iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Van egyéb módja is a fájlok csereberéjének. Nem Bluetooth, de például emailben, vagy iMessage üzenetként. A Bluetooth-t nem erre találták ki elsõsorban, és igazából ilyen célra eléggé alkalmatlan is. Lassú, kis hatótáv, stb. Az iPhone egy igazi internetezõs eszköz, sokkal jobban megfelel erre a célra.
Yoda001
a bluetooth is megoldható külön programmal, igaz, ahhoz kell a jailbreak 😊
a zene felrakás egyáltalán nem bonyodalmas, a kép lementése pedig csak annyi hogy iPhone-ból lehúzód az asztalra/ahova akarod a képet, képeket, videót... 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Áhh értem,nekem ezek pont elég😄..inkább zene,s fényképeket szoktam fel/le rakni telefonra😊..Kicsit félek is tõle,hogy nem tudom majd használni vagy valami..fõleg Nokia után.😄
A fájl küldés annyira nem gond,mivel nem nagyon szeretek küldözgetni,esetleg csak családon belül képet..de arra majd ott lesz a másik.
Köszönöm,hogy válaszoltál!😊

к.ιηтнуα.

passatgt
Van egy Itunes nevû program, ezen keresztül tudsz csak a telefonra másolni fájlokat. Amikor rádugod a telefont, egybõl feljön itunes, és csak simán megfogod a fájlokat, mp3, kép, videó akármi, ráhúzod a telefonra és mindent bemásol a helyére. Lényegében ugyanaz mintha simán sajátgépen másolnád, csak itt a sajátgép az itunes😊 Annyi megkötés van, hogy nem lehet minden fájlt rámásolni, tehát nem mûködik pendrive-ként. Vannak a telefonra ilyen fájlkezelõs programok amik erre valók, ide az itunes-on belül a programok között van egy másik rész ahova lehet további fájlokat rakni., de alapból csak a zene/könyv/fotó/videó ami mûködik.
Bluetooth-on nemlehet vele fájlt küldeni.

Hello!
Elõre is elnézést a tudatlanságomért<#miaz>,de úgy néz ki,hogy lehet sikerül vennem egy Iphone 4-et.Aztán olvasgatok/tam és láttam számomra rémísztõ dolgokat.Mint például,hogy nem lehet normálisan a pc-re csatlakoztatni,zenét,fotót tenni rá,nem lehet vele másik telefonra küldeni,stb.
Ebbõl mi igaz?Na meg aztán "kezdõnek" Iphone-osnak megvenni?😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

ezt nem tudtam, a múltkor pampogott nekem a futár hogy õt basszák meg, egyébként semmi gond nem volt a csomaggal nem tudom mit rítt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MerlinW
Sõt, okos ember ki is nyitja elõtte. Minden jogunk megvan rá, többnyire még a boltok is szokták tanácsolni.

[merlinw.org]

passatgt
futárnál pont kilehet bontani csomagot fizetés elõtt

Utánvétel esetén a postás ajtóig hozza, és ha nincs otthon senki, vagy kéred, akkor küldik a helyi postára értesítéses levéllel.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

ált futárral küldik nem postán, az meg addig ki nem adja a kezébõl még ki nincs fizetve

egyébként meg a 3 év gari is nagyon gyanús

passatgt
az utánvét összegét kell kifizetni(2000ft körül van) és a postán személyesen ki lehet bontani majd ha minden ok, akkor fizeted ki a többit, vagy nem.

De amúgy kamu

Prody
pedig már kezdtem örülni! 120e-ért függetlenül???

mert még ki nem fizeted addig nem bonthatod ki a csomagot

rooney8
mert?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bercy
Utánvét még nem biztosít semmit sajnos.
Apple iPhone 4S 16GB
Bruttó ár:
120 000 Ft

what?

rooney8
én nem hallottam még róla, de ha nem akarsz elõre utalni, akkor lehet utánvéttel is venni
ott meg kihozza a postás és csak akkor fizetsz, ha tényleg az amit rendeltél 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bercy
Szerintetek ez mennyire lehet reális?
Elég olcsók a készülékek, vajon átverés az egész? Valakinek esetleg tapasztalat, vagy hallomás errõl?
DanielT
Tipp:

Helymeghatározásnál lettek új beállítási lehetõségek és alapból ki van kapcsolva a status baron a kis nyilacska, amikor mutatta, hogy valami használja a GPS-t. Kapcsoljátok be, mert pl az idõzóna automatikus beállítása folyamatosan fingatta.

DanielT
iOS5 szuper akksi idõ, újabb felvonás:

9 órája vettem le a töltõröl, hozzá sem értem egészen eddig és most van 93%-on. Régebben egy este alatt(ugyanígy 9 óra) 96%-ig esett max.

Ugyanezen a wifin, ugyanott hagyva,érintetlenül.

Na EZ mérés, EZ ~egzakt eredmény.

Negatív rekord a tegnapi 4 órás használat lemerülés mellé.

Tikal
biztos hogy nem elég 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Csabesz100
Én nem mentettem le korábban az én telefonom az SHSH-t. Mikor belemegyek a Sydia-ba, akkor azt látom felül, hogy:

SHSH: iOS 4.3.3, 4.3.5

Akkor így vissza tudnám valahogy tenni a 4.3.3-at?

Elõre is köszi!

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Köszi, el is olvasom!

Csabesz100
Köszi!

rooney8
egyre csak úgy tûnik, hogy nem elég a 100mb 😄
majd meglátjuk, köszi az infókat 😄

Tikal
100mb-bol tuti nem jossz ki egy iphone-nal... Akinek elég az nem hasznalja😊 1gb minimum kell, nekem 2gb kell... Most. Epp olyan helyen vagyok ahol a legkisebb csomag 1gb a kovetkezo meg 5gb 😊 ha olyan helyen vagy egesz nap ahol wifin tudsz logni vagy van turelmed mindig wifit vadaszni akkor talan eleg a 100mb 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

http://iphoneclub.hu/cikk/utmutato-shsh-menteshez-ellenorzeshez

http://szifon.com/2011/01/26/mi-az-az-shsh-es-hogyan-mukodik-a-tinyumbrella/
Jim Morrison
tegnap restoreoltam, új ipodként, de aztán az appokat még visszarakta.
Most kivettem a sync apps elõl a pipát, restoreolni akarok és error 😄 mindegy majd ebéd után.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
egyelõre sehogy
hivatalosan az apple már nem írja alá

majd redsn0w-al lehet, de egyelõre azt a funkciót iphone-on még nem lehet használni

LoDMaSt
tinyumbrella nevû progival.

@ Hellomarci

Csabesz100
Barátnõ telóján 4.3.3 van fent. Hogy kell lementeni az SHSH-t?

Elõre is köszi!

robotnyk
ez nem túl meglepõ, már a cdma 4es is ilyen volt
iPhone különbségek (fehér a 4S ).

rooney8
hát nem tudom, talán a jb-s srácok megoldják 😄
próbálj meg egy restore-t, de úgy hogy ne rakd vissza a backup-ot, csak másolj fel rá pár zenét és nézd meg, hogy így is szar-e

Jim Morrison
tudom tudom, de én bolond vagyok és reménykedek, hogy lesz valami, mert ahogy most az gáz... zenére nem annyira jó... bár gondolom csak nálam mert biztos nagyobb visszhangja lenne ha tömegjelenségrõl volna szó 😊 Remélem hamar kijön az 5.1 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
helyes 😄

robotnyk
az már nekem is volt, de még régebben. mikor már görcsbe álltak az ujjaim, akkor rájöttem hogy ez nem fog menni 😄
DanielT
Dehogy kerülöm, imádom ezt a kis ganét.

Egyébként resetelni sem sikerült az elõbb a két gombos módszerrel, kikapcsolt, de nem röffent vissza.
rooney8
téged nem szeret az iphone/apple, törõdj bele és a jövõben kerüld azokat a készülékeket amin alma van 😄

robotnyk
megnéztem a hotspotot, nálam jónak tûnik.
akksi nálam nem igazán változott semmit, kb 2-2.5 napot bír készenlétben, ugyanúgy mint korábban.
robotnyk
biztos. láttad azt a sok szart, ami nyár óta csak ide be lett téve "tutiezleszakövetkezõiphone" cimkével? még 1 nappal a megjelenés elõtt sem tudták hogy mit hoznak ki, de mostmár azt tudják mi jön majd jövõre és miért akkor jön. yeah, right.
DanielT
iOS5 szupi akksi idõ:

Ma reggel vettem le a töltõrõl, 4 óra használatot ír és 1 perce kikapcsolt.
DanielT
Most addig buzeráltam mindenféle kombinációban amíg sikerült csatlakozni, de 2x besültem már vele amikor élesben kellett volna net prezentációhoz, szóval nem lesz ez így jó.

Az Apple support fórum is tele van a panaszokkal.
Zetorg
én használtam múlt héten. csak akkor látta meg a notebook a hotspotot, ha nincs lezárva a telefon. ha csatlakoztam rá és utána lockolom, akkor mûködik tovább...

DanielT
iOS5 óta nem mûködik a personal hotspotom. Be tudom kapcsolni, de a telefon nem látszik elérhetõ Wifi hálózatként. Elõtte tökéletesen ment. 😞
ProGabe
van aki ezt elhiszi?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

schumimodells

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

rooney8
múltkor írtam, hogy az új redsn0w majd lehet, hogy segíteni fog, de sajnos az sem. az arra lesz jó, hogy: "letölti a készülékrõl az azon aktuálisan található firmware-hez való SHSH-t (úgynevezett PARTIAL blob), majd ezt a számítógépedre elmenti plist-ként, és ellenõrzi, hogy fent van-e a Cydiában, és ha nincs, oda is feltölti, majd megjeleníti a Cydia visszajelzését. Ez akkor lehet hasznos, ha a készülékeden mondjuk 4.3.3 van, és szükséged lenne az SHSH-ra a késõbbi restore-hoz, mert az Apple a 4.3.3-mat már nem írja alá. Ezzel csak a készüléken aktuálisan található rendszer SHSH-ja menthetõ le, tehát a 4.3.3-mas készülék esetén egy korábbi, például 4.3.1 nem!"
és itt kiemeltem a részt ami fontos, mert ugye a te készülékeden már 5.0 van és ezzel sem lehet majd régebbi verziókhoz shsh-t szerezni, csak az aktuálisról, ami fel van rakva, de hivatalosan az apple már nem írja alá. egyébként iphone-on ez még nem megy, a baseband bekavar (de elvileg ezen is dolgoznak már a srácok), de ipod-on már lehet.

Jim Morrison
aj elolvastam minden linket amit küldtetek és tényleg... akkor így nem mentettem ki külön most belenéztem a felhasználó mappámba ott van egy shsh mappa, de ott a productversion 5.0 😞
gyorsan utána néztem hátha lehet shsh nélkül de semmi kibúvó 😞(
ez hihetetlen. már zenét sem tudok rendesen hallgatni az ipodomon...

rooney8
öhmm
megvannak a downgrade-elni kívánt verziónak az shsh fájljai? mert csak akkor fog sikerülni