz shsh-t szerezni, csak az aktuálisról, ami fel van rakva, de hivatalosan az apple már nem írja alá. egyébként iphone-on ez még nem megy, a baseband bekavar (de elvileg ezen is dolgoznak már a srácok), de ipod-on már lehet.
gyorsan utána néztem hátha lehet shsh nélkül de semmi kibúvó 😞(
ez hihetetlen. már zenét sem tudok rendesen hallgatni az ipodomon...