iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt ne kérdezd, hogy a magyarba miért nem "be" lett... 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Soha nem volt még ilyen szar, pedig minden extra, icloud, stb ki van kapcsolva. Látszik is, hogy a használat alig több mint 4 óra, pedig abba õ a saját algoritmusa szerint számolgat.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PS3 ID: Csabesz82
Megvettem a Primót, ami tökéletesen megy azóta. Az iTunes-al sincs gond.
iPhone 4, iOS 5, jailbreak! Csak, hogy mindent eláruljak!
Miért van az, hogy fel akarom tenni az iGO Primo-t, megnyitom az iTunes-t, telefont rádugom a gépre, összeszinkronizál. Látok mindent, hogy mi van a telefonon!
Totalcommander-bõl rámegyek az ipa fájlra, meg is jelenik az iTunes-ban. Az alkalmazások között szerepel (bal oldalon). Eszközökön rámegyek a telefonra, ezen belül szintén alkalmazások és itt úgy mutatja, hogy rajta van a Primo. A telefonra viszont nem kezdi el feltenni, ott nem jelenik meg! Mi van ilyenkor?
Kérlek segítsetek, mert kezdek feszült lenni! <#falbav>#falbav>
PS3 ID: Csabesz82
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
pár éve pl. az MS a dupla kattintást akarta levédetni, természetesen nem sikerült neki
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
még ha nincs is benne egy kis négyzet, de legalább karika lett volna 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
természetesen leesett 😄
elég nagy fail 😄

Elég nekem ez a telefon arra amire kell legalább spórolok egy kicsit az áron abból meg vehetek max 1-2 cuccot a telóhoz 😄 Tokot, dokkolót stb. 😊
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Ha én most vennék iphonet akkor én 4S-t vennék, ha már van lehetõség újat venni, akkor miért ne.
Amúgy is -szvsz- felesleges 32 gigás, hacsak nem akarod felesleges programokkal agyon pakolni. Nekem 16 gigás 4 van, tele van zenével(több száz) és pár alapvetõ programmal amit nap mint nap használok: gps, ebook olvasó, idõjárás program, pesti tömegközlekedéses program, fészbuk, viber(ingyenes hívás és sms iphonera), skype, iteleport(messzirõl tudod a telefonoddal a sz.gépedet irányítani),cydia, témák a telefonra és három játék meg nikeplus futó program.
Tehát ennyi minden van felrakva, és így is van 8-9 giga helyem még. Persze ha úgy érzed neked kell a 32 giga akkor vegyél olyat, csak éreztetni próbáltam, hogy 10-15 program amit minden nap használsz és rengeteg zene mellett is marad még bõven hely.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ezért variálok ezen, hogy vajon megéri-e nekem a 4s. Az attól függ részre pedig azt mondanám, hogy az krva isten, ha egyszer veszek egy iphonet és nincs baja, max akkor cserélem le, ha tényleg klasszisokkal jobbat dob ki nála az apple. Ezért is irányult erre a kérdésem, feltevésem.
Mivel eléggé új vagyok a dologban így csak egy felvetés.. de jól értem, hogy ios5 rárakható normálisan a 4re és szépen is megy rajta ?
Ha hosszabb távra tervezel, és szeretnéd 2-3 évet használni a telót, akkor viszont érdemesebb a 4S-t venni. Erõsebb, és tovább lesz támogatva az Apple által.
Attól nem kell félni, hogy szériahibák lennének a frissesség miatt. Ez nem egy teljesen új készülék, hanem a 4-esnek egy ráncfelvarrott, tökéletesített változata. Ez ne tartson vissza a vásárlástól.
Õszintén szólva én erre a csütörtöki dologra szívesen mennék a Westendbe is pl, hogy az elsõk között jussak hozzá, de persze bennem van két gondolat, hogy 1., egyedül mennék és nem akarok 4-5 órát a szám végett állni se wc-re menni se semmi 😄 2., mivel nagyon friss lesz a széria lehet hibás lesz vagy bármi gond lehet vele..
Kissé türelmetlen is vagyok ez közrejátszik.. mint valami rossz gyerek 😛 Ezért is vacilálok, hogy várjak-e vagy sem.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
mondjuk az itunes már kissé hibádzik, de az sem bonyolult, csak elsõre tûnhet nehéznek
Izé,vodánál veszem ha minden igaz,mert lejárt a két évünk..lassan a három,aztán most neten néztem,akkor minden igaz egy 10ést kitudom hozni...de holnap megyünk be megérdeklõdni,hogy mi van ezzel😊
Csak azért kérdezek,mert kicsit parázok tõle,hogy nem fogom tudni használni,vagy valami😄
к.ιηтнуα.
végül maradt az alma, és nem bántam meg.. most megnézve n97 árait pedig röhej, jobb is hogy nem mellette maradtam 😊
a jailbreaket otthon megtudod csinálni, még programon belül is írva van hogy mit hogy nyomj, ha olyan a jailbreak 😊
microsimet pedig ingyen adnak neked a jelenlegi mellé/helyett a T-ben
http://9gag.com/gag/5135249
http://www.dealextreme.com/p/micro-sim-card-to-standard-sim-card-adapter-color-assorted-49259
1$ postával együtt😊
#24967 Mint írtam,nem szoktam nagyon küldözgetni,csak kérdeztem,hogy lehet e.Na igen,ez a másik.A mostani telefonommal (n97 mini),nem mindig bírok csatlakozni a wifire valamiért.Ezért is gondoltam erre,pont ez véget.Másik,az aksija mennyire bírja?
Szerk.: Meg ez a microSim dologtól félek még...az oké,megcsinálom a kártyát bele,de ha esetleg azt a sim kártyát másik telefonba akarom rakni,akkor mit tudok csinálni?😄
к.ιηтнуα.
Apple has been doing a variety of crazy promotions: