iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
facebook messengerben mostanában nem tudok videót küldeni. ha a fotózást nyomod hosszan akkor ugye videózna, de pár napja ez a funkció nem működik benne. mással is volt már így?
foxpal
Hali
Valaki halott mar jailbreak nelkuli gba-rol? http://iemulators.com/
general/profils-ba lehetne engedelyezni h telepitse a kulsos progit, de nemtalalom a profilt

Botond
Rage47
Ha az iCloud Photo Library-t használod telefonon, akkor maradnak képek a telefonodon, de fel is tölti őket a felhőbe. A telefon dönti el, hogy mennyi képet hagy a telódon. Windows-szal ezeket a képeket nem lehet szinkroznizálni, mivel az ottani iCloud program csak a Photo Streamben lévő képeket szinkronizálja, tehát a Photo Library-t nem.
Gladiator
telefonon "download and keep originlas" van beallitva.

mondjuk most latom, hogy az "upload to my photo stream" nincs bepipalva, pedig az vmi olyasminek tunik, amire gondolok.

gepre letoltottem az icloudot. kirpobalom igy.

koszi

Ha MAC-ed van akkor azt szinkronizálja az iPhone-al, de Windowshoz külön le kell töltened az iCloud-ot.

★★★★★

LoDMaSt
beállítások, icloud, fotók alatt mi van bepipálva? eredetiek megőrzése, vagy tárhely optimalizálása?

@ Hellomarci

Gladiator
hat de en akarom, h fizikailag rajta legyenek. meg amikor hazaerek automatikusan toltse at wifin gepre. ezt hogy lehet? vagy hogy radugom a gepre a telot, es atmasolom magam, vagy akarmi.

LoDMaSt
iCloud.com-ról? Ha be van állítva, hogy töltse fel a képeket, és optimalizálja a telefon tárhelyét, akkor fizikailag nincsenek a telefonon a képek.

@ Hellomarci

Gladiator
hogy tudom gepre atvinni a kepket a telorol? i tunesban nem latom, mint meghajtot nem tudom megnyitni, es hiaba allitottam be az automatikus szinkronizalast, es lett egy ilyen iCloud Photos mappam, nem szinkronizalja. Az elso 3 kepet athuzta, aztan azota se semmi.

passatgt
Szerintetek mennyiért hirdessek meg 4s-t és 5s-t? Mindegyik fehér, 32gb, szép állapotban. Fülhallgató nincs egyikhez sem, de dobozos. T-mobil függő.

Dzsega
Én is azt javaslom, hogy vidd vissza. A 4 4S-nél voltag gondok (idős korban) a wifivel, ráadásul még le sem törölték...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

robotnyk
"a régi tulaj jelszavát kéri"

akkor az vagy lopott, vagy az előző tulaj nem kapcsolta ki a find my iPhonet. a jelszava nélkül legjobb tudomásom nélkül semmit nem fogsz tudni kezdeni vele. a wifi meg lehet akár wifi chip hiba is, esélyesebb, hogy a hardver rossz, nem a szoftver.

nagyon sürgősen vidd vissza ahol vetted, kérd vissza a pénzedet, és reménykedj, hogy vissza is kapod.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.12.17. 19:37:57
Tikal
szerintem nem kellett volna megvenned.. már két éve is ezt mondtam volna, nem hogy most.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban szeretnék sürgősen segítséget kérni.
Tegnap vásároltam egy használt Iphone 4s-t. Soha nem volt még, nagyon megtetszett.
Azonban csak ma volt időm igazából kipróbálni. Azt tapasztalom, hogy a beállítások menüpontban kalandozva gyakran lefagy.
Legfőképp a wifi beállítása a bajos. Gyakran elsőre nem talál hálózatot, csak keres, ha visszalépek a wifi bekapcsoló képernyőre, lefagy.Ilyenkor az akkuhasználat megemelkedik. A kapcsolatot néha elveszti, de ez lehet a router hibája is, mert elég régi típus.Az IOS verzió ha jól tudom 9-es. A kérdésem az, hogy ezek a bajok előfordultak-e valakinél már és orvosolhatóak voltak-e.
Sajnos külföldön vagyok, itt vettem, és még talán holnap vissza tudom vinni a boltba, de nem szeretném mert nagyon megkedveletem.
Még egy kérdésem lenne, csináltam apple id-t, de ha be akarok jelentkezni a facebookra, az Itunes store-ba kellene először bejelentkeznem úgy látom. A gond az, hogy a régi tulaj jelszavát kéri. hogyan lehet ezt törölni. Sajnos eddig androidos telefonjaim voltak csak, most még egy kicsit nehezen boldogulok.
A válaszokat előre is köszönöm.
Az idő rövidsége miatt megpróbálom minél többhelyen a kérdést feltenni, bocs előre is
GregSB
passatgt
igen

lostprophet
Tehát gyak. 1 évben vihetem bármelyik hivatalos Apple szervizbe, utána meg a boltba, ha gáz van?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

MerlinW
Uhm, tényleg csak Fetch van. Egyébként a Settings - Mail menüben.

[merlinw.org]

passatgt
1 év applegari van rá, valszeg a forgalmazói a +1 év
elsőre megbízható boltnak tűnik, bár hogy 2 év múlva még piacon lesznek e, azt nem tudom megmondani😊

szerintem amúgy felesleges 2 év garival megvenni, elromlani nem fog, ha ledobod és összetörik, akkor meg nem fogják megjavítani

GregSB
Gmail settingsben vagy iPhoneon?

Amúgy mindegy, a masik két indok miatt amúgy sem lenne jo

lostprophet
Sziasztok! Boltokkal kapcsolatban van valakinek véleménye? Konkrétan édesanyámnak néztünk ki édesapámmal egy új iPhone 5S-t itt, 24 hó teljes körű gyártói + forg. garanciával. Kamunak tűnik?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

passatgt
fizetős gmailnél van push

LoDMaSt
Nekem csak a fetch, vagy a manual közül enged választani, míg egy yahoos/icloudos fióknál meg van push is.

@ Hellomarci

MerlinW
Van push, csak külön aktiválni kell settings-ben.

[merlinw.org]

barnie1990
Van Gmail push és tökéletes működik. Onnan tudom, hogy használom.

Zene nélkül mit érek én?

dzsegameló
Vagy fizetnek, hogy használhassák a szabadalmaikat...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
Közben lett új Coldplay album spotifyon.

GregSB
3 dolog miatt:

- nincs Gmail push
- nem tudom testreszabni swipeokat (alap mail swipejai nem jók nekem)
- nincs snooze

LoDMaSt
Az a baj, hogy ez már sérti a Mophie szabadalmait, hogy belebújtatós a telefon, és gombbal kapcsolható. Állítólag azért lett ilyen az Apple tokja, mert a Mophie elég rendesen levédette a tokjait, ami a kisebb gyártókat nem zavarja, ő meg nem pereli őket, de az Apple meg már nem teheti meg.

@ Hellomarci

MerlinW
Az 5-öshöz is volt jófajta. Nem tudom 6-hoz van-e.

[merlinw.org]

Dzsega
Ez igen! Ez tuti lett volna az Apple tokjának...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
sehogy, kell bele egy, lehet lejárt is

zoliii
Iphone 3G-t, hogy lehet aktiválni, sim kártya nélkül?

GregSB
Ive már elszállt 😄

Leadta a staféta botot a dizájn csapatának. Néhány videón megjelenik a hangja, meg Apple Storeokat dizájnol hobbiból, esetleg még azt tudom elképzelni hogy a főbb termékeknél ott van mint végleges döntéshozó, de az ilyen huszadrangú kiegészítőkre már magasról tojik szerintem.

Rage47
chateltem az apple-lel, persze nyomta a sablont, hogy nálunk nem kéne megjelennie stb. nem tud semmit.
Rage47
ja, tegnap leszedtem, megint megjelent a Nearby és a News pár percre, aztán eltűnt

😞
robotnyk
9.2 tölthető, egyébként
Jim Morrison
De ha belegondolsz, ugyanennyi penzert kapsz egy 1000mah val nagyobb tokot, raadasul amit ki-be is lehet kapcsolni. Szerintem ez az ami fontos akksistoknál.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
Nekem az apple féle jobban tetszik

robotnyk
/kövez

igazából azért ettől nem dől össze a világ, de a dudort kihúzhatták volna a szélekig és akkor nem nézne ki úgy mint egy teve. még akkor is ha akkut oda nem tesznek. ugye az új macbookban megoldották a rétegelést. el tudom képzelni hogy a profit margin miatt egy ilyen cuccba az drága lenne, de már csak a dizájn kedvéért. ha már annyival vastagabb, akkor igazán mindegy hogy a széleken is vastag, nem csak középen.
passatgt
Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Legalábbis szebb, mint a többi megoldás.

robotnyk
én csak azt csodálom inkább hogy Ive nem halt bele. bár igazából szerintem az összes ilyen ocsmány.
dzsegameló
Ha már így szóba kerültek a külső akksik, olyan érdekelne amibe fixen van usb és Lightning kábel.
Techlink Recharge 4000 Power + Lightning töltő-t találtam ami szimpatikus (nejemnek lesz plusz pont a szín miatt), vagy valami hasonlót vennék. Árban ez a max. Ha valakinek van ötlete, tapasztalata akkor ne tartsa magában.
Köszi!

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Szerencsére van jobb, hatékonyabb, olcsóbb és mindenekelőtt: SOKKAL SZEBB

Bazdmeg apple, Steve Jobs ebbe belehalna, ha még élne, szégyen... 😞((

http://gaborszantai.co.uk/

LoDMaSt
Ami furcsa, hogy nem lehet kapcsolni, hogy mikor töltsön (pl csak a nap végén), mint pl a Mophie akksis tokoknál, ezt rárakod, tölt, leveszed, nem.

@ Hellomarci

GregSB
Eleg ronda, de állítólag egy hétvégét ki lehet vele húzni töltés nélkül.

Túrázásokhoz jó lehet, de picit drága

MerlinW
Azt a design-t! Lemaradtam valamiről és eladták az Apple-t?

[merlinw.org]