45063
10255461851509447102.jpg
  • GregSB
    Gboard

Na lett gúglinak is keyboardja iOS-re. Sokkal gyorsabb mint a GIF-es keyboard amit eddig használtam (POPkey), ugyhogy azt le is cseréltem erre :D

Szerk: úgy látszik még csak USA storeban van, a magyarban nincs.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.05.13. 10:15:12
  • robotnyk
    persze :D
  • Jim Morrison
    kíváncsi leszek, elgondolva nem biztos, hogy a legjobb ötlet, de majd kiderül, előbb utóbb úgyis jönnek ilyen telefonok :)
  • GregSB
    Gruber:
    "A jövőre megjelenő 2017-es iPhone modellről van szó, ami majd 2017 szeptemberében érkezik. Amit hallottam, és ez tényleg csak egy pletyka, szóval azt hallottam, hogy teljesen megújult külsővel érkezik.
    Több forrásból is úgy értesültem, hogy teljesen egybe fog olvadni a készülék alja és a teteje, tulajdonképpen eltűnnek az alsó és felső sávok. Az egész előlap egy hatalmas kijelző lesz. A Touch ID érzékelője valahogy bele lesz integrálva a kijelzőbe. Az előlapi kamera is a kijelzőben lesz. A hangszóró is és minden. Az összes szenzor a kijelző mögött lesz.
    Amit nem tudok… Fogalmam sincs, hogy mekkora lesz a készülék. Vagy a kijelzőt húzzák ki a mostani iPhone házának méretére, vagy az egész készülékházat zsugorítják össze arra a méretre, amekkora a mostani iPhone-ok kijelzője, hogy könnyebben elférjen a kezünkben… Nem tudom."
  • GregSB
  • Doog
    Én 3 hetet vártam Iphone SE-re a trémobilnál. Ha nincs raktáron meg se tudom rendelni.
    Meguntam a várakozást.
  • bakkerman
    Nekem akkor óriási mázlim lehetett mert egy hétfői napon telefonon érdeklődtem a telenornál, rendeltek 1 darabot a nevemre,azon a héten szerda délután már hoztam el...sokan meg az előrendelésükre is heteket vártak
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.05.04. 19:48:53
  • GregSB
    Asszem maga Tim Cook mondta a Q2 telekonferencián hogy alábecsülték az igényt az SE-re.

Színek közül mindig is a szürke / Space Gray volt a legnépszerűbb, legyen szó iPhoneról, Watchról vagy iPadről. Kell idő amíg utól érik magukat, lehet csak 1-2 hónap múlva lesz rendes készlet a szürke SE-ből.
  • Rage47
    gondolom a többség azt a színt keresi, így elfogyott.

bakkerman #43486 vettem már ott utángyártott kábelt, azóta is működik
  • svelder
    Sziasztok!
    Valakinek van vmi ötlete, esetleg tudja, hogy miért nem található a boltok többségében SE 64gb space gray színben?
    Mindenhol csak a lányok színek vannak...
    Tudom h van pár bolt de 200k körül. :(
  • MerlinW
    Magyar bolt, minden elérhetőséggel az oldalon, így valszeg rendben van. Ha biztosra akarsz menni, akkor felhívod őket, hogy valóban ők-e azok:)
  • bakkerman
    Vennék egy Spigen tokot a telómra (SE),és ezt néztem ki,a kérdésem az lenne,hogy ez az oldal megbízható-e? Tehát nem valami gagyi Spigen utánzatot árulnak? Egyébként jókat olvastam az Ultra Hybrid tokokról ezért venném
  • MerlinW
    Hát, dollármilliókat bukni nem fun:)
  • rastaman
    a részvényesek mindig rinyálnak :D
  • GregSB
    Hát már egy ideje öntik a pénzt a VR és autós szakemberekbe, úgyhogy gondolom valami lesz.

iPhoneal kapcsolatban eddigi leakek alapján meg arra lehet következtetni, hogy idén csak egy enyhe frissítés lesz, és jövőre, amikor jönne az "S" széria - az eredeti iPhone 10 éves évfordulóján - fognak bemutatni valami teljesen újat. Ha ez igaz akkor felrúgják az eddigi 2 éves ciklusokat, és lehet tényleg valami nagy újításra lehet számítani. 2017 szeptemberégi viszont így valószínűleg stagnálni fognak.

Hozzáteszem ez a stagnálás is olyan bevételeket jelent ami még mindig irígylésre méltó, sok cég szeretne ilyen revenue-kat termelni... Elég cvsak megnézni az előző link legfelső chartját. Azért ha ezt szinten tudják tartani amíg jön valami nagyobb újítás akkor vígan ellesznek. Max a részvényesek rinyálnak majd.

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.04.27. 14:57:43
  • szucsy89
    várható volt... kíváncsi vagyok, hogy tudnak-e javítani a dolgokon, és hogy próbálnak váltani stratégiában, termékekben. valamiben kell, mert gondolom nem az a cél h stagnáljanak/csökkenjenek
  • GregSB
    Eljött ez is. 13 év után megtorpant az Apple. Azért temetni még nem kell őket.

https://sixcolors.com/post/2016/04/apple-q2-2016-results-going-down/#more
  • bakkerman
    Koszi ez tenyleg jonak tunik :)
  • rastaman
    én "spigen - slim armor" kínai koppintását használtam egy időben (és már az is jó minőségű volt!). jó pont még mellette, hogy a színek cserélhetőek
  • GregSB
    Az acél Watch-nak zafírüveg a kijelzője. Az alunak sima megerősített üveg, mint kb a telefonokon.

Egyébként 2 hete majdnem elcsábultam egy alu Watchra. Ahol voltam majdnem 40e Ft-al olcsóbban meg tudtam volna venni mint otthon. De végül erőt vettem magamon és nemet mondtam, azért is kivárom a 2. generációt :)
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.04.21. 21:29:49
  • bakkerman
    Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami jó,minőségibb tokot az SE-hez? (vagyis hát ami 5S-hez is jó volt...:D) Amiről tudjátok ti is hogy jó tapintásra,nem csúszós,stabil a kézben vele a teló.
  • Dzsega #43474
    Az alu könnyebben sérül, hisz puha fém. Míg az acél erősebb, nehezebben sérül-> tovább szebb ->értékesebb. De lehet rosszul gondolom.
  • Kongy
    Mert hogy az "rozsdamentes acél". :D Én nem hiszem, hogy valaki annyi éven keresztül hordaná az Apple Watch-ot, hogy az már elkezdjen valami oknál fogva rozsdásodni. Őszintén szólva, laikus szemmel sok különbséget nem látok az alumínium és az acél Watch között..
  • Bercy #43472
    A szijak miatt van az a kulonbseg. Ha megnezed a szijakat magukban akkor latod milyen arai vannak az egyes szijaknak.
  • Probatbicol
    Köszi szépen, erre voltam kíváncsi. Az acél tokoknak akkora szórása van árban, hogy mondom tuti kell lennie valami hardware különbségnek is, de ezek szerint nincs.

Egyébként érdekes, hogy az utóbbi évtizedekben azt verték az emberekbe, hogy az alumínium az értékesebb (autók, bicikli, telefon), most meg fordítva árazzák be,
  • Bercy #43470
    Csak az anyag amibol keszult. A legolcsobb a sport aluminum a sima watch acelbol az edition pedig arany.
    A masik tenyezo ami az arat befolyasolja az a szij. Apple borzalmas arakat kepes elkerni egyes szijakert.
    A belso hardware es tudas tokeletesen megegyezik. Szijakbol kivalo minosegu utangyartottakat lehet kapni toredek aron (es rengeteg gagyit is).
    Szoval ha az orat nem, mint divat termeket akarod hordani akkor nyugodtan vedd meg a legolcsobbat aztan vegyel hozza utangyarott szijakat.
  • Xing
    lmgtfy
  • Probatbicol
    Tudja valaki, hogy mi a különbség a 100-200-300-ezer forintos Apple watch-ok között?
  • attila46
    Skacok...4s -em van...szeretném visszarakni a 6 -os ios -t,,,Tudtok segíteni??
  • skinnyman
    Eleg jonak nez ki valoban. Felbontast novelni nem tudnak/akarnak (meg), de akkor azert fejlesztik kozben - nem ugy, mint iphone se-nel, aminek nem csak a felbontasa maradt ugyanaz a subhd, de teljesen ugyanaz a panel is van benne, mint a regi 5s-ben.
    Ugyanakkor ezzel beigazolodott, hogy a lenti kijelentesuk a fenyerore vonatkozoan valoban nem volt igaz, a nexus 7 2013 fenyesebb..
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.04.13. 19:27:18
  • GregSB
    DiaplayMate szerint így is a legjobb tablet LCD kijelző most a piacon, nagyon sok tekintetben:

http://www.displaymate.com/iPad_Pro9_ShootOut_1.htm
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.13. 17:49:28
  • Jim Morrison
    ja hogy itunest mindenképpen le kell hozzá tölteni. akkor már kb ugyanott vagyok :/
  • Xing
    Nem.
  • rastaman
    nope
  • passatgt
    ipadon tubex csinálja ezt, unlockolom ipadet akkor háttérben elindul a videó magától
  • Tikal #43460
    Nektek is van ez a bug, hogy a zene random elindul a telefonon? Ha TuneIn-t hallgatok akkor az, ha SPotify-t akkor az, de nem csak elindul, hanem meg is áll magától.
  • Jim Morrison
    :(
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    /tudom ám hogy nem csak messenger van
  • Tikal #43458
    Nekem nem csipog, nem küld jelzést, és mégis fenn van :)
  • kamionosjoe
    Én letöröltem a francba, nekem ne csipogjon, ugyanúgy az fb appot is. Ott van a bőngésző, abba megnyitom amikor csak akarom és ugyanúgy tudok üzenetet küldeni akinek akarok.
  • Jim Morrison
    jogos :(