iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
na, megcsináltam a clean restoret még mindig respringgel 5-6 számváltás után. Akkor jöjjön a downgrade 😄 remélem egy fél óra múlva neki is állhatok, és végzek egy órán bellül 😄 szurkoljatok ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ki van pipálva szinkron vagy mást is kell tenni?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jim Morrison
fogd és húzd : megfogod a filmet és belehúzod itunesba a telefonra ott oldalt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Segítséget szeretnék kérni!
Mit lehet akkor tenni ha (nagy valószínûséggel elmaradt az Apple ID regisztrációjakor a Verify Now élesítése, bár emlékeim szerint meg volt erõsítve...)
és ha most klikkelek rá akkor ezt az üzenetet kapom:
Not Found
The requested URL /IDMSEmailVetting/vetemail.html was not found on this server.

valamint,
Ha új regisztrációt csinálok @me.com-al akkor az elõzõ regisztrációmban megvásárolt app-okat már nem tudom frissiteni (mivel nem tudok belépni,mert nincs megerõsítve...) csak ha újra megveszem ezzel az ID-vel is?

Ill. hogy mi lehet az oka hogy a régi ID- kiirja hogy küldj a gmail-be a megerõsítõ emailt, de nem akar megjönni...

plz,hlp!

Csabesz100
Hogy tudok videót (filmet) tenni a telefonra?

PS3 ID: Csabesz82

asysoft
Ma bugzott az iOS5 (vagy csak pont akkor jött vissza a T-háló, mikor elindult az eszköz<#idiota>), egyszercsak nem volt hajlandó 3G-n keresztül adatot forgalmazni, "could not activate cellular data network" hibaüzenetet tolta a képembe. Flight mode-ba és vissza kapcsolás nem oldotta meg, csak a ki/bekapcs. Egyébként ez volt az elsõ alkalom, hogy újra kellett indítanom a telefont bug miatt - 5800-m után durva...😊

/*WTF?!*/

Csabesz100
Ha ios5-öt jailbreak-elni akarok, akkor elõtte kell restore, hogy steril legyen a telefon vagy mehet úgy is rá, hogy vannak rajta app-ok?

PS3 ID: Csabesz82

rooney8
hmmm...
lehet az lesz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Prody
Szerintem is kell az 500mb. Nem sokkal drágább és inkább legyél jóval a határon belül, mint azon hezitálni, hogy "jaj ne, mindjárt túllépem!".

A 100 az édeskevés...

rooney8
majd meglátom 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Én sem vagyok egy nagy internetezõ a telefonnal, de nekem 100MB kevés volt, pedig csak email-t küldök/olvasok, hírek/idõjárás, egy-két weboldal, meg néha facebook. Aztán átváltottam 500MB-ra, de ennek még a közelébe se mentem soha...

rooney8
értem, köszi
elõször én is 100mb-osra gondoltam, lévén, hogy én se youtube videókat és egyéb nagyobb fájlokat akarok megtekinteni, hanem csak néhány weboldalt stb...
aztán ha nem elég, váltok nagyobbra 😊

MerlinW
Rajtad múlik. Nekem 1GB jár, de 100-200MB-nál ritkán használok többet. Ha egész nap rajta lógsz, meg youtube videókat nézel (30-60MB/videó), akkor sok kell😊 Én csak a fontos leveleket (külön címet használok hozzá), 2-3 weboldalt nézek rajta havonta, illetve amit az alkalmazások esznek (ugyebár 3G-t többnyire utazás közben használunk, a "célállomásokon", mint otthon, munkahely, étterem, bevásárlóközpont, stb többnyire van wifi). Mint mondtam felhasználásfüggõ. Simán ki lehet jönni 100MB-ból, de könnyû felhasználni gigákat is.

[merlinw.org]

rooney8
ja és még egy olyan kérdésem is lenne, hogy akik használják a mobilnetet, kb. mekkora az adatforgalmuk egy hónapban és ez mennyi használatot jelent?
most gondolkozom elõfizetni netre, csak nem tudom, hogy mekkora lenne a jó... 100mb, 500mb, 1gb, 2gb?

GregSB
Szinkronizélni kell appokat.

rooney8
olyasmi app-ot keresek, ami day n night menti a gps pozíciómat, aztán késõbb meg lehet nézni, hogy ez idõ alatt merre jártam (pl. térképen megjeleníti) 😄
amit az apple csinált, csak aztán lebuktak 😄D
létezik ilyen app?

Jim Morrison
köszi a linkeket, meglesem õket.

#24897: Remélem ez a gond, mikor elõször tettem fel az 5öst, akkor az elõzõ backupot tettem fel, másodszorra meg amit az 5ös alatt csináltam.

TinyUmbrellát azután töltöttem le miután kijött kijött a hibaüzi, elõtte még csak nem is ismertem.

ment a restore, back up megvolt, transferp is, appok meg sehol, 5let?

nah megint kapta a resetet az iphone most legalább láttam hogy miért

gondolom hívhattak és egyszer csak elkezdett folyamatosan rezegni vagy 2 percig, közben nyomkodtam mindent de nem reagált semmire + sötét volt minden, mikor abbamaradt bekapcs nem mûködött, mehet megint a backupm appok nem indulnak stb

GregSB
KÖzben kikerültek a kártyafüggetlen árak is az apple.hu-ra: 189.900Ft a 16GB-os.

GregSB
Nem értem miért rakod vissza 4.3.3-at. Én elõször nyomnék egy clean restoret iOS5-re, anélkül hogy visszatölteném az iOS4-es adataimat, és megnézném hogy úgy is jelentkeznek -e a bugok.

A 3194-es hiba meg tuti a TinyUmbrella miatt van. Takarítsd ki a hosts fileodat, utána menni fog a restore.

GregSB
Trénél már elõrendelhetõ:

Link.

3194-es hibaüzi - többek között

Ha valaha piszkáltál Tinyumbrellába, vagy ahhoz kapcsolódó dologban, akkor tuti a txt file a ludas. Nálam legalábbis szenvedés volt, mire rájöttem, fõleg hogy 32 bites verzióba volt meg, hiába 64 bites win7em van egy ideje.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Nem tudom mennyire valóságos, de vicces szerintem:
http://vanshardware.com/2010/07/the-legend-of-apples-steve-jobs/
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=354067
rooney8

shsh 😊

&#63743;

Jim Morrison
oh basszus. ennek az ssh nak utána nézek köszi.

rooney8
ha nem mentetted még anno a 4.3.3-nak az shsh fájljait, akkor jelen pillanatban sehogy sem tudod visszarakni a 4.3.3-at
vmit olvastam, h nemsokára jön az új redsn0w, amiben lesz erre vmi sufnituningos megoldás, de lehet rosszul emlékszem 😄

Dzsega
nem. elvileg lefele csak trükközve lehet. Ha jól rémlik már 3.x-tõl nem lehet lefele visszarakni, csak ha ki vannak mentve az ssh-k, ennek követelménye, hogy jb-s legyen. Szal lehet bukta ráadásul a bb is frissül ha nem figyel az ember az pedig eleve kizárja a lefelé való frissítést.
sajna nem egyszerû.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Jim Morrison
Vissza akartam tenni ios5rõl 4.3.3 ra a touchom, mivel shoft restore os itunes nem ment, gondoltam megpróbálom redsnowwal. sajnos hiba lépett fel és most nem tudom hogy lehetne kikapcsolni egyáltalán :/
hopp és hirtelen megmozdult. restartolt, ios 5 maradt semmi változás. huhh next round 😄 sima restore os itunessal mennie kéne nem? :o
szerk: itunes 3194es hiba, most jön a gugli rész...

robotnyk
a kisebb ügyekhez túl okosnak képzelik magukat, a komoly ügyekhez meg hülyék.
clio1616v
Siritõl azért kérném, hogy hazudjon valamit <#gonosz1>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Jim Morrison
1 éve itt a városban az egyik iskolába ment két szintén 'hasonló adottságokkal rendelkezõ' tinédzser, azok a menza elõtt heverõ táskákból lopkották össze a telefonokat, meg pár terembõl. Egyik helyi maszek telefonosnál meglett pár darab.

rooney8
sajnos így van :/

ezeket pedig kurva könnyû lenne megtalálni csak a rendõrség szarik a világba

clio1616v
imei szám alapján, ha használják, akkor meg tudják mondani, hogy melyik cellából telefonálnak és milyen simkártyával = megvan a telefonod

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Feljentést tettem, de már ott mondták, hogy nem tudnak semmit csinálni, úgyhogy adtam a szarnak egy pofont. IMEI számát letiltatom aztán mehetnek a büdös picsába a rohadékok.:/ köszi mindenkinek az infókat!
rooney8
irány rendõrség, feljelentést tenni, õk elintéznek mindent
aztán 2 hónap múlva jön a papír, hogy a nyomozást felfüggesztik, mert nem találták meg se a telefont se az elkövetõt

én is így jártam :S

bár olvastam olyanról is, akinek meglett, hátha neked is szerencséd lesz 😊

"A mobilkészülékem is eltûnt, le tudom tiltatni?

Amennyiben a mobilkészüléke is eltûnt, javasoljuk, hogy az elõfizetés felfüggesztése után tiltassa le készülékét is. A tiltást követõen a telefon más elõfizetõi kártyával sem lesz használható. A készülékletiltás díjmentes, a tulajdonlást igazoló dokumentumokkal: számlával, akciós nyilatkozattal, elõfizetõi, ajándékozási, adásviteli szerzõdéssel és jótállási jeggyel, illetve ezek bármely – a tulajdonost és a készülék IMEI számát együttesen azonosító - kombinációjával írásban, az üzleteinkben vagy a +36-1/2659-511-es faxszámon kérhetõ. Lopás indoknál az elõzõeken túl rendõrségi feljelentés és az errõl szóló igazolás szükséges."

T-Mobile

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

GregSB
GregSB
Ja a telefonod dobozának allján kell lennie az IMEI számnak. De ezt nem kell tudnod, a szolgáltatód tudni fogja.

GregSB
Sehol, tegély feljelentést a rendõrségen, és kérvényezd hogy tiltsák le a telefont a szolgáltatódnál.

Nem tudom pontosan hol kell kérvényezni (a rendõrségnél vagy a szolgáltatónál), de az tuti hogy feljelentés kell hozzá.

Modnjuk az a szomorú, hogy mire ezt végigzongorázod már rég eladták valakinek...

Hol tudom megnézni az IMEI számot?
GregSB
Jaja!

Ha letilthatod akkor legalább eléred hogy ne tudják használni / eladni a kis férgek. Ilyenkor csak alaplapcsere segít a telefonon (IMEI tiltás után), az meg qrva drága és macerás mûvelet.

DanielT
IMEI szám alapján tiltasd le teljesen a készüléket!
DanielT
Lepacsiztak veled? WTF?

Odajött, hogy szavasz tezsvírem, itt a kezem nem disznóláb?

Eszméletlen... és ne köpjük le ugye a cigányokat... 3 hete hozzánk törtek be, faterom kapta el a rohadékot az udvaron.
Lepacsiztak velem az utcán és ahogy elfordultam már nem volt a zsebemben, persze utánuk mentem, de amikor többen lettek és a kés is elõkerült akkor inkább eljöttem. Nem tudtam pozícionálni, mivel azonnal kikapcsolták. Inkább a kezdeményeztem a törlést, minthogy valahogy megbuherálják, bár lehet hogy jobban jártam volna, ha csak lezárom. Reggel jött a mail, hogy a törlés megtörtént.
clio1616v

hogy történt?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?