iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mit lehet akkor tenni ha (nagy valószínûséggel elmaradt az Apple ID regisztrációjakor a Verify Now élesítése, bár emlékeim szerint meg volt erõsítve...)
és ha most klikkelek rá akkor ezt az üzenetet kapom:
Not Found
The requested URL /IDMSEmailVetting/vetemail.html was not found on this server.
valamint,
Ha új regisztrációt csinálok @me.com-al akkor az elõzõ regisztrációmban megvásárolt app-okat már nem tudom frissiteni (mivel nem tudok belépni,mert nincs megerõsítve...) csak ha újra megveszem ezzel az ID-vel is?
Ill. hogy mi lehet az oka hogy a régi ID- kiirja hogy küldj a gmail-be a megerõsítõ emailt, de nem akar megjönni...
plz,hlp!
/*WTF?!*/
PS3 ID: Csabesz82
lehet az lesz 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A 100 az édeskevés...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
elõször én is 100mb-osra gondoltam, lévén, hogy én se youtube videókat és egyéb nagyobb fájlokat akarok megtekinteni, hanem csak néhány weboldalt stb...
aztán ha nem elég, váltok nagyobbra 😊
[merlinw.org]
most gondolkozom elõfizetni netre, csak nem tudom, hogy mekkora lenne a jó... 100mb, 500mb, 1gb, 2gb?
amit az apple csinált, csak aztán lebuktak 😄D
létezik ilyen app?
#24897: Remélem ez a gond, mikor elõször tettem fel az 5öst, akkor az elõzõ backupot tettem fel, másodszorra meg amit az 5ös alatt csináltam.
TinyUmbrellát azután töltöttem le miután kijött kijött a hibaüzi, elõtte még csak nem is ismertem.
gondolom hívhattak és egyszer csak elkezdett folyamatosan rezegni vagy 2 percig, közben nyomkodtam mindent de nem reagált semmire + sötét volt minden, mikor abbamaradt bekapcs nem mûködött, mehet megint a backupm appok nem indulnak stb
A 3194-es hiba meg tuti a TinyUmbrella miatt van. Takarítsd ki a hosts fileodat, utána menni fog a restore.
Ha valaha piszkáltál Tinyumbrellába, vagy ahhoz kapcsolódó dologban, akkor tuti a txt file a ludas. Nálam legalábbis szenvedés volt, mire rájöttem, fõleg hogy 32 bites verzióba volt meg, hiába 64 bites win7em van egy ideje.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
http://vanshardware.com/2010/07/the-legend-of-apples-steve-jobs/

vmit olvastam, h nemsokára jön az új redsn0w, amiben lesz erre vmi sufnituningos megoldás, de lehet rosszul emlékszem 😄
sajna nem egyszerû.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
hopp és hirtelen megmozdult. restartolt, ios 5 maradt semmi változás. huhh next round 😄 sima restore os itunessal mennie kéne nem? :o
szerk: itunes 3194es hiba, most jön a gugli rész...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
aztán 2 hónap múlva jön a papír, hogy a nyomozást felfüggesztik, mert nem találták meg se a telefont se az elkövetõt
én is így jártam :S
bár olvastam olyanról is, akinek meglett, hátha neked is szerencséd lesz 😊
Amennyiben a mobilkészüléke is eltûnt, javasoljuk, hogy az elõfizetés felfüggesztése után tiltassa le készülékét is. A tiltást követõen a telefon más elõfizetõi kártyával sem lesz használható. A készülékletiltás díjmentes, a tulajdonlást igazoló dokumentumokkal: számlával, akciós nyilatkozattal, elõfizetõi, ajándékozási, adásviteli szerzõdéssel és jótállási jeggyel, illetve ezek bármely – a tulajdonost és a készülék IMEI számát együttesen azonosító - kombinációjával írásban, az üzleteinkben vagy a +36-1/2659-511-es faxszámon kérhetõ. Lopás indoknál az elõzõeken túl rendõrségi feljelentés és az errõl szóló igazolás szükséges."
T-Mobile
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem tudom pontosan hol kell kérvényezni (a rendõrségnél vagy a szolgáltatónál), de az tuti hogy feljelentés kell hozzá.
Modnjuk az a szomorú, hogy mire ezt végigzongorázod már rég eladták valakinek...
Ha letilthatod akkor legalább eléred hogy ne tudják használni / eladni a kis férgek. Ilyenkor csak alaplapcsere segít a telefonon (IMEI tiltás után), az meg qrva drága és macerás mûvelet.
Odajött, hogy szavasz tezsvírem, itt a kezem nem disznóláb?
Eszméletlen... és ne köpjük le ugye a cigányokat... 3 hete hozzánk törtek be, faterom kapta el a rohadékot az udvaron.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?