iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
sztem azért, mert az övé magyar a tied pedig angol
azt ne kérdezd, hogy a magyarba miért nem "be" lett... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Egy kérdés... neked miért más az Akku százaléka gombod?

DanielT
iOS5 csoda-akksi idõ újabb felvonás:

Soha nem volt még ilyen szar, pedig minden extra, icloud, stb ki van kapcsolva. Látszik is, hogy a használat alig több mint 4 óra, pedig abba õ a saját algoritmusa szerint számolgat.
AntiHero
Apple has been doing a variety of crazy promotions: Jetpack Joyride ingyen!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Csabesz100
Ja, az más! :-)

PS3 ID: Csabesz82

A JB-t szüntettem meg és megvettem az összes programot. Az 5-ös iOS marad 😄
Csabesz100
Tévedsz, mert nekem eddig hibátlanul ment, csak leszedtem egy dolog miatt! Sõt, nem csak magyarország térképpel. Megcsináltam úgy, hogy benne legyen az összes ország, összes POI pont. Igaz, így 2.12Gb-t foglalt. Szóval, ha ezért szedted le az iOS5-öt, akkor akár nyugodtan vissza is teheted!

robotnyk
mert a samsung csóró, mi?
5c0rp330n
ilyen osszeeskuves elmeleteket azert nem gyartanek, de teny h a mai kapitalista vilagban ott a hatalom, ahol a penz. az apple-nel pedig qrvasok penz van 😊

Ez azért van, mert iOS 5-ön nem fut a tört iGO Primo. Majd talán a 2.1.5-ös verzó, addig meg vársz, vagy megveszed. Én többek között ezért szedtem le a JB-t, mert a navigáció nem ment.

Megvettem a Primót, ami tökéletesen megy azóta. Az iTunes-al sincs gond.
Csabesz100
Segítsetek, mert nem értem ezt az iTunes-t!

iPhone 4, iOS 5, jailbreak! Csak, hogy mindent eláruljak!

Miért van az, hogy fel akarom tenni az iGO Primo-t, megnyitom az iTunes-t, telefont rádugom a gépre, összeszinkronizál. Látok mindent, hogy mi van a telefonon!

Totalcommander-bõl rámegyek az ipa fájlra, meg is jelenik az iTunes-ban. Az alkalmazások között szerepel (bal oldalon). Eszközökön rámegyek a telefonra, ezen belül szintén alkalmazások és itt úgy mutatja, hogy rajta van a Primo. A telefonra viszont nem kezdi el feltenni, ott nem jelenik meg! Mi van ilyenkor?

Kérlek segítsetek, mert kezdek feszült lenni! <#falbav>

robotnyk
nyilván titokban az egész világ a markukban van <#idiota>
5c0rp330n
ez igaz, de az azert mondjuk enyhen gyanus, hogy az o faszsagaikra ugrik a birosag mindig es megadja amit akarnak (lasd: galaxy tab betiltas photoshoppolt kepekkel, galaxy telefonok betiltasa mert a kepeket lehet oldalra scollozva valtogatni a galeriaban ami az o szabadalmuk (LOL??), most ez a kepernyo unlock szabadalom megadasa ami gyakorlatilag szinten minden erintokijelzos cuccban regota benne van), amikor pedig ellenuk akarnak valamit (lasd: nemreg samsung perelte halozati szabadalmak miatt es elutasitottak arra hivatkozva, hogy bar tenyleg serti az apple a szabadalmukat, ezek annyira trivialis szabadalmak hogy az apple nyugodtan megsertheti). szoval itt azert valami biztosan nem stimmel.

Jim Morrison
igen...óóó amerika....

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
ezek a nagy cégek minden ilyen szart megpróbálnak levédetni, csak 99%-ban visszadobja a védelmi hivatal. tehát ebben nem az (kéne hogy legyen) a hír, hogy az alma mekkora g*eci, hanem az, hogy valami hülye ezt engedélyezte

pár éve pl. az MS a dupla kattintást akarta levédetni, természetesen nem sikerült neki

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
szánalom^3

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Megkértek egy remekül photoshoppoló kislányt 😄 neki mindegy volt milyen telefonra 😄
rooney8
de legalább a karika home gombot megtartották volna
még ha nincs is benne egy kis négyzet, de legalább karika lett volna 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
a logót leszedték róla, szóval biztos
rooney8
de nem értem, ennyire nem lehetnek hülyék, hogy véletlenül csinálják, tuti direkt volt 😄

GregSB
bazz, és iOS van ráfotoshoppolva, besazrok 😄

😊
rooney8
szmájli a mondat végén 😊
természetesen leesett 😄
elég nagy fail 😄

olvasd el a szöveget, és nézd meg a telefont... 😊
rooney8
mit kell ezen nézni?<#idiota>

Zetorg
<#taps>

robotnyk
október 28tõl elérhetõ az 4S nálunk is, szal érdemes annyit várni...
Lord Nomak
Értem, köszönöm az infót, kicsit olvasgattam, jutúboztam és maradok a 4nél szerintem, abból is a 16 gigásnál utánad szabadon 😊
Elég nekem ez a telefon arra amire kell legalább spórolok egy kicsit az áron abból meg vehetek max 1-2 cuccot a telóhoz 😄 Tokot, dokkolót stb. 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Természetesen rá rakható a 4-esre is az iOS 5, még 3GS-re is, és normálisan fut.
Ha én most vennék iphonet akkor én 4S-t vennék, ha már van lehetõség újat venni, akkor miért ne.

Amúgy is -szvsz- felesleges 32 gigás, hacsak nem akarod felesleges programokkal agyon pakolni. Nekem 16 gigás 4 van, tele van zenével(több száz) és pár alapvetõ programmal amit nap mint nap használok: gps, ebook olvasó, idõjárás program, pesti tömegközlekedéses program, fészbuk, viber(ingyenes hívás és sms iphonera), skype, iteleport(messzirõl tudod a telefonoddal a sz.gépedet irányítani),cydia, témák a telefonra és három játék meg nikeplus futó program.

Tehát ennyi minden van felrakva, és így is van 8-9 giga helyem még. Persze ha úgy érzed neked kell a 32 giga akkor vegyél olyat, csak éreztetni próbáltam, hogy 10-15 program amit minden nap használsz és rengeteg zene mellett is marad még bõven hely.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

robotnyk
fel, de szerintem várj akkor a 4Sre akkor.
Lord Nomak
Õszintén szólva kb 3 hónapja vettem egy 4est, viszont gondok voltak a mikrofonnal ezért sztornóztam a dolgot és visszavittem.. használt volt szóval nem csodálkozom rajta. De egy dolgot azóta tudok, az iphone odabsz mindent.. volt galaxy s, s2, xperia arc, blackberry a kezemben, páromnak mini proja van, de mindig az jutott az eszembe, hogy az iphone képe, sebessége és stabilitása hihetetlen..
Ezért variálok ezen, hogy vajon megéri-e nekem a 4s. Az attól függ részre pedig azt mondanám, hogy az krva isten, ha egyszer veszek egy iphonet és nincs baja, max akkor cserélem le, ha tényleg klasszisokkal jobbat dob ki nála az apple. Ezért is irányult erre a kérdésem, feltevésem.

Mivel eléggé új vagyok a dologban így csak egy felvetés.. de jól értem, hogy ios5 rárakható normálisan a 4re és szépen is megy rajta ?

GregSB
Attól függ, hogy rövid vagy hosszú távra kell. Ha évente - fél évente cseréled a telefonod, akkor szerintem a sima 4-es is ki fog szolgálni. Nagyon jó telefon lesz az még legalább 1 évig.

Ha hosszabb távra tervezel, és szeretnéd 2-3 évet használni a telót, akkor viszont érdemesebb a 4S-t venni. Erõsebb, és tovább lesz támogatva az Apple által.

Attól nem kell félni, hogy szériahibák lennének a frissesség miatt. Ez nem egy teljesen új készülék, hanem a 4-esnek egy ráncfelvarrott, tökéletesített változata. Ez ne tartson vissza a vásárlástól.

Lord Nomak
Sziasztok, abszurd kérdés.. Most állok iphone vásárlás elõtt, T-mobilnál venném, vagy iphone 4et 32 gigásat, vagy iphone 4s-t 16 gigásat. Mennyire éri meg a 4s szerintetek ? Van annyival jobb, hogy megérje várni még ezt a pár napot illetve több pénzt kiadni érte egy kezdõ iphoneosnak ?
Õszintén szólva én erre a csütörtöki dologra szívesen mennék a Westendbe is pl, hogy az elsõk között jussak hozzá, de persze bennem van két gondolat, hogy 1., egyedül mennék és nem akarok 4-5 órát a szám végett állni se wc-re menni se semmi 😄 2., mivel nagyon friss lesz a széria lehet hibás lesz vagy bármi gond lehet vele..

Kissé türelmetlen is vagyok ez közrejátszik.. mint valami rossz gyerek 😛 Ezért is vacilálok, hogy várjak-e vagy sem.

Krisztiam
szerintem te vagy az öcsi .. de mindegy..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Srácok/lányok, bontatlan iPhone fülesem eladnám, ha valakit érdekel. 5 rugó.
Semmi közöd öcsipöcsi😊
Krisztiam
gazdag vagy 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

asysoft
Dehogynem, majd ha kijön az iPhone 4G!<#idiota>

/*WTF?!*/

Nah, megrendeltem az Apple Store-ból a 4S-t. Drága, de legalább független és megbízható forrásból.
GregSB
Nem.

Krisztiam
8 gigás iphone 4S nem lesz?

rooney8
attól nem kell félni, mert az iphone a lehetõ legfelhasználóbarátabb készülék 😄
mondjuk az itunes már kissé hibádzik, de az sem bonyolult, csak elsõre tûnhet nehéznek

Nekem annak idején nagy "szerelmem" volt😄..a fényképezõ miatt😊..csak aztán most jönnek elõ a gondok rajta..na meg az aksit is tönkre tettem már😄..nem bírta a 3-4órás,bár volt több is...telefonbeszélgetést..aztán már hamar merül.😄
Izé,vodánál veszem ha minden igaz,mert lejárt a két évünk..lassan a három,aztán most neten néztem,akkor minden igaz egy 10ést kitudom hozni...de holnap megyünk be megérdeklõdni,hogy mi van ezzel😊
Csak azért kérdezek,mert kicsit parázok tõle,hogy nem fogom tudni használni,vagy valami😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

rooney8
mit nem mondasz... 😄

Krisztiam
iphone 4s jobb mint a 4..

Yoda001
anno én is néztem n97-et, közötte és iPhone között vacilláltam 😄
végül maradt az alma, és nem bántam meg.. most megnézve n97 árait pedig röhej, jobb is hogy nem mellette maradtam 😊
a jailbreaket otthon megtudod csinálni, még programon belül is írva van hogy mit hogy nyomj, ha olyan a jailbreak 😊

microsimet pedig ingyen adnak neked a jelenlegi mellé/helyett a T-ben

http://9gag.com/gag/5135249

passatgt
S azt itthon én is megbírom csinálni rajta,vagy érdemesebb valami hozzáértõvel inkább?😄
#24967 Mint írtam,nem szoktam nagyon küldözgetni,csak kérdeztem,hogy lehet e.Na igen,ez a másik.A mostani telefonommal (n97 mini),nem mindig bírok csatlakozni a wifire valamiért.Ezért is gondoltam erre,pont ez véget.Másik,az aksija mennyire bírja?
Szerk.: Meg ez a microSim dologtól félek még...az oké,megcsinálom a kártyát bele,de ha esetleg azt a sim kártyát másik telefonba akarom rakni,akkor mit tudok csinálni?😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.