45063
-
#43537 Hmm, ezt is megéltük, jönnek a widgetek iOS home screenre :)
Pontosabban Home screenre nem lehet majd kitenni őket, 3D touchal lehet majd őket elérni ha erősen rányomuk az app ikonjára. -
#43536 Van faja gyors mobilnetem, most is van, ennek ellenére csak wifin hajlandó leszedni a videókat és képeket a telefonra. Van ennek valami oka? A beállítások->mobiltelefon ->fotók be van kapcsolva. Ötlet? (36KB használat van mindössze, fel sem tölti a képeket, csak wifin) -
#43535 JB nelkul nem lehet ilyen kezdokepernyot beallitani. Tilosnak nem tilos JB-rol beszelni itt csak attol felek keves olyan ember van aki jaratos manapsag a JB-ben. -
Istvandorf #43534 Sziasztok!
Ezt a (gondolom kezdőképernyő) widgetteket és így rá lehet tenni? Nekem teljesen mindegy hogy JB-vel.
Esetleg widget notest? (bocs ha itt ez tilos)
Köszi aki segít! -
#43533 pont ma postolt egy másik oldal is egyet. Az kb 4szer ilyen nagy volt. Majd kiderül, majd valami ilyesmi lesz (talán) -
#43532 ez tuti utángyártott -
#43531 -
#43530 Nem tudom milyen lesz, de ha ilyen... háát. Bár legalább lesz átalakító....talán
-
#43529 sziasztok
lehet hülye kérdés, de az a hülye aki nem is kérdez :D
Gariban kicserélték a telekomos iphone6-omat, ez amit kaptam telekom függő ugyan úgy vagy független?
Istyle-ban intéztem a dolgot. -
karajjj #43528 Nézegettem hétvégén a szolgáltatóm kínálatát, mert beszart az előző telefonom (végül 5s lett belőle), azért elhiheted, hogy egyáltalán nem csak így tud kinézni egy mai telefon. -
#43527 Nekem is persze iphone jut eszembe, de belegondolok... es ha egy telo vekony, ilyen ezust hatlapja van, oldalt gombok, akkor meg jo hogy kb mindegyik ugyanigy nez ki. -
#43526 véletlenül sem iphone-koppintás :D -
karajjj #43525 Neeeee! :D
Ezt nem hiszem el! -
#43524 Samsung galaxy c5, van valami furcsa rajta? :) -
karajjj #43523 Én ezt a gombot is úgy képzelem el. Csak egy bemarás lenne körülötte az kijelzőn, maga a gomb force touch alapon működhetne, nem mozogna fizikailag. Dehát ez valószínűleg mind csak álom marad egyelőre. -
kl24h #43522 Én szoftveres gombra gondoltam, mint ahogy van egyes Android telefonoknak (pl. Sony Xpreria Z3) vagy Lumia (640, 550, stb.) telefonoknak. -
karajjj #43521 Mindenki csak spekulál. Viszont ez a szép benne, hátha valamelyikünk eltalálja. -
#43520 - tudom, de nem muszáj lennie:)
- live fotót a fotón nyomod le, nem a home gomb helyén, aminek valószínűleg lesz ugyanúgy egy dedikált sávja a képernyőn, csak teljes képernyős alkalmazások esetén tűnne el.
- én is csak spekulálok:) -
#43519 -képen van bemélyedés
- de home gomb fource touch megoldással? mondjuk mikor csak egy live photot akarsz megnézni kilépsz kezdőképernyőre?
- ujjlenyomat-olvasó a kérdés, több szabadalom is van róla, de kérdés mikor(ra) csinálják meg.
Bár ha meg tudják oldalni, hogy ne legyen rosszabb UX... mondjuk muszáj lesz ha ilyen lesz:)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.25. 14:33:08 -
#43518 Van force touch-unk, nem kell annak bemélyedés:) -
#43517 valami kínai cég csinált már üveg mögötti hangszórót is ha jól emlékszem -
karajjj #43516 Szerintem 1-2 óra alatt simán meg lehetne szokni a használatát. Mindenesetre kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle. Az igazi nagy fejlődés persze az lenne, ha a teljes előlap egyetlen nagy kijelző lenne egy kivágással a hangszórónak, de azon kívül mögé rejthetnék az érzékelőket is. Akkor azt mondom, hogy nagyot lépne előre megint a telefon. -
#43515 elég kényelmetlen lenne a nem sima képernyő felület. -
karajjj #43514 Én erre a megoldásra szavaznék:
-
kl24h #43513 homegomb nélkül >>>> akkor már kezd tetszeni nekem. -
karajjj #43512 akkor ezt így látatlanban elég nehéz megmondani sajnos -
#43511 Igen -
karajjj #43510 6.15 ipad baseband fent van? -
Xing #43509 Nézd meg a baseband verzióját. -
#43508 Van egy Iphone 3gm. Sikerült ratennem a 4.1.2 szoftvert. Az ultrasnow nem akar ramenni :( 5let? -
#43507 Én a sima 6-ossal fogom addig kihúzni :) egyebkent se cseréltem volna le még idén, tökéletes telefon még most is.
Idén Watch 2-re fogok beruházni ha jo lesz a frissítés. -
#43506 Hat nagyon arrol olvasni, hogy amoled, kijelzobe epitett touch id lesz a 2017-es szifonban. Ezek mar eleg nagy elore lepesek iphoneknal :D
A 6s-em addig remelem kibirja aztan majd valtok a szulinapi keszulekre :) -
#43505 valszeg ez lesz a 6se verzió és jövőre a 10 éves iphone lesz redesign, homegomb nélkül, legalábbis én erre számítok -
#43504 Kap lezeres autofokuszt ugy latom. Vagy valami extra van a mikrofon mellett.
Amugy nem egy forradalmi. Remelem 7s (vagy kitudja milesz a neve) oda fog csapni! -
#43503 iPhone 7. Állítólag...
-
Probatbicol #43502 Az jó, kár hogy amikor még azt használtam nem az ilyenek tűntek fel hanem a boszúságok :) -
#43501 kipróbáltam androiddal, az is megjegyzi:) -
Probatbicol #43500 Az ilyen apróságok miatt (is) imádom az Iphone-t: rengeteget hallgatom a Spotify-t, egyrészt a fülhallgatóval, másrészt a kocsiban, ahol egy jack kábellel van a fejegységre dugva. A kocsiban a telefon hangereje a maximumon van, a fülhallgatónál nyilván nem, És megjegyzi. Gondolkodtam rajta hogy hogy a túróba tudja mindig magától a megfelelő beállítást, nyilván az a megoldás, hogy külön hangerőt tárol el a headsethez és a sima jack dugóhoz, de milyen kis finom dolog már ez. -
#43499 Uhh most nézem hogy Nov 29-én 10 éves lesz a topic :D -
#43498 Jövőre lesz 10 eves az iPhone. Szerintem várható hogy nem csak egy "s" frissítés lesz hanem valami nagyobb.
A kijelzőbe épített TouchID-ről meg már van benyújtott szabadalmuk :)